Annemle...
-
Автор темыAdam07
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years
Annemle...
Eşimin iş yerindeki bir arkadaşı şirketiyle bir şeyler paylaştı. Bir süre anneleriylekocası aynı odada. Ve kocası onu annesinin önünde becerdi. Utangaçtı ve istemiyordu. Ancak kocası törene katılmadı. Anne kesinlikle uyumamış, hiç umursamadan içeri girip onu sikiyor.
- These users thanked the author Adam07 for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Mame’de...
Bu zaten kayınvalideyle alay etmenin bir biçimidir. Normal bir damadı da onu yatağına yatırırdı :evet:
-
Автор темыAdam07
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 1 month
O zaman karısı şöyle inisiyatif almalı: "Anne gel benim yerime geç. Bugün istemiyorum)"
Gerçek kafa karıştırıcı, o zaman durum daha da kötü - oğul annesiyle alay eden bir sapık

O zaman karısı şöyle inisiyatif almalı: "Anne gel benim yerime geç. Bugün istemiyorum)"
- These users thanked the author Yün for the post (total 2):
- Adam07, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tatilde, kızıyla yaşadı. Kocam beni becerdi, sanırım kızım gördü ve duydu.
- These users thanked the author Irina66 for the post (total 4):
- Sibiryak89, Piero, Cidden, Adam07
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Man07, Ülkedeki komşum, bir şekilde bir süre sonra bir bardak kaliteli "Kinzmarauli" dedi... "19 yaşında Yahudi bir aileden gelen yakışıklı bir genç adamla evlendi. En başından beri cinsel hayatı, arkadaşlarının sürekli müdahalesi nedeniyle yolunda gitmedi. Annesi sıkışık bir ortak dairede yaşıyorduk, annemizden büyük bir gardıropla ayrılmıştık, cinsel ilişkinin ortasında annem her zaman çitin arkasından "Bugün dişlerini fırçaladın mı?" "
Tam anlamıyla eğlendiğimiz ve ona dikkat etmeyi bıraktığımız bir an geldi. Bir gün orgazm sırasında ciyakladım ve annem hemen şu soruyu sordu: Peki, beni daha ne kadar uyutmazsın? Kocam (oğlu) makul bir şekilde cevapladı: "Doğal olan çirkin değildir!" Çok geçmeden Moskova’nın güneybatısında kiralık bir daire bulduk ve annem ortak dairesinde kaldı. kocam 1999’da kalp krizinden öldü, annesi yaşlılıktan daha erken öldü... Ama ben hala yaşıyorum ve makul yaşıma rağmen hala bir erkek istiyorum, ortak apartman dairesindeki kavgalarımızı sık sık hatırlıyorum... "Kadına saygı duymam gerekiyordu! Büyük bir zevk aldım - yaşlı bir bayan ve bir kızınki gibi bir kedi. Buna ek olarak, kasılma noktasına varacak kadar tutkulu orgazmlar dalgalar halinde gelir, aynı anda birden fazla...
Tam anlamıyla eğlendiğimiz ve ona dikkat etmeyi bıraktığımız bir an geldi. Bir gün orgazm sırasında ciyakladım ve annem hemen şu soruyu sordu: Peki, beni daha ne kadar uyutmazsın? Kocam (oğlu) makul bir şekilde cevapladı: "Doğal olan çirkin değildir!" Çok geçmeden Moskova’nın güneybatısında kiralık bir daire bulduk ve annem ortak dairesinde kaldı. kocam 1999’da kalp krizinden öldü, annesi yaşlılıktan daha erken öldü... Ama ben hala yaşıyorum ve makul yaşıma rağmen hala bir erkek istiyorum, ortak apartman dairesindeki kavgalarımızı sık sık hatırlıyorum... "Kadına saygı duymam gerekiyordu! Büyük bir zevk aldım - yaşlı bir bayan ve bir kızınki gibi bir kedi. Buna ek olarak, kasılma noktasına varacak kadar tutkulu orgazmlar dalgalar halinde gelir, aynı anda birden fazla...
-
Автор темыAdam07
- Penetrasyon
Sanırım kızım bu hareketten memnun kaldı. Bizimkiler de bize ateş etti. Hatta sonra şaka olsun diye benimle dalga geçti. Büyüyüp evlendiğimde artık pek iletişim kurmuyorlardı.Irina66: ↑01 Aug 2022, 09:56 Tatildeyken, kızımla aynı odadayaşıyordu. Kocam beni becerdi, sanırım kızım gördü ve duydu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 208 Replies
- 56737 Views
-
Last post by Film tutkunu
-
- 178 Replies