Ablamla seks yaptım

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
kullanıcı2727926248616783
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Ablamla seks yaptım

Unread post by kullanıcı2727926248616783 »

Korce, sana 20 yaşındaki kız kardeşimle (13 yaşındayım) nasıl seks yaptığımın hikayesini anlatıyorum. Cumartesi, olağandışı bir şey yok, o ve ben evde yalnız oturuyorduk. Sonra ürperme isteği hissettim, bu yüzden odama gittim, kendimi kilitledim, kulaklıklarımı taktım, bir şeyler yapmaya başladım ve her şey yoluna girecekti. Ama birden onu göz ucuyla fark ettim, nasıl durup benim oyun oynamamı izliyordu...
Tabii ki oldukça şaşırdım çünkü bana kendimi kilitlemişim gibi geldi, ve onun orada ne kadar süredir durduğuna dair düşünceler beni ziyaret etmeye başladı. Zaten geç olmasına rağmen hemen kendimi bir battaniyeyle örttüm.
Bana gülümseyerek baktı ve gözlerimi kapatmamı istedi, ben de kapattım. Açıyorum ve o çoktan külotu ve sutyeniyle ayakta duruyor. Elbette bu beni çok korkuttu ve hiçbir şey söylemeden ona baktım. Yataktan çıkmamı istedi ve ben de kalktım. Üzerine uzanıyor, bacaklarını farklı yönlere açıyor ve parmaklarıyla külotunu itiyor. Sonra bana "Utanma, yapabilirsin" dedi. Neden bahsettiğini anladıktan sonra penisimi yavaş yavaş onun yerine uygulamaya başladım. Sonra yavaş yavaş yerleştirmeye başlıyorum ama ellerimi tutup beni kendine doğru çekiyor, böylece yanlışlıkla tamamen sokuyorum, keskin bir şekilde iç çekiyor. Sonra bana ne ve nasıl yapılacağını biraz açıklayacak. Hepsi bu, kız kardeşimin etkinliğini kaybettim.
Bana ne yapacağımı söyle. Bu durumda şimdi onun gözünün içine nasıl bakmalı?
These users thanked the author kullanıcı2727926248616783 for the post:
Mart
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Re: Ablamla seks yaptım

Unread post by Nikk »

Garip soru... Zaten her şeyi yaptın... :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Mart, Erkek kardeş
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ablamla seks yaptım

Unread post by Mart »

user2727926248616783: 27 Dec 2023, 18:24 şimdi onun gözlerine nasıl bakacağım?
Meydan okuma ve tekrarlama isteğiyle.
Beğendim - Bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Her şeyi anlamadım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”