Erkekler, sikildiğinizde ne hissedersiniz ve bir erkeği siktiğinizde ne hissedersiniz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
balmumu
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 5 months
 Erkekler, sikildiğinizde ne hissedersiniz ve bir erkeği siktiğinizde ne hissedersiniz?

Unread post by balmumu »

Sikildiğinizde ve sikildiğinizde nasıl hissediyorsunuz?
These users thanked the author balmumu for the post:
seksforumu_
Lolita1979
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Beyler, sikildiğinizde ne hissedersiniz ve bir erkekle sikiştiğinizde ne hissedersiniz?

Unread post by Lolita1979 »

Sana gerçek bir hikaye anlatacağım. Pasif olan tanıdık bir ortak var. Ailesi dağlara tatile gittiğinde işten sonra yanına geldim. Soyunduk ve bana oral seks yaptı. Okşamalar sırasında sıvı hafifçe akmaya başladı. Köpek stili pozisyonunu kullandık, sonra yüz üstü yattı ve ben de ona girdim, kayganlaştırıcı ve kayganlaştırıcı olmadığı için sıradan bitkisel yağ kullandık. İlk başta prezervatif kullandık ama canlı olması daha iyi. Sessizce inledi ama birkaç dakikalık seksten sonra rahatladıve ona kolayca girdim, memnun oldu. Onun içine girdim. Ancak anal seks sırasında orgazm olmadı. Elleri olmadan gelip gelmediğini sordum, hayır cevabını verdi.
These users thanked the author Lolita1979 for the post:
Juravl
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel
 Re: Beyler, sikildiğinizde ne hissedersiniz ve bir erkekle sikiştiğinizde ne hissedersiniz?

Unread post by evet peki »

vaska: 26 Dec 2023, 20:06 Sikişirken ve sikişirken ne hissediyorsun
Sikilirken kıçımda bir sik hissediyorum)) ) İlk başta içimdeki heyecan artıyor ama sik kalkmıyor, sonra orgazm oluyor ve fışkırmaya başlıyor. Ve sonra rahatlıyorum ve tatmin olduğum adama sarılmak istiyorum)))
These users thanked the author evet peki for the post (total 4):
Bir korsan, Alex yapardı, Manul 1637, RedFox
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Lazobay »

Birini ya da beni sokmaya çalışmak ilginç olurdu)
These users thanked the author Lazobay for the post:
Bir korsan
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Psvnl’ni »

Bir erkeği tatmin edebilecek bir kız gibi hissediyorum, sperm yutmayı seviyorum
These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 4):
Alex yapardı, Manul 1637, RedFox, zaman
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

Passiv_anal’nyi,
Passiv_anal ’nyi: 22 Aug 2024, 00:35 nBir erkeği tatmin edebilecek bir kız gibi hissediyorum, sperm yutmayı seviyorum
Bir kızın yaşına uymuyorum ama onun dışında işin özü şu ki aynı - kaba ve ahlaksız, her son damlasına hazır.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Psvnl’ni, Manul 1637
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

Alex bi: 22 Aug 2024, 13:16 Passiv_anal’nyi,
Passiv_anal’nyi: 22 Aug 2024, 00:35 Kendimi bir erkeği tatmin edebilecek bir kız gibi hissediyorum, sperm yutmayı seviyorum
Yaşı eşleştirmiyorum bir kız, ama bunun dışında özü aynı: kaba ve ahlaksız, her damlasını almaya hazır.
Kız mecazidir, ben , ben de yaşıma göre uzun zamandır kız değilim ama diyebilirim ki keşke bunu burada yapabilseydim)))
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

Passiv_anal’nyi,
Passiv_anal ’nyi: 22 Aug 2024, 23:41 nKız mecazidir, ben de artık yaşıma göre bir kız değilim ama en azından burada kendimi öyle adlandırabilirim)))
Anladığım kadarıyla, bir kız genç bir yaratımdır ve naziktir, hatta belki de tertemizdir. Ve kendimi ahlaksız ve şehvetli bir teyze gibi hissediyorum.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Manul 1637, Psvnl’ni
023$ arıyoruz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by 023$ arıyoruz »

:shamp: Bunu sadece hayal ediyorum, bu yüzden uzun zamandır birlikte olmak istediğimiz eski arkadaşım bu işe yaramıyor. Böylece beni misyoner pozisyonuna getirip bana sarılabilir ya da onu üstüne bindirip kıçıma boşaltabilirdi. O kadar harika bir oral seks yapıyor ki, sürekli yutkunuyor. Eeeh

59 saniye sonra gönderildi:
:shamp: Bunu sadece hayal ediyorum, bu yüzden uzun zamandır birlikte bunu istediğimiz eski arkadaşım ama bu işe yaramıyor. Böylece beni misyoner pozisyonuna getirip bana sarılabilir ya da onu üstüne bindirip kıçıma boşaltabilirdi. O kadar harika bir oral seks yapıyor ki, sürekli yutkunuyor. Ah. Şimdi kıçımı plastik bir penisle eğitiyorum ve ya yanlışlıkla onu kolayca içeri sokmayı başarırsam?
RedFox
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 138
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by RedFox »

Kendimi bir fahişe, bir orospu ve bir fahişe gibi hissediyorum; herkes için bir çöp. Sert seksi seviyorum.
These users thanked the author RedFox for the post (total 3):
Manul 1637, Alex yapardı, Psvnl’ni
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!

RedFox: 23 Aug 2024, 08:27 Kendimi bir fahişe, bir orospu ve bir fahişe gibi hissediyorum; herkes için bir çöp. Sert seksi seviyorum.
Destekliyorum

1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
alex bi: 23 Aug 2024, 05:16 Passiv_anal’nyi,
Passiv_anal’nyi: 22 Aug 2024, 23:41 Bu mecazi bir kız, ben de yaşına göre bir kız değilim ama en azından burada kendime öyle diyebilirim)))
Benim anlayışıma göre, bir kız genç ve nazik bir yaratıktır, hatta belki de tertemiz. Ve kendimi ahlaksız ve şehvetli bir teyze gibi hissediyorum.
Katılıyorum

1 saniye sonra gönderildi:
alex bi: 23 Aug 2024, 05:16 Passiv_anal’nyi,
Passiv_anal’nyi: Kız mecazidir, ben de yaşına göre kız değilim, ama en azından ara, burada böyle hissedebiliyorum))
Benim anlayışıma göre, bir kız genç ve nazik bir yaratıktır, hatta belki de tertemiz. Ve kendimi ahlaksız ve şehvetli bir teyze gibi hissediyorum.
Kabul ediyorum
These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 3):
Alex yapardı, zaman, Manul 1637
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”