Günlük Dior

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Günlük Dior

Unread post by Christina Dior »

Bu, bu yılın baharında oldu. Erkek arkadaşından ayrılmasından dolayı acı bir şekilde endişeliydi ve erkek arkadaşı en sevdiği hokey kulübünü desteklemek için başka bir şehre giderken bir arkadaşı onu evine davet etti. Her şey her zamanki gibiydi, oturduk, içtik, konuştuk ve artık yatma vakti gelmişti. Uzandım, uyuyamadım ve arkadaşım bunu öğrendi ve uykuya dalmayı kolaylaştırmak için bana masaj yapmayı teklif etti. Ve masaj o kadar iyiydi ki anında uykuya daldım. Kendi inlemelerimden ve bacaklarımın arasındaki ıslaklık hissinden uyandım. Zaten tamamen çıplak yatıyordum ve başımı kaldırdığımda bacaklarımın iki yana açıldığını gördüm, Camilla bana bakıyordu ve parmaklarıyla susturucu amımı dövüyordu. Şaşırarak ayağa kalkıp onu durdurmak istedim ama rahat vücudu ve ellerinin ve dilinin becerisi bunu yapmama izin vermedi. Klitorisimi yalamaya devam etti ve aynı anda onu yavaşça daha da derinlere doğru sürdü. Gözlerim geriye kaydı, bedenim artık söz dinlemiyor, bir orgazm beni ele geçirdi... Bunu görünce bacaklarım bir yana atılıyor, itaatkar bedenim ters çevriliyor, karnımın altına yastıklar konuyor, şimdi yüz üstü yatıyorum. popo kaldırdı. Ayrılmak, kalkmak, ne olduğunu anlamak istiyorum ama bacaklarım, görünüşe göre hiç ayrılmayan erkek arkadaşı tarafından tutuluyor! Sıcak deliğimle erkek arkadaşının sıcak aletinin amımın dudaklarını yanlara doğru uzattığını hissediyorum, kıvranıyorum ve çığlık atıyorum. Endişe ve utanç duygusu beni birkaç dakika daha bırakmadı, ta ki penis aktif olarak ve tüm gücüyle beni gagalamaya başlayana ve arkadaşımın elleri dudaklarımın mümkün olmayacak derecede ıslanmasına yardımcı oldu. Zevkten kafamı kaybettim ve çoktan bu büyük cıvatayı içime geçirmelerini ve tüm güçleriyle durmadan beni sikmelerini istedim! Camilla önümde uzandı, ince bacaklarını açtı ve yaklaştı, yüzümün önünde sevgilimin pembe ve yumuşak kedisini gördüm ve dudaklarımı bu ıslak yarığa bastırdım. Bu sırada adam beni arkadan sikiyordu, kıçıma şaplak atıyordu ve bana sik takıntılı olduğumu gösteriyordu! Beni sikin daha da derinlerine çekiyordu ve sonra buna daha fazla dayanamadım ve tekrar geldim! Adam nihayet içimden çıkıyor ve şiddetle kıçıma boşalmaya başlıyor ve Camille’im hemen dilini amımın yakınına koyuyor ve dili ve yüzüyle her şeyi toplamaya başlıyor. Ayağa kalktık, birbirimize sarıldık ve ben onun yüzünden hayat veren nektarı yalamaya başladım ve Camilla her şeyi ağzından bana aktarmaya başladı ve ben de ona karşılık verdim. Sarıldık ve uyuduk...
These users thanked the author Christina Dior for the post:
Neşeli Roger
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Dior’un Günlüğü

Unread post by Fargal94 »

Peki nasıl bir fantezi? Karşı değilim elbette ama sırt üstü yattığını ve klitorisini yaladığını yazmanın hiç bir anlamı yok(
sıfır
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by sıfır »

Acaba fantezilerinizde topuzların arasındaki pembe deliğe giren büyük bir sik yok mu? erkek penisi taşaklarınıza kadar boğazınıza girer ve dudaklarınızın köşelerinden sperm damlar.
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christina Dior »

Fargal94, Bacaklarımın arasını yalayamıyorlar o zaman nasıl sırtüstü yatarım?
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ufa adamı »

Yazar: Bu kimin hikayesi? Peki bu olayın tarihi neydi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”