Ahlakçılara, ahlakçılara ve bakirelere cevabım

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Ahlakçılara, ahlakçılara ve bakirelere cevabım

Unread post by Guest »

Ahlakçılara, ahlakçılara ve bakirelere cevabım. Burada bazı anonim yazarlar kızlara hayatı, evlenmeden önce seksin imkansız olduğunu, bir erkeğe donuk gözlerle bakmanız gerektiğini vb. öğretmeyi gerçekten seviyorlar. Sana isimsiz olarak cevap vermiyorum çünkü tamamen haklı olduğumu düşünüyorum. Ben genç ve güzel bir kızım, kendime iyi bakıyorum, spor yapıyorum ve seksi seviyorum. Ve genel olarak hayatı tüm tezahürleriyle seviyorum. Ayrıca model olarak samimi fotoğraf çekimlerine katılıyorum ve erotik sanata hayranım. Size söylemek istediğim de bu, sevgili ahlakçılar! Bunu hak eden ve beni isteyen erkekler için bacaklarımı açıyorum. Ve kendilerinden önce kaç ortağım olduğu ve kendilerinden sonra kaç tane olacağı zerre kadar umurlarında değil. Tıpkı benim eşleriyle, kız arkadaşlarıyla ve genel olarak kadın cinsiyetiyle olan ilişkileriyle ilgilenmediğim gibi. Sadece karşılıklı bir arzu varsa, bunu gerçekleştirmemek için hiçbir neden göremiyorum. Ve her iki cinsiyetten "ahlaklı" vatandaşların görüşleri umurumda değil, testislerinizi bir düğüm halinde bağlayabilir, tüm delikleri sıkıca kapatabilir ve emekliliğe kadar "temiz" yürüyebilirsiniz, bu sizin sorununuz! Sadece uzun zamandır çürümüş görüşlerinizi başkalarına empoze etmeyin! İşte fotoğrafım. Seks yapmadan önce Hırvat bir fotoğrafçı tarafından Rijeka’daki bir otelde çekildi. Bu adam hakkında harika izlenimlerim var. Seks harikaydı ve fotoğraflar harika ve çok samimi çıktı. Ama siz sevgili ahlakçılar, asla böyle anılara sahip olamayacaksınız, o yüzden kıskanın! Yöneticiyi öpüyorum💋💋 💋
https://sun1-24.userapi.com/c850608/v85 ... -lPhZQ.jpg
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ahlakçılara, ahlakçılara ve bakirelere cevabım. Bazıları var...

Unread post by Nikk »

Guest: 23 Nov 2019, 15:50 Ahlakçılara, ahlakçılara ve bakirelere cevabım. Burada bazı anonim yazarlar kızlara hayatı, evlenmeden önce seksin imkansız olduğunu, bir erkeğe donuk gözlerle bakmanız gerektiğini vb. öğretmeyi gerçekten seviyorlar. Sana isimsiz olarak cevap vermiyorum çünkü tamamen haklı olduğumu düşünüyorum. Ben genç ve güzel bir kızım, kendime iyi bakıyorum, spor yapıyorum ve seksi seviyorum. Ve genel olarak hayatı tüm tezahürleriyle seviyorum. Ayrıca model olarak samimi fotoğraf çekimlerine katılıyorum ve erotik sanata hayranım. Size söylemek istediğim de bu, sevgili ahlakçılar! Bunu hak eden ve beni isteyen erkekler için bacaklarımı açıyorum. Ve kendilerinden önce kaç ortağım olduğu ve kendilerinden sonra kaç tane olacağı zerre kadar umurlarında değil. Tıpkı benim eşleriyle, kız arkadaşlarıyla ve genel olarak kadın cinsiyetiyle olan ilişkileriyle ilgilenmediğim gibi. Sadece karşılıklı bir arzu varsa, bunu gerçekleştirmemek için hiçbir neden göremiyorum. Ve her iki cinsiyetten "ahlaklı" vatandaşların görüşleri umurumda değil, testislerinizi bir düğüm halinde bağlayabilir, tüm delikleri sıkıca kapatabilir ve emekliliğe kadar "temiz" yürüyebilirsiniz, bu sizin sorununuz! Sadece uzun zamandır çürümüş görüşlerinizi başkalarına empoze etmeyin! İşte fotoğrafım. Seks yapmadan önce Hırvat bir fotoğrafçı tarafından Rijeka’daki bir otelde çekildi. Bu adam hakkında harika izlenimlerim var. Seks harikaydı ve fotoğraflar harika ve çok samimi çıktı. Ama siz sevgili ahlakçılar, asla böyle anılara sahip olamayacaksınız, o yüzden kıskanın! Yöneticiyi öpüyorum💋💋 💋
https://sun1-24.userapi.com/c850608/v85 ... -lPhZQ.jpg
Жаль, что самое интересное эдак скромненько прикрыто. Такое смелое заявление - и такое стыдливое исполнение. Кстати, если не хочешь для всех светиться, можешь прислать мне свои горячие фотки в личку... :angel:
These users thanked the author Nikk for the post:
sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”