Bir gün telefonum çalıyor.
- Merhaba! Hadi buluşalım.
Bu sesi hatırlamaya çalışıyorsun...
- Hadi...
Nedenini anlamıyorum ama katılıyorum.
I belirlenen yere varmak. Garson en sevdiğim birayı getiriyor.
"Sipariş etmediğimi nereden biliyor?" - aklıma bir fikir geldi.
Soğuk bir içecek içiyorum ve parlak siyah bir arabanın kafeye yaklaştığını görüyorum. Lüks! Ve sonra kesinlikle harika bir şey oluyor.
Kapı açılıyor ve dışarı bir kız çıkıyor. Ona bakıyorum... Ne kadar güzel! Uzun sarı saçlar, orta derecede kabarık dudaklar, iri yeşil gözler ve ince bir figür, parlak kırmızı bir elbise ve zarif ayakkabılarla vurgulanıyor. Erkeği onu nasıl seviyor ve önemsiyor, onu oyuncak bebek gibi giydiriyor. Çok güzel, gözünüzü alamıyorsunuz. Boğazımda bir yumru var. Bazı nedenlerden dolayı bacaklarımı hissedemiyorum ve çok endişeleniyorum. Neden birdenbire?
Bir kız bir kafeye girer ve karşı tarafa oturur:
-Merhaba! - diyor kız - Öğrendin mi?
Düşüncelerimde arkadaşlarımı çeviriyorum... Gerçekten mi?!!
-Uzun zamandır hayallerimde, planlarımda, hayallerimde yaşıyorum zaman. - devam ediyor - Her akşam yalnız kaldığını bilerek geliyorum. Bunu hissediyorum ama tek bir şey istiyorum: Bırakın özgürleşeyim. Hayal ettiğim her şeye sahibim. Dilek kartına yapıştırdığım tüm bu resimler benim gerçek hayatım. Bana eziyet etme ve geçmişimiz, aşkımız yüzünden eziyet etme. Aman Tanrım, bunu sana neden anlatıyorum?
Sessizim, gözlerime inanamıyorum. Bu o. Beni deli eden, yüzünden geceleri uyuyamadığım, etini isteyip seviştiğimizde dünyanın en mutlusu bendim.
Bir zamanlar kendi lehine bir seçim yapmıştı ve şimdi her şeye sahip bir Kadın! Ortak şirketimizin de yer aldığı bir ekonomik forumda tanıştığı işadamı eşiyle birlikte Lüksemburg’da yaşıyor.
Boğazımdaki yumrunun bir türlü geçemediği ayrılığımızı hatırlıyorum. Bütün zihin acıdan boğuk bir sesle çığlık attığında:
- Olamaz. Olamaz.
Ve sen ağlamadın. Çığlık attın:
- Özür dilerim, lütfen beni affet.
Ertesi gün gittin. Dünya çöktü. Şirketin yönetimini yardımcıma emanet ederek, seni unutmaya çalışarak neredeyse bir ay yaşadığım köye gittim. Ama hayallerim. Bir rüyada yanıma geldin. Her gün, sonra günaşırı, sonra yine her gün ve sonra acılarımın intikamını tüm kadınlardan almaya karar verdim. Kulüpler, restoranlar, kurumsal etkinlikler, fahişeler, şirket çalışanları. Yatağım soğumadı. Birçok kız benim özgür olduğumu bilerek çok ama çok çabaladı. Ama bu kadınların hepsi sen değilsin.
Ve karşıma oturup bana bir şeyler söylüyorsun ama seni duymuyorum. Başım çok dönüyor ve gözlerim şişiyor. Göğsüm sıcak ve bir şey atıyor, çarpıyor ve kaçmaya çalışıyor. Ağlıyorsun, burnunu bir çocuk gibi kırıştırıyorsun, tıpkı daha önce olduğu gibi:
- Affet beni. Üzgünüm. Seni seviyorum.
Ve kısa bir sessizliğin ardından aniden:
- Hadi sana gidelim. Lütfen. Aksi takdirde delireceğim.
Ve böylece evimin eşiğini geçiyoruz...
Devam edecek
benim hikayem
-
Автор темыShlyhoeb
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Similar Topics
- Replies