Dior’un Günlüğü #29

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #29

Unread post by Christina Dior »

Annem genç ve seksi bir MILF, henüz 37 yaşında. Birlikte spor salonuna gidiyoruz, birlikte gece kulüplerini ziyaret ediyoruz ve genel olarak en iyi arkadaşlar gibiyiz. Arkadaşları aynı, hepsi düzgün vücutlu, güzel ve akranlarımdan daha tatlı görünüyorlar. Bir gün annem ve arkadaşlarıyla birlikte yazlığımıza gittik. Bütün akşam şarap ve nargile içtik. Herkes odalarına gitti, sadece Margot ve ben sokakta kaldık. Çardakta sarhoş oturduk, erkeklerin kimde olduğunu, onları nasıl becerdiğimizi tartıştık. Yan yana oturuyorduk ve bir noktada göz teması kurduk ve öpüştük, sadece birbirimizi dudaklarından öptük, geri çekildik ve tekrar birbirimize baktık ve tekrar dudaklarından öptük, tutku üzerimize çöktü ve çoktan aptalca davrandık. kendimizi tutkuyla yalıyoruz. Bacaklarımı iki yana açıp dizlerimden büktüm ve topuklarımı bankın üzerine koydum. Margot’yu öperken elini aşağı indirdi ve kedimle parmaklarını kırmızı külotumda hissettim. Neler olduğunu pek bilmiyorduk> ve Margosha harekete geçmeye karar verdi. Ayağa kalktı ve açık bacaklarımın arasına diz çöktü. Margo külotumun askılarını parmaklarıyla yakaladı ve bir hareketle onları elimden aldı, elleriyle buruşturup yan bir yere fırlattı. Amım tüm ihtişamıyla gözlerinin önüne çıktı. Margo bana baktı ve gülümsedi. Parmaklarını kasık bölgemdeki kılların arasında gezdirdi. Margarita bana yırtıcı bir şekilde gülümseyerek, "Ne kadar sevimli bir pembe yırtığın var," dedi. Gözlerimin içine bakarken başını aşağı indirdi ve dudakları ıslak amımın içine girdi. Ellerimle çardağı tuttum, başımı geriye attım, gözlerimi kapattım ve yüksek sesle inlemeye başladım. Aniden birisinin bize doğru geldiğini duydum, kafamı çevirdiğimde annemin diğer arkadaşı Anya’nın zaten olup biteni telefonuyla filme aldığını gördüm. Yırtıcı bir şekilde gülümseyerek yanımıza yaklaştı. - "Siz fahişeler burada ne yapıyorsunuz?" dedi Anya yüksek sesle gülerek. Çıplak ayakla duruyordu, dar pembe elbisesi olması gerekenden yüksekti ve leopar desenli külotunun üçgeni görünüyordu. - "Ve bize bunu getirdim" ve Anya arkasından iki adet 30 santimetrelik kırmızı çift taraflı yapay penis çıkarıyor! Üçümüz evin hemen önündeki yumuşak çimenlerin üzerine çıktık. Anna bana köpek stili olmamı emretti, ben de itaat ederek ve yüksek sesle gülerek bunu yaptım. Deliklerime soğuk bir şey sürüldü ve penisin bir ucu kıçıma sokuldu. Margot ikinci plastik penisi alıp amımın içine soktu. Başımı çevirdiğimde Margot’nun köpek gibi arkamda durduğunu ve Anyutka’nın kalan iki ucunu Margarita’nın yırtmaçlarına soktuğunu gördüm. Bu pozisyonda durarak birbirimize doğru hareket etmeye başladık, kıçımızı tokatladık ve lastik penisler tatlı bir şekilde yarıklarımızı gerdi. Anyutka birer birer yaklaştı ve dilinin altındaki pürüzsüz traşlı amını ortaya çıkardı. Öyle oldu, üçümüz bütün gece birbirimizi tatlı bir şekilde becerdik. Hâlâ Margot’la çıkıyorum ve büyüleyici bir şekilde birbirimizi beceriyoruz.
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
Amatör123, Christmas_Christmas, Neşeli Roger

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”