Ya eş fiziksel olarak daha güçlüyse?
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Ya eş fiziksel olarak daha güçlüyse?
Eşim bir süredir kuvvet antrenmanı yapıyor. O bir fitness kızı ya da sağlıklı bir kız değil, sadece kaslarını güçlendirmeyi seviyor. Onun da tombul olduğu ve yaklaşık 100 kg ağırlığında olduğu göz önüne alındığında kollarında, sırtında ve bacaklarında kasları oldukça belirgindi. Ortalama bir yapıya sahip olmama, yani zayıf olmama rağmen beni kaldırabilir ve yatay pozisyonda kollarında tutabilirdi. Ağırlık kaldırmada veya bilek güreşinde onunla rekabet edemezdim. Seks sırasında beni o kadar sıkı sabitleyebiliyordu ki hareket edemiyordum. Hala dehşetle hatırlıyorum. Bu deneyimi yaşadınız mı?
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşim fiziksel olarak daha güçlüyse ne olur?
Stüdyodaki eşin fotoğrafı. Aksi takdirde ücretsiz temalar üzerine fantezi kokuyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 8 months
Durum böyle değildi. Ve Didudo’yu destekliyorum. Yeni başlayanlar için fotoğraf, yoksa her şeyi yapabileceğimizi söylüyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
Seni bağlayabilir ve zorla burnuna osurabilir. Sevinin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Ve bu cümlenizden sonra
Kahretsin neden bu kadar komik ki.... şimdi eminim ki sevgili helicopt9, eğer mutlu değilse kesinlikle mutlu değildir Konuda sorusunu sorduğum için pişman değilim)))
n
Alınma niyetim yok... Yorum yapmadan duramadım...
Lanet olsun canım Bağırsak zayıf , ancak konuşmayı nasıl sürdüreceğinizi biliyorsunuz)))
Ve bu cümlenizden sonra
.... teoride konunun yazarı sana kızabilir... ama cümlenin sonuna lanet olsunZayıf bağırsak:14 Jan 2024, 17:43 Sizi güçlü bir şekilde bağlayabilir burnuna osuruk.
bu sadece bir şey)))Zayıf bağırsak:14 Jan 2024, 17:43Sevin
Kahretsin neden bu kadar komik ki.... şimdi eminim ki sevgili helicopt9, eğer mutlu değilse kesinlikle mutlu değildir Konuda sorusunu sorduğum için pişman değilim)))
n
Alınma niyetim yok... Yorum yapmadan duramadım...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- zayıf bağırsak
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
Salonda böyle Claptrap’lerle birlikteydim, seks yoktu

-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
Böyle birini yerde yenemezsin; o seni bir hamlede altüst eder. TP, çarpıcı dövüş sanatlarında pratik yapmaya devam ediyor, uzaktan karşılık verebileceksiniz)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 1 month
Bir kadın benden daha büyük veya daha güçlüyse ya da bir vücut geliştirmeci gibi kasları çok gelişmişse, bu gerçekten itici bir durumdur.
Brrr
Brrr
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 8 months
Bir zamanlar gençliğimde bir kızla çıkmıştım. Güçlü olduğunu söylemeyeceğim ama sonradan fark ettiğim gibi kulesi yoktu. Sıradan bir kız. O zamanlar 17-18 yaşlarındaydık.
Onunla bir bara gittiğimizde dans pisti vardı, canlı müzik vardı... Oturduk, rahatladık ve bazen dans ettik. Yan masada 5-6 kişi kadar bizden yaşça büyük adamlar oturuyordu. Zaten oldukça eğlenen biri, "Hadi dansa gidelim" diyerek kaba bir şekilde onu rahatsız etti. Kadın istemedi ve kibarca reddetti ama o ısrar etmeye başladı.
Ben müdahale ettim: "hanımefendi yalnız değil, vs..."
Genel olarak bir onunla çatışma yaklaşıyordu. Kısacası işler kavgaya doğru gidiyordu.
Ve sonra kız arkadaşım, bunu hiç beklemiyordum, ayağa kalktı, altındaki tabureyi kaptı ve tek kelime etmeden tabureyle alnına vurdu.
I , elbette, toynaklı bir adam delirdi ve o, ayağa kalkana kadar onun suratına tekme atmaya başladı.
Bir yerlerde dans etme arzusu buharlaştı; arkadaşlarından hiçbiri müdahale etmeye cesaret edemedi.
Sanki hiçbir şey olmamış gibi taburesini aldı ve masamıza oturdu.
Çocuklar dansçı arkadaşlarının kalkmasına yardım ettiler ve tek kelime etmeden sessizce oradan ayrıldılar. Olanlar karşısında şaşkına dönmüştüm, bir süre sessizce bir kokteyl içtim, sonra kendimi sıkıştırabildiğim tek şey şu oldu:
- Boşver...!
Onunla bir bara gittiğimizde dans pisti vardı, canlı müzik vardı... Oturduk, rahatladık ve bazen dans ettik. Yan masada 5-6 kişi kadar bizden yaşça büyük adamlar oturuyordu. Zaten oldukça eğlenen biri, "Hadi dansa gidelim" diyerek kaba bir şekilde onu rahatsız etti. Kadın istemedi ve kibarca reddetti ama o ısrar etmeye başladı.
Ben müdahale ettim: "hanımefendi yalnız değil, vs..."
Genel olarak bir onunla çatışma yaklaşıyordu. Kısacası işler kavgaya doğru gidiyordu.
Ve sonra kız arkadaşım, bunu hiç beklemiyordum, ayağa kalktı, altındaki tabureyi kaptı ve tek kelime etmeden tabureyle alnına vurdu.
I , elbette, toynaklı bir adam delirdi ve o, ayağa kalkana kadar onun suratına tekme atmaya başladı.
Bir yerlerde dans etme arzusu buharlaştı; arkadaşlarından hiçbiri müdahale etmeye cesaret edemedi.
Sanki hiçbir şey olmamış gibi taburesini aldı ve masamıza oturdu.
Çocuklar dansçı arkadaşlarının kalkmasına yardım ettiler ve tek kelime etmeden sessizce oradan ayrıldılar. Olanlar karşısında şaşkına dönmüştüm, bir süre sessizce bir kokteyl içtim, sonra kendimi sıkıştırabildiğim tek şey şu oldu:
- Boşver...!
- These users thanked the author Barsuk70 for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
İkinci eşim göğüs göğüse dövüşte Ustalık Ustasıydı, kavga ettiler ve bazen kavga ettiler, sonra onu büktüm, üstüne oturdum ve onunla alay ettim ve ben boksta Ustalık Ustasıyım, bunu hatırlamak eğlenceli
, sarhoş olduğum ve onun darbelerini kaçırdığım durumlar oldu, eğlenceli değildi
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 6 months
Eşim sadece fiziğinden dolayı benden daha güçlü (o çok tombul ve ben zayıfım). Ondan ancak hile yaparsa yararlanacağını söylüyor. O zaman hem benim hem de metresim için çok kötü olacak. Ve ona sadık kaldığım sürece korkacak hiçbir şey yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 41 Replies
- 1036 Views
-
Last post by Argus
-
- 5 Replies