Bir kuzen istiyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir kuzen istiyorum

Unread post by Anadolu »

Son zamanlarda ablamı baştan çıkarmayı düşünüyorum, 55 yaşında ama çok güzel bir kalçası ve göğüsleri var... Kısacası kendini bana vermesini istiyorum... O yüzden sikimi emdiğini ve hareket ettiğini hayal ediyorum. ıslak amını alabilmem için bacakları ve kıçı hakkındaki düşünceler beni deli ediyor.... Bundan hoşlanacağını biliyorum.... Ama yaklaşmaya korkuyorum....
https://i.postimg.cc/bv8p6JT4/filmz-ru-f-95128.jpg
These users thanked the author Anadolu for the post:
Fabian 38
nehir
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Re: kuzen istiyorum

Unread post by nehir »

Ben de kuzenimi istiyorum ama artık farklı ülkelerdeyiz ve ne yazık ki ne zaman gelebileceğimi bilmiyorum. Onunla en son birlikte olduğumda birkaç fotoğraf çekmeyi başardım ve kıyafetlerini değiştirdiği ve sonunda kendisine şantaja izin verecek materyalin bulunduğu videolar. Ama aynı zamanda aşırı derecede korkuyorum. Bir keresinde ima etti ve teklif etti, ancak ilk başta kabul etti ve sonra iş asıl noktaya geldiğinde reddetti.
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Natalie »

Nehir: 03 Jan 2024, 23:15 kıyafet değiştirdiği fotoğraflar ve videolar ve sonunda ona şantaja izin verecek materyaller var.
öh.. Sizce de öyle değil mi? bu düşük mü? Ya istemezse?
Eğer kuzenim olsaydım seninle birlikte oynardım... Başlangıçta. Daha sonra yazışmalarımızın ekran görüntülerini ebeveynlerinize göndereceğimi söylerdim) nasıl buldun bu Şantaj mı? :-D
These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
Vadim77, Funtik
nehir
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by nehir »

Natalie, genel olarak her birini okumayalım diğeri - sapıklara yönelik bir sitede ahlak dostu.
Last edited by nehir on 04 Jan 2024, 03:54, edited 1 time in total.
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Martin »

Kuzenimi yetişkinlikte birden fazla kez becerdim, ancak... karşılıklı arzu ve rıza ile... Sonra bir şekilde arzunun kendisi geçti, her ne kadar periyodik olarak benden beni emmemi istese de, ama onu becermek artık özel bir şey değil. .. Yani bu iş öyle, çabuk sıkılabilir...)
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Natalie »

Nehir: 04 Jan 2024, 03:17 sapıklara yönelik bir sitede birbirimize ahlak dersi okumayalım
o yüzden ben de ahlak dersi okumadım. Az önce olayların olası geleceğini anlattı. Seni uyarmak istedim. Gerçi benim anlayışıma göre şantaj tecavüzden çok uzak değil. Bir durumda fiziksel şiddet varsa, diğerinde zihinseldir.
clng2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by clng2 »

Deneyimlerim, kuzeninize diğer kadınlara olduğu gibi davranmanız ve onun iyiliğini kazanmanız gerektiğini gösteriyor - ilgi, iltifat, hayranlık. Ödül, birbirinize sonsuz güvendiğiniz bir kişiyle çok canlı bir yakınlık duygusu olacaktır.
These users thanked the author clng2 for the post (total 3):
Mart, nehir, Natalie
nehir
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by nehir »

Natalie, bu arada, buradaki kaderin ne? ? Çok merak ediyorum, buna benzer bir şey yaşadın mı yoksa sadece rüyalarında mı yaşadın?

5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
clng2, deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Ben de ona ilgi göstermeyi denemek ve onun iyiliğini elde etmek istiyorum. Daha önce ergenlik deneyimimiz vardı ama sonra durmaya başladı ve ben ona gereken ilgiyi göstermeye çalışmadım. Ve sonunda yoruldu...
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Natalie »

Nehir: 04 Jan 2024, 19:22 bu arada, buradaki kaderin ne?
ben bu konuyla ilgili her şeyle ilgilendim. Belki rüyalarımda.. Ama ben rıza ile seksten yanayım. Bu nedenle şantaj dahil her türlü şiddete karşı
IchAğustos
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by IchAğustos »

Ah evet, benim de bir sürü kuzenim ve ikinci dereceden kuzenlerim var... Herkesi sikerdim ama bizim dünyamızda bu korkunç bir tabu...
clng2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by clng2 »

Onu benimle tatil geçirmeye ve aynı zamanda başka bir ülkeyi görmeye davet ettim. Ve zaten romantik bir atmosfer yaratmayı başardık ve aramızda erken çocukluktan beri bir güven vardı. Ona karşı samimi bir sevgi ve hayranlık duydum; Sabır gerekliydi, manipülasyon gerekli değildi. Ancak çocuk oyunlarımızın onun için hiçbir şey ifade etmiyordu ve o kız olarak kalmadı, tam teşekküllü yetişkin bir kadına dönüştü.
These users thanked the author clng2 for the post:
Biyel kolu
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

AugustA: 04 Jan 2024, 20:58 Benim de bir sürü kuzenim ve ikinci dereceden kuzenlerim var.. Herkesi sikerdim ama bizim dünyamızda bu korkunç bir tabu
neden öyle tabu? Dürüst olmak gerekirse bekaretimi kuzenimde kaybettim. Bu yüzden onu kız kardeş olarak görmüyordum. Çocukluk arkadaşı, birlikte büyüdü. Bir akrabam olduğunu biliyordum. Yani köyün her tarafında akrabalar vardı)
Her yazımı orada geçirdim. Ve burada arkadaş olduğu, birlikte yüzmek için gölete koşan, bisiklete binen bir kız olmaktan çıkıp bir kıza dönüştü. Ancak sıcak duygular kaldı. Kuzenim beni erkek yaptı. 14 yaşında. Üstelik onu ilk ziyaret eden ben değildim. Yıldızların altında yürüyüşe çıktıklarında en küçüğü hala arkasından bağırdı: Anneme her şeyi anlatacağım! -Bana ne söyleyeceksin?
-Her şeyi biliyorum! -Ne biliyorsun? - Vitka’yı neden öpüyordun! Küçük yaramazlık :-D
Ve Vitka da komşu köyden bir başka kuzen) Görünüşe göre kuzen, kuzenleriyle solitaire oynamaya karar vermiş :lol:
These users thanked the author Biyel kolu for the post:
Mart
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

AugustA: 04 Jan 2024, 20:58 Ah evet, benim de bir sürü kuzenim ve ikinci dereceden kuzenlerim var.. Herkesi sikerdim ama bizim dünyamızda bu korkunç bir tabu....
Kuzen tabusunu kim söyledi? Zaten yüzlerce kez not edildi, hatta evlenebilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz. Bu, Rusya Federasyonu’nun aile ve evlilik yasasında ve diğer birçok ülkede bile belirtilmektedir. Ve kimse senin böyle sikişmeni yasaklamayacak. Ve ikinci kuzenler hiç akraba sayılmaz.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Funtik
İgorek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by İgorek »

Ama zaten 36 yaşındayken onu nasıl ikna edebilirsiniz?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Martin: 04 Jan 2024, 03:48 Sonra bir şekilde arzunun kendisi geçti, periyodik olarak beni emmemi istemesine rağmen, ama onu sikmek için özel bir çaba yok... Yani böyle bir şey, çabuk sıkıcı olabiliyor...)
Neden öyle? Vücudunu beğenmedin mi? Amcık geniş mi? Çok mu kalın? Hoşunuza gitmeyen ne var?

24 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Igorek: 22 Jun 2024, 16:30 Zaten 36 yaşındayken onu nasıl ikna edebilirsiniz?
Kimseyi ikna etmeye gerek yok. İki yol var - romantik bir atmosfer yaratın ve sarhoş olun. Hatta kendisinin de üzerinize tırmanması mümkün.
İkincisi ona her şeyi anlatmak. Ondan çok hoşlandığını söylüyorlar, onu görmediğin zaman sikin pantolonunun içinde hareket etmeye başlıyor. Sürekli onu düşünüyorsun. Onu nasıl becerdiğini hayal ederek mastürbasyon yapmaya bile başladım.

Öncelikle ona bundan bahsedin. Bırakın o da düşünsün ve ona itiraf ettiğiniz şeye geri dönmeye devam edin. Ve onun ufkunda daha sık görünmeye çalışın. Ve ona sürekli olarak bazı dikkat işaretleri gösterin. Ona gülümseyin, ona küçük bir şey verin; çikolata ya da başka bir şey. Bu arada hafızamda bir kadın bir buçuk kilo çeşitli tatlılarla büyük başarı elde etmişti. Auchan’ın şeker bölümünde elli gram farklı şeker topladım. Daha sonra hepsini tek bir pakete koyup hediye ettim. Sevincin sınırı yoktu. Sanki yetişkin bir kadına değil de beş yaşında bir kız çocuğuna şeker veriyormuşum gibi hissettim. Ve kadının şişman olduğunu söyleyemem. :-)

Genel olarak kendinizi fazla yormayın ve hedeflediğiniz kadının sıradan bir insan olduğu gerçeğinden yola çıkın. Erkeklerin ilgisinden memnun olması, kendisine iyi ve hoş bir şey söylemesinden memnun olması, birisinin onun duygularına girmesi. Birisi onu istiyor. Bu onun bilincini zayıflatacak, zaman zaman bunu düşünecektir. Ve tüm bunları tazelemen gerekiyor ve onun seni ve onu becermek istediğin gerçeğini unutmasına izin vermemelisin.

Sonraki...
Bir noktada size etrafındakilerden daha fazla ilgi göstermeye başlayabilir. Sanki bir yerlerde yolunuz kesişmiş ve o da size gülümsemiş ya da durup ona şimdi söyleyeceklerinizi dinlemeye hazırlanmış gibi. Bu, sonunda senden hoşlandığı ve kendi adına bir şeyler yapabileceği ve kendini aşan bir şey yapamayacağı anlamına geliyor. Cesaretinizi toplayın ve onu bir yere davet edin. Bazı otellerdeki restorana gidebilir ve bu otelde önceden oda kiralayabilirsiniz. Onunla oturun, bir restoranda lezzetli bir yemek ve içecek yiyin ve ardından odada devam etmeyi teklif edin. Orada daha rahat olacağını ve orada içecek bir şeyler olduğunu söylüyorlar.
Ya da onu hamama veya saunaya davet edebilirsiniz.

Doğru, öyle bir nüans var ki, ister sauna, ister masa ve otel odası olsun, tüm bunları önceden kiralamanız tavsiye edilir. Ancak kabul edeceğine dair bir kesinlik yok. Ve eğer onunla önceden bir anlaşma yaparsanız ve sonra onu örneğin yarından sonraki gün için kiralarsanız, o zaman reddedebilir. Neyse, sıkışıp kalıyor ve atlıyor. Bu nedenle, hala demir sıcakken vurmanız gerekiyor - onun iyi bir ruh halinde olduğunu ve size gülümsediğini görüyorsunuz - ve onu hemen bir yere davet edin. Yani fikrini değiştirmeme ihtimali daha yüksek.

Ama en iyisi onu evine davet edip onunla bir şeyler kutlamak. Diyelim ki bu gün yıllar önce bir erkek oldunuz. Ve bana çocukken yetişkin bir komşun tarafından nasıl baştan çıkarıldığını anlat.
İgorek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by İgorek »

Vasyanitsa: 22 Jun 2024, 17:35 Kimseyi ikna etmenize gerek yok. İki yol var - romantik bir atmosfer yaratın ve sarhoş olun. Hatta kendisinin de üzerinize tırmanması bile mümkün.
Bu seçeneğe artık gerek yok, 19 yaşından beri sarhoş değil (ve ikinci seçenek) eğer benim bir sapık olduğumu düşünüyorsa...
Dimchik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 11 months

Unread post by Dimchik »

Bu soruyu tolere edebilirdin, kız kardeşine seks teklif edebilirdin, onu yiyebilirdin, evet bu harika, eğer değilse o zaman sanki soru hiç var olmamış gibi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Bir kuzen istiyorum
    by Pişmanlık yok » » in Ensest
    5 Replies
    249 Views
    Last post by Beğenmek