Telefonumda bir fotoğraf buldum
-
Автор темыChit
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Telefonumda bir fotoğraf buldum
Kocamın telefonuna girdim ve yılbaşından fotoğrafları kendime aktarmak istedim. Ve kocamın mahrem bir fotoğrafını keşfettim... Penisinin fotoğraflarını çekiyordu. Yüzünü sakladı.. Fotoğrafı neden çektiğini ve kime gönderdiğini sorduğumda fotoğrafı yeni çektiğini söyledi. Beni hiçbir yere göndermeye niyeti olmadığının garantisini verdi. Doğal olarak ona inanmıyorum! Ondan bir sürü yalan vardı!! Farklı kadınların amcıklarının fotoğrafları da keşfedildi. Bir yalanı yaşamaktan yoruldum! Ondan hiçbir sevgi hissetmiyorum! Yatakta da işler pek iyi değil.. Uzun süre düşündüm ve artık boşanmaya karar verdim! Küçük bir çocuğumuz var elbette babasız büyümesini istemeyiz ama güçlü bir ailemiz de yok. Ne yapardınız benim yerime mi? Arşiv için sadece sikinin fotoğraflarını çektiğine ve bu fotoğrafı kimseye göndermediğine inanır mıydınız?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
Cevap: Telefonumda bir fotoğraf buldum
sen de fotoğraflarını göndermelisin! )Kroshka: ↑04 Jan 2024, 15:26 Eşimin telefonuna girdim ve yılbaşı fotoğraflarını kendime aktarmak istedim. Ve özel fotoğraf buldum kocasının.. Penisinin fotoğraflarını çekti. Yüzünü sakladı.. Fotoğrafı neden çektiğini ve kime gönderdiğini sorduğumda fotoğrafı yeni çektiğini söyledi. Beni hiçbir yere göndermeye niyeti olmadığının garantisini verdi. Doğal olarak ona inanmıyorum! Ondan bir sürü yalan vardı!! Farklı kadınların amcıklarının fotoğrafları da keşfedildi. Bir yalanı yaşamaktan yoruldum! Ondan hiçbir sevgi hissetmiyorum! Yatakta da işler pek iyi değil.. Uzun süre düşündüm ve artık boşanmaya karar verdim! Küçük bir çocuğumuz var elbette babasız büyümesini istemeyiz ama güçlü bir ailemiz de yok. Ne yapardınız benim yerime mi? Arşiv için sadece sikinin fotoğraflarını çektiğine ve fotoğrafı kimseye göndermediğine inanır mıydın?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months

belli ki penislerini atmak istedikleri çeşitli forumlarda veya sohbetlerde oturuyor.
Sikini her gün görüyor Aksi halde aniden skleroz hastası olur ve neye benzediğini unuturKroshka: ↑04 Jan 2024, 15:26 Eşimin telefonuna girdim ve yılbaşı fotoğraflarını kendime aktarmak istedim. Ve özel fotoğraf buldum kocasının.. Penisinin fotoğraflarını çekti. Yüzünü sakladı.. Fotoğrafı neden çektiğini ve kime gönderdiğini sorduğumda fotoğrafı yeni çektiğini söyledi. Beni hiçbir yere göndermeye niyeti olmadığının garantisini verdi. Doğal olarak ona inanmıyorum! Ondan bir sürü yalan vardı!! Farklı kadınların amcıklarının fotoğrafları da keşfedildi. Bir yalanı yaşamaktan yoruldum! Ondan hiçbir sevgi hissetmiyorum! Yatakta da işler pek iyi değil.. Uzun süre düşündüm ve artık boşanmaya karar verdim! Küçük bir çocuğumuz var elbette babasız büyümesini istemeyiz ama güçlü bir ailemiz de yok. Ne yapardınız benim yerime mi? Arşiv için sadece sikinin fotoğraflarını çektiğine ve bu fotoğrafı kimseye göndermediğine inanır mısınız?
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- Chit
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 8 months
-
Автор темыChit
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: aseksüel
-
Автор темыChit
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Orientation: biseksüel
Erkekler pis yorumlar göndermeyi severler
daha sonra bir sevgilin olduğunu ve hatta birden fazla sevgilin olduğunu öğrendiklerinde şaşırma
şahsen, ben boşanırım, acı çekmek istemem

- These users thanked the author Christina Dior for the post:
- Chit
-
- Sürtünmeler
Sözde sivilce çıktı, ne uygulamalıyım...
Ve hemen boşanıyorsunuz)
35 saniye sonra gönderildi:
İşte buradayım, hiç kimseye am fotoğrafı göndermedim)
Ne? Belki fotoğrafı ürologuna göndermiştir?KristinaDior: ↑04 Jan 2024, 15:47 Erkekler kaba yorumlar göndermeyi severlerdaha sonra bir sevgiliniz, hatta birden fazla sevgiliniz olduğunu öğrendiğinizde şaşırmayın
şahsen boşanırdım, acı çekmek istemezdim
Sözde sivilce çıktı, ne uygulamalıyım...
Ve hemen boşanıyorsunuz)
35 saniye sonra gönderildi:
İşte buradayım, hiç kimseye am fotoğrafı göndermedim)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Orientation: aseksüel
Daha da çok acı çekiyorsun. Bu boşanma nedeni değildir. Neden fotoğraf çektiğini asla bilemezsiniz, onları gönderse bile bu ihanet değildir. Belki onun eksikliklerini değil, kendimize bakmalıyız? Her şey kötüyse, belki de nedeni sensindir? az ilgi, günlük yaşamdan dolayı cinsellik eksikliği. İlgi kaybı, konuşacak bir şeyin olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Kendinize iyi bakın, kendinizi düzene koyun, aksi takdirde bir şey erkeğin hatasıysa hemen fark etmezsiniz.Kroshka: ↑04 Jan 2024, 15:26 Uzun süre düşündüm ve şimdi boşanmaya karar verdim! Küçük bir çocuğumuz var elbette babasız büyümesini istemeyiz ama güçlü bir ailemiz de yok. Ne yapardınız benim yerime mi? Arşiv için sadece sikinin fotoğraflarını çektiğine ve fotoğrafı kimseye göndermediğine inanır mıydın?
- These users thanked the author cehennem gibi kızgın for the post (total 3):
- Chit, Fargal94, maksimum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Kroshka, samimi tavsiyeler aramak için tuhaf bir yer, bulamadın mı? Kendini haklı çıkarmaya çok benziyor, değil mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Tabii ki boşan. Sikinizin fotoğrafını çekmek duyulmamış bir şey mi?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Fargal94, Sergey1975, maksimum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Harika! Sikinin fotoğrafını mı çekersin?!!! Düzensizlik! Yabancıların fotoğraflarını çekmelisiniz! Ve tercihen bir bayanın amında...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
Çocuk kaç yaşında?Kroshka: ↑04 Jan 2024, 15:26 Eşimin telefonuna girdim ve yılbaşı fotoğraflarını kendime aktarmak istedim. Ve özel fotoğraf buldum kocasının.. Penisinin fotoğraflarını çekti. Yüzünü sakladı.. Fotoğrafı neden çektiğini ve kime gönderdiğini sorduğumda fotoğrafı yeni çektiğini söyledi. Beni hiçbir yere göndermeye niyeti olmadığının garantisini verdi. Doğal olarak ona inanmıyorum! Ondan bir sürü yalan vardı!! Farklı kadınların amcıklarının fotoğrafları da keşfedildi. Bir yalanı yaşamaktan yoruldum! Ondan hiçbir sevgi hissetmiyorum! Yatakta da işler pek iyi değil.. Uzun süre düşündüm ve artık boşanmaya karar verdim! Küçük bir çocuğumuz var elbette babasız büyümesini istemeyiz ama güçlü bir ailemiz de yok. Ne yapardınız benim yerime mi? Arşiv için sadece penisinin fotoğraflarını çektiğine ve fotoğrafı kimseye göndermediğine inanır mıydınız?
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 2 months

Bebeğim, bu fotoğrafları %300 kendisi için çekmiyor! İnan bana, kesinlikle yarısından fazlasını görürsün. Tavsiyem; onunla vaktini boşa harcama
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Kroshka, kocası bir sapık ve bir aptal ve diğer sapıklara ve aptallara onun hakkında şikayette bulunmak için buraya mı geldiniz?
Burada kendisinin oturduğunu yazdınız, değil mi?
Buraya geldiği için bir aptal haline gelmiş olabilir; bir satıcıya gidip bir uyuşturucu bağımlısının akrabasından şikayet etmekle aynı şey.
Bölünmüş kişilik mi?
Burada kendisinin oturduğunu yazdınız, değil mi?
Buraya geldiği için bir aptal haline gelmiş olabilir; bir satıcıya gidip bir uyuşturucu bağımlısının akrabasından şikayet etmekle aynı şey.
Bölünmüş kişilik mi?
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Galce
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
Neden hepiniz boşanıyorsunuz ve boşanıyorsunuz, karım değişiklik olsun diye kendine bir sevgili buldu, yani hiç sevişmiyorlar, karısını götürmüyor, ailesini bırakmıyor, yani karısı çeşitlilik istiyor sekste bunda yanlış bir şey görmüyorum, hepimizin çocukları var ama bu hemen boşanmak için bir neden değil, değişiklik için yürüyüşe çıkın ve sakin olun, eğer insanlar böyleyse, Birisi yeni bir şey istiyor, en kolay yol dönüp gitmektir...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 11 months
Tek bir soru: Bu kadar iffetli bir eş neden bu foruma yazmak için koştu? Burada ne yapıyorsun? Onun hakkında nasıl bilgi sahibi oldun?
- These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 2):
- Fargal94, Maks148
-
- Sürtünmeler
Ama takma ad bunu başardı)
Kız arkadaşınızın önünde yanmamak için
Bu arada, bir kağıt parçasına... Sitenin bağlantısını yazmadımBölünmüş kişilik mi?
Ama takma ad bunu başardı)
Kız arkadaşınızın önünde yanmamak için

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 796 Views
-
Last post by Skirli