Aniden gelen sikişme arzusu.
-
Автор темыcehennem gibi kızgın
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: aseksüel
Aniden gelen sikişme arzusu.
Her iki cinsiyete de. Aniden sikişme isteğiniz mi var? Hiçbir sorun yokmuş gibi görünüyordu, birdenbire öyle güçlü bir sıcaklık belirdi ki... Evde olmadığınızda ne yaparsınız, nasıl söndürürsünüz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Aniden gelen sikişme isteği
))) Hiç ani bir arzum olmadı. Arzu için çekici bir erkeğe ihtiyacın var ve eğer oradaysa ve aniden ona çarparsa, o zaman onu rahatsız etmeye başlarım ve eğer müsait bir erkek yoksa, o zaman geriye kalan tek şey mastürbasyon uygun herhangi bir yerde. Evin dışında arabayla seyahat ediyorum. Bu, aniden arzu edilirse seks ve mastürbasyonun arabada gerçekleşeceği anlamına geliyor. Bu Aralık ayında başıma geldi. Kafede bir adamla konuştuk ve arzu ortaya çıktı ve arabada seks yaptık)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Mart, Sibiryak89, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
Heyecanlı gözler görüyoruz / değil mi? Alışveriş merkezinden geçiyoruz, nesnelerin yanından geçiyoruz ve dikkatimizi bile kimseye odaklamadan, bilinçaltımızda bir yerde birisi seni bir anlığına bağlamış ama sen farkına varmadın ama bu heyecanlanmaya yetiyordu. Ama nedenini anlamadın.
Sen bir doktorsun ve ne demek istediğimi anlamalısın.
Araba kullanırken mastürbasyon kazayla doludur) Dikkatli olun yoldax.
Heyecanlı gözler görüyoruz / değil mi? Alışveriş merkezinden geçiyoruz, nesnelerin yanından geçiyoruz ve dikkatimizi bile kimseye odaklamadan, bilinçaltımızda bir yerde birisi seni bir anlığına bağlamış ama sen farkına varmadın ama bu heyecanlanmaya yetiyordu. Ama nedenini anlamadın.
-
- En güçlü orgazm!
Hızı azalt 40 km/saat hıza çıkın, sola doğru şerit değiştirin ve işte.
Gerçekten fırtınalı bir son bekliyorsak, yolun kenarına çekeceğiz.
Siktir et...
Hızı azalt 40 km/saat hıza çıkın, sola doğru şerit değiştirin ve işte.
Gerçekten fırtınalı bir son bekliyorsak, yolun kenarına çekeceğiz.
-
- Nirvana’dayım
))) Erkeklerin gözleriyle, kadınların ise kulaklarıyla sevdiğine dair bir söz vardır. Bir erkeğin tesadüfen ve bir anda gördüğü bir şeyden heyecanlanmasına izin verebilirim ama bu bir kadında olmaz. Yani kadın gördüklerinden tahrik olabilir ama bu bilinçaltında değil, fantezilerinde istediklerini tamamladıktan sonra olacaktır.
otopark))) Bilinçaltına gelince.zloy-kak-chert: ↑04 Jan 2024, 19:27Araba kullanırken mastürbasyon kazayla doludur) Dikkatli olun yoldax.
))) Erkeklerin gözleriyle, kadınların ise kulaklarıyla sevdiğine dair bir söz vardır. Bir erkeğin tesadüfen ve bir anda gördüğü bir şeyden heyecanlanmasına izin verebilirim ama bu bir kadında olmaz. Yani kadın gördüklerinden tahrik olabilir ama bu bilinçaltında değil, fantezilerinde istediklerini tamamladıktan sonra olacaktır.
-
- Sürtünmeler
Sonra mastürbasyon gerekmeyecek. Seni yiyecekler, durduracaklar, sikecekler ve sana adını sormayacaklar))))
-
- En güçlü orgazm!
Göbek deliği çözülecek...
Ben mi? ))))))))))zloy-kak-chert: ↑04 Jan 2024, 19:37Sonra mastürbasyon gerek kalmayacak. Seni dövecekler, durdurup düzecekler ve adımı sormayacaklar))))
Göbek deliği çözülecek...
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Olur. Karımın cübbesi yanlışlıkla çıplak vücuduna açılıyor - tam o anda onu becermek istiyorum. Ama evde çocuklar var. Bu nedenle akşama kadar sabrederiz, sonra eğleniriz.
- These users thanked the author Sergey1975 for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Bu bana oluyor. Ya da bir tür film. Ve özellikle sitede iletişim kurarsam. Ve şimdi onu istiyorum.
-
- Sürtünmeler
Hayır bu ani bir heyecan değil. Heyecan için bir uyarıcınız var ama benim söylediğim şu ki, hiçbir uyarıcı yok gibi görünüyor ve neden heyecanlandığınızı anlamıyorsunuz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Peki, "ani" bir sikişme arzum yok. Bu arzuya sahibim - her zaman! Güzel bir kız gördüğümde hemen onu nasıl becerebilirim diye düşünürüm. Ve tüm kızlarımız ve kadınlarımız çok çekici olduğuna göre, o zaman...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Öyle değildi. Bir çeşit etkiye ihtiyaç var. Ya da ahlaki - birisi ya da bir şey hakkındaki düşünceler gibi ya da fiziksel - beceriksizce oturmak ya da külotun başarılı bir şekilde doğru yere sürtünmesi gibi. Her nasılsa külotun kenarı kasıklara geldi. Neredeyse onları ayarlayacak bir yer bulana kadar geliyordum. Bir daha onları giymedim.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 4):
- Miyop, Venüs, Sibiryak89, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
damn... tuvalete gitmediğiniz sürece tuvalete gidin ani bir istek duydum... ama aniden... "siktirilmek" kelimesi için özür dilerim... bunu daha önce hiç yapmadım)))...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 6 months
Olur, olur.
Genellikle bir süre seks yapmadığınızda, düşünmeye değer ve....
Bir keresinde phenibut aldım, bir çeşit sakinleştirici verdiler ve bu da şişkinliği artırdı o kadar çok sigara içiyordu ki korkunçtu. Neredeyse sokaktaki kızlara saldırıyordu
Bir keresinde phenibut aldım, bir çeşit sakinleştirici verdiler ve bu da şişkinliği artırdı o kadar çok sigara içiyordu ki korkunçtu. Neredeyse sokaktaki kızlara saldırıyordu
-
- Sürtünmeler
Sakinleştirici bütiratlar umurumda değil. Bunu sana kim reçete etti? Sakinleştirici değil, sinir sistemi depresanıdır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 6 months
Nöropatolog. Sırtımdan acı çekiyordum, dedi - duygusal geçmişin düşük, bunu yüzünde görebiliyorum, kabul et.
Onlardan sonra ben de mutlu oldum, daha neşeli oldum ve libidom yükseldi, bok gibi oldu yukarı.
Onlardan sonra ben de mutlu oldum, daha neşeli oldum ve libidom yükseldi, bok gibi oldu yukarı.
-
- Nirvana’dayım
Şaşırtıcı bir şey yok. Sporda yasaklı doping olarak sınıflandırılır.Uzun görüşlü: ↑04 Jan 2024, 21:05 Olur, olur.
Bir keresinde phenibut aldım, bir çeşit sakinleştirici verdiler ve bu da şişkinliği artırdı o kadar çok sigara içiyordu ki korkunçtu. Neredeyse sokakta kızlara saldırıyordu
-
- Sürtünmeler
Ben de öyle düşündüm, hemen ağır silahlara karar verdi. Ayrıca psikiyatristler ve psikologlar tarafından da reçete edilirler. Yan etki işe yarayabilirdi ve gerçekten birine tecavüz edebilirlerdi.Uzun görüşlü: ↑04 Jan 2024, 21:10 örolog. Sırtımdan acı çekiyordum, diyor - duygusal geçmişin düşük, bunu yüzünde görebiliyorum, kabul et.
Onlardan sonra kendimi daha mutlu, daha neşeli hissettim ve libidom fırladı, tamamen berbat oldu .
-
- Nirvana’dayım
Eh, bu hâlâ önünüzde her şeyin olduğu anlamına geliyor! Dedikleri gibi - umut et ve bekle!Natali_Natali: ↑04 Jan 2024, 21:00damn... git ani bir istek ortaya çıkmadıkça tuvalete... ama aniden... "siktir" kelimesi için özür dilerim... bunu daha önce hiç yapmadım)))...Ani bir sikiş isteği mi duydun?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month

Kısacası, bir kamyon şoförü otoyolda ilerliyordu.
Ve aniden KAMAZ lastiği patladı. dışarı. Dışarı çıkar, krikoyu çıkarır ve yerine koymak için çalışmaya başlar.
Birdenbire güzel bir peri belirir. Hepsi şeffaf kıyafetler içinde, göğüsleri ve kalçalarıyla ışıl ışıl.
Adamına sorar: "Ne yapıyorsun?"
O: "Evet, bununla dalga geçiyorum" " - direksiyonu işaret ediyor.
Ona isteksizce bakarak: "Gerçekten sevişmek mi istiyorsun?"
Gözleri parladı: "Ah, evet!!"
Sonra peri sihirli asasını salladı ve KAMAZ’ın kalan üç tekerleğinin havası söndü
Anekdottan ilham alınmıştırzloy-kak-chert: ↑04 Jan 2024, 18:55 Her iki cinsiyet için de. Aniden sikişme isteğiniz mi var? Hiçbir şey bir sorun belirtisi gibi görünmüyordu, bir anda sıcaklık o kadar güçlü ortaya çıktı ki... Evde olmadığınızda ne yaparsınız, onu nasıl söndürürsünüz?
Kısacası, bir kamyon şoförü otoyolda ilerliyordu.
Ve aniden KAMAZ lastiği patladı. dışarı. Dışarı çıkar, krikoyu çıkarır ve yerine koymak için çalışmaya başlar.
Birdenbire güzel bir peri belirir. Hepsi şeffaf kıyafetler içinde, göğüsleri ve kalçalarıyla ışıl ışıl.
Adamına sorar: "Ne yapıyorsun?"
O: "Evet, bununla dalga geçiyorum" " - direksiyonu işaret ediyor.
Ona isteksizce bakarak: "Gerçekten sevişmek mi istiyorsun?"
Gözleri parladı: "Ah, evet!!"
Sonra peri sihirli asasını salladı ve KAMAZ’ın kalan üç tekerleğinin havası söndü
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
Her şey bu kadar basit ve bu kadar çabuk mu gerçekleşti? iş meselesi mi? Hmm, bir bakire olarak bunu anlayamıyorum

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 52 Replies
- 2456 Views
-
Last post by Tatlı biber
-
- 3 Replies