Bir gün erkek arkadaşımla büyük bir kavga ediyordum ve ondan kaçıp banyoya gidip duş almaya karar verdim. Çıkarken bana bağırışlar durmadı. Hızla çıplak vücudumun üzerine bir bornoz, bir ceket attım ve sokağa koştum. Kaldığım parkta çok uzakta olmayan bir tanıdık komşu yanıma oturdu ve gözyaşlarımı görünce hemen beni sakinleştirmeye ve bana sarılmaya başladı. Yan evde oturuyordu, uzun boylu, yakışıklı bir adamdı, sabahları birlikte koşardık. - "Böyle bir kızın takdir edilmesi ve sevilmesi gerekir" dedi bana gülümseyerek. Elini dizimin üzerine koydu ve bacağımı okşamaya başladı ve bir saniye sonra eli daha yükseğe, amımın üzerine kaydı. Parmaklarının aktif olarak deliğimi okşamaya başladığını hissettim. Ona acınası bir şekilde baktım ve otomatik olarak bacaklarımı yanlara ayırarak pembe amımı açığa çıkardım. Aceleyle külotumu giymeyi unuttuğumu hatırlayarak aşağıya baktım ve erkek oğlanların deliğimden nasıl sorumlu olduklarını izledim. - "Belki de buna değmez?" diye acınası bir şekilde sızlandım. Bu benim için tipik bir durum değil ama nedense komşumun beni istediği gibi almasını istedim ve avucunu amıma daha sıkı bastırdım. Erkek çiftleşmeye hazır olduğumu hemen anladı ve beni kaldırıp köpek stilinde bankın üzerine koydu.
Heyecan başıma geldi ve direnmedim, sadece eğildim geri, erkeğe kullanması için deliklerimi veriyorum. Güçlü avuçlarını kalçalarımda hissettim ama "belki de yapmamalıyım..." diye sızlanmaya devam ettim ama aynı zamanda onun beni becermesini de gerçekten istiyordum. Ve böylece, meyve sularından ıslanmış, keskin bir şekilde ve sonuna kadar amıma girdi, amım bu sıcak çubuğu höpürdeten bir sesle kolayca kabul etti ve başımı geriye atıp yüksek sesle çığlık attım. Yaklaşık on beş dakika boyunca erkek köpek çılgın bir ritimle amımı dövdü ve tatlı bir şekilde eziyet etti, bu beni sevindirdi. Sonunda, komşum artık kendini tutamadı, amımda penisinin nasıl gerildiğini, kafasının şiştiğini ve sıcak erkek nektarının tekrar tekrar deliğime fırladığını hissettim! Erkek gevşek penisini çıkardı ve yarığımdan bir sperm akışı aktı. Titreyen bacaklarım üzerinde arkamı döndüm ve banka oturdum, bacaklarımı iki yana açıp dizlerime doğru çektim. Gözlerimi indirdim ve kayganlaştırıcımın ve spermimin sızdığı amıma baktım. Bir süre bitkin amımı okşadım ve sonra yanına gittik. Evinde bütün gece beni kıçımdan becerdi, hızlı, tatlı ve büyüleyici bir şekilde))
Dior’un Günlüğü #28
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views