Çocukluğunuz

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Çocukluğunuz

Unread post by Geçit »

Bize çocukluğunuzun nasıl geçtiğini anlatır mısınız?
Lütfen pedo fantezilerinizi buraya yazmayın.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Hafta sonu, Shu_her, Didudo, Beluga
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years
 Cevap: Çocukluğunuz

Unread post by Esnek »

Mükemmel, muhtemelen hayattaki en iyi şey, ilginç durumlara karşı sessiz kalacağım
These users thanked the author Esnek for the post:
Geçit
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Hafta sonu »

İyi bir şey yok. Çocukluğumun "mutlu" ülkesine dönmek istemezdim. Yetişkin hayatını seviyorum.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 8):
üçgen, Geçit, Utangaç bebek, Serg_A, X’i işaretle, Beluga, Mart, Şalun70
Igor.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 2 years

Unread post by Igor. »

Tünaydın. Çocukluğum çok eğlenceli, ilginç ve mutlu geçti. Pek çok arkadaşım vardı, harika vakit geçirdik: oynadık, şantiyelerde koştuk, nehirde yüzdük. Ben de okulu sevdim, orası eğlenceliydi. Çocukluğumu sık sık sıcaklıkla hatırlıyorum. Hepsi bu kadar gibi görünüyor. :özür dilerim:
These users thanked the author Igor. for the post (total 3):
Geçit, Martin, Üzgünüm
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

Yatılı okulda büyüdüm ve çocukluğumu tekrarlamak istemem
These users thanked the author Tolkala for the post:
Geçit
Shu_her
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Shu_her »

Bilgisayarın, internetin veya cep telefonunun olmadığı mükemmel, tasasız bir çocukluk. Günlerimizi dışarıda yürüyerek, konuşarak ve bisiklete binerek geçirdik. Lezzetli musluk suyu, tuzlu siyah ekmek. Ve akşamları bahçede bukleler. Ah...
These users thanked the author Shu_her for the post (total 9):
Boynuzlamak!!!, Geçit, en yüksek, Şerksan, Martin, Üzgünüm, Serg_A, Kızılderili, alex56
Vay
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by Vay »

Çocukluk, deniz gezileri dışında işkence gibidir.
Anaokulunda öğretmenlerin işkence ve cezayı bilerek icat ettiği anlaşılıyor. Ve bu sistem birçok anaokulunda işe yaradı.
Resmi bir yemeğin dışında sadece su bile içemezsiniz. Sonra size bir bardak örneğin kakao verecekler, hepsi bu. “Çorbanı iç!” - dedi öğretmen.
Yıllardır her gün susadım. Hâlâ su sıkıntısı hissi var.

Sessiz zamanlarda tuvalete gidin: yapamazsınız. Doğal olarak çoğu kendine işedi. Tüm şilteler sadece çizgili değil aynı zamanda bıyık beneklidir.

Sessiz bir saatte biri uyumayıp sadece yalan söylüyorsa, öğretmen onu bir köşeye koyardı... ve bazen kışın soğuk, ısıtılmayan bir tuvalete gönderiliyordu, bu da çocuklarda hastalıklara neden oluyordu. Ebeveynlerin öfkesinin ardından birçok öğretmenin işten atılması şaşırtıcı değil...

4 yaşından itibaren sürekli baskıya, tehditlere, çığlıklara, cezalara maruz kaldı...

Ve ayrıca bir okul. Dedikleri gibi yaban turpu turptan daha tatlı değildir.
Yalnızca öncü kampı daha kötüdür. Öncü kampında tuvalet, anaokulundakinden çok daha büyük bir sorundur. Buna sadece bütün gece katlanmak zorunda değilsiniz, aynı zamanda sabahları bile vaktiniz yok - öncü liderler sizi yıkamanız ve ardından hemen egzersiz yapmanız için acele edecekler. Egzersizden sonra doğrudan yürüyüşe ve geçit töreni tipi eğitime gidin. Ne kahrolası bir geçit töreni! - biraz daha ve sonra dökülecek...

Bir gece dayanamadım ve öncü liderlerin öğrenmeyeceğini umarak tuvalete koşmayı göze aldım. . Ama... birisi onlara söyledi.
Gece tuvalete koştuğum için tüm gün boyunca öncü liderin odasında oturmak üzere tutuklandım. O gün annem beni almaya geldi ve beni eve götürdü. Bu sözünün gerçekleşmesi için bir hafta bekledim.
Last edited by Vay on 13 Aug 2023, 17:28, edited 1 time in total.
These users thanked the author Vay for the post (total 3):
Juravl, Martin, Mart
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

Я справа
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel

Unread post by sevgi dolu »

Çocukluğum sıradandı, bilgisayar ve herhangi bir alet olmadan, hala hatırladığım birçok şey, çocuklarla benim yazın bütün gün futbol ve kışın hokey oynadığımızdır. Ve zaten 15-16 yaşlarında yüzmek için mopedlerle nehre gittiler.
These users thanked the author sevgi dolu for the post (total 2):
Geçit, alex56
hassas
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by hassas »

Çocukluğum 80’li ve 90’lı yıllarda SSCB’de geçti. Annem, babam, erkek kardeşlerim, kız kardeşlerim ve arkadaşlarım arasında hayatımın en mutlu zamanıydı. Ülke değişiyordu, biz değişiyorduk, değişim çağında yaşamak çok ilginçti, her yeni gün dünden farklıydı. Hayatın ilk izlenimleri sonsuza kadar kalır, onları unutup aktarmaya çalışmak imkansızdır. Bu ülkede iktidara gelen ahlaki canavarların normal bir çocukluk geçirmediğini düşünüyorum, çünkü kişilik çocuklukta oluşur, kişi her gün tam anlamıyla hayatı özümsediğinde, bu dönemde karakter ve dünya görüşü doğar. Gençlikte, dünyayı her gün keşfettiğinizde bu duygular geçer. Zaman makinesiyle uçup gitmek mümkün olsaydı, hiç düşünmezdim :)
These users thanked the author hassas for the post (total 3):
Shu_her, Geçit, alex56
Ded Mazsi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Ded Mazsi »

Çocukluk harikadır!!!
Altay’da yaşadık; yazın sıcaklık +45*, kışın ise don 53* idi. Sabah don -35*’in üzerindeyse ilkokullar ders çalışmıyordu ama hepimiz dağdan aşağı kızaklarla gidiyorduk! Ve ZARNITA oyunu! Tüm okul iki takıma ayrıldığında; biri dağın yamacındaki kar kalesini savundu, diğeri onu ele geçirmek için dağa hücum etti! Hiç okula götürülmedik ve birinci sınıftan itibaren hepimiz ebeveynlerimiz olmadan köyün bir ucundan diğer ucuna yürüdük (okul Novostroika’da köyün girişine inşa edildi) 5 kilometre
Ve okuldan sonra tüm patenleri beslemek için su vermek zorunda kaldık: bir inek, bir buzağı, beş ila altı koyun ve birkaç domuz yavrusu, bir köpek, kazlar, ördekler, tavuklar...(Ebeveynler o ana kadar işteydiler) Poznan - ve ev işi yapıyorduk, 12 yaşımdan itibaren akşam yemeği pişiriyordum ve köfte hamurunu yoğurabiliyordum)
Ve yazın 20 dönümlük bir sebze bahçesi vardı ve hatta patates tarlası bile vardı , Tarlamı işlemem, ayrıca kış için saman ve yem yapmam gerekiyordu (ve onu sabah saat 6 civarında bir Litvanyalı ile elle biçtiler)
Ve ateşin etrafında ne akşamlar geçirdik !! ! Kızlar ve erkekler farklı oyunlar oynadılar, bunun dışında hepsi koro halinde birlikte şarkı söylediler! Ve tüm sınıfla 5-7 günlük bir gezi Bölge birincisi ve 7. sınıftan itibaren Altay Dağları’na, Teletskoye Gölü’ne, Aya Gölü’ne, Chuisky Yolu’na, Manzherok’a
( ARKADAŞINA MANZHEROK NEDİR SÖYLE ! - bir zamanlar E. Piekha şarkısını söylemişti
Hala sınıf arkadaşlarımızla takılıyoruz ve gelecek yıl orada yaşayanlarla tanışmayı umuyoruz - 50 yaşında okuldan mezun olduğumuzda
Harika bir zaman mıydı? 12 yaşındaydım ve ailem olmadan tek başıma Moskova’ya teyzemi görmeye mi gittim - trende üç buçuk gün, ailem beni oturttu, bayana benimle Moskova’da buluşacaklarını söyledi ve sakince gitti. bırakın çocuklar böyle gitsinler; şimdi birçok insanın yaptığı gibi 16 yaşına kadar onların ellerinden tutmadılar

5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Veey , Çocukluğunuz hangi ülkede ve hangi yıllarda geçti? Hapishanedeymiş gibi yazın, Neden bu kadar işkence gördünüz!???
These users thanked the author Ded Mazsi for the post (total 2):
Geçit, Üzgünüm
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Ded Mazsi: 13 Aug 2023, 20:35 Çocukluk harikadır!!
Haklısın, çocuklukta önemli görünen (ve önemli olan) pek çok olay vardı hayat öyle bir maceraydı ki o zaman ile şimdiki zamanı karşılaştırınca ağlamak istiyorsun... :unknown:
Ded Mazsi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Ded Mazsi »

hassas,
Evet, kesinlikle! Her nesil, çocukluk yıllarının en güzel yıl olduğunu düşünür! Çocuklarım 80-90 aldı; yıllar = ülkenin çöküşü, işsizlik, evde oturmak, dinlenmek için bir yere gidememek ve suç... Ve bunun en iyisi olduğunu düşünüyorlar yıllardır,
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Marinka, sana alışamıyorum yeni ava. Neden bu kadar çirkin bir şeyi patlattın?!! :bel_flag:
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Zorba Carrie »

niqk ve çocukluk hakkında?).
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Hooligan Carrie: 13 Aug 2023, 21:41 niqk ve çocukluk hakkında?).
Peki ya çocukluk? Bir çocukluk geçirdim - hemen ciddi bir adam gibi görünmedim! En sıradan çocukluk:
Anaokuluna gittim, sonra okula, sonra üniversiteye...

Çocukluğunuzda farklı bir şey yaşadınız mı?
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Ded Mazsi: 13 Aug 2023, 21:28 hassas,
Evet, kesinlikle! Her nesil, çocukluk yıllarının en güzel yıl olduğunu düşünür! Çocuklarım 80-90 aldı; yıllar = ülkenin çöküşü, işsizlik, evde oturmak, dinlenmek için hiçbir yere gidememek ve suç... Ve bunun en iyi yıl olduğunu düşünüyorlar,
Gençliğim 90’lı yıllardaydı, 15 yaşımdayken geceleri bölgede tek başıma dolaştığımı, hiçbir şeyden korkmadığımı ve oyun alanlarında içki içen memelerin olmadığını hatırlıyorum. Bana göre Rusya’da kitlesel bozulma, özellikle sokaklarda çok sayıda cahilin olduğu 2000’li yılların başında başladı. 80’li yılların sonu ve 90’lı yılların başı, suçun artmasıyla birlikte şimdikiyle karşılaştırıldığında çiçek gibi. Rusya çocuk tecavüz istatistiklerinde dünyada ilk sıralarda yer alıyor!!! ve bu, yakında savaştan dönecek olan yozlaşmışları hesaba katmıyor! Yani çocukluğumuz normal şartlarda geçti; anaokulunda otomatları söküp takmak zorunda kalmıyorduk :unknown:
These users thanked the author hassas for the post:
Tolkala
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

"Çocukken farklı bir şeyler mi yaşadınız?" - elbette! Okula gitmedim ama seyahat ettim)) Yıldırımdan nefret ediyordum, sığırların peşinden gitmedim. Çocukluğunuzun boşa gittiğini düşünün.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Geçit, Mart
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 13 Aug 2023, 21:46
niqk ve çocukluk hakkında?).
Peki ya çocukluk? Bir çocukluk geçirdim - hemen ciddi bir adam gibi görünmedim! En sıradan çocukluk:
Anaokuluna, sonra okula, sonra üniversiteye gittim...

Çocukluğunuzda farklı bir şeyler yaşadınız mı?
Çocukluğunuza dair gerçeği yazmak istemiyorsanız uydurabilirsiniz, o kadar zengin bir hayal gücünüz var ki :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post:
Zorba Carrie
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years

Unread post by Esnek »

hassas: 13 Aug 2023, 21:50
hassas,
Evet, kesinlikle! Her nesil, çocukluk yıllarının en güzel yıl olduğunu düşünür! Çocuklarım 80-90 aldı; yıllar = ülkenin çöküşü, işsizlik, evde oturmak, dinlenmek için hiçbir yere gidememek ve suç... Ve bunun en iyi yıl olduğunu düşünüyorlar,
Gençliğim 90’lı yıllardaydı, 15 yaşımdayken geceleri bölgede tek başıma dolaştığımı, hiçbir şeyden korkmadığımı ve oyun alanlarında içki içen memelerin olmadığını hatırlıyorum. Bana göre Rusya’da kitlesel bozulma, özellikle sokaklarda çok sayıda cahilin olduğu 2000’li yılların başında başladı. 80’li yılların sonu ve 90’lı yılların başı, suçun artmasıyla birlikte şimdikiyle karşılaştırıldığında çiçek gibi. Rusya çocuk tecavüz istatistiklerinde dünyada ilk sıralarda yer alıyor!!! ve bu, yakında savaştan dönecek olan yozlaşmışları hesaba katmıyor! Yani çocukluğumuz normal şartlarda geçti, anaokulunda bizi otomatları söküp takmaya zorlamadılar :unknown:
nMuhtemelen Ukraynalı bir saç modeli daha iyi miydi?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Flex: 13 Aug 2023, 22:16
Ded Mazsi: 13 Aug 2023, 21:28 hassas,
Gençliğim 90’lı yıllardaydı, 15 yaşımdayken geceleri bölgede tek başıma dolaştığımı, hiçbir şeyden korkmadığımı ve oyun alanlarında içki içen memelerin olmadığını hatırlıyorum. Bana göre Rusya’da kitlesel bozulma, özellikle sokaklarda çok sayıda cahilin olduğu 2000’li yılların başında başladı. 80’li yılların sonu ve 90’lı yılların başı, suçun artmasıyla birlikte şimdikiyle karşılaştırıldığında çiçek gibi. Rusya çocuk tecavüz istatistiklerinde dünyada ilk sıralarda yer alıyor!!! ve bu, yakında savaştan dönecek olan yozlaşmışları hesaba katmıyor! Yani çocukluğumuz normal şartlarda geçti, anaokulunda bizi otomatları söküp takmaya zorlamadılar :unknown:
nUkrayna saç modeliyle daha iyi olur herhalde, değil mi?
Bunu neden şimdi yazdın?
These users thanked the author Geçit for the post:
Zorba Carrie
Hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Hayalet »

Soru kesinlikle ilginç.
Ve savaş yeniden başlıyor
Ve kalp göğüste kaygılı
Ve Lenin çok genç
Ve genç Ekim önde.
Evet, biz de bir zamanlar paçalıydık.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hayalet, Yaşını bu şekilde öğreniyoruz yanıtlayanlar)))
Hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Hayalet »

Hooligan Carrie, sana katılıyorum. Zerdüşt’ün mü yoksa Joe Amca’nın mı bana endişelenmememi tavsiye ettiğini hatırlamıyorum.
These users thanked the author Hayalet for the post:
Zorba Carrie
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

Çocukluğum sıkıcıydı.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hayalet, Zerdüşt boşuna öğüt vermeyecektir)
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Ogest: 13 Aug 2023, 23:30 Çocukluğum sıkıcıydı
Hüzünlü... Çocukluğum sıkıcı olsaydı şimdi hayat nasıl olurdu :unknown:
These users thanked the author hassas for the post:
Fan
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

hassas: 14 Aug 2023, 00:04 Üzücü... Çocukluk sıkıcıysa şimdi nasıl bir hayat?
Ayrıca sıkıcı.
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Phantom: 13 Aug 2023, 22:33 Soru kesinlikle ilginç.
Ve savaş yeniden başlıyor
Ve kalp göğüste kaygılı
Ve Lenin çok genç
Ve genç Ekim önde.
nEvet, biz de bir zamanlar paçalıydık
Kimse Sovyet propagandasına inanmadı, ülke ve insanlar kendi hayatlarını yaşadılar, şimdi SSCB’de cehennem olduğunu salaklara satıyorlar, aslında perestroyka sırasında her şey böyle değildi, toplumdaki özgürlük seviyesi maksimumdu.
Hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Hayalet »

hassas, gazınla bir şekilde uyumsuzsun .
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Phantom: 14 Aug 2023, 00:28 hassassın, gazınla bir şekilde alakası yok.
Bununla ne demek istedin? Şişkinliğin bununla ne alakası var?
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 7 months

Unread post by Utangaç bebek »

...Bir insan için çocukluğun hayatın en mutlu anı OLMASI GEREKTİĞİ gerçeğine katılıyorum. Ama çocukluğuma dönmek istemiyorum. Yakınlık hakkında yazmayacağım (bunu sadece özel olarak yazıyorum), ama çocukluğumda pek iyi şeyler yoktu. Yoksulluk, istediğimiz gibi gitmeyen koşullar.

6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Helga: 13 Aug 2023, 14:51 İyi bir şey yok. Çocukluğumun "mutlu" ülkesine dönmek istemezdim. Yetişkin hayatını seviyorum.
Çocukluğumun “mutlu” ülkesine geri dönmek istemem. Hatırlanacak hiçbir şey yok... yani, samimi bölümler dışında.
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 2):
Hafta sonu, Mart
Hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Hayalet »

hassas, konunun konusu hakkında sadece şaka yapıyordum soru. Ve senin ciddiyetinle karşılaştım. Hangi propaganda? Burada salak olanlar kim? Yapmaman gereken yerde çok fazla zorluyorsun.
These users thanked the author Hayalet for the post:
hassas
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Phantom: 14 Aug 2023, 01:11 sadece sorunun konusu hakkında şaka yapıyorum. Ve senin ciddiyetinle karşılaştım. Hangi propaganda? Burada salak olanlar kim? Yapmaman gereken yerde çok fazla zorluyorsun.
Şaka kabul edildi :) Aslında yetkililer artık bu konudaki saçmalıkları ortadan kaldırıyor o zamanlar ne kadar kötüydü, özellikle de 90’larda, insanların hayatta kalmak için neredeyse birbirlerini avlamaları :) Karşılaştırabileceğim bir şey var ve şimdi toplumun durumu bundan çok daha kötü sonra :(
en yüksek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by en yüksek »

Güzel anılar. Sevgi dolu aile. Sadık. Okul. Yürüyor, bisikletten inmiyor. Birinci sınıftayken bir arabaya çarpmayı başardım
These users thanked the author en yüksek for the post:
hassas
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Veey: 13 Aug 2023, 17:26 Çocukluk işkencedir...
Anaokulunda öğretmenlerin işkenceyi ve cezayı bilerek icat ettiği anlaşılıyor. Ve bu sistem birçok anaokulunda işe yaradı.
Resmi bir yemeğin dışında sadece su bile içemezsiniz. Ve sonra size bir bardak, örneğin kakao verecekler ve hepsi bu...
Sessiz bir saatte birisi uyumayıp orada öylece uzanırsa, öğretmen onu bir odaya koyardı. köşede... ve hatta bazen kışın bile soğuk, ısıtılmayan tuvalete gönderiliyorlardı, bu yüzden çocuklar hastalanıyordu.

4 yaşımdan itibaren sürekli baskıya, tehditlere, çığlıklara, cezalara maruz kaldım...

Ve ayrıca okul. Dedikleri gibi yaban turpu turptan daha tatlı değildir.
Yalnızca öncü kampı daha kötüdür. Öncü kampında tuvalet, anaokulundakinden çok daha büyük bir sorundur. Buna sadece bütün gece katlanmak zorunda değilsiniz, aynı zamanda sabahları bile vaktiniz yok - öncü liderler sizi yıkamanız ve ardından hemen egzersiz yapmanız için acele edecekler. Egzersizden sonra doğrudan yürüyüşe ve geçit töreni tipi eğitime gidin. Ne kahrolası bir geçit töreni! - biraz daha ve sonra dökülecek...

Bir gece dayanamadım ve öncü liderlerin öğrenmeyeceğini umarak tuvalete koşmayı göze aldım. . Ama... birisi onlara söyledi.
Gece tuvalete koştuğum için tüm gün boyunca öncü liderin odasında oturmak üzere tutuklandım. O gün annem beni almaya geldi ve beni eve götürdü. Bir haftadır bu sözünün gerçekleşmesini bekliyordum.
Merhaba......Bu mesajı görmezden gelemezdim. Anaokulundan bahsediyorum. Annem bana anaokulunun dehşetlerini anlattığında ilk başta inanmadım bile ama sizin gibi mesajlar sayesinde anaokullarında dehşetlerin olduğunu ve her anaokulunun kendine göre dehşetleri olduğunu anlıyorsunuz.
...Annem bana, eğer birisi gündüz uykusu sırasında gürültü yaparsa ya da uyumazsa cezalandırılacağını söyledi. Bir yandan ceza sizinkinden daha hafifti ama diğer yandan... çok daha sertti: Öğretmen yatak odasına koştu ve cezalandırılanların külotlarını çıkardı. Ve tüm bunlar olduğu gibi kabul edildi. Ancak maceralar bununla bitmedi. Okuldan sonra öğretmenin 12-14 yaşlarındaki oğlu gruba geldi... Öğle yemeğini doğal olarak grubun pahasına yedi ve annesi onun için gruptan ayrıldı, o da alışverişe koştu. 1,5 saat. Ve oğlu saat 15.00’te yükselişini duyurdu. Bütün çocuklar ayağa kalkıp yatak odasından çıktılar. Orada öylece bırakıldılar, cezalandırıldılar, iç çamaşırları yoktu. Hemen oğlanlara külot verdi ama kızların bu işi halletmesi gerekiyordu. Ve cezalandırılan her kadın şöyle düşündü: Bugün ne tür bir ödeme alacak? Eh, en basiti öğretmenin oğlunun önündeki battaniyeyi çıkarıp bacaklarını onun önüne iyice açmak... Kızın amını inceleyecek, ona dokunacak ve kıza külot verecek. Ama herkes biliyordu ki, cezalandırılan kızlar arasından en çok beğeneceği birini seçecekti... Ve öğretmenin oğlu kızların arasında dolaşıp amcıklarını inceleyip dokunduğunda, seçilen kız çoktan hazırlanıyordu. : Öğretmenin oğluyla çıplak ve yalnız kalmak için tişörtünü çıkardı....
...Muhtemelen bu yüzden annem beni anaokuluna göndermedi......I 3 yaşından okula kadar bir dadı tarafından bakılmıştı.. ....Fakat burada bir nüans vardı: Dadının bir oğlu vardı.......kızlara karşı kayıtsız olmayan okullu bir çocuk. ...
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 5):
hassas, Hafta sonu, Kostiai72, Mart, sapık
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Utangaç Bebek: 14 Aug 2023, 01:43 Eh, en basit şey öğretmenin oğlunun önündeki battaniyeyi çıkarmak ve bacaklarınızı onun önünde genişçe açmak.
Bu bir çeşit cinsel toplama kampı :) Anaokulumuzda en fazla birbirimizin amlarını gösterirdik ve sadece tatillerde...
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler

hassas: 14 Aug 2023, 02:11
Utangaç Bebek: 14 Aug 2023, 01:43 Eh, en basit şey öğretmenin oğlunun önündeki battaniyeyi çıkarmak ve bacaklarını onun önünde genişçe açmak.
Bu ne - bu bir cinsel toplama kampı :) Anaokulumuzda en fazla birbirimizin amlarını gösterirdik ve sadece tatillerde...
Muhtemelen anaokulunuzda öğretmenin gruba gelen bir oğlu yoktu.
These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
Mart
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

Utangaç Bebek: 14 Aug 2023, 01:43 Merhaba.......Bu mesajı görmezden gelemedim. Anaokulundan bahsediyorum. Annem bana anaokulunun dehşetlerini anlattığında ilk başta inanmadım bile ama sizin gibi mesajlar sayesinde anaokullarında dehşetlerin olduğunu ve her anaokulunun kendine göre dehşetleri olduğunu anlıyorsunuz.
...Annem bana, eğer birisi gündüz uykusu sırasında gürültü yaparsa ya da uyumazsa cezalandırılacağını söyledi. Bir yandan ceza sizinkinden daha hafifti ama diğer yandan... çok daha sertti: Öğretmen yatak odasına koştu ve cezalandırılanların külotlarını çıkardı. Ve tüm bunlar olduğu gibi kabul edildi. Ancak maceralar bununla bitmedi. Okuldan sonra öğretmenin 12-14 yaşlarındaki oğlu gruba geldi... Öğle yemeğini doğal olarak grubun pahasına yedi ve annesi onun için gruptan ayrıldı, o da alışverişe koştu. 1,5 saat. Ve oğlu saat 15.00’te yükselişini duyurdu. Bütün çocuklar ayağa kalkıp yatak odasından çıktılar. Orada öylece bırakıldılar, cezalandırıldılar, iç çamaşırları yoktu. Hemen oğlanlara külot verdi ama kızların bu işi halletmesi gerekiyordu. Ve cezalandırılan her kadın şöyle düşündü: Bugün ne tür bir ödeme alacak? Eh, en basiti öğretmenin oğlunun önündeki battaniyeyi çıkarıp bacaklarını onun önüne iyice açmak... Kızın amını inceleyecek, ona dokunacak ve kıza külot verecek. Ama herkes biliyordu ki, cezalandırılan kızlar arasından en çok beğeneceği birini seçecekti... Ve öğretmenin oğlu kızların arasında dolaşıp amcıklarını inceleyip dokunduğunda, seçilen kız çoktan hazırlanıyordu. : Öğretmenin oğluyla çıplak ve yalnız kalmak için tişörtünü çıkardı....
...Muhtemelen bu yüzden annem beni anaokuluna göndermedi......I 3 yaşından okula kadar bir dadı tarafından bakılmıştı.. ....Fakat burada bir nüans vardı: Dadının bir oğlu vardı.......kızlara karşı kayıtsız olmayan okullu bir çocuk. ...
Kabus! *x) *x)
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Shompol34
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Helga: 14 Aug 2023, 02:18 a kızlara karşı kayıtsız olmayan bir okul çocuğu....
Bütün erkekler kızlara karşı kayıtsız değildir, ben 8-9 yaşlarımdan beri, canım kedi kızlara ve kadınlara sert geldi
These users thanked the author hassas for the post (total 2):
Shompol34, Mart
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Sohbet kutusu”