Anal mastürbasyon konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.
-
Автор темыSabrina Schwaltz
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 8 months
Anal mastürbasyon konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.
Herkese selam! Oldukça genç ve deneyimsiz bir kızım, bu yüzden tavsiye arıyorum. Kendimi memnun etmeyi gerçekten seviyorum ama her zaman arka taraftan kaçınıyorum. Her geçen gün daha da meraklanıyorum, bu yüzden nereden başlayacağımı bilmek istiyorum. Ne yapmalısınız, anal mastürbasyona nasıl hazırlanmalısınız? Her şeyi ayrıntılı olarak öğrenmeniz tavsiye edilir, hayalim ikiyi denemek. nüfuz, bu yüzden tavsiyenizin yardımcı olacağını gerçekten umuyorum. (. ❛ ᴗ ❛.)
- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 2):
- Mosiya, masrafçı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 10 months
Cevap: Anal mastürbasyon konusunda tavsiyeye ihtiyacım var
Ziyarete gelin, size mümkün olan en iyi şekilde öğreteceğim)
-
- heyecanlanıyorum
İnternetteki yabancılardan korkuyorum ve bunu en iyi mesaj yoluyla anlıyorum, kusura bakmayın :(
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Burada ne gibi tavsiyeler olabilir?!
Elektrikli süpürge borusunu ve bira kutusunu hemen oraya koymayın; zaten doğru yolda olacaksınız!

Mutlaka popo fişini deneyin.
Makul bir boyutu var ve neyin ne olduğunu anlamanızı sağlayacak.
"Çift nüfuza" gelince, atlarınızı sürmezsiniz Burada! Anüsün içini ve dışını iyi bilenler bile bunu herkes uygulamaz.
Önce neyi sevip neyi sevmediğinizi, poponuzun performans özelliklerinin neler olduğunu anlayın - ve sonra çift penetrasyon için görevler belirleyin ...
Elektrikli süpürge borusunu ve bira kutusunu hemen oraya koymayın; zaten doğru yolda olacaksınız!
Mutlaka popo fişini deneyin.
Makul bir boyutu var ve neyin ne olduğunu anlamanızı sağlayacak.
"Çift nüfuza" gelince, atlarınızı sürmezsiniz Burada! Anüsün içini ve dışını iyi bilenler bile bunu herkes uygulamaz.
Önce neyi sevip neyi sevmediğinizi, poponuzun performans özelliklerinin neler olduğunu anlayın - ve sonra çift penetrasyon için görevler belirleyin ...
-
- heyecanlanıyorum
Rüya görmek, söylendiği gibi zararlı değildir. Buna hazır olmadığımı anlıyorum ama düşünmeyi seviyorum!
Bu görevden önce bağırsaklarınızı boşaltmanız veya lavman kullanmanız gerektiğini duydum. Bu yönde spesifik verileriniz var mı? 。◕‿◕。
Bu görevden önce bağırsaklarınızı boşaltmanız veya lavman kullanmanız gerektiğini duydum. Bu yönde spesifik verileriniz var mı? 。◕‿◕。
- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 2):
- Mosiya, Süleyman
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Orientation: heteroseksüel
Derhal ince nesneleri deneyin ve yağladığınızdan emin olun.
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Merhaba eğer böyle bir arzunuz varsa önce yavaş yavaş lavman yapın. Bunu banyoda yapın. Daha sonra yağlayıcıyı6 parmaklarınıza ve anüsünüze sürmeniz gerekir. Peki, yavaş yavaş bunu kafana sok. Kıçınıza girdikten sonra birkaç dakika tutun ve aynı hızda devam edin.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
1. Diyetinizle başlayın. Daha fazla lifli ve sağlıklı gıdalar dışkınızın sağlam olmasını ve dağınık kalmamanızı sağlayacaktır. (Fizyolojik ayrıntılar için özür dilerim ama bu gerçekten önemli).
2. Doğru beslenmeyle lavmana ihtiyacınız olmayacak. Ancak güvenli tarafta olmak için yine de yapmaya değer. Ayrıca, ciddileşmek istiyorsanız anal duş eklentisi arayın. Lavmandan daha etkili gibi görünüyor. Ozonda serbestçe satılır.
3. Yağlama, yağlama, yağlama. Rahat anal seksin sırrı. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, doğru yağlamayla [url=viewtopic.php?t=3974]yapay penis 4 cm kalınlığında, fazla anal deneyimi olmayan, sorunsuz. Eşimin deneyimi de benzer: Kayganlaştırıcıyı eksik etmezseniz eliniz bile içeri girer.
Aşağıda üç özel öneri var:
4. Eşim, eğer kıçına sokmak istiyorsanız yumuşak tıkaç ve dildoların, bırakmak istiyorsanız sert metal olanların destekçisidir. İkinci durumda, düşmemesi yine de önemlidir, bu nedenle mantarın “boynunun” dar olduğundan emin olun.
Oyuncak kullanmayacaksanız ancak ev eşyalarını kullanmak istiyorsanız (ki bence kesinlikle daha kötü) , o zaman aynı prensibe göre arama yapmanız gerekir.
5. Bu bireysel olarak mümkündür, ancak deneyimlerimize göre titreşimli oyuncaklar için daha güçlü titreşimli olanları almak daha iyidir. Ana "yuvanın" sinir uçlarına ulaşmak için.
6. Eğer penis yerine geçecek bir şeyi taşımak istiyorsanız, çok küçük veya çok büyük olması kötüdür. İlk defa vajinaya rahatça oturan ve sizin için en uygun boyutlara sahip aynı büyüklükte bir yapay penis kullanmak en iyisidir.
7. Önemli. Anüsü "geliştirmek" imkansızdır. Daha fazla rahatlayabilirsiniz ve sfinkter kendiliğinden açılacaktır. Yani gelişim psikolojik bir alışkanlıktır ve kas gibi antrenman yapmak değildir.
Daha fazla rahatlayın, her şey yoluna girecek.
8. Eğer genç bir erkek veya straponlu bir partner varsa, sabit bir fiş ve normal seks ile başlamak daha iyidir.
Eşimin yaşadığı deneyimi tekrar anlatabilirim. büyük ölçüde İnternet’teki önerilerle örtüşüyor.
1. Diyetinizle başlayın. Daha fazla lifli ve sağlıklı gıdalar dışkınızın sağlam olmasını ve dağınık kalmamanızı sağlayacaktır. (Fizyolojik ayrıntılar için özür dilerim ama bu gerçekten önemli).
2. Doğru beslenmeyle lavmana ihtiyacınız olmayacak. Ancak güvenli tarafta olmak için yine de yapmaya değer. Ayrıca, ciddileşmek istiyorsanız anal duş eklentisi arayın. Lavmandan daha etkili gibi görünüyor. Ozonda serbestçe satılır.
3. Yağlama, yağlama, yağlama. Rahat anal seksin sırrı. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, doğru yağlamayla [url=viewtopic.php?t=3974]yapay penis 4 cm kalınlığında, fazla anal deneyimi olmayan, sorunsuz. Eşimin deneyimi de benzer: Kayganlaştırıcıyı eksik etmezseniz eliniz bile içeri girer.
Aşağıda üç özel öneri var:
4. Eşim, eğer kıçına sokmak istiyorsanız yumuşak tıkaç ve dildoların, bırakmak istiyorsanız sert metal olanların destekçisidir. İkinci durumda, düşmemesi yine de önemlidir, bu nedenle mantarın “boynunun” dar olduğundan emin olun.
Oyuncak kullanmayacaksanız ancak ev eşyalarını kullanmak istiyorsanız (ki bence kesinlikle daha kötü) , o zaman aynı prensibe göre arama yapmanız gerekir.
5. Bu bireysel olarak mümkündür, ancak deneyimlerimize göre titreşimli oyuncaklar için daha güçlü titreşimli olanları almak daha iyidir. Ana "yuvanın" sinir uçlarına ulaşmak için.
6. Eğer penis yerine geçecek bir şeyi taşımak istiyorsanız, çok küçük veya çok büyük olması kötüdür. İlk defa vajinaya rahatça oturan ve sizin için en uygun boyutlara sahip aynı büyüklükte bir yapay penis kullanmak en iyisidir.
7. Önemli. Anüsü "geliştirmek" imkansızdır. Daha fazla rahatlayabilirsiniz ve sfinkter kendiliğinden açılacaktır. Yani gelişim psikolojik bir alışkanlıktır ve kas gibi antrenman yapmak değildir.
Daha fazla rahatlayın, her şey yoluna girecek.
8. Eğer genç bir erkek veya straponlu bir partner varsa, sabit bir fiş ve normal seks ile başlamak daha iyidir.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 10 months
Lavmanın kendisi oldukça güçlü ilginç bir duyguya neden olur. Tipik izlenim: hoş görünmüyor ama bir süre sonra hâlâ tekrarlamak istiyorsunuzSabrina Schwaltz: ↑12 Nov 2022, 18:11 Bunu yapmadan önce bağırsaklarınızı boşaltmanız veya lavman kullanmanız gerektiğini duydum.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Özellikle diyetlerde uzun hazırlık birçok insanı korkutuyor.
Duş başlığını çeviriyorum ve biraz basınçla ılık su uyguluyorum. Ve onu anüse koydum. Daha sonra tuvalete. Ve böylece birkaç kez. Kısa ve derin olmayan bir oyun için yeterli.
İstemek heyecanlanıyor
En azından çap olarak aynı şekilde çıkabiliyor ve çıkıyor))
Duş başlığını çeviriyorum ve biraz basınçla ılık su uyguluyorum. Ve onu anüse koydum. Daha sonra tuvalete. Ve böylece birkaç kez. Kısa ve derin olmayan bir oyun için yeterli.
İstemek heyecanlanıyor
En azından çap olarak aynı şekilde çıkabiliyor ve çıkıyor))
- These users thanked the author ikisi birden for the post:
- Niko13
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Pek çok tavsiye verebilirsiniz, ancak asıl önemli olan bunu kendiniz denemek, vücudunuzu incelemek ve hisleri dinlemek. Bu konuda hijyen, iyi yağlama ve orantı duygusu önemlidir.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
kalmak tekrar tekrar ve çok fazla yağlama
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Anüse herhangi bir şekilde girmeden önce lavman kesinlikle zarar vermez. Ve bu sadece temizlik meselesi değil - lavman sfinkteri biraz gevşetir ve tıkacı kıçınıza takmanız sizin için daha kolay olacaktır. Kesinlikle daha çok eğleneceksiniz. Deneyin! ;) Ama yağlayıcıyı da unutmayın.)Sabrina Schwaltz: ↑12 Nov 2022, 18:11 Bunu yapmadan önce bağırsaklarınızı boşaltmanız veya lavman kullanmanız gerektiğini duydum. Bu yönde spesifik verileriniz var mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 1 year 8 months
Mümkünse küçük bir not. Hijyen hijyendir ancak durulama ve lavmanları aşırı kullanmayın. Kolonun kendi mikroflorası vardır ve sık sık durulamak faydalı olmayabilir.
https://i.postimg.cc/8546rHf1/pic-12-big.jpg
https://i.postimg.cc/8546rHf1/pic-12-big.jpg
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 2 years 1 month
Kıçımı yıkamaktan o kadar nefret ediyorum ki... Nedenini bilmiyorum ama gerçekten
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
Dedikleri gibi, zaten bağırsak hareketiniz varsa, yumruk atmak istemiyorsanız lavman yapmanıza gerek yoktur. Ilık suyla durularsanız bir Eismarch kupası kullanabilirsiniz. Bu bir seks oyununun unsuru olabilir. Anüsü rahatlatmak için popperler var ama bunlara dikkat etmeniz gerekiyor. Partnerinizin amınızı yalamasına izin verin, sizi heyecanlandırın, sonra dilinizi kıçınıza sokun, anüsünüzü ve anal kayganlaştırıcıyı kullanın. Bana girdiklerinde, penis ya da kayışla bana girdiğinde hala itiyorum. Kıçına hafifçe şaplak atabilirsin. İtmelerle seks sırasında anüs kaslarını da germeniz gerekir, o zaman hoş olacaktır. Tıkaçların pek bir faydası yoktur; uyarıldığında anüs genişler. Yan veya misyoner pozisyonuyla başlamak daha iyidir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2368 Views
-
Last post by Şiddetli
-
- 295 Replies