Altın arıyordum... Ve bakır buldum.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Çarşamba
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Altın arıyordum... Ve bakır buldum.

Unread post by Çarşamba »

Herkese iyi günler. Dün başıma şöyle bir durum geldi... Arkadaşım iş yerinde biraz içmeye karar verdi ve birazı da doğal olarak sarhoşluğa dönüştü... Sonra bana gidip biraz daha almamı söyledi, gitmek istemedim, ben paramın olmadığını ama parasının sadece telefonundaki sanal kartta olduğunu söyledi. Doğal olarak bana şifreli bir telefon vermeyeceksin… Telefonunu kimseye vermediğini hemen haykırdı ve falan filan, onu tanıdığımdan beri hep bunu söylerdi. Ama alkol kontrolü ele geçirdi ve bana yine de telefon numarasını ve şifresini verdi. Her şeyi satın aldım ve şeytan beni galerisine bakmaya çekti, orada ne sakladığı çok ilginçti. Sayfaları karıştırdım, inceledim ve birkaç örtülü çıplaklık buldum, öyle ciddi bir şey yok... Ve sanırım orada özel bir şey olmasa da buna benzer bir şey saklıyordunuz. Ve işte, anal boncuklarla, parmağında mikro vibratörle ve diğer elinde kocaman bir lastik penisle mastürbasyon yaptığı bir videoya rastladım. Burada gözlerim açık bir şekilde donup kaldım ve bir dizi dildak, tıkaç ve diğer aletlerin arasında daha da ilerledim. Bu kadar çok yönlü olduğunu hiç düşünmezdim ama videolar ona aitti. Sonra oraya doğru ilerledim, bir adam tarafından sikiliyordu, yüzü yoktu, sadece çıplak vücutları vardı ve vajinasında bir sik vardı. Daha da ötesi, aynı konu, sadece farklı bir üye... Genel olarak, farklı fotoğraflarda (grup değil) yaklaşık 7 farklı üye saydım. Geri döndüm, telefonu geri verdim ve her zamanki gibi davrandım. Elbette ona hiçbir şey söylemeyeceğim, bu onun kişisel hayatı ve bunun gibi şeyler, onu suçlamıyorum ama biraz korkuyorum çünkü o hayatta sessiz küçük bir şey. Benzer durumları kimler yaşadı?
These users thanked the author Çarşamba for the post (total 2):
RedFox, Sibiryak89
Cedric
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Altın arıyordum ama bakır buldum.

Unread post by Cedric »

Çarşamba, böyle bir arkadaş onun için en iyisi olacaktır arkadaş kız arkadaş :cat1:
These users thanked the author Cedric for the post:
RedFox
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Wednessay: 26 Feb 2024, 12:07 Herkese iyi günler. Dün başıma şöyle bir durum geldi... Arkadaşım iş yerinde biraz içmeye karar verdi ve birazı da doğal olarak sarhoşluğa dönüştü... Sonra bana gidip biraz daha almamı söyledi, gitmek istemedim, ben paramın olmadığını ama parasının sadece telefonundaki sanal kartta olduğunu söyledi. Doğal olarak bana şifreli bir telefon vermeyeceksin… Telefonunu kimseye vermediğini hemen haykırdı ve falan filan, onu tanıdığımdan beri hep bunu söylerdi. Ama alkol kontrolü ele geçirdi ve bana yine de telefon numarasını ve şifresini verdi. Her şeyi satın aldım ve şeytan beni galerisine bakmaya çekti, orada ne sakladığı çok ilginçti. Sayfaları karıştırdım, inceledim ve birkaç örtülü çıplaklık buldum, öyle ciddi bir şey yok... Ve sanırım orada özel bir şey olmasa da buna benzer bir şey saklıyordunuz. Ve işte, anal boncuklarla, parmağında mikro vibratörle ve diğer elinde kocaman bir lastik penisle mastürbasyon yaptığı bir videoya rastladım. Burada gözlerim açık bir şekilde donup kaldım ve bir dizi dildak, tıkaç ve diğer aletlerin arasında daha da ilerledim. Bu kadar çok yönlü olduğunu hiç düşünmezdim ama videolar ona aitti. Sonra oraya doğru ilerledim, bir adam tarafından sikiliyordu, yüzü yoktu, sadece çıplak vücutları vardı ve vajinasında bir sik vardı. Daha da ötesi, aynı konu, sadece farklı bir üye... Genel olarak, farklı fotoğraflarda (grup değil) yaklaşık 7 farklı üye saydım. Geri döndüm, telefonu geri verdim ve her zamanki gibi davrandım. Elbette ona hiçbir şey söylemeyeceğim, bu onun kişisel hayatı ve bunun gibi şeyler, onu suçlamıyorum ama biraz korkuyorum çünkü o hayatta sessiz küçük bir şey. Benzer durum yaşayan var mı?
))) Bana dürüstçe söyle. Fotoğrafa bakarken heyecanlandınız mı? Şimdi bu fotoğrafları hatırladığınızda heyecanlandınız mı?
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Zorba Carrie, Çarşamba, Fargal94, sapık
Автор темы
Çarşamba
Flört etmek
Flört etmek

Zaten 5 kez mastürbasyon yaptım))) ve sokakta bir taş yükseltici vardı. Heyecan çok büyüktü çünkü yasak meyvetatlı... Ayrıca onun ne kadar ahlaksız olduğunu da öğrendim
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Wednessay: 26 Feb 2024, 12:20 Zaten 5 kez mastürbasyon yaptım))) ve sokakta bir taş yükseltici vardı. Heyecan çok büyüktü çünkü yasak meyvetatlı... Ayrıca onun ne kadar ahlaksız olduğunu da öğrendim
))) Yani bu, konu yanlış. Bakır aradığınızı ama altın bulduğunuzu yazmaya değerdi))))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Çarşamba, sapık
Автор темы
Çarşamba
Flört etmek
Flört etmek

Bu öyle bir şaka ki, orijinali şöyle: “Altın arıyordum ve bir elmas buldum.” Ama biz basit insanlar olduğumuz için bakır da işe yarar...)))
These users thanked the author Çarşamba for the post (total 2):
Venüs, sapık
Artezyum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Artezyum »

Yani burada net değil, bir ilişkiniz mi var yoksa sadece bir arkadaş mı?
These users thanked the author Artezyum for the post:
seksforumu_
Автор темы
Çarşamba
Flört etmek
Flört etmek

Sadece bir arkadaş, aynı sokakta yaşıyoruz. Bazen işte geçirdiği süre kısa oluyor.

10 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Başta bunun bir arkadaş olduğunu yazmıştım. Anlaşılan dikkatli okumamışsın.
QuollouQ
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by QuollouQ »

Artesium: 26 Feb 2024, 13:01 Yani burada net değil, bir ilişkiniz mi var yoksa bu sadece bir arkadaş mı?
Görünüşe göre sadece bir arkadaş, çünkü bu o. iş ama kim bilir?..
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by sapık »

Bir düşünün, çıplak bir fotoğraf buldum. Arkadaşınızın boncuklardan, yapay penislerden ve erkeklerden hoşlandığı için mutlu olmalısınız.
These users thanked the author sapık for the post:
Venüs
Автор темы
Çarşamba
Flört etmek
Flört etmek

Yargılıyormuşum gibi mi görünüyor?