Altın arıyordum... Ve bakır buldum.
-
Автор темыÇarşamba
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Altın arıyordum... Ve bakır buldum.
Herkese iyi günler. Dün başıma şöyle bir durum geldi... Arkadaşım iş yerinde biraz içmeye karar verdi ve birazı da doğal olarak sarhoşluğa dönüştü... Sonra bana gidip biraz daha almamı söyledi, gitmek istemedim, ben paramın olmadığını ama parasının sadece telefonundaki sanal kartta olduğunu söyledi. Doğal olarak bana şifreli bir telefon vermeyeceksin… Telefonunu kimseye vermediğini hemen haykırdı ve falan filan, onu tanıdığımdan beri hep bunu söylerdi. Ama alkol kontrolü ele geçirdi ve bana yine de telefon numarasını ve şifresini verdi. Her şeyi satın aldım ve şeytan beni galerisine bakmaya çekti, orada ne sakladığı çok ilginçti. Sayfaları karıştırdım, inceledim ve birkaç örtülü çıplaklık buldum, öyle ciddi bir şey yok... Ve sanırım orada özel bir şey olmasa da buna benzer bir şey saklıyordunuz. Ve işte, anal boncuklarla, parmağında mikro vibratörle ve diğer elinde kocaman bir lastik penisle mastürbasyon yaptığı bir videoya rastladım. Burada gözlerim açık bir şekilde donup kaldım ve bir dizi dildak, tıkaç ve diğer aletlerin arasında daha da ilerledim. Bu kadar çok yönlü olduğunu hiç düşünmezdim ama videolar ona aitti. Sonra oraya doğru ilerledim, bir adam tarafından sikiliyordu, yüzü yoktu, sadece çıplak vücutları vardı ve vajinasında bir sik vardı. Daha da ötesi, aynı konu, sadece farklı bir üye... Genel olarak, farklı fotoğraflarda (grup değil) yaklaşık 7 farklı üye saydım. Geri döndüm, telefonu geri verdim ve her zamanki gibi davrandım. Elbette ona hiçbir şey söylemeyeceğim, bu onun kişisel hayatı ve bunun gibi şeyler, onu suçlamıyorum ama biraz korkuyorum çünkü o hayatta sessiz küçük bir şey. Benzer durumları kimler yaşadı?
- These users thanked the author Çarşamba for the post (total 2):
- RedFox, Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 1 year 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Altın arıyordum ama bakır buldum.
Çarşamba, böyle bir arkadaş onun için en iyisi olacaktır arkadaş kız arkadaş

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Bana dürüstçe söyle. Fotoğrafa bakarken heyecanlandınız mı? Şimdi bu fotoğrafları hatırladığınızda heyecanlandınız mı?Wednessay: ↑26 Feb 2024, 12:07 Herkese iyi günler. Dün başıma şöyle bir durum geldi... Arkadaşım iş yerinde biraz içmeye karar verdi ve birazı da doğal olarak sarhoşluğa dönüştü... Sonra bana gidip biraz daha almamı söyledi, gitmek istemedim, ben paramın olmadığını ama parasının sadece telefonundaki sanal kartta olduğunu söyledi. Doğal olarak bana şifreli bir telefon vermeyeceksin… Telefonunu kimseye vermediğini hemen haykırdı ve falan filan, onu tanıdığımdan beri hep bunu söylerdi. Ama alkol kontrolü ele geçirdi ve bana yine de telefon numarasını ve şifresini verdi. Her şeyi satın aldım ve şeytan beni galerisine bakmaya çekti, orada ne sakladığı çok ilginçti. Sayfaları karıştırdım, inceledim ve birkaç örtülü çıplaklık buldum, öyle ciddi bir şey yok... Ve sanırım orada özel bir şey olmasa da buna benzer bir şey saklıyordunuz. Ve işte, anal boncuklarla, parmağında mikro vibratörle ve diğer elinde kocaman bir lastik penisle mastürbasyon yaptığı bir videoya rastladım. Burada gözlerim açık bir şekilde donup kaldım ve bir dizi dildak, tıkaç ve diğer aletlerin arasında daha da ilerledim. Bu kadar çok yönlü olduğunu hiç düşünmezdim ama videolar ona aitti. Sonra oraya doğru ilerledim, bir adam tarafından sikiliyordu, yüzü yoktu, sadece çıplak vücutları vardı ve vajinasında bir sik vardı. Daha da ötesi, aynı konu, sadece farklı bir üye... Genel olarak, farklı fotoğraflarda (grup değil) yaklaşık 7 farklı üye saydım. Geri döndüm, telefonu geri verdim ve her zamanki gibi davrandım. Elbette ona hiçbir şey söylemeyeceğim, bu onun kişisel hayatı ve bunun gibi şeyler, onu suçlamıyorum ama biraz korkuyorum çünkü o hayatta sessiz küçük bir şey. Benzer durum yaşayan var mı?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Çarşamba, Fargal94, sapık
-
Автор темыÇarşamba
- Flört etmek
Zaten 5 kez mastürbasyon yaptım))) ve sokakta bir taş yükseltici vardı. Heyecan çok büyüktü çünkü yasak meyvetatlı... Ayrıca onun ne kadar ahlaksız olduğunu da öğrendim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Yani bu, konu yanlış. Bakır aradığınızı ama altın bulduğunuzu yazmaya değerdi))))Wednessay: ↑26 Feb 2024, 12:20 Zaten 5 kez mastürbasyon yaptım))) ve sokakta bir taş yükseltici vardı. Heyecan çok büyüktü çünkü yasak meyvetatlı... Ayrıca onun ne kadar ahlaksız olduğunu da öğrendim
-
Автор темыÇarşamba
- Flört etmek
Bu öyle bir şaka ki, orijinali şöyle: “Altın arıyordum ve bir elmas buldum.” Ama biz basit insanlar olduğumuz için bakır da işe yarar...)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 4 months
Yani burada net değil, bir ilişkiniz mi var yoksa sadece bir arkadaş mı?
- These users thanked the author Artezyum for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыÇarşamba
- Flört etmek
Sadece bir arkadaş, aynı sokakta yaşıyoruz. Bazen işte geçirdiği süre kısa oluyor.
10 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Başta bunun bir arkadaş olduğunu yazmıştım. Anlaşılan dikkatli okumamışsın.
10 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Başta bunun bir arkadaş olduğunu yazmıştım. Anlaşılan dikkatli okumamışsın.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 3 months
Görünüşe göre sadece bir arkadaş, çünkü bu o. iş ama kim bilir?..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Bir düşünün, çıplak bir fotoğraf buldum. Arkadaşınızın boncuklardan, yapay penislerden ve erkeklerden hoşlandığı için mutlu olmalısınız.
-
Автор темыÇarşamba
- Flört etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-