Ablam Alla

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Erkek kardeş
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Ablam Alla

Unread post by Erkek kardeş »

Kız kardeşimle ilgili bir hikaye anlatmak istiyorum. Ailede üç çocuğumuz vardı, ben en küçüğüyüm, ablave kardeşim. Çok daha yaşlı. Babamı evlat edindiler ama ona hep baba diyorlardı.
Doğduğumda 3 yaşıma kadar ailemle yattım. Bunu hatırlamama rağmen. Başka bir odada bir erkek ve kız kardeş uyuyorlardı. Büyüdüğümde kız kardeşimle yatmaya gönderildim. Beğendim.
İkinci annem gibi büyük ve sıcak.
Oldukça minyon bir kız olmasına rağmen benim için büyüktü. Hangi yaşta bilmiyorum ama kız kardeşim küçük amcığımla oynamayı severdi) 5-6 yaşlarında onunla nasıl oynadığını, ağzına alıp emdiğini çok net hatırlıyorum. Özellikle sabahları ebeveynler işe gittiğinde. Bu tür oyunları seviyordum. Oraya vardığım konusunda yalan söylemeyeceğim. Heyecanlandığımdan bile emin değilim. Ama kız kardeşimin sıcak, ıslak ağzında amın rahat ve iyi hissettiğini açıkça hatırlıyorum. Görünüşe göre kızın libidosu artmıştı; çocukluğunda epilepsi hastası olduğunu biliyorum. Ama onun nöbet geçirdiğini hiç hatırlamıyorum; görünüşe göre daha sonra bu nöbeti atlattı. Ben 6 yaşındayken ağabeyim askere gitti. Ve ben zaten onun yatağında uyuyordum. Ama sabahları kız kardeşim sık sık yanıma gelir ya da beni yatağına çağırırdı. Ben de geceleri onun yatağına tırmanmayı severdim. Yalnız, soğuk bir yatakta olmaktansa kız kardeşinin yanında olmak daha iyidir. Erken hamile kaldı. Annesi onu sık sık bir şey için azarlıyordu, nüansları hatırlamıyorum. Bebekle birlikte doğum hastanesinden nasıl getirildiğini hatırlıyorum. Kanepeye oturdum ve bu bebeğe baktım. Ve bir yetişkin dedi ki: _Bak, kız kardeşin bir erkek kardeş doğurdu. 7 yaşıma kadar anaokuluna gittim. Ve öğretmenler sık ​​sık şakalaşıyorlardı: Ah, "amca" geldi. Yeğeniniz nasıl? Dedim ki: bu benim kardeşim. _Ahaha kardeşim!
Ama bebek bizim evde büyümedi. Nedense annesi onu affedememişti. Kız kardeşim yaşam hakkı için evi terk edip kapıcı olarak işe girdi. Bizden bir blok ötede küçük bir aile pansiyonu vardı. Ve bir hademe pozisyonu için yarı bodrumda yaşama hakkını elde edebilirsiniz. Bebek arabasında. Sınıf arkadaşlarınız okulu bitirirken siz de temizlikçi olarak sokakları süpürürken 17 yaşında bir kız olmanın nasıl bir şey olduğunu hayal edin. :cry:
Sonra evlendi. Başarısız. Daha önce mahkumiyeti olan şüpheli bir adam için. Bir veya iki yıl sonra ayrıldılar. İkinci kez evlendi. Başarılı. Başka bir şehre gitti. İki çocuk daha doğurdu. Sık sık yazdım, sıkıldım. Onu görmeye geldiğimde çok mutluydu. Ancak annesi onu hayatı boyunca bir şeyden dolayı affedemedi. Kız kardeşim bana şunu yazdı: "Annem neden bana cevap vermiyor?" Her ay ona yazıyorum, tek bir mektuba bile cevap vermiyor." Anneme sordum: _Alla neden ona yazmadığını sordu? Annem dedi ki: _Sessiz ol. Sen hiçbir şey bilmiyorsun. Bilmiyorsun. Bana ne yaptığını bilmiyorum. O yüzden sessiz ol.
Şimdi bu mozaiğin bazı parçalarını bir araya getiriyorum.. 17 yaşında bebeği olan bir kız neden evinden ayrılmak zorunda kaldı? yarı bodrumda, temizlikçi olarak mı çalışıyordum? Keşke ben odamda yaşasaydım, kardeşim askerde olsaydı ve yatağı boş kalsaydı..
Sorularınız mı var?

n 4 saat sonra gönderilir 48 dakika 28 saniye:
Hikaye %100 güvenilir. Sadece isimler değiştirildi ve bazı ayrıntılar atlandı.
Kızın babanla ya da üvey babanla uğraşmaya karar vermesi durumunda gerçek senaryolardan biri.. Annenin yanında kalması olabilir. baba ve kız meteliksiz :(
These users thanked the author Erkek kardeş for the post:
Tolkala
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months
 Cevap: Ablam Alla

Unread post by Tolkala »

Bratik: 28 Dec 2023, 04:37 Kız kardeşimle ilgili bir hikaye anlatmak istiyorum. Ailede üç çocuğumuz vardı, ben en küçüğüyüm, ablave kardeşim. Çok daha yaşlı. Babamı evlat edindiler ama ona hep baba diyorlardı.
Doğduğumda 3 yaşıma kadar ailemle yattım. Bunu hatırlamama rağmen. Başka bir odada bir erkek ve kız kardeş uyuyorlardı. Büyüdüğümde kız kardeşimle yatmaya gönderildim. Beğendim.
İkinci annem gibi büyük ve sıcak.
Oldukça minyon bir kız olmasına rağmen benim için büyüktü. Hangi yaşta bilmiyorum ama kız kardeşim küçük amcığımla oynamayı severdi) 5-6 yaşlarında onunla nasıl oynadığını, ağzına alıp emdiğini çok net hatırlıyorum. Özellikle sabahları ebeveynler işe gittiğinde. Bu tür oyunları seviyordum. Oraya vardığım konusunda yalan söylemeyeceğim. Heyecanlandığımdan bile emin değilim. Ama kız kardeşimin sıcak, ıslak ağzında amın rahat ve iyi hissettiğini açıkça hatırlıyorum. Görünüşe göre kızın libidosu artmıştı; çocukluğunda epilepsi hastası olduğunu biliyorum. Ama onun nöbet geçirdiğini hiç hatırlamıyorum; görünüşe göre daha sonra bu nöbeti atlattı. Ben 6 yaşındayken ağabeyim askere gitti. Ve ben zaten onun yatağında uyuyordum. Ama sabahları kız kardeşim sık sık yanıma gelir ya da beni yatağına çağırırdı. Ben de geceleri onun yatağına tırmanmayı severdim. Yalnız, soğuk bir yatakta olmaktansa kız kardeşinin yanında olmak daha iyidir. Erken hamile kaldı. Annesi onu sık sık bir şey için azarlıyordu, nüansları hatırlamıyorum. Bebekle birlikte doğum hastanesinden nasıl getirildiğini hatırlıyorum. Kanepeye oturdum ve bu bebeğe baktım. Ve bir yetişkin dedi ki: _Bak, kız kardeşin bir erkek kardeş doğurdu. 7 yaşıma kadar anaokuluna gittim. Ve öğretmenler sık ​​sık şakalaşıyorlardı: Ah, "amca" geldi. Yeğeniniz nasıl? Dedim ki: bu benim kardeşim. _Ahaha kardeşim!
Ama bebek bizim evde büyümedi. Nedense annesi onu affedememişti. Kız kardeşim yaşam hakkı için evi terk edip kapıcı olarak işe girdi. Bizden bir blok ötede küçük bir aile pansiyonu vardı. Ve bir hademe pozisyonu için yarı bodrumda yaşama hakkını elde edebilirsiniz. Bebek arabasında. Sınıf arkadaşlarınız okulu bitirirken siz de temizlikçi olarak sokakları süpürürken 17 yaşında bir kız olmanın nasıl bir şey olduğunu hayal edin. :cry:
Sonra evlendi. Başarısız. Daha önce mahkumiyeti olan şüpheli bir adam için. Bir veya iki yıl sonra ayrıldılar. İkinci kez evlendi. Başarılı. Başka bir şehre gitti. İki çocuk daha doğurdu. Sık sık yazdım, sıkıldım. Onu görmeye geldiğimde çok mutluydu. Ancak annesi onu hayatı boyunca bir şeyden dolayı affedemedi. Kız kardeşim bana şöyle yazdı: "Annem neden cevap vermiyor? Ona sor. Ben ona her ay yazıyorum, tek bir mektuba bile cevap vermedi." Anneme sordum: _Alla neden cevap vermediğini soruyor ona yaz? Anne dedi ki: _Sessiz ol. Hiçbir şey bilmiyorsun. Bana ne yaptığını bilmiyorsun. Bu nedenle sessiz olun.
Şimdi bu mozaiğin bazı parçaları benim için bir araya geliyor... Neden 17 yaşında bebeği olan bir kız çocuğu evden ayrılmak, yarı bodrumda yaşamak zorunda kaldı, kapıcı olarak çalışıyor. Keşke ben odamda yaşasaydım, kardeşim askerde olsaydı ve yatağı boş kalsaydı..
Sorular mı?

4 saat 48 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Hikaye %100 doğrudur. Bir çeşit dışarı çıkma. Yalnızca isimler değiştirildi ve bazı ayrıntılar atlandı.
Gerçek senaryolardan biri, bir kızın babasına veya üvey babasına bulaşmaya karar vermesidir.. Anne babasının yanında kalabilir ve kız da babasının yanında kalabilir. beş parasız kaldı :(Kız kardeşinden annesinin onu neden evden kovduğunu öğrenmeye çalıştın mı?
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Fargal94 »

Bratik, büyük olasılıkla kız kardeş onu doğurdu üvey baba ve annenin tutumu böyle
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Erkek kardeş
Автор темы
Erkek kardeş
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Erkek kardeş »

Fargal94: 28 Dec 2023, 09:44 Üvey babamdan bir kız kardeş doğurdum
ve bu sonuca vardım. Üstelik babamın alkolü kötüye kullandığını da hatırlıyorum. Kız kardeşimin sakıncası yoksa sarhoşken her şey olabilirdi.
Ben büyüdüğümde kız kardeşimle çok iyi bir ilişkimiz vardı. Beni kardeşi gibi seviyordu. Hatırlamadılar. Belki de hatırlamadığımı sanıyordum. Kardeşimle iyi ve sıcak bir ilişkim var. Ve o ve kız kardeşi. Anne torunlarını çok seviyordu. Bu yeğen yazın bize geldiğinde ben ve birlikte büyüdük. Ancak kız kardeşinin aileye girmesine izin vermedi

15 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Tolqala , HAYIR. Annesinin onu sevmediğini biliyordu. Nedenini anlamadım. İyi bir kız kardeşti, nazik ve sempatikti. Artık soramazsınız. Birkaç yıl önce bir araba kazasında öldü. Hemen değil. Birkaç ay hastanede kaldı. Daha sonra beni evime gönderdiler. Evde tedavi görüyordum. Ama asla iyileşmedi. Bir yıl içinde yok oldu. 2 yıl boyunca anneme söylemeye cesaret edemedim. Sonra bir keresinde şöyle dedi: Alla’nın artık burada olmadığını biliyor musun? O öldü. Hiçbir şeye cevap vermedim
These users thanked the author Erkek kardeş for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Ablam her gün kocasıyla seks yapıyor
    by Orjinallik » » in Podsmatrivanie
    42 Replies
    7186 Views
    Last post by homa515
  • New post ​İhanetler farklıdır Ukraynalı psikolog Alla...
    by Guest » » in Seks hakkında genel sorular
    12 Replies
    606 Views
    Last post by Serg_A

Return to “Ensest”