Harika bir takvim tarihinin kutlanmasının arifesinde siz değerli kamuoyunu selamlıyorum. Ne yazık ki bu Yeni Yılda sıcak denize gitmem mümkün olmadı ve biraz fazladan tatil yapıp ormandaki bir kır evinde televizyonun önünde aptalca oturdum. Daha dün, zorunlu bir “tatilin” ortasında bir yerlerde elim eğlence yerlerine uzandı. Gerçekten çirkin bir tablo ortaya çıktı. Fahişelerin yarısı fiyat etiketini neredeyse bir buçuk kat artırdı. Bütçe, çocuklara ve metreslere verilen Yeni Yıl hediyeleriyle zaten baltalandı ve işte fahişeler, ne kadar üzgünler.
Yine de cebinde güzel bir kuruş biriktirdikten sonra yeni kızı ziyaret etmeye karar verdi, özellikle de ankette şunlar yazıyordu:
“Yolda, doğuya özgü bir güzel efendisini bekliyor 1000 ve unutulmaz bir gece için. Ön ödeme yok. %100 benim fotoğraflarım. Elit sınıf. En derin arzularınızı yerine getireceğim! Zaten 10 çim biçme makinesi var, ancak aslında klima dışında her şey dahil.
Oryantal görünümlü kızlara yaklaşma konusunda deneyimim var. Defalarca Kazak kadınları vardı, bir Yakut kadını, iki veya üç Özbek kadını vardı.
Profildeki fotoğrafa göre bir kız... düzgün vücutlu, ince, güzel bir oryantal kadın, küçük çift göğüslü , tatlı, heyecanlı ve parlak orgazmlarıyla bir erkeği ödüllendiriyor. Bir çocuk gibi akıllı, duygulu ve narin, samimi. Bu tür insanlar eş veya metres olarak alınır.
FELSEFE SAYFASI.
Doğayla birlik olduğumuz ender anlarda, deniz yüzeyinin ardında ufukta alçalan Güneş’i düşünmek ya da gün batımında dağ havasındaki ışık ışınlarının soğumasını düşünmek içerideki her şey, göksel kürelerin tarif edilemez zevki ve duyulabilir müziği içinde donuyor, ruhun ölümsüzlüğüne ve reenkarnasyona sıkı sıkıya inanıyordu.
Geçmiş yaşamlarından birinde, Doğu’da, kervan yollarının kesiştiği bir yerde yaşıyordu. deniz, parlak doğu pazarları gürültülüydü, kıyıya demirlemiş gemiler kayalarla kaplıydı, atlılar kıyı boyunca dörtnala koşuyor, batan güneşte yavaş yavaş batan toz bulutlarını tekmeliyorlardı ve dağların tepeleri karla kaplı gümüş rengindeydi, çınlayan dağ derelerine yükseliyordu.
Bunu kesinlikle güvenilir bir şekilde biliyordu, çünkü çoğu zaman kendini daha önce tanımadığı bir şehirde bulduğunda, sanki bir yıldan fazla bir süredir burada yaşıyormuş gibi doğal olarak dolambaçlı dar sokaklarında dolaşabiliyordu. ve bazen, derin düşüncelere dalmışken, kendisini beklenmedik bir şekilde bir evin kapısının önünde buldu; burada olduğuna ve onu burada beklediklerine dair güçlü bir duygu vardı.
O hayatta mutluluk bekliyordu bu kapının arkasında...
Onu köle pazarından satın aldı ve kıza birkaç at verdi ki bu, bu kadar güzel bir kız için bile çok fazlaydı. Ama pişman olmadı, satın aldı ve... - aşktan aklını yitirdi.
İlk başta bir vahşiydi, en yakın kişi olana kadar her gün ona açıldı. Günler acı verici derecede uzundu, çünkü onu tekrar görmek için akşamı beklemek, dizlerinin üzerinde ayaklarını yıkarken, uzun ince parmaklarıyla vücudunu okşarken dokunuşlarının mutluluğunu hissetmek dayanılmazdı. heyecanlı nefesinin tazeliğiyle yanan bal dudaklarıyla aşk sözleri fısıldadı ve sonra yorgun olan ona sessizce şarkı söyledi, güzel sesiyle kulaklarını memnun etti, kristal notalar doğrudan kalbine doğru yol aldı...
O onun efendisiydi. O dünyadaki tek adam. O onun ikinci benliği, ruhu, sevgilisiydi.
Sık sık denize gidiyorlardı ve el ele tutuşarak Güneş’in ufkun arkasında batışını ve havanın fark edilir derecede yoğunlaşmasını ve serinlemesini izliyorlardı. Ve gördüklerine göre ruh, tarif edilemez bir birlik sevinci içinde dondu.
Son.
"Söyle bana kızım, fotoğraftaki gerçekten sen misin?" - Bu tür tesadüflerin olmayacağını zaten belli belirsiz anlamıştım.
"Tabii ki benim, ama başka kim var?.. Biliyor musun, şoktayım... Endişeliyim... Dün şehrinizdeki ilk müşterimdim ve bugün Profilin altında zaten bir düzine rapor gördüm. Ne kadar aptalım. Fotoğraflarımı kapattım ama kimsenin beni tanımasına ihtiyacım yok... Evet, sen başka kimsin? "Biliyorsun ama bana utanmadan yalan söylüyorsun! "Dünyada böyle güzel kadınlar yok!"
- Ah... teşekkür ederim.
- Yani doğru musun gerçekten var mısın?
- Bilmiyorum, panik içindeyim. Bir yere kaçmak, saklanmak, bu profili kapatmak istiyorum... Ve paraya ihtiyacım var... Ne yapıyorum? Dediğimi yapıyorum?..
- Merak etme, yanına geleceğim, seni tanıyacağız, sonra karar vereceğiz. profili kapatsan da kapatmasan da.
Toplantı yürümedi, bu yüzden yani kısaca ona neredeyse aşık oldum. Güzel bir yüzdeki siyah gözler, beyaz dişli bir gülümseme, kahve, masanın üzerindeki bir tabak kuruyemiş ve kuruyemiş, ince parmakların dokunuşu.
Her şey yeniden oldu. Yakıcı nefes tazeliği, sıcak vajina, yakınlığın son anında inlemeler ve çığlıklar, sperm alan yumuşak dudaklar, parmakların saran dokunuşları, güzel sesinin öpücükleri ve kristal notaları, sessizce ona şarkı söylediğinde kalbe nüfuz ediyor, yorgun ...
"Burada kendimi çok kötü hissediyorum, çok rahatsızım ve korkuyorum... O kadar evcimenim ki, tek bir adama ait olmak ve onun için her şeyi yapmak istiyorum... Yapabilirim pişir, helva yap, temizlik yap, yemek yap... Ben de onu evde bekleyeceğim, sakın tembel değilim, normal bir mesleğim var. ama öyle oldu ki şimdi sadece paraya ihtiyacım var... Tanrım, buraya nasıl geldim?.. Biliyor musun, iyisin, bana ne yapacağımı söyle?" - kız ona her şeyi anlatıyordu. zaten çok iyi bildiğim hayat.
"Seni kesinlikle buradan götürecekler", - dedim, söylediklerime kesinlikle güvenerek, çünkü geçmiş hayatımda bir kez, zaten bunu yaptım.
Not: "Peki rapor yazayım mı?" diye sordum.
- İyi yazıyor musun?
- Bilmiyorum, beni övüyorlar aslında. Okumak istiyor musun?
- Hadi!
Yanına oturdum ve sanki mermerden oyulmuş gibi dizlerine, dar, zarif ayak bileklerine ve ayaklarına hayran kaldım. Alacakaranlıkta kızın yüzü özellikle güzeldi.
Bu kız bu işte bir fenomen. Parlak, nadir, ona yabancı. Tüketici olarak hepimiz bu duruma sevinmeliyiz. Kız ziyaret etmeye değer.
Fakat bunun büyük ihtimalle iyi bir oyuncunun oyunu olduğunun farkına vardığım için fuhuşun onun mesleği olacağına inanmıyorum ve bu nedenle hikayemi gereksiz ayrıntılarla doldurmadım.
Eve vardığımda bana verilen viskiyi döktüm, KRALİÇE’ye döndüm ve ormanın güzelliğinin tadını çıkararak kızı hatırladım.
Bugün profil kayboldu.
Bir oryantal güzeli ziyaret ettim
-
Автор темыShlyhoeb
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir oryantal güzeli ziyaret ettim
- These users thanked the author Shlyhoeb for the post (total 4):
- Murena0314, Dal, Sibiryak89, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir oryantal güzeli ziyaret ettim
Shlyhoeb, çok güzel yazılmış
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 2):
- Shlyhoeb, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Vay be!
Filozof! Peki nereye gidiyorlar, neden bizim bölgemizde olmasın...
Filozof! Peki nereye gidiyorlar, neden bizim bölgemizde olmasın...
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Shlyhoeb, Sibiryak89
-
Автор темыShlyhoeb
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 8 months
Evet, bazen yazmak ilham veriyor
- These users thanked the author Shlyhoeb for the post (total 2):
- Sibiryak89, Murena0314
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Tüm ayılar henüz bizim bölgemizde yakalanmadı
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Murena0314, Tanya, Tapkin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Fakat doğuya özgü ve doğuya özgü olmayan güzellikler de var! Kesinlikle biliyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-