Erkekler, sikildiğinizde ne hissedersiniz ve bir erkeği siktiğinizde ne hissedersiniz?
-
Автор темыbalmumu
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 5 months

Sikildiğinizde ve sikildiğinizde nasıl hissediyorsunuz?
- These users thanked the author balmumu for the post:
- seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Beyler, sikildiğinizde ne hissedersiniz ve bir erkekle sikiştiğinizde ne hissedersiniz?
Sana gerçek bir hikaye anlatacağım. Pasif olan tanıdık bir ortak var. Ailesi dağlara tatile gittiğinde işten sonra yanına geldim. Soyunduk ve bana oral seks yaptı. Okşamalar sırasında sıvı hafifçe akmaya başladı. Köpek stili pozisyonunu kullandık, sonra yüz üstü yattı ve ben de ona girdim, kayganlaştırıcı ve kayganlaştırıcı olmadığı için sıradan bitkisel yağ kullandık. İlk başta prezervatif kullandık ama canlı olması daha iyi. Sessizce inledi ama birkaç dakikalık seksten sonra rahatladıve ona kolayca girdim, memnun oldu. Onun içine girdim. Ancak anal seks sırasında orgazm olmadı. Elleri olmadan gelip gelmediğini sordum, hayır cevabını verdi.
- These users thanked the author Lolita1979 for the post:
- Juravl
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Beyler, sikildiğinizde ne hissedersiniz ve bir erkekle sikiştiğinizde ne hissedersiniz?
Sikilirken kıçımda bir sik hissediyorum)) ) İlk başta içimdeki heyecan artıyor ama sik kalkmıyor, sonra orgazm oluyor ve fışkırmaya başlıyor. Ve sonra rahatlıyorum ve tatmin olduğum adama sarılmak istiyorum)))
- These users thanked the author evet peki for the post (total 4):
- Bir korsan, Alex yapardı, Manul 1637, RedFox
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Birini ya da beni sokmaya çalışmak ilginç olurdu)
- These users thanked the author Lazobay for the post:
- Bir korsan
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 2 months
Bir erkeği tatmin edebilecek bir kız gibi hissediyorum, sperm yutmayı seviyorum
- These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 4):
- Alex yapardı, Manul 1637, RedFox, zaman
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Passiv_anal’nyi,
Bir kızın yaşına uymuyorum ama onun dışında işin özü şu ki aynı - kaba ve ahlaksız, her son damlasına hazır.Passiv_anal ’nyi: ↑22 Aug 2024, 00:35 nBir erkeği tatmin edebilecek bir kız gibi hissediyorum, sperm yutmayı seviyorum
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Psvnl’ni, Manul 1637
-
- Orgazm!
Kız mecazidir, ben , ben de yaşıma göre uzun zamandır kız değilim ama diyebilirim ki keşke bunu burada yapabilseydim)))Alex bi: ↑22 Aug 2024, 13:16 Passiv_anal’nyi,Yaşı eşleştirmiyorum bir kız, ama bunun dışında özü aynı: kaba ve ahlaksız, her damlasını almaya hazır.Passiv_anal’nyi: ↑22 Aug 2024, 00:35 Kendimi bir erkeği tatmin edebilecek bir kız gibi hissediyorum, sperm yutmayı seviyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Passiv_anal’nyi,
Anladığım kadarıyla, bir kız genç bir yaratımdır ve naziktir, hatta belki de tertemizdir. Ve kendimi ahlaksız ve şehvetli bir teyze gibi hissediyorum.Passiv_anal ’nyi: ↑22 Aug 2024, 23:41 nKız mecazidir, ben de artık yaşıma göre bir kız değilim ama en azından burada kendimi öyle adlandırabilirim)))
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Manul 1637, Psvnl’ni
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 1 year 6 months
Bunu sadece hayal ediyorum, bu yüzden uzun zamandır birlikte olmak istediğimiz eski arkadaşım bu işe yaramıyor. Böylece beni misyoner pozisyonuna getirip bana sarılabilir ya da onu üstüne bindirip kıçıma boşaltabilirdi. O kadar harika bir oral seks yapıyor ki, sürekli yutkunuyor. Eeeh
59 saniye sonra gönderildi:
Bunu sadece hayal ediyorum, bu yüzden uzun zamandır birlikte bunu istediğimiz eski arkadaşım ama bu işe yaramıyor. Böylece beni misyoner pozisyonuna getirip bana sarılabilir ya da onu üstüne bindirip kıçıma boşaltabilirdi. O kadar harika bir oral seks yapıyor ki, sürekli yutkunuyor. Ah. Şimdi kıçımı plastik bir penisle eğitiyorum ve ya yanlışlıkla onu kolayca içeri sokmayı başarırsam?

59 saniye sonra gönderildi:

-
- ön sevişme
- Total posts: 138
- Registered for: 2 years 7 months
Kendimi bir fahişe, bir orospu ve bir fahişe gibi hissediyorum; herkes için bir çöp. Sert seksi seviyorum.
- These users thanked the author RedFox for the post (total 3):
- Manul 1637, Alex yapardı, Psvnl’ni
-
- Orgazm!
1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
1 saniye sonra gönderildi:
Destekliyorum
1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Katılıyorumalex bi: ↑23 Aug 2024, 05:16 Passiv_anal’nyi,Benim anlayışıma göre, bir kız genç ve nazik bir yaratıktır, hatta belki de tertemiz. Ve kendimi ahlaksız ve şehvetli bir teyze gibi hissediyorum.Passiv_anal’nyi: ↑22 Aug 2024, 23:41 Bu mecazi bir kız, ben de yaşına göre bir kız değilim ama en azından burada kendime öyle diyebilirim)))
1 saniye sonra gönderildi:
Kabul ediyorumalex bi: ↑23 Aug 2024, 05:16 Passiv_anal’nyi,Benim anlayışıma göre, bir kız genç ve nazik bir yaratıktır, hatta belki de tertemiz. Ve kendimi ahlaksız ve şehvetli bir teyze gibi hissediyorum.Passiv_anal’nyi: ↑ Kız mecazidir, ben de yaşına göre kız değilim, ama en azından ara, burada böyle hissedebiliyorum))
- These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 3):
- Alex yapardı, zaman, Manul 1637
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 175 Views
-
Last post by Sibiryak89