İlk kez

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İlk kez

Unread post by Anonim »

(Mobil sürüm üzerinden yayınlarsanız metin kesilecektir ve bunu istemezsiniz...)
İlk kez onun nasıl biri olduğuna dair anonim hikayeleri heyecanla okudum. Bazen bunu tanıdığım kızlardan soruyorum. Ne yazık ki herkes paylaşmıyor. Görünüşe göre bunda ilginç bir şey yok. Büyük olasılıkla alkol, bir parti ve "Hiçbir şey hatırlamıyorum...". İstisnalar olmasına rağmen. Bu tür istisnalar beni heyecanlandırıyor. Elbette bekaretimi nasıl kaybettiğimi kendim hatırlıyorum... Bugünün standartlarına göre bu oldukça geç gerçekleşti. Kızın adı Svetlana’ydı...
Ben de köyde büyüdüm. Köydeki oğlan nedir? Ve 90’larda bile? Bu, bir anlık barış anlamına gelmiyor: sığınaklar; baltalayan; ısıtma şebekesinin açılması; taygada sabahtan akşama; tepelere kayak pistlerinin döşenmesi; sürüler halinde ayı avlamak; soğuk silah üretimi; örgü iğnelerinden yapılmış korkuluklar; patlama cıvataları; benzindeki magnezyum-manganez; kasaba halkıyla kılıç dövüşleri; misilleme olarak yakılan evler; tüplerde köpük kauçuklu örgü iğneleri; yivsiz ateşli silahlar için Magirus ve Tatra motorlarından çubuklar; elektrikli lokomotif motor valflerinden bıçaklar; statorlardan veya transformatör sargılarından ninja yıldızları; votka ve sigaranın ücretsiz satın alınması/satımı; kırsal diskolar; okul dışında ve kulüplerde kan akana kadar kavgalar; ormandaki bir kütükten kışlık kulübe inşaatı; sincap ve sincap avcılığı; taramaları geçtikten sonra göllerde yüzmek; dağ nehirlerinde altın yıkamak; dizel lokomotiflere binmek; ormanda ebeveynlerden çalınan UAZ arabalarındaki yarışmalar; vb.
...Yapılacak bir şey vardı.
Ve bu nedenle kızları kapılara sıkıştırma isteği geç geldi. Mesele açık, kızlar daha erken olgunlaştı ve neden bizimle ayı avlasınlar ki erkekler, çünkü 13-14 yaşlarından itibaren zaten büyüyen cinsel dürtülerine teslim olmayı hayal ediyorlardı. Okuldan mezun olan veya öğrenci olan yaşlı adamlar tarafından kullanılan şey. Bazen çocuklarla ben bir karavanın yanında dururduk (köyümüzdeki insanlardan bazıları karavanlarda veya barınmaya dönüştürülmüş tanklarda yaşıyordu), burada bir perdenin arkasında bir siluet diğerini sikiyordu. Ve bugün kızlardan hangisinin çıkacağını ve kimin şanslı olduğunu izlediler. Ve on dört, on beş yaşlarındaki sınıf arkadaşlarımız çıktı.
Böyle bir boşluk hep vardı. Okuldayken işler kenetlenmekten öteye gitmedi (ayılar hâlâ ormanda beni bekliyordu). Zaman geçti. Sınavlar. Çıkış. Köyü terk etti. Üniversiteye girdi ve öğreniminin ilk yılından sonra akrabalarını ziyaret etmek için köyüne döndü. Varışta bir okul arkadaşı ziyarete geldi. Verandada oturup eğleniyoruz. Dart fırlatıyoruz. Ve kızların yol boyunca evin önünden köy kulübüne nasıl yürüdüklerini izliyoruz. Diskoya. Çitin yanında durduk. Yorum üstüne yorum yayınlıyoruz. Şaka yapıyoruz. Ta ki üç sevimli kız öğrenci yanımıza gelip bizimle sohbet etmeye karar verene kadar.
Her şeyi kameraya çektim (bu arada, sayfamda bu video var). O yüzden tanışma sürecimizi çok iyi hatırlıyorum: Şemsiyelerle birbirimize vuruyorduk, yol boyunca birbirimizden kaçıyorduk. Ne kadar basit bir köy flörtü. Kelime kelime ve arkadaş olduk. Akşamları birlikte vakit geçirdik. Kızlar yürüyüşe çıktığında mağazaya girip bize votka ve bira aldılar (o zamanlar çocuklara alkol satmama konusunda herhangi bir yasak yoktu). Daha sonra anaokuluna gittik ve çardaklarda genellikle “Gaz Sector”, “Scorpions”, “Metallica” müziklerini dinledik. Aynı votkayı ve birayı içtik ve okul yıllarımızı ve öğretmenlerimizi hatırlayarak konuştuk (arkadaşım ve ben geçmişiz, kızlar bugünümüz). Genel olarak arkadaş olduk.
Şirketimizde hoşlandığım kızın adı Svetlana’ydı. O yaz sekizinci sınıftan dokuzuncu sınıfa geçti. Kot tulumla dolaşan, parlak yüz hatları ve çoktan oluşmuş göğüsleri olan minyatür sarı saçlı bir kız, neşeli tavrıyla bir şekilde beni hemen cezbetti. Kelimeler için cebine girmedi. Ve mükemmel bir sohbet uzmanıydı. Yakında arkadaş gitti. Yalnız kaldım. Bu yüzden grup olarak buluşmayı bıraktık. Svetlana ile iletişimimiz daha sonra özel olarak gerçekleşti. Evime geldi. Bu, küçük kız kardeşimi her zaman çileden çıkarırdı çünkü o ve Svetka paralel sınıflarda okuyorlardı. Kız kardeşim bizi yalnız bırakarak odadan çıktı.
Köyde pek eğlence yok. Benim evimde kız kardeşimin odasında oturdular. Müzik dinledik. Kasetleri taktım. Scorpions gibi bir şey, tam olarak hatırlamıyorum. Ve sonra nihayet göğüslerini görme arzusu beni bunaltıyor. Ve gerçekten de çıplak bir kız. Ona dönüyorum:
- Dinle Light, lütfen pantolonunu çıkar...
Kolayca çıkardım, beklemiyordum bile. Sadece külot giyiyor. Yanına oturuyor ve şakacı bir şekilde gözlerinin içine bakıyor. Ve o sessiz. Ona şaşkınlıkla bakıyorum:
- O halde mayolarını da çıkar.
- Neden?,- Gülerek soruyor.
- Evet, bende bir tane var sizin için rica ediyorum. Gerçek şu ki hayatımda hiçbir zaman penisim vajinaya girmedi. Neye benzediğini, ne olduğunu bile bilmiyorum. Ve arkadaş gibiyiz. Sikimi sana sokabilir miyim? Sadece dene - ne oldu lütfen?
Svetka şaşkınlıkla bana baktı ve sitem dolu bir şekilde sordu:
- Dima, kaç yaşındasın?
- On sekiz.
- Peki okulda hiç kimseyle birlikte olmadın mı? Ve asla enstitüde değil mi?
- Hayır, - diyorum, - Asla. Her nasılsa bu soru beni atlıyor.
Alacakaranlıktı, duygularını göremedim ama görünüşe göre çok şaşırmıştı. Sveta beni kaldırdı, kemerimi çözdü ve uçtu:
- Önce bakalım hazır mısın?
- Evet, hazır, hazır.
- Vay, ne oldu güzel ve büyük, hoşuma gitti.
Mayolarını çıkardı, yatağın kenarına yürüdü, uzandı ve bacaklarını yanlara açtı:
- Peki, ne var ne yapıyorsun? Haydi, içeri getir. Uzun zamandır hazırdım.
Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yoktu. Sadece amında tüy hissettiğimi hatırlıyorum ama onu nereye yerleştireceğime dair hiçbir fikrim yok. Panik! Kalp atıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl? Bu nedenle penisini bir yere getirdi, Svetlana’nın kasıklarına koydu ve hafifçe ileri itti. Ve işte sihir gerçekleşti... Kafa kolayca kayarak içeriye, vajinaya girdi. İnanılmaz bir sıcaklık ve vücudumun her yerinde dolaşan hoş bir tüyler diken diken dalgası hissettim. Daha önce hiç yaşamadığım bir dalga. Yaklaşık iki santimetre daha derine indim ve dondum. Bu yeni ve olağanüstü bir şeydi. Bana neler olduğunu anlamaya çalıştım. Aniden vahşi bir arzu beni ele geçirdi. Bu harika kadın organının vücuduma iletmeye hazır olduğu tüm duyguları, tüm dürtüleri hissetmek istedim ve ona olabildiğince derinden girdim, ama sert bir şekilde değil:
— Svetka, bu harika!!! Bunu daha önce hiç yaşamamıştım.
— Beğendin mi?
— Evet, gerçekten beğendim.
— Artık bir kızın vajinasının ne olduğunu biliyorsun. Tüm. "Çek şunu!" Bana emretti...
Penisimi çıkardım ve külotumu giydim. O da giyindi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi müzik dinlemek için yatağa uzandı.
- Ve biliyorsun, hayatındaki ilk kız olduğum için mutluyum. Artık bakire değilsin. On sekiz yaşında bakire. Haha. Ve seni bekaretinden mahrum eden de bendim.
Tamamen şok olmuş bir halde onu dinledim:
- Sveta?
- Ne?
- Ya da belki tamamen içinize mi girmeliyim? Lütfen?
— Dima, eğer durabilirsen dur. Başka zaman yapalım, tamam mı? Bugün yapamam... Regl dönemimdeyim. Birkaç gün içinde tamamen seninim. Söz veriyorum.
— Peki, tamam. O zaman sutyenini çıkar...
Sveta’nın mükemmel göğüsleri olduğu ortaya çıktı. Akşamın geri kalanında (yaklaşık üç saat) sadece müzik dinledik, bazen göğüslerini sıktım ve hatta parmaklarımla veya dilimle meme uçlarıyla oynadım. Aynı zamanda bir konu hakkında da sohbet ettik. Esas olarak okul, diskolar ve müzik trendleri hakkında. Hiçbirimiz yaşanan neredeyse seks hakkında başka bir kelime söylemedik... Çok tatlı ve arkadaş canlısıydı... Ve çok güzeldi.
Asıl Mesele Şu ki, OLDU!
Karşımda, köyümüzde Venya adında bir çocuk yaşıyordu. Çok iyi bir adam. Nintendo disklerini değiştirdiler ve birlikte oynadılar. Daha sonra üniversiteye gittim. Ve o ve Svetka aynı yıldı, sınıfta birlikte çalıştılar. Ve böylece bir şekilde gidiyoruz, akşam Sveta’yı köyün içinden eve götürüyorum. Ve akşamın geç saatleri olmasına rağmen dışarısı parlak ve güneşli (hala kuzeyde). Bir anaokulundan geçtik, sonra diğerinden. Üçüncü anaokulunun bulunduğu mekanik bir sütunda yaşıyordu. Sanki biri bizi takip ediyormuş gibi hissediyorum. Arkamı dönüyorum - Venya. Mezun olduktan sonra onu üç yıl boyunca görmedim. Yaklaşık iki metre kadar büyüdü, dolap o kadar büyüdü ki. Dostça bir merhaba demek istedim ama beni göğüslerimden yakaladı ve bana saldırmaya başladı - sanki Habarovsk’a gitme vaktin gelmedi mi? Svetka’ya bakıyorum:
- Ne istiyor?
- Evet, - cevap veriyor, - Bana aşık oldu, beni takip ediyor. Onu sevmediğimi ona binlerce kez söyledim. Ama anlamıyor.
Ellerini çektim, gözlerinde yaşlar gördüm, birden dönüp yanımızdan ayrıldı...
Ne kadar kısa, içeri girdik anaokulu, çardağa tırmandı, Svetka ile oturup sohbet etti. Bahçeye girip bir yere saklandığını duydum. Ve tüm bu durum beni fena halde heyecanlandırmaya başladı.
Sveta’nın kot pantolonunun düğmelerini açtım, düğmeyi açtım ve elimi bacaklarının arasında gezdirdim. Avucumu tüylerin arasından kaydırıyorum ve iç dudaklara dokunduğum anda Sveta zorlukla duyulabilecek bir şekilde nefes veriyor. Ama bu inilti erotizm dolu ve beni daha da heyecanlandırıyor. Diğeri bluzunun düğmelerini açıyor, yardım ediyor, sutyeninin düğmelerini açıyor.
Ve bu Venya her şeyi duyuyor, çardak duvarının arkasında duruyor ve acınası bir şekilde sızlanıyor. Sveta’yı göğüslerinden tutuyorum ve bunu çok sert bir şekilde yapıyorum. Ama kız zevkini kaybetmiyor, seviniyor ve kendini bana veriyor. Zaten belirgin, tutkulu olan yeni bir inilti şu ifadeyle devam ediyor: "Siktir beni, Dima!!!" Çardak duvarının arkasından belirsiz ve hüzünlü bir ses duyuluyor, örneğin "Svetochka, seni seviyorum..."
Geri çekilen adımların sesini duyuyoruz. Çılgınlığım kısa sürede diniyor. Sonunda penisimi çıkardım ve beyaz sıvım Sveta’dan dışarı akmaya başladı. Zevkle bakıyor ve gülümsüyor. Bana bakıyor ve dudakları fısıldıyor:
— Harika.
Yüzme şortunu giymesine yardım ediyorum. Ve külotu kasıklarının etrafından dolaşırken dudaklarım kızın kasıklarına gömülüyor. Dudaklarının arasından öpüyorum. Ne kadar hassas. Güzellik. Ellerim göğüslerini bıraktı ve ben nazikleştim, onları okşamaya başladım, meme uçlarını okşadım, yüzüne yaklaştım ve onu tutkuyla öptüm. Sonra şunu söylüyorum:
— Zavallı Venya. Hayat çok acımasız bir şey. Biri hayal kurar ve kızın tozunu atmaya hazırdır, diğeri ise onu istediği gibi sertçe alır. Light, onun için üzülmüyor musun?
— Hiç de değil... Dima. Eve gitme zamanım geldi... Bugün bana geç kalmamam söylendi, aksi halde annem çizgi film izlememe izin vermeyecekti, - Ve Svetlana muzip bir kahkaha attı.
Giyinmesine yardım ettim. Beni eve kadar bıraktı. Sonra trende uzun süre bu aşkın ne kadar berbat bir şey olduğunu düşündüm... Bir daha hiç karşılaşmadık. 15 yıl sonra sosyal ağlarda birbirimizi arkadaş olarak ekledik ve bunu sessizce yaptık. Sınıf arkadaşımla evlendi ve hâlâ o köyde yaşıyorlar. Ve ben de ülkenin önde gelen sapığı oldum.

https://sun1-85.userapi.com/c824202/v824202061/13864a/r23mymx-mU4.jpg
Kahkaha
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: (Mobil versiyon üzerinden yayınlarsanız ne olursa olsun yazılar kesilecektir...

Unread post by Kahkaha »

Anonim, çok fazla ayı öldürdün mü?
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: İlk kez

Unread post by Piero »

Tanrı! Kaç harf...!
These users thanked the author Piero for the post:
Firavun faresi
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyük oğlan »

Anonim: 10 Dec 2019, 21:05 Onun nasıl biri olduğuna dair anonim hikayeleri heyecanla okudum - İLK KEZ.
Teşekkür ederim! Senin hikayen beni benimkiyle doldurdu. En azından İLK KEZ benim değil!
Yedinci sınıfın sonunda sınıfımıza Valya adında bir kız geldi. O kadar küçük bir tatlı ki. Ancak her zamanki gibi yeni kız boykot edildi. Kızlar onu rakip olarak gördükleri için, erkekler ise onlara "geç geldi". Bu kıza yönelik zulüm esas olarak kızlar tarafından başladı, ancak erkekler de onlara katıldı.
Bir keresinde kızlar onun hangi külotla geldiğini görmek istediler. (Birisi yamalı pantolonunun yıkandıktan sonra kuruduğunu gördüğünü söyledi). Kendisi, annesi ve kız kardeşi başka bir köyden gelmişler. Ve kötü yaşadıkları açık. Kötülüğün istemsiz tanığı oldum ve muhtemelen ilk defa düzgün davrandım. O zaman onun aşağılanmasına izin vermedim. Hemen damat olarak tanımlandım, artı her şey ve bana eskisinden farklı davranmaya başladılar. Beni pek rahatsız etmedi, üstelik onunla aynı masaya da oturdum.
Bir süre sonra Valya’nın bana özel bir şekilde baktığını fark etmeye başladım. Sonra yaz, tatil. Ve sonra 1 Eylül. Valya yaz boyunca daha da güzelleşti, figürü daha da güzelleşti. Şimdi benimle oturmak istediğini söyledi. Umurumda değildi. Liseli oğlanlar ona asılmaya başladı ama o kimseyle çıkmadı. Ve bir gün bana şunu sordu: "Onunla arkadaş olmak ister miyim?" Cevap verdim: "Biz arkadaş değil miyiz?" Buna şu cevabı verdi: "Hadi bunu bir erkek ve bir kız gibi, bir yetişkin gibi gerçekten yapalım." O zaman sustum, o bunu bir ret olarak anladı. Ve bu bana her kızın söylemeyeceği bir şeyi anlatıyor: "Senin ilk erkek arkadaşım olmanı istiyorum." Elbette böyle bir teklif ilgimi çekti ve sordum: "Peki bunu nasıl hayal ediyorsunuz?" "Seni seviyorum ve seni, gücenmene izin vermediğin, zihinsel olarak kendimi sana defalarca verdiğim andan itibaren seni istiyorum. Hadi, en azından bir kere, asla pişman olmayacağım ve bir daha sana sormayacağım. " Kabul ettim. Annesi Cuma günü kız kardeşinin ve en küçük kızının yanına gitti ve Cumartesi günü okuldan sonra Valya ve ben onun evine gittik. Okuldan çıktığımız andan itibaren aletim zaten dikleşmişti. Valya meraktan çok sohbeti sürdürmek için bana şunu sordu: "Bu benim başıma mı geldi?" Ben de benim iki katım yaşındaki komşum Lida’dan bahsettim. Annem konusunda sessiz kaldım.
Onun kulübesine gittik, bana bir şey ısmarladı. Sonra diyor ki: "Peki, hadi." O ve ben yatak odasına gittik, soyunmaya başladı. Bluzunu ve ardından okul üniformasını çıkardı. Ayrıca külotlu çorap, tozluk ve sutyen giyiyordu; gördüğüm buydu. Bana baktı ve devam etti. Bir dakika sonra külotu ve sutyeniyle ayakta duruyordu. Yatağa geri çekildi ve üzerine oturdu. Onun da benden aynısını beklediğini anladım. Ben de iç çamaşırıma kadar soyundum ve ona yaklaştım. Penis dışarı çıkmıştı ve külotundan görülebiliyordu. Avucunu üzerine koydu ve yavaşça okşamaya başladı. Bir dakika böyle okşamalardan sonra aşağı inmeye başlıyorum. Sperm külottan çıkıyor ve hololardan yere damlıyor. Külotumu çıkarıyor ve onunla penisimi siliyor.
– Şimdi onu yıkamam gerekiyor, başka bebek istemiyorum.
Mutfağa gidiyoruz, bir leğen çıkarıyor, su döküyor ve ben de aletimi yıkıyorum. Tekrar yatak odasına gidiyoruz, yatağa uzanıp beni içeri davet ediyor. Ben yatıyorum, o da kendini bir battaniyeyle örtüyor. Battaniyenin altında daha cesur oluyorum ve göğüslerini ve kıçını sıkmaya başlıyorum. Valya şöyle diyor: "Her şeyi üzerimden çıkar." Sonunda külotunu ve sutyenini çıkarmaya başladım. Sarılmaya başladık. Üye daha önce olduğu gibi zaten ayaktaydı. Muhtemelen daha önceden hazırlanmış bir havlu alıp poposunun altına koydu ve bacaklarını açtı. Onun üzerine uzandım ve aletimle oradaki kılları hissettim. Deliği bulmama yardım etti ve penisimin başı oraya daldı. Valya irkildi ve ben de durdum.
– “Devam et” dedi ve ben de daha ileri girmeye başladım. Acı çektiğini hissettim ama daha derine inelim dedi. Ve bir noktada kendisi de aniden kıçını bana doğru kaldırdı, çığlık attı ve kıçını tekrar yatağa indirdi. Bunun olduğunu fark ettim.
– Hadi ama acele etme. Birkaç hareket yaptım ve bunun onu ne kadar incittiğini gördüm. Durdum ve şöyle dedim:
- Elinle ver. Dışarı çıktım ama ne yapacağını bilmiyordu, elini tuttum, penisimi içine koydum ve birkaç hareket yaptım. Bir veya iki dakika sonra tekrar karnına döküyorum. Onun üzerine uzanıyorum, beni öpüyor ve bana kimsenin bana söylemediği sözleri fısıldıyor.
"Sevgili" – sesi büyülü geliyordu. Yedinci cennetteydim ve son aptaldım.
Kendimizi aynı leğende yıkayıp tekrar yattık. Bana sarılıyor, öpüyor ve gözleri mutlulukla parlıyor. Yaklaşık bir saat sonra beni tekrar denemeye davet ediyor. Ama bunun onun için ne kadar acı verici olduğunu görüyorum ve yine eliyle işini bitirmesini öneriyorum ki öyle de yaptı.
– Başka bir zaman, canın yanmadığında devam ederiz.
Bana bakıyor ve şöyle diyor:
– Hala benimle birlikte olmak istiyor musun?
– Neden istemiyorsun?
– İstemiyorum mu? İlk çağrında kedi yavrusu gibi peşinden koşacağım.
O zaman eve geç geldim, annem biraz homurdandı. Ondan sonra Valya ve ben istediğim ve fırsat bulduğum her an seviştik. Üstelik bahar geldi. Bu, herhangi bir çalının altında sikişebileceğiniz anlamına gelir. İlişkimiz görünmedi.
Bencildim. Emrime göre Valya bana koştu ve istediğim kadar seviştik. Valya’nın bir kadın olduğunu ve benim yaşadıklarımı onun da yaşaması gerektiğini hiç düşünmemiştim.
Sekizinci sınıftan sonra teknik okula okumaya gittim. Vale benimle gitmeyi teklif etmedi ama gideceğinden emindim.
Nadir ziyaretlerimde Valya’yı da siktim, aradığımda gerçekten bir kedi yavrusu gibi yanıma koştu.
İki yıl geçti. Okuldan mezun oldu. Pedagoji okuluna girdim, yarışmayı geçemedim, çiftlikte çalışmaya gittim, köyde artık iş yoktu. Nadir ziyaretlerimde hala Valya’yı becerdim. Sonra annem bana sınıf arkadaşım Valya’nın evleneceğini yazdı. İlk başta Valya adındaki sınıf arkadaşlarımı bile hatırlamaya başladım ve ancak o zaman bunun benim Valya’m olduğunu anladım. Favorim Valya. Sadece kullandım ve hiç umursamadım. Kaybettiğimi fark ettim, her şeyi bırakıp ona doğru koşmam, dizlerimin üzerinde af dilemem gerekiyordu ve bunu %99 kabul edecektim. Muhtemelen şimdi de aynısını yapardım. Ama sonra biraz üzüldüm, unutacağımı düşündüm. Her şeyin unutulamayacağı ortaya çıktı. Daha önce değer vermediğim şeylerin unutulmasının imkansız olduğu ortaya çıktı. Köye gelmemek için uzaklara gittim. Ama yine de yılda bir veya iki kez geliyordu. Dört yıl sonra, hatta daha uzun bir süre sonra onunla tanıştım. İki oğlanla birlikte yürüyordu. Büyüğünü görünce her şeyi anladım. Vali’ye karşı işlediğim günahın bu hayatta bağışlanması olmayacak. Sadece onu sevdiğimi ve sevdiğimi fark ettim. Ayrıldım ve nadir ziyaretlerimde onu görmemeye çalıştım. Başardım. Ve karşılığında hiçbir şey talep etmeden, sormadan sözünü tuttu.
These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 3):
Fargal94, Sibiryak89, sapık
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Big Boy: 05 Apr 2023, 10:12
Anonim: 10 Dec 2019, 21:05 Onun nasıl biri olduğuna dair anonim hikayeleri heyecanla okudum - İLK KEZ.
Teşekkür ederim! Senin hikayen beni benimkiyle doldurdu. En azından İLK KEZ benim değil!
Yedinci sınıfın sonunda sınıfımıza Valya adında bir kız geldi. O kadar küçük bir tatlı ki. Ancak her zamanki gibi yeni kız boykot edildi. Kızlar onu rakip olarak gördükleri için, erkekler ise onlara "geç geldi". Bu kıza yönelik zulüm esas olarak kızlar tarafından başladı, ancak erkekler de onlara katıldı.
Bir keresinde kızlar onun hangi külotla geldiğini görmek istediler. (Birisi yamalı pantolonunun yıkandıktan sonra kuruduğunu gördüğünü söyledi). Kendisi, annesi ve kız kardeşi başka bir köyden gelmişler. Ve kötü yaşadıkları açık. Kötülüğün istemsiz tanığı oldum ve muhtemelen ilk defa düzgün davrandım. O zaman onun aşağılanmasına izin vermedim. Hemen damat olarak tanımlandım, artı her şey ve bana eskisinden farklı davranmaya başladılar. Beni pek rahatsız etmedi, üstelik onunla aynı masaya da oturdum.
Bir süre sonra Valya’nın bana özel bir şekilde baktığını fark etmeye başladım. Sonra yaz, tatil. Ve sonra 1 Eylül. Valya yaz boyunca daha da güzelleşti, figürü daha da güzelleşti. Şimdi benimle oturmak istediğini söyledi. Umurumda değildi. Liseli oğlanlar ona asılmaya başladı ama o kimseyle çıkmadı. Ve bir gün bana şunu sordu: "Onunla arkadaş olmak ister miyim?" Cevap verdim: "Biz arkadaş değil miyiz?" Buna şu cevabı verdi: "Bir erkek ve bir kız gibi, bir yetişkin gibi gerçekçi olalım." O zaman sustum, o bunu bir ret olarak anladı. Ve bu bana her kızın söylemeyeceği bir şeyi anlatıyor: "Senin ilk erkek arkadaşım olmanı istiyorum." Elbette böyle bir teklif ilgimi çekti ve sordum: "Peki bunu nasıl hayal ediyorsunuz?" "Seni seviyorum ve seni, gücenmene izin vermediğin, zihinsel olarak kendimi sana defalarca verdiğim andan itibaren seni istiyorum. Hadi, en azından bir kere, asla pişman olmayacağım ve bir daha sana sormayacağım. " Kabul ettim. Annesi Cuma günü kız kardeşinin ve en küçük kızının yanına gitti ve Cumartesi günü okuldan sonra Valya ve ben onun evine gittik. Okuldan çıktığımız andan itibaren aletim zaten dikleşmişti. Valya meraktan çok sohbeti sürdürmek için bana şunu sordu: "Bu benim başıma mı geldi?" Ben de benim iki katım yaşındaki komşum Lida’dan bahsettim. Annem konusunda sessiz kaldım.
Onun kulübesine gittik, bana bir şey ısmarladı. Sonra diyor ki: "Peki, hadi." O ve ben yatak odasına gittik, soyunmaya başladı. Bluzunu ve ardından okul üniformasını çıkardı. Ayrıca bir külot, tozluk ve sutyen giyiyordu; gördüğüm buydu. Bana baktı ve devam etti. Bir dakika sonra külotu ve sutyeniyle ayakta duruyordu. Yatağa geri çekildi ve üzerine oturdu. Onun da benden aynısını beklediğini anladım. Ben de iç çamaşırıma kadar soyundum ve ona yaklaştım. Penis dışarı çıkmıştı ve külotundan görülebiliyordu. Avucunu üzerine koydu ve yavaşça okşamaya başladı. Bir dakika böyle okşamalardan sonra aşağı inmeye başlıyorum. Sperm külottan çıkıyor ve hololardan yere damlıyor. Külotumu çıkarıyor ve onunla penisimi siliyor.
– Şimdi onu yıkamam gerekiyor, başka bebek istemiyorum.
Mutfağa gidiyoruz, bir leğen çıkarıyor, su döküyor ve ben de aletimi yıkıyorum. Tekrar yatak odasına gidiyoruz, yatağa uzanıp beni içeri davet ediyor. Ben yatıyorum, o da kendini bir battaniyeyle örtüyor. Battaniyenin altında daha cesur oluyorum ve göğüslerini ve kıçını sıkmaya başlıyorum. Valya şöyle diyor: "Her şeyi üzerimden çıkar." Sonunda külotunu ve sutyenini çıkarmaya başladım. Sarılmaya başladık. Üye daha önce olduğu gibi zaten ayaktaydı. Muhtemelen daha önceden hazırlanmış bir havlu alıp poposunun altına koydu ve bacaklarını açtı. Onun üzerine uzandım ve aletimle oradaki kılları hissettim. Deliği bulmama yardım etti ve penisimin başı oraya daldı. Valya irkildi ve ben de durdum.
– “Devam et” dedi ve ben de daha ileri girmeye başladım. Acı çektiğini hissettim ama daha derine inelim dedi. Ve bir noktada kendisi de aniden kıçını bana doğru kaldırdı, çığlık attı ve kıçını tekrar yatağa indirdi. Bunun olduğunu fark ettim.
– Hadi ama acele etme. Birkaç hareket yaptım ve bunun onu ne kadar incittiğini gördüm. Durdum ve şöyle dedim:
- Elinle ver. Dışarı çıktım ama ne yapacağını bilmiyordu, elini tuttum, penisimi içine koydum ve birkaç hareket yaptım. Bir veya iki dakika sonra tekrar karnına döküyorum. Onun üzerine uzanıyorum, beni öpüyor ve bana kimsenin bana söylemediği sözleri fısıldıyor.
"Sevgili" – sesi büyülü geliyordu. Yedinci cennetteydim ve en son aptaldım.
Kendimizi aynı leğende yıkayıp tekrar yattık. Bana sarılıyor, öpüyor ve gözleri mutlulukla parlıyor. Yaklaşık bir saat sonra beni tekrar denemeye davet ediyor. Ama bunun onun için ne kadar acı verici olduğunu görüyorum ve yine eliyle işini bitirmesini öneriyorum ki öyle de yaptı.
– Başka bir zaman, canın yanmadığında devam ederiz.
Bana bakıyor ve şöyle diyor:
– Hala benimle birlikte olmak istiyor musun?
– Neden istemiyorsun?
– İstemiyorum mu? İlk çağrında kedi yavrusu gibi peşinden koşacağım.
O zaman eve geç geldim, annem biraz homurdandı. Ondan sonra Valya ve ben istediğim ve fırsat bulduğum her an seviştik. Üstelik bahar geldi. Bu, herhangi bir çalının altında sikişebileceğiniz anlamına gelir. İlişkimiz görünmedi.
Bencildim. Emirlerimden herhangi birine göre Valya bana koştu ve istediğim kadar seviştik. Valya’nın bir kadın olduğunu ve benim yaşadıklarımı onun da yaşaması gerektiğini hiç düşünmemiştim.
Sekizinci sınıftan sonra teknik okula okumaya gittim. Vale benimle gitmeyi teklif etmedi ama gideceğinden emindim.
Nadir ziyaretlerimde Valya’yı da siktim, aradığımda gerçekten bir kedi yavrusu gibi yanıma koştu.
İki yıl geçti. Okuldan mezun oldu. Pedagoji okuluna girdim, yarışmayı geçemedim, çiftlikte çalışmaya gittim, köyde artık iş yoktu. Nadir ziyaretlerimde hala Valya’yı becerdim. Sonra annem bana sınıf arkadaşım Valya’nın evleneceğini yazdı. İlk başta Valya adındaki sınıf arkadaşlarımı bile hatırlamaya başladım ve ancak o zaman bunun benim Valya’m olduğunu anladım. Favorilerim Valya. Sadece kullandım ve hiç umursamadım. Kaybettiğimi fark ettim, her şeyi bırakıp ona doğru koşmam, dizlerimin üzerinde af dilemem gerekiyordu ve bunu %99 kabul edecektim. Muhtemelen şimdi de aynısını yapardım. Ama sonra biraz üzüldüm, unutacağımı düşündüm. Her şeyin unutulamayacağı ortaya çıktı. Daha önce değer vermediğim şeylerin unutulmasının imkansız olduğu ortaya çıktı. Köye gelmemek için uzaklara gittim. Ama yine de yılda bir veya iki kez geliyordu. Dört yıl sonra, hatta daha uzun bir süre sonra onunla tanıştım. İki oğlanla birlikte yürüyordu. Büyüğünü görünce her şeyi anladım. Vali’ye karşı işlediğim günahın bu hayatta bağışlanması olmayacak. Sadece onu sevdiğimi ve sevdiğimi fark ettim. Ayrıldım ve nadir ziyaretlerimde onu görmemeye çalıştım. Başardım. Ve karşılığında benden hiçbir şey talep etmeden veya talep etmeden sözünü tuttu.
Hüzünlü bir hikaye ama güzel🤔👍
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”