Tyoşka

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Kola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Tyoşka

Unread post by Kola »

Kayınvalidesini kim sikti? Nasıl oldu?
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 11 months
 Cevap: Kayınvalidem

Unread post by jonny_t »

Sikişmedim ama 31 çekerken kayınvalidemi yaktım. Yardım etmeyi teklif etti, tabii ki utandı, kendini bir bornozla örttü ve konuyu susturdu. 62 yaşında ve 30 yıldır boşanıyor. En son gördüğüm adam yaklaşık 10 yıl önceydi. Kendi kulübesinde yaşıyor ve ben bazen bir konuda yardım etmek için oraya giderim. Orada, geceleri onu oturma odasında yaktı. Görünüşe göre mastürbasyon konusunda yardımıma ihtiyacı yoktu))) sonra sessizleşti, ancak daha önce yatakta inlemelerini ve kasılmalarını duydum. Tabii ki, nasıl boşaldığını görmek ve belki ağzına vermek isterim, ama onu sikmek istediğimden emin değilim))) Kadın güzel, biraz yıkılmış, yıpranmış değil, göğüsleri 4 beden , elastik kıç, ama bir göbek var. fotoğraf olmayacak)))
These users thanked the author jonny_t for the post (total 5):
Fargal94, lexus1987, Kostiai72, Herurg, Mihail06
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Faust »

Bu arada, bu konu o kadar da nadir değil. Her türlü marjinal çevrede kayınvalideler çeşitli bahanelerle damatlarıyla başarıyla evlenebiliyor. Ya sadece sarhoştu ya da bu şekilde ailedeki kabloyu aldatmadan koruyacağını düşünüyordu. Beni herkesten daha iyi becereceğini söylüyorlar ya da belki de kayınvalidem o kadar uzun süredir bir erkeğe sahip değil ki şişe çoktan ıslık çalıyor. İkinci durumda, daha samimi bir ortam ortaya çıkar çıkmaz, kayınvalidesi chafé’nin altında bacaklarını aralayabilir.

Gerçek hayatta bu tür ilişkiler çok ağır olacaktır. Kayınvalidenizle bir kavga ettiğinizde her şey ortaya çıkabilir.

Burada, forumda bir yerde, yaşlı bir kadınla nasıl yattığımla ilgili bir hikaye yazmıştım. Seksten sonra bir noktada yatakta uzanıyorduk, telefonunu çıkardı ve fotoğraflarını göstermeye başladı. Kızını bulduğunda şöyle bir şey söyledi:

- Kızım. Beğendiniz mi? Hiçbir işe yaramayan bir eski erkeği vardı. Sen iyisin, ona yakışırsın. Seni tanıtmamı ister misin, belki senin için bir şeyler yoluna girer?

Ve beş dakika önce bu kadının kıçını nasıl ellerimin arasına alıp onu becerdiğimi hatırlayarak dinliyorum. Ve ne tür bir çöp olduğunu düşünüyorum. Mesela ciddi misin?)))

Yani tam tersi durumlar da muhtemelen mümkün. Kayınvalidesi genç bir adamla yatıyor. Onu kızıyla buluşturur ve sonra onunla yatar.
Last edited by Faust on 12 Aug 2022, 20:38, edited 2 times in total.
These users thanked the author Faust for the post (total 6):
Ded, Kola, Tolyan, Fargal94, George, Herurg
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Aslında ısrarcı olurdum. Bir kadına yardım ettim. Eh, sen... :grust:
These users thanked the author Nikk for the post:
artmen88
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by jonny_t »

Faust: 12 Aug 2022, 20:31 Gerçek hayatta bu tür ilişkiler çok külfetli olacaktır. Kayınvalidenizle bir kavga ettiğinizde her şey ortaya çıkabilir.
Evet, aslında aklıma ilk gelen şey bu. Yardım etmeyi bile teklif ettim ama reddettim)) ve bu doğru
Belki tekrar uyursam, o da uyumak ister çünkü mastürbasyon yaptığını bildiğimi biliyor. Yine de kim mastürbasyon yapmaz ki?
Автор темы
Kola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Kola »

Faust: 12 Aug 2022, 20:31Faust
onu kızıyla mı tanıştırdı?
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157

Unread post by Alex yapardı »

Kayınvalidemle seks olmadı. Ama o bizimle yaşarken fantezilerimde bunu defalarca hayal ettim. Figürü yaşına göre fena değildi ve göğüsleri neredeyse yaşlılığa kadar şeklini korudu. Evin içinde sütyensiz dolaşırken gözlerim istemsizce ona doğru kısıldı.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Herurg
Feribot Süpermenleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by Feribot Süpermenleri »

Bir gün patates kazmaya yardım ettim. Hava sıcaktı, herkes şortlarına kadar soyunmuştu. Daha sonra külotunu yukarı çekti. Penis taş gibi oldu. Başımın ağrıdığını söyleyerek gözlerimi kıstım ve bakmak için gölgeye gittim.
These users thanked the author Feribot Süpermenleri for the post (total 3):
Fargal94, Herurg, Mihail06
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Akran Gynt »

Ferrysupermans, Fotoğraflarınızı gönderin, biz de değerlendirelim .. .
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 395
Registered for: 3 years

Unread post by temiz »

kayınvalidenin bir fotoğrafını yayınla ki konu boş kalsın :bel_flag:
Afrod
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Afrod »

Kayınvalidemi de rüyamda görüyorum. Zaten 70 yaşında ama bir nedenden dolayı onu gerçekten seviyorum.
lexus1987
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by lexus1987 »

Kayınvalidemi de mastürbasyon yaparken gördüm, beni fark etmedi ama sonra yüzsüzce kapıyı açtım, sikimi çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Beni fark etti ve dışarı attı.
These users thanked the author lexus1987 for the post (total 2):
Herurg, Mihail06
Saniç
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saniç »

Seni beceremedim ama uzun zamandır seni becermek istiyordum. Sana onu sessizce mastürbasyon yapması için nasıl kandırdığımı anlatacağım. Yalnız yaşıyor, 58 yaşında, uzun boylu, kıvrımlı, güçlü kalçalı, tombul değil ama zayıf da değil, kendini okşamayı çok sevdiğini biliyorum, birkaç kez vurdum. En bariz durum, sabahları bir gecelikle duşa gittiği ve kazara odasına girdiğimde yatağın altında buruşuk külotu gördüğüm, tamamen boşalmış ve biraz ıslak olduğu zamandı. Ne kokuydu bu, eğer eşim o sırada evde olmasaydı, ona üflerdim. Huysuz bir kadın ama kesinlikle erkekleri yönlendirmiyor. Torunlarıyla vakit geçirmek için hafta sonları bize gelmeyi seviyor. Bu yüzden, genellikle hafta sonundan önce bize gelip geceyi geçirdiğinde, kızlarımı (karımı ve kayınvalidemi) biraz sarhoş ediyorum, onlarla ilgileniyorum, kayınvalidesi genellikle bu ilgiden deliriyor . Akşam yatmadan önce telefonumu açık bırakıyorum. Kayınvalidenin geceyi geçirdiği odada ses kayıt cihazı var. Ona dikkat bile etmiyor çünkü... Her zaman orada bulundururum. Ve geceleri eşime masaj, oral seks, seks ve hatta birkaç kez olmak üzere çok çeşitli hizmetler veriyorum. Şu anda kayınvalidesi her şeyi kendisi yapıyor. Sessizce saymaya çalışıyor ama yarın onu dinlemek o kadar heyecan verici ki! Böyle fantezileri var (bunlardan biri, sürekli hamile kalmak istiyor? Neden 58 yaşında?)... Bazen yanlışlıkla bunları fısıldıyor. Görünüşe göre ben de onun yanındayım, en azından ismim sık sık fısıldanıyor. Eşim ve ben arka planda aşk ilişkilerimizi duyabiliyoruz. Kayınvalidemin adımı fısıldaması ve külotunu çek, içime gel gibi emirler vermesi beni çok tahrik ediyor, evet, evet, boşal... Ne tür cinsel duyguların bastırıldığından bahsetmiyorum bile. onu kedi ve iç çekişleri çağrıştırıyor. Ayrıca yatmadan önce odasının kapılarını da özellikle kapatıyorum ki kendini orada daha rahat hissetsin.
Alex Mich
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alex Mich »

Ah, vay be! Bunu daha önce nasıl düşünemedim, bir ses kayıt cihazı atın. Denemem lazım, yoksa kayınvalidemin külotu olurum banyodaKokusunu alıyorum. Zaten benden bu konuda şüpheleniyor gibi görünüyor, çünkü... Bir keresinde, kayınvalidem yıkandıktan hemen sonra tuvalete gitmek için kendimi kaptırmıştım. Külotun hâlâ sıcak olması ve kadın gibi kokması çok heyecan verici.
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Bir zamanlar sadece kayınvalidemi değil, zaten eski kız arkadaşım olan kız arkadaşımın annesini de siktim.
Kız kıçına vermedi ama annesi mutlu oldu...
These users thanked the author Süleyman for the post (total 5):
Skf, SERG!!, Ded, Herurg, Roman89
dişi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by dişi »

Aynı şey oldu, bir meslektaşı gece yarısı annesinden onu bir kurumsal etkinlikten almasını istedi, kendisi bunu yapamadı, çalışıyordu. Annem beni çaya davet etti, çok neşeli bir ruh hali içinde olduğundan ve ben de pek reddetmedim, konu çaya hiç gelmedi. 60 civarında bir yerdeydi. Prezervatifsiz içine boşalmama izin verdi. Uzun zamandır bir erkeği olmadığını ancak bazen gerçekten bir erkek istediğini söyledi. Bölümdeki genç oğlanların sürekli kendisine yaklaşmasıyla övünüyordu. Kedi doğal, kıllı ve çok dardır. İlk başta biraz kuru ama sonra saat gibi. Oraya iki porsiyon sperm sıkıştırdım ve sabah ayrıldım. Onunla bir daha karşılaşmadık. Arkadaş daha sonra annesinin teşekkür ve selamlarını söyledi. Bana yardım etmenin iyi bir şey olduğunu ve annemin mutlu olduğunu söylüyor. Keşke maceralarımı bilseydi.
Düzenli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Düzenli »

Kayınvalidem 62 yaşında ve yalnız yaşıyor. Hepsi meyve suyunda. Sık sık onun kirli çamaşırlarını sepette aramanın hayalini kurardım. Altı ay önce, gizlice kızından (karımdan) bir seks dükkanından kendisine kauçuk bir penis (vibratör değil) almasını istedi, çünkü... Oraya gitmeye bile utanıyordum. Kızım bu istek karşısında biraz şaşırdı ama kendisi de çok utangaç olduğu için bunu da büyük bir sır olarak bana emanet etti. O kadar da utangaç değilim, özellikle de dükkanda bir adam çalıştığı için, ona hemen şaka olsun diye kayınvalidemin bir penise ihtiyacı olduğunu söyledim. Vantuzu olan en gerçekçi olanı seçtik, boyutu çok büyük değil, satıcı bana çok fazla uzatmamamı söyledi, belki bir gün yuvarlayabileceğini söyler :leto: . Birlikte güldük.
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by temiz »

Sıradan, Tusk, Alex Mikh, Solomon, leksus1987, alex bi, Koka, Ferrysupermans,

beyler, herkesin dikkatini rica ediyorum, bir konu oluşturuldu kayınvalide, ikinci yaştaki kadınları sevdiğiniz anlamına gelir kayınvalideniz kazıklamak istediğiniz gerçek teyze benzer konu diyelim ki benzer konu 50 yaş üstü yaşlı kadınların aşıkları - 75 yaşında böyle insanlar var mı?
Kayınvalidelerimi de oraya gönderiyorum, ama onlar benim değil başka erkekler
bazen internetten fotoğraflar da oluyor
ayrıca kayınvalidenizin yüzünüz kapalı istediğiniz gibi bir fotoğrafını yayınlayın veya sadece böyle bir fotoğraf çekin, boş bir konu, konuşacak bir şey yok, fotoğrafı görmek için 50 mesaja ihtiyacınız var vb. bu konudan haberim yok

50’den 75’e kadar kendinden yaşça büyük kadınlara aşık olan var mı? konu :bilinmiyor: :cat1:
These users thanked the author temiz for the post:
Misha040
Werder
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Werder »

Sanych: 18 Aug 2022, 09:30 Yani, bize geldiğinde ve geceyi burada geçirdiğinde, genellikle hafta sonundan önce oluyor, kızlarıma (karıma ve kayınvalideme) biraz destek veriyorum, onlarla ilgileniyorum, yani annem - Hukuk genellikle bu kadar ilgi karşısında delirir. Akşam yatmadan önce telefonumu açık bırakıyorum. Kayınvalidenin geceyi geçirdiği odada ses kayıt cihazı.
Ah, bir fikir. Yarın köyden kayınvalidem bizimle kalmaya gelecek. Deneyeceğim.
Paşka
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Paşka »

Kayınvalidem sayesinde eşimle tanıştım. Askerden sonra bir şirkette şoför olarak çalışmaya başladı. Teyzem nakliyeci olarak görevlendirildi; o zamanlar 43 yaşındaydı ama kız tipi bir yapıya sahipti. Bir gün arabadaydık ve bana kocasının aldattığını ve boşanacağını itiraf etti. Prensip olarak eve dönmek zaten mümkündü; 500 km kadar yol kalmıştı ama ben geceyi bir otelde geçirmeyi önerdim. Ona biraz şarap götürdüm ama kendim içmedim çünkü... sabah direksiyona geçtik ve ikiye bir numara aldık ve her şey orada oldu. Daha önce neredeyse bir yıldır seks yapmamıştı. Ben de, ordu vb. İlişkiler konusunda tam bir karmaşa içerisindeyim. Biraz korkutucuydu çünkü... Yıllar geçtikçe annemle aynı yaştaydı. O ve ben bu tür konuları tartıştık ve şimdi bile hatırlaması utanç verici olan şeyler yaptık. Sonra uçuşlarda otellerde bile kalmadık; neredeyse bir yıl eşim olarak onunla yaşadım. Otoparkta meslektaşlarım taksimden gelen gürültüyü kıskanıyorlardı. Şaka yaparak annesini aradım. Ama sonra otoparkta ona annemmişim gibi hitap ettiğimde yoldaşlarımın o kadar yuvarlak gözleri vardı ki ve geceleri kabinde çılgınca sikişmeler oluyordu. Kim bunun gerçekten annen olduğunu sorduysa, evet bu bizim aile işimizdir derim. Babam bizi terk etti ama annem ve ben devam ediyoruz. Sonra neredeyse benden hamile kalıyordu, sonra kocasından boşanması ve tutkuları biraz azaldı. Ve bu süre zarfında kızıyla zaten iyi geçinmeyi başarmıştım, annesi kadar tutkulu olduğu ortaya çıktı ve o da benim yaşıma uygundu. Kayınvalidemle daha sonra birkaç kez çarpıcı şeyleri hatırladım ve daha sonra o da kendi yaşında bir adam buldu. Şimdi henüz ondan etkilenmiyorum.
Sasha1127
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Sasha1127 »

İlk evlendiğimde gerçekten bir kayınvalide istiyordum
These users thanked the author Sasha1127 for the post:
Ded
Anomalar
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anomalar »

Sanych: 18 Aug 2022, 09:30 Akşam yatmadan önce telefonumu açık bırakıyorum. Kayınvalidenin geceyi geçirdiği odada ses kayıt cihazı var. Ona dikkat bile etmiyor çünkü... Her zaman orada bulundururum. Ve geceleri eşime masaj, oral seks, seks ve hatta birkaç kez olmak üzere çok çeşitli hizmetler veriyorum. Şu anda kayınvalidesi her şeyi kendisi yapıyor. Bunu sessizce yapmaya çalışıyorum ama yarın onu dinlemek çok heyecan verici!
Ben de buna benzer bir şey yapıyorum. Benimki 54. Külotla yürüyen bir el, dudakların susturulması, külotun elastik bandının çıtırtısı, gizli iç çekişler ve nefes vermeler duyulabiliyor ve bunların hepsi doğal ve bizimle uyumlu. :cat2:
San Gen
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by San Gen »

Kayınvalidemi istiyorum ama şu ana kadar ona seks yaptıramıyorum. Onun yaşında bir kadınla seks yaptım. Kayınvalidemin kirli külotunu sepetten kokluyorum. Kayınvalidenin amının kokusu bir çocuğu tahrik etmez.
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by temiz »

güzel tema hoşuma gitti :muza: :shamp:
These users thanked the author temiz for the post:
GTI
Larisa
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Larisa »

Bu foruma tesadüfen geldim ve çok şaşırdım. Buraya ne yazıyorlar? Tat’ın damatları gerçekten kayınvalidelerini istiyor mu? Damadımda bunu fark etmiyorum ve bu iyi. Kızımın seçimini beğendim. Kayınbiraderimi erkek olarak seviyorum. Kızına karşı uzun boylu, güçlü ve nazik. Ama onu yanımda hayal edemiyorum. Sık sık onun ve kızının seviştiğini duyuyorum ve bu beni tahrik ediyor. Ama tamamen farklı, icat edilmiş ve gerçek olmayan, aynı zamanda genç ve yakışıklı olmasına rağmen bir adam hayal ediyorum. Kocam yok. 49 yaşındayım. Gerçekten seks istiyorum, peki ya damadım? Kesinlikle durum böyle değil. Ya beni dinlediğini öğrenirsem? O zaman ne yapardım bilmiyorum ama kesinlikle onlarla bir gecede aynı dairede kalmazdım. Onlarla kaldığımda kıyafetlerimi daima hemen yıkarım. Gerçi ben de genç ve yakışıklı erkeklerin bu kadar kirli şeyler yapabileceğini asla düşünmezdim. Artık daha dikkatli olacağım.
Mustang
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mustang »

Larissa: 28 Aug 2022, 09:52 Geceyi onlarla geçirdiğimde daima çarşaflarımı hemen yıkarım
Ama bu boşuna. Damadınızı zevkten mahrum bırakıyorsunuz. Geceyi kayınvalidemle geçirdiğimizde, her zaman onun kirli külotunu banyoda inceliyorum. Bu koku beni çok sertleştiriyor. Geceleri eşimle seks yaparken, kayınvalidemi hayal ediyorum, özellikle de eşim içeri boşalmama izin verdiğinde. Kayınvalidemin bir daha hamile kalmayacağını biliyorum, eğer beni içeri alsaydı, onun için özel olarak oraya dökerdim. Bu benim numaram. Evli teyzelerimden biriyle bir iş gezisinde hamile kalmamaktan çok korktuğunu ve prezervatif olmadan gelmemi istediğini ve ilk başta bunun imkansız olduğunu söylemesine rağmen gelmeme izin verdiğini hatırlıyorum. Bu teyze o zaman 52 yaşındaydı, ben ise 34 yaşındaydım.
puhhht76
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by puhhht76 »

Bir zamanlar vardı. Kayınvalidemin doğum günüydü. O zamanlar ben 22 yaşındaydım, o ise 42. Çok zayıftı ve küçük bir poposu vardı. Sık sık kızıyla karıştırılırdı. Eşim az önce gitti. Kayınvalidesi boşanmış. Arkadaşlarının yakın çevresinde oturduk. Hadi gidip herkesi uğurlayalım. Onu eve götürmem ve sonra da götürmem gerekiyordu. Giriş karanlık, biraz içtik. Beni daireye götürdü. Bir şey almaya geldik. Ayakkabılarını çıkarmaya başladı ve götürüldü, ben de onu yakaladım. Ve onu kıçından o kadar başarılı bir şekilde yakaladı ki ayıldı. Ve bir şekilde kendimi bu akşamı bu güzel kadınları becermenin harika bir şekilde sonlandıracağını düşünürken yakaladım. İlk adımı ben attım. Öpüştük. Direnmedi. Her yere dokunulmasına izin verdi. Yatak odasına gittik ve yol boyunca soyunduk. Kayınvalidesi çıplak kıçı ve ince bacaklarıyla çok güzel görünüyor. Göğüsleri 4 numaraydı, biraz aşağı sarkıyordu ama kıçının görünüşü bu gerçeğe ağır basıyordu. Yatağa uzandı, bacaklarını biraz açtı, amındaki tüyler ıslaktı. Durdum ve izledim. Genç ve deneyimsiz olduğumdan, aşırı duygu ve alkolden dolayı biraz kafam karışmıştı. Oturdu, düşen üyemi eline aldı ve öptü. Ve dedi ki...eve git, biraz uyu, duş al, tıraş ol. Ve yarın akşam gel...
These users thanked the author puhhht76 for the post:
Fargal94
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Allah 1974 »

Ve kayınvalidenin kızı yok ama çöpçatan mı var? Böyle bir ayartma aniden ilham verdi
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
Vladtsst
artmen88
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by artmen88 »

puhhht76: 25 Sep 2022, 15:17 Ve yarın akşam gel...
Eeee? Nasıl gittin?
These users thanked the author artmen88 for the post:
puhhht76
puhhht76
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Evet.)) Ve çok başarılı.
Andrik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Andrik »

İşte kayınvalidem, ne düşünüyorsun?
These users thanked the author Andrik for the post:
Kola
artmen88
ön sevişme
ön sevişme

puhhht76: 25 Sep 2022, 23:44 Evet.)) Ve çok başarılı.
peki, başarılı bir şekilde gittiğinden beri bana devamını anlat

1 dakika 3 saniye sonra gönderilir :
Andrik: İşte kayınvalidem, nasıl buldun ?
Ateş! :shamp:
Kimsesi var mı?
These users thanked the author artmen88 for the post:
puhhht76
Göğüsler beni heyecanlandırıyor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Göğüsler beni heyecanlandırıyor »

Kayınvalidem 47 yaşında, göğüsleri sikiyor ve ben de birkaç kez kirli külotunu kokladım, heyecandan başım dönüyordu) ama seks yoktu
These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post:
Herurg
Автор темы
Kola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Kola »

Larissa, hayatta her şey olabilir. Bununla gurur duymalısın demiyorum ama kayınvaliden de bir kadın
These users thanked the author Kola for the post (total 2):
Victor 1961, puhhht76
Mt 123 mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Mt 123 mt »

böyle bir deneyim var. kızı ve annesini sikti. ama birbirlerinden haberleri yoktu.
These users thanked the author Mt 123 mt for the post:
puhhht76
puhhht76
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

artmen88: 26 Sep 2022, 00:20 peki, bana başarılı bir şekilde gittiğimden beri devamını anlat
...ertesi gün gıcırdayana kadar kendimi yıkadım, tüm saçlarımı tıraş ettim ( Bu arada, o zamandan beri hep orada tıraş oluyorum), bu da belirlenen zamanda geldiğim anlamına geliyor. Kapı zilini çaldım. Hiçbir şey olmamış gibi açtı ve sarhoş olduğu için hiçbir şey hatırlamadığına dair düşünceler aklıma gelmeye başladı. Ayakkabılarını çıkar, ellerini yıka ve içeri gir diyor. Her şey her zamanki gibi, dünden eser yok. Banyoya girdim, ellerimi yıkadım ve aynanın yansımasında bornozunun düğmelerini nasıl çözdüğünü gördüm. Dondum ve hareket etmeye korktum. Tamamen çıkardı ve beyaz şeffaf külot ve aynı sutyenle kaldı. Damadı gel buraya diyor. Ve şortumun içindeki ellerim sabunlu, sikim dik duruyor. Kafamda bir kasırga var. Ellerimi yıka diyorum (ne salakmış, gençmiş). Ve bunca zaman aynaya bakıyorum, gözlerimi alamıyorum. Sabunu hızla yıkamaya, şortumdaki penisimi düzeltmeye, ellerimi kurutmaya çalışıyorum ve hepsini aynı anda yapıyorum. Dışarıdan muhtemelen saçma görünüyor. Orada duruyor, itmiyor, izliyor)). Sonunda bunu atlattım ve ona döndüm. Ayağa kalkıyor, yaklaşmıyor, gözlerimin içine bakıyor, ona bakmama izin veriyor)). Güzel ve düzgün vücutlu seksi ve o bunu biliyor. Bana soyunmamı mı söylüyor yoksa yardım edecek misin? Bir şeyi bulanıklaştırdım ve yanına gittim ve bunca zaman gözlerimin içine baktı. Sonra bakışları şortuma düşüyor ve gülümsüyor. Ben de otomatik olarak oraya baktım. Şortum tamamen ıslanmıştı ve onları elimle örtmeye başladım. Hayır diyor, buna bakmak istemiyorum. En sevdiğiniz kayınvalidenize aşıksınız. Ve şunu söyleyeceğim, evet Luda, sana böyle tepki veriyor (bundan önce ona asla ismiyle hitap etmemiştim). O zaman çabuk buraya gel, tamamen seninim. Hemen yanına atladım ve hemen dudaklarını öpmeye başladım, kolumu beline doladım ve kendimi ona bastırdım. İkinci el kıçını pençelemeye başladı. Biraz geri çekildi, telaşlanmayın, anı mahvetmeyin, keyfinize bakın, hanımefendi rahat etsin, girişteki kız gibi değil diyor. Bu arada, kadınlara karşı nasıl davranılması gerektiği konusunda ona çok şey öğrettiğin için çok teşekkür ederim))).
Ve hepsini aynı anda istedim. Ah, kendimi kontrol etmek zordu))
Arkasını döndü ve şöyle dedi: Kıçımı nasıl buldun? Ve ağzım tamamen kurumuştu. Güzel diyorum.
Külot şeffaftı ve sanki hiç külot yokmuş gibi tüm yuvarlaklığı görülüyordu. Kıçı, figürü ve bacakları yapı olarak karısına çok benziyor. Sadece eşimin göğüsleri küçük, kayınvalidemin ise üç bedeni var.
Sütyeninin düğmelerini açmaya başladı, bana yardım eder misin? Bu sistemi bildiğim için hızlı bir şekilde yönettim. Onu çıkardı ve hemen arkasını döndü.
Al onları, göğüslerimi hatırla. Ve onları iki eliyle aldı. Göğüsleri biraz sarkmıştı ama hâlâ dokunulduğunda sertti. Ve bu sırada elleri çoktan şortumun üzerindeydi ve penisimi yoğuruyordu. Diz çöktü ve şortumu ve külotumu çıkardı. Dick dışarı fırladı ve yüzünün önündeydi. Onu toplarının altına aldı ve okşamaya başladı.
İstediğim gibi onları tıraş ettim. İtaatkar damat. Ve hemen eliyle penisi yakaladı ve yalayıp öpmeye başladı. Düşmemek için duvara tutundum çünkü bacaklarım çökmeye başladı. Eşim bana bunu yapmıyor. Bunu gördü ve onu biraz sarsmaya başladı. Sonra dudaklarını kafanın etrafına doladı ve yutmaya başladı. Onu ağzından sikmeye başladım ve elimle kafasını tuttum. Elini çekti ve penisini ağzından çıkardı. Ayağa kalktı, başımı tuttu ve dudaklarıyla benimkini tuttu. Sadece penisimin bu ağızda olduğuna dair karışık duygular vardı ve şimdi dilim de orada. Elimden tutup beni yatak odasına götürdü...
These users thanked the author puhhht76 for the post (total 2):
artmen88, Fargal94
artmen88
ön sevişme
ön sevişme

puhhht76: 01 Oct 2022, 11:54 ertesi gün kendimi yıkadım
puhhht76: 01 Oct 2022, 11:54 Elimi tuttu ve beni yatak odasına götürdü...
Hikaye kurgu mu yoksa gerçek mi?
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Piero »

jonny_t, Köpek stili yap ve göbeğin olsun’ yoluna çıkma!
Yukarıda
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Yukarıda »

received_784220982716259.jpeg
benim Kayınvalide! Fotoğrafta gösterdim, tamam diye sol sayfadan yazmaya başladım onunla böyle konuları konuşuyorum, hımmm acaba ama ya ona itiraf etsem? bu neye yol açabilir?
These users thanked the author Yukarıda for the post (total 2):
Nikk, Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”