Günlük Dior

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Günlük Dior

Unread post by Christina Dior »

Benden 20 yaş büyük bir adamla ilişkim vardı. Perşembe günleri arkadaşlarıyla birlikte özel bir hamama gidiyor, bu sefer kendisi istedi. Arkadaşları mutluydu ama o açıkça mutsuzdu çünkü siki ağzımdayken beni nasıl reddedebilirdi. Hamama geldik, çırılçıplak soyundum, çarşafa sarıldım ve ıslak kumaşın altından tüm cazibem görülsün diye özel olarak onu giyerek duşa girdim. Ve sessizce buhar odasına gitti. Açıkçası sadece tavşanımı kızdırmak istedim, her şeyin böyle biteceğini bilmiyordum... Kedim beni görünce çıldırarak buhar odasından çıktı ama adamlar açıkça daha aktif hale geldi ve karar verdiler. sıraları gelmişti.. Beni yatırdılar, tek başıma boynuma masaj yapmaya başladılar, ikincisi ayaklarımı yoğurmaya başladı, üçüncüsü çarşafı geriye atıp çıplak vücudumu süpürgelerle özellikle kıç bölgemi özenle okşadı. Genel olarak dayanamadım, heyecandan dişlerime kramp giriyordu, bir sik istiyordum! Keskin bir şekilde sırtına döndü ve yarıklarımı görmek için bacaklarını birbirine paralel açtı. "Bu pislik geri gelmeden bunu hızlı, sert ve sessizce yapın." Adamlar ilk başta şaşırdılar ama hemen geri çekildiler, beni kaldırıp kalçalarıma oturttular ve yüzümün önünde üç büyük penis belirdi. ! Gözlerimi bu zevk aletlerinden ayırmadan, "Vay be! Vay, ne varmış!" çıktı dudaklarımdan. Bu üyelere aç bir kedi gibi saldırdım, güldüm ve bu güçlü üyeleri açgözlülükle yaladım. Kedim buhar odasına geldi, penisimi ağzımdan çıkardım, kırmızı başından dudaklarıma kadar bir tükürük ipliği uzanıyordu, gözlerinde öfke değil vahşi heyecan gördüm! Emirden sonra itaatkar bir şekilde amımla arkadaşlarımdan birinin sikine oturdum ve sevgilim arkama oturdu. İki büyük sike saplandığımı hissettim, acıdan ve zevkten bütün hamama bağırdım! Diğer ikisi benim sıcak ağzım sıkılmasın diye kenarda duruyordu! Ve böylece, birkaç saat boyunca çılgın bir hızla beni bütün deliklerimden siktiler! Sürekli değişiyorum, daha önce hiç böyle parçalanmamıştım! Her biri sıcak nektarını pembe deliğime kustu. Memnun bir kedi gibi mırlayarak, önlerinde spermlerinin aktığı amımı okşadım. Gülümseyerek onlara baktım, "Teşekkür ederim çocuklar," dedim onlara. Şimdi bile, uzun süredir ayrı kaldığımızda beni hamama gitmeye çağırıyor ve ben de hemen katılıyorum. Bunu daha önce yapmadığım için pişmanım.
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 8):
Nikk, Bacakları seviyorum, Fargal94, abartı, frenk, Nataşa44, Neşeli Roger, Seks tavuğu
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Dior’un Günlüğü

Unread post by Pierro »

.......bu bir başarıdır)
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Dinozzz »

Pelmenschik: 27 Dec 2023, 20:17 Bu bir fantezi ama inandırıcı değil
"Kız" denedi ve sen de bunu beğendin...
Stopkin
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 543
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Stopkin »

Bu forumun yararına olacaktır. Denedim, yazdım, aferin.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

KristinaDior, aferin kızım! Saygın adamları memnun ettim. Keşke bütün kızlar onlara bu kadar saygı duysa!!! :roll:
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Anatolik »

Bir okul çocuğunun ilkel fantezisi :(
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: