Herkese iyi günler, akşamlar veya sabahlar. Samimi toplantılar için bir kızla tanışmayı planlıyorum.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
çekişme
Total posts: 0
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Herkese iyi günler, akşamlar veya sabahlar. Samimi toplantılar için bir kızla tanışmayı planlıyorum.

Unread post by çekişme »

Merhaba.
Adım Danila, 24 yaşındayım. Moskova, Shchelkovskaya metro istasyonunda yaşıyorum. Sponsor değilim, üzgünüm.
Burada 40 yaşın altındaki kızları ve kadınları bekliyorum. samimi toplantılar için yaşında. Buluşma yeri ve saatini görüşeceğiz. Sayıları bir yere yazmak daha iyidir, böylece uzun süre yazmak zorunda kalmazsınız.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months
 Yanıt: Herkese iyi günler, akşamlar veya sabahlar. Samimi toplantılar için bir kızla tanışmayı planlıyorum.

Unread post by Ksenofon »

Razdor: 28 Feb 2024, 11:47 Merhaba.
Adım Danila, 24 yaşındayım. Moskova, Shchelkovskaya metro istasyonunda yaşıyorum. Sponsor değilim, kusura bakmayın.
Kızları burada bekliyorum ve samimi toplantılar için 40 yaşın altındaki kadınlar. Buluşma yeri ve saatini görüşeceğiz. Sayılarınızı bir yere yazmanız daha iyi olur, böylece uzun süre yazmak zorunda kalmazsınız.
Göğüs sayıları mı?
Автор темы
çekişme
Total posts: 0
Registered for: 1 year 4 months
 Yanıt: Herkese iyi günler, akşamlar veya sabahlar. Samimi toplantılar için bir kızla tanışmayı planlıyorum.

Unread post by çekişme »

İletişim için telefon numaraları.
These users thanked the author çekişme for the post:
seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”