Ben 33/157/47/3+ minyon bir sarışınım, evliyim ve sakince, zevkle erkek aşıklara oral seks yapıyorum! Kesinlikle 35 ila 45 yaş arası. Ama aynı zamanda Cooney’in 69. pozisyondaki bir ortak tarafından yapılmasını da reddetmiyorum.
Eğer ben kendim Emek istiyorum ve bu konuda kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü umrumda değil Evet, kocamı aldatıyorum. ve benim hile yaptığımın farkında ve benimle her türlü bağımlılığı paylaşıyor (bu beni ve onu tahrik ediyor) M.’m ile MFM MMMMF veya MMF formatında düet toplantılarını seviyoruz, burada emmeye karşı değilim ağzıma sadece bir değil birden fazla erkeğin aynı anda boşalmasını sağladım. Sadece yeni erkeklerle yeni heyecanlar yaşamak istemiyorum, bu benim hobim; çeşitlilik ve zevk. Eh, oral seks maceralarımın ayrılmaz bir özelliği, en popüler oral seks evli erkekler arasında, şu anda Mona ile sadece oral seks için buluşan birkaç sevgilim var, burada kocamın (aldatılan) önünde ne onun ne de partnerimin önünde emiyorum Kafamı karıştırıyor ama beni tahrik ediyor, hoşuma gidiyor, elimde değil!!!!!! Aşıklar sadece ağzıma boşalır. Hem partnerlerim hem de ben hem fiziksel hem de psikolojik olarak tatmin oluyoruz. Eğer evli bir kadınla tanışıp onun ağzını açmaya hazırsanız sizi evime davet edeceğim. ARAYIN KONUŞALIM ANLAŞACAĞIZ VE BENDE GÖRÜŞECEĞİZ 8 965 293 85 79
Moskova Ailesi Swing Çifti:
-
Автор темыNatalya 143900
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Moskova Ailesi Swing Çifti:
- These users thanked the author Natalya 143900 for the post (total 2):
- Seks tavuğu, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Moskova Ailesi Swing çifti:
Keşke böyle harika çiftler daha çok olsa... Daha ilginç buluşmalar dilerim...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 1524 Views
-
Last post by lord07
-
- 2 Replies