Amatör striptiz
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Amatör striptiz
Bir şekilde buradaki tüyler ürpertici konulardan bıktım.....İnsani şeyler hakkında konuşalım mı? Erkekler! Karınızın veya kız arkadaşınızın yaptığı striptiz izlemeyi sever misiniz? Tam olarak neyi seviyorsun? AMATÖR striptiz hakkında konuşalım, olur mu?
Kocam bana, onun için striptiz yaparken soyunmayı her zaman geciktirdiğimi söyledi...Ortalama olarak 3 dakikam var, daha fazla değil. Artık mümkün olmadığı ortaya çıktı! Çok uzun sürüyor, diyor :)
"Striptiz" isteği üzerine müziği kendim seçiyorum ama bazen kocam müziği kendi başına yapıyor: ve sonra her şey daha zor oluyor, çünkü parçanın süresini bilmiyorum! Bir parça bitti ve henüz tamamen soyunmadım. Ondan sonra başka bir parça başladı, ben zaten striptizi ortasına kadar tamamlamıştım - ve şimdi çoktan soyunmuştum ve o hala oynuyordu! Ürpertici. Bu hoşuma gitmedi.
Ayrıca soyunmak için kıyafetleri de önceden düşünüyorum; İstek üzerine, "şu çorapları unutma!" gibi, kendimden hoşlandığım ve kolayca ve güzelce çıkarabildiğim bir şey giyerim: popodan etkili bir şekilde çıkarılabilen ipek etekler veya kalçadan güzelce kayan üstler. omuz...Ama çok düğmeli ipek bir bluz... mesela dans ederken düğmelerini yavaş yavaş çözüyorum, işe yaramadı: tezgahlardan "ahh, oooh, hadi!" geldi. :oops:
Kot pantolonla soyunmak dans etmek daha zordur; onlarla güzelce dans edebilmek ve sadece seksten önce soyunmak için biraz hazırlanmanız gerekir.
Ve ayakkabılar hakkında. Beklenmedik bir şekilde, erkeğim çıplak ayakla striptiz yapmaktan hoşlanıyordu: klasik striptiz ayakkabılarından bile daha iyi. Ama genel olarak bunun sekste olduğu gibi olduğunu fark ettim: zevkler farklı.
Genel olarak bize anlatın! Kim ne tür amatör striptiz yapıyor, kim neyden tahrik oluyor.
Kızlar, deneyiminizi paylaşın! Hangi müzik, hangi kıyafetler, hangi hareketler? Ve en önemlisi ne kadar sürecek?
Kocam bana, onun için striptiz yaparken soyunmayı her zaman geciktirdiğimi söyledi...Ortalama olarak 3 dakikam var, daha fazla değil. Artık mümkün olmadığı ortaya çıktı! Çok uzun sürüyor, diyor :)
"Striptiz" isteği üzerine müziği kendim seçiyorum ama bazen kocam müziği kendi başına yapıyor: ve sonra her şey daha zor oluyor, çünkü parçanın süresini bilmiyorum! Bir parça bitti ve henüz tamamen soyunmadım. Ondan sonra başka bir parça başladı, ben zaten striptizi ortasına kadar tamamlamıştım - ve şimdi çoktan soyunmuştum ve o hala oynuyordu! Ürpertici. Bu hoşuma gitmedi.
Ayrıca soyunmak için kıyafetleri de önceden düşünüyorum; İstek üzerine, "şu çorapları unutma!" gibi, kendimden hoşlandığım ve kolayca ve güzelce çıkarabildiğim bir şey giyerim: popodan etkili bir şekilde çıkarılabilen ipek etekler veya kalçadan güzelce kayan üstler. omuz...Ama çok düğmeli ipek bir bluz... mesela dans ederken düğmelerini yavaş yavaş çözüyorum, işe yaramadı: tezgahlardan "ahh, oooh, hadi!" geldi. :oops:
Kot pantolonla soyunmak dans etmek daha zordur; onlarla güzelce dans edebilmek ve sadece seksten önce soyunmak için biraz hazırlanmanız gerekir.
Ve ayakkabılar hakkında. Beklenmedik bir şekilde, erkeğim çıplak ayakla striptiz yapmaktan hoşlanıyordu: klasik striptiz ayakkabılarından bile daha iyi. Ama genel olarak bunun sekste olduğu gibi olduğunu fark ettim: zevkler farklı.
Genel olarak bize anlatın! Kim ne tür amatör striptiz yapıyor, kim neyden tahrik oluyor.
Kızlar, deneyiminizi paylaşın! Hangi müzik, hangi kıyafetler, hangi hareketler? Ve en önemlisi ne kadar sürecek?
Last edited by Zorba Carrie on 09 Jan 2024, 20:44, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 11):
- Venüs, aryamari, alexey.bro, Sibiryak89, Pol66, Christmas_Christmas, Ahah, Fargal94, Murena0314, sapık, Nick1979
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 5 months
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Re: Amatör striptiz
Fakat bir şekilde durum bu şekilde ortaya çıktı. Striptiz videolarını bile izlemiyorum.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Kocam bunu yazmasına rağmen sizden daha sonra bana göstermenizi asla istemem))
Video tamamen, tamamen farklı. Amatör evde striptiz, kız arkadaşınızla/karınızla seks yapmak gibidir, video için değil.
Kocam bunu yazmasına rağmen sizden daha sonra bana göstermenizi asla istemem))
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Gördüğüm kadarıyla konu gündeme gelmedi... Ve bu doğru: İnternetten amcıklar yok, fantazi hardcore yok, grup hentai yok... Millet, nasılsınız, genel olarak oradaki insanlar mı? )
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
araftaki olaylar sayılmaz, çünkü dans etmek istemediğin ortaya çıkabilir, ama kahretsin seni zorlayacaklar...
mesela, dans etmek için soyundum kocam müziğe... tam olarak neden soyundum ki, çünkü striptiz için "dans etmem" ne kadar iyi olursa olsun iyi değil... kocam bundan hoşlanmasına rağmen... şimdi bile bazen onun için soyunuyorum müzik....
ama kahretsin... bu klasik bir striptiz değil.... ya da genel kabul görmüş anlamda striptiz.... Sadece soyunup aynı anda dans ediyorum... sonra çıplak dans))))... kahretsin.... kocam bundan hoşlanıyor...
bunun gibi bir şey....
neden açılmadı’ ortaya çıktı..... sadece birçok insanın yazacak hiçbir şeyi yok.... aslında hiçbir şey yok... Hayatlarında hiç kocaları için "striptiz" dansı yapmamış kız arkadaşlarım var....
araftaki olaylar sayılmaz, çünkü dans etmek istemediğin ortaya çıkabilir, ama kahretsin seni zorlayacaklar...
mesela, dans etmek için soyundum kocam müziğe... tam olarak neden soyundum ki, çünkü striptiz için "dans etmem" ne kadar iyi olursa olsun iyi değil... kocam bundan hoşlanmasına rağmen... şimdi bile bazen onun için soyunuyorum müzik....
ama kahretsin... bu klasik bir striptiz değil.... ya da genel kabul görmüş anlamda striptiz.... Sadece soyunup aynı anda dans ediyorum... sonra çıplak dans))))... kahretsin.... kocam bundan hoşlanıyor...
bunun gibi bir şey....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Denach, Fargal94
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ne tür müzik kullanıyorsunuz?
Sonra benden de çıplak dans etmemi istedi. Elbette o gidene kadar....ve bana.....
Çok güzel olmalı!Natali_Natali: ↑09 Jan 2024, 21:15neden gündeme gelmedi. .... sadece birçok insanın yazacak bir şeyi yok.... aslında yazacak bir şey yok... Hayatlarında hiç "striptiz" dansı yapmamış kız arkadaşlarım var. ” kocaları için....Anladığım kadarıyla konu açılmamış....
olaylar önemsiz sayılmaz, çünkü dans etmek istemediğiniz ortaya çıkabilir, ama kahretsin sizi zorlayacaklar...
örneğin, kocam için müzik eşliğinde soyundum... tam olarak neden soyundum, peki, çünkü "dansım" gerçekten striptiz yapmak istemiyorum..... kocam sevmesine rağmen o... Şimdi bile bazen müzik eşliğinde onun için soyunuyorum....
ama kahretsin... bu klasik bir striptiz değil.... ya da genel kabul görmüş anlayışa göre striptiz... Sadece soyunup aynı anda dans ediyorum... sonra çıplak dans ediyorum)))) kahretsin... kocam bundan hoşlanıyor...
bunun gibi bir şey...

Sonra benden de çıplak dans etmemi istedi. Elbette o gidene kadar....ve bana.....

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Natali_Natali, neyse, en azından bundan daha fazlası hiçbir şey yapmayın) bir nedenden dolayı kocanıza zevk veriyorsunuz!
- These users thanked the author Denach for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
ve farklı müzikler ruh halinize uygun olabilir...
49 saniye sonra gönderildi:
Peki, güzelce nasıl indirebilirsin.... daha doğrusu evde... ve ben de kocam için büstümde dans ediyorum))))...
ve farklı müzikler ruh halinize uygun olabilir...
49 saniye sonra gönderildi:
Size söylüyorum... kocam bundan gerçekten hoşlanıyor))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Birkaç yıldır evde striptiz yapmadım.Hooligan Carrie: ↑09 Jan 2024, 21:04 Gördüğüm kadarıyla konu gündeme gelmedi....Ve bu doğru: İnternetten amcıklar yok, fantazi hardcore yok, grup hentai yok.... Millet, oradaki insanlar gibi misin?)
Last edited by Venüs on 09 Jan 2024, 21:59, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
Ben de diyorum ki, aferin, devam edelim ve hatta striptiz eğitimine bile gidebilirsin ki senden daha da keyif alsın!
-
- Orgazm!
Striptiz sıkıcıdır.Hooligan Carrie: ↑09 Jan 2024, 21:04 Gördüğüm kadarıyla konu gündeme gelmedi....Ve bu doğru: İnternetten amcıklar yok, fantazi hardcore yok, grup hentai yok.... Millet, genel olarak oradaki insanlar gibi misiniz?)
-
- Nirvana’dayım
zor olduğunu söylemek yetersiz kalır..)
it çok zor... direğin üzerinde yalnızca ekranda dönmek "kolay" görünüyor. .. Bir kere denedim((((
zor olduğunu söylemek yetersiz kalır..)
-
- Orgazm!
Natali_Natali ve bunun şöyle olduğunu söylemiyorum asfaltta iki parmak!
- These users thanked the author Denach for the post:
- Christmas_Christmas
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 4 months
Ne kadar beceriksiz olursa olsun senin için çabalaması zaten hoş bir gerçek.
- These users thanked the author duch552 for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
Eşler striptiz dansı yapmadılar, ancak tanıdığım bazı kızlar müzik eşliğinde soyunmaktan mutluydu (hafif bir striptiz gibi). Elbette buna striptiz denemez; pek çok kişi basit, hatta güzel bir şekilde ellerini yerleştiremez ve dans edemez. Eh, bu sadece benim; bir zamanlar dans ettiğimden ve her türlü yarışmaya gittiğimden beri.
Dans sırasında sanki şans eseriymiş gibi külotlarını gösterebilmek için eteklerini kaldırmaları hoşuma gidiyor. , sırtları bana dönük olarak eğilip elmas şekillerini dışarı çıkarıyorlar. Ancak çoğu zaman striptiz sona ermedi. Dansa katıldım ve yavaş yavaş kızı kendim teşhir ettim.
Dans sırasında sanki şans eseriymiş gibi külotlarını gösterebilmek için eteklerini kaldırmaları hoşuma gidiyor. , sırtları bana dönük olarak eğilip elmas şekillerini dışarı çıkarıyorlar. Ancak çoğu zaman striptiz sona ermedi. Dansa katıldım ve yavaş yavaş kızı kendim teşhir ettim.
- These users thanked the author Ahah for the post (total 3):
- Denach, Zorba Carrie, Christmas_Christmas
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Harika!!! Hiç striptiz yapmayı denediniz mi? Eğer bir profesyonelseniz sizi etkilemek elbette zordur! Ne dans ettiler, Latin mi, Standart mı, folk mu? Striptiz genellikle yerel gibi Latince’ye uyar.AxAX: ↑10 Jan 2024, 00:19 Eşler striptiz dansı yapmıyorlardı ama tanıdığım bazı kızlar müzikten hoşlanıyordu (hafif bir striptiz gibi) ve soyunuyorlardı. Elbette buna striptiz denemez; pek çok kişi basit, hatta güzel bir şekilde ellerini yerleştiremez ve dans edemez. Eh, bu sadece benim; bir zamanlar dans ettiğimden ve her türlü yarışmaya gittiğimden beri.
Dans sırasında sanki şans eseriymiş gibi külotlarını gösterebilmek için eteklerini kaldırmaları hoşuma gidiyor. , sırtları bana dönük olarak eğilip elmas şekillerini dışarı çıkarıyorlar. Ancak çoğu zaman striptiz sona ermedi. Dansa katıldım ve kızı yavaş yavaş kendim teşhir ettim.
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Evet!!! Aynen öyle)) Bütün bunlar olurken kocamın yüzüne bakmayı seviyorum)))Ne kadar beceriksizce olursa olsun, senin için çabalaması zaten hoş bir şey.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Bu arada, Evde striptiz için direk üzerinde dönmek hiç de gerekli değildir. Bunu farklı alçaltmalar ve ayakta durma ile çeşitlendirebilirsiniz))Natali_Natali: ↑09 Jan 2024, 21:56 sadece ekranda direk üzerinde dönmek "kolay" görünüyor... Bir kere denedim(((
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Hooligan Carrie: ↑10 Jan 2024, 01:05Bu arada, evde striptiz yapmak için direk üzerinde dönmek hiç de gerekli değil, kahretsin... o yüzden evde direk olmadan dans ediyorum)))) evdeki o direk nereden geliyor? ))))...Natali_Natali: ↑09 Jan 2024, 21:56 sadece ekranda direk üzerinde dönmek "kolay" görünüyor... Bir kere denedim((((
Sadece dans ediyorum.... "Aşağı iniyorum... Yukarı çıkıyorum... Eğiliyorum"... ama sen dalga geçebilir))))...
- Zorba Carrie, Denach
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Peki ya ayakkabılar? Çıplak ayak mı yoksa topuk mu?Natali_Natali: ↑10 Jan 2024, 01:08 "Aşağı iniyorum... Yukarı çıkıyorum... Eğiliyorum"... ama biraz eğlenebilirsin))))...
-
- Nirvana’dayım
ayakkabılarını çıkarmak daha iyi... o kadar erotik değil ama daha güvenli)))
ayrıca yalınayak olmaya alışkınım)) ) evlenmeden önce oynadığım “oyunlarda” yalınayak benim doğal halimdi))))
çoğunlukla yalınayak.... topuklu ayakkabılarla dans etmem kocamın hoşuna gidiyor... ve sonra seks yapmaya başladığımızda .... sadece onu ince topuklu ayakkabılarla incitmekten korkuyorum..... çok heyecanlanıyor... ben de heyecanlanıyorum... yani, gerçekten ya topuğumla üzerine basabilirim.. falan yoksa...Hooligan Carrie: ↑10 Jan 2024, 01:09Peki ya ayakkabılar? Yalınayak mı yoksa topuklu ayakkabı mı?Natali_Natali: ↑10 Jan 2024, 01:08 "Aşağı gidiyorum... Yukarı çıkıyorum... Eğiliyorum"... ama dalga geçebilirsiniz)))) ...
ayakkabılarını çıkarmak daha iyi... o kadar erotik değil ama daha güvenli)))
ayrıca yalınayak olmaya alışkınım)) ) evlenmeden önce oynadığım “oyunlarda” yalınayak benim doğal halimdi))))
- Zorba Carrie, Denach
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ben de hoşlanan erkeklerden hoşlanırım kadın ayakları))Natali_Natali: ↑10 Jan 2024, 01:22çoğunlukla yalınayak.... topuklu ayakkabılarla dans etmem kocamın hoşuna gidiyor... ve sonra seks yapmaya başladığımızda .... sadece onu ince topuklu ayakkabılarla incitmekten korkuyorum..... çok heyecanlanıyor... ben de heyecanlanıyorum... yani, gerçekten ya topuğumla üzerine basabilirim.. falan yoksa...Peki ya ayakkabılar? Yalınayak mı yoksa topuklu ayakkabı mı?Natali_Natali: ↑10 Jan 2024, 01:08 "Aşağı iniyorum... Yukarı çıkıyorum... Eğiliyorum"... ama dalga geçebilirsiniz ))))...
nayakkabılarını çıkarsan iyi olur... o kadar erotik değil ama daha güvenli)))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Galce
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
Ben halk dansları yaptım ama ekip ileri seviyedeydi ve Latince dans edip diskolarda başarısız oldular. Arkadaşlarıma birkaç kez striptiz gösterdim)))Hooligan Carrie: ↑10 Jan 2024, 01:03 Harika!!! Hiç striptiz yapmayı denediniz mi? Eğer bir profesyonelseniz sizi etkilemek elbette zordur! Ne dans ettiler, Latin mi, Standart mı, folk mu? Striptiz genel olarak Latince’ye anadil gibi uyuyor.
- These users thanked the author Ahah for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Ne yazık ki karım bana hiçbir zaman striptiz göstermedi (.
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 8 months
Bu, aç bir insana çikolatayla sataşmak gibidir, bu sadece zorbalıktır ve eğer bu aynı zamanda evde amatör bir aktivite ise o zaman ışıkları söndürün, valizinizi alın ve koşun.
Last edited by Bekçi on 10 Jan 2024, 12:09, edited 2 times in total.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım

35 saniye sonra gönderildi:
Sordun mu?)

35 saniye sonra gönderildi:
Vay be! Sınıf....AxAX:10 Jan 2024, 10:48Ben halk dansları yaptım ama ekip ileri seviyedeydi ve Latince dans edip diskolarda başarısız oldular. Striptizi birkaç kez arkadaşlarıma gösterdim)))Zorba Carrie: ↑10 Jan 2024, 01:03 Harika!!! Hiç striptiz yapmayı denediniz mi? Eğer bir profesyonelseniz sizi etkilemek elbette zordur! Ne dans ettiler, Latin mi, Standart mı, folk mu? Striptiz genel olarak Latince’ye anadil gibi uyuyor.
- Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 5 months
ancak bir kadının "hızla soyunması"ndan hoşlanmıyorum..
gerçekten uykuya dalabilirsiniz..)
ancak bir kadının "hızla soyunması"ndan hoşlanmıyorum..
- These users thanked the author Pierro for the post:
- Zorba Carrie
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post