Arkadaşımın anneme nasıl sahip olduğunu hayal etmek çok heyecan verici. Üstelik ereksiyon halindeki penisini gerçek hayatta gördüm ve onu nasıl eline alıp çekiştirdiğini hayal ettiğimde çok heyecanlanıyorum.
Benzer hikayeler varsa lütfen paylaşın, okumaktan memnuniyet duyarım. Sizin ya da arkadaşınızın annesi gibi.
Bir arkadaşımın anneme sahip olması fantezisi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Orientation: heteroseksüel
Re: Arkadaşımın annemle evlenmesi fantezisi
Ben bir anneyim. Bir gün oğlumun sanki bir şey söylemek istiyor ama cesaret edemiyormuş gibi alışılmadık davrandığını fark ettim. Ve onunla yalnız yaşadık. Bana ne söylemek istediğini söyle. Paylaştı. En yakın arkadaşı Sashka’dır, çocukluğundan beri onunla birliktedir. O zamanlar 9. sınıfa giriyorlardı.
Anne, Natasha Teyzeyi siktim, bu Sashka’nın annesi. Bir sonraki girişte yaşıyorlardı. Onu tanıyordum. Ben de yalnızım, tıpkı benim gibi. Kısacası oğlumu baştan çıkardı. Seks yaparken Sanya onları yakaladı. Ve bana bir ültimatom olarak annemi gönder, yoksa arkadaşlığın ayrılır. Ve sanırım Sasha uzun zamandır bize gelmiyor.
Tamam, diyorum. Bir zaman belirliyorum, gelsin, sanki yerleri çıplak yıkayacağım, öyle yapıyorum aslında. Kapı açık olacak.
Gün geldi, kalktım, çıplak, köpek stili, kapıya dayandım. Kapının açıldığını duydum ve paçavrayı yerde sürüklemeye devam ettim. Kalçalarımda eller hissediyorum ve bir penisin dudaklarıma yayıldığını hissediyorum. Daha rahat olsun diye sırtını eğdi ve başını çevirdiğinde onun yalnız olmadığını gördü. İki sınıf arkadaşı daha. Üçü de beni becerdi. Oğlu oturdu ve olup biteni izledi. Üç tane olması bile iyi. Gençler çabuk geldi, ben ancak üçüncü üyeye yetiştim. Doggystyle, sonra klasik olarak sırt üstü. İki pas attılar ama ne kıçıma ne de ağzıma vurmadılar.
Sonra oğlum benim harika bir anne olduğumu, en iyisi olduğumu söyledi. İlk kez bir kadının sikiştiğini görüyordu.
Maalesef Sanek öldü, oğlumla birlikte üniversiteden mezun oldu, o da askerdi.
Anne, Natasha Teyzeyi siktim, bu Sashka’nın annesi. Bir sonraki girişte yaşıyorlardı. Onu tanıyordum. Ben de yalnızım, tıpkı benim gibi. Kısacası oğlumu baştan çıkardı. Seks yaparken Sanya onları yakaladı. Ve bana bir ültimatom olarak annemi gönder, yoksa arkadaşlığın ayrılır. Ve sanırım Sasha uzun zamandır bize gelmiyor.
Tamam, diyorum. Bir zaman belirliyorum, gelsin, sanki yerleri çıplak yıkayacağım, öyle yapıyorum aslında. Kapı açık olacak.
Gün geldi, kalktım, çıplak, köpek stili, kapıya dayandım. Kapının açıldığını duydum ve paçavrayı yerde sürüklemeye devam ettim. Kalçalarımda eller hissediyorum ve bir penisin dudaklarıma yayıldığını hissediyorum. Daha rahat olsun diye sırtını eğdi ve başını çevirdiğinde onun yalnız olmadığını gördü. İki sınıf arkadaşı daha. Üçü de beni becerdi. Oğlu oturdu ve olup biteni izledi. Üç tane olması bile iyi. Gençler çabuk geldi, ben ancak üçüncü üyeye yetiştim. Doggystyle, sonra klasik olarak sırt üstü. İki pas attılar ama ne kıçıma ne de ağzıma vurmadılar.
Sonra oğlum benim harika bir anne olduğumu, en iyisi olduğumu söyledi. İlk kez bir kadının sikiştiğini görüyordu.
Maalesef Sanek öldü, oğlumla birlikte üniversiteden mezun oldu, o da askerdi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Ona anneni sikmesini istediğini söyle, belki onu birbirine yapıştırabilir. Bir kadın olarak ondan etkileniyorsa.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Gençler için tüm olgun kadınlar çekicidir. Hamamda kendimizi nasıl yıkadığımızı gözetlemedin mi?
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Annemi sikmek isteyen arkadaşlarım da var, onları anlayabiliyorum, 5 beden göğüsleri var ve genel olarak vücudu iyi
- These users thanked the author SergeySmeliy for the post (total 3):
- Pol66, Endişeli, PavelNokia
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 1146 Views
-
Last post by red_fox