Anon, geçen yılbaşı gerçekten bir peri masalı gibiydi, ben de...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Anon, geçen yılbaşı gerçekten bir peri masalı gibiydi, ben de...

Unread post by Anonim »

Anon. Geçen Yeni Yıl gerçekten bir peri masalı gibiydi. Kar Kızı olarak bu harika karakterleri oynadık. Bütün gece birlikte sarhoş olduk ve dans ettik. ama tutkuyla değil) Parti bittiğinde bir taksi çağırdık. Ancak o, benimkini söylemeyi unuttum. Geceyi onunla geçirmeye karar verdik, neredeyse geldiğimizi fark ettik. 10 dakika sonra mutfağında sıcak şarap içip samimi bir şekilde konuşuyorduk. Üst rafta çikolata olduğunu söyledi ve yukarıya ulaştığımda dedemin ellerini hissettim. belime ve yüzüme yakın durgun sıcak nefesini öptü.
Beni kendisine doğru çevirip tutkuyla dudaklarımdan öptükten sonra tekrar ona sırtımı döndü. göğsüme, elini külotuma soktu ve beni eğdi. Birkaç saniye diliyle amımı okşadı ve iri Noel Baba aletini içime soktu. Büyükbabam tarafından köpek stili sikiliyorum, kahrolası don, kendimi komik hissettim ve güldüm. Birkaç kez kalçalarıma şaplak attı ve kahkahalar gitti. Böylece yaklaşık 5 dakika boyunca pozisyonlarımızı değiştirmeden seviştik. .Sabahları at kuyruklarıma ve göğsüme geldi, uzun süre birbirleriyle dalga geçtiler. Sonra tekrar seviştik, ama neyse ki bu mucizeyi memnuniyetle tekrarlardım. Büyükbabama yazıp yılbaşını onunla birlikte kutlamayı düşünüyorum.
Belki birileri bizim yaşımızla ilgilenmiştir, ben 22 yaşındayım, o ise 28 yaşında.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”