Anon. D17. 11. sınıfı bitiriyorum ve bir erkek arkadaşım var. Uzun süredir birlikte değiliz, sadece 4 aydır. 1...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Anon. D17. 11. sınıfı bitiriyorum ve bir erkek arkadaşım var. Uzun süredir birlikte değiliz, sadece 4 aydır. 1...

Unread post by Guest »

Anon
D17. 11. sınıfı bitiriyorum ve bir erkek arkadaşım var. Uzun süredir birlikte değiliz, sadece 4 aydır.
1 Eylül’de okula yeni bir müdür geldi, 32 yaşında bir adam. Tanıştık, VK’da birbirimizi arkadaş olarak ekledik. Daha sonra bana spor ayakkabı vs. giydiğimden şikayet etti, umursamadım. Daha sonra yemek odasında hiçbir şey yemediğimi vs. istemediğimi, yemeyeceğimi söyledim. diye sordu. - Figürünüzü bozmak istemiyor musunuz? Cevap olarak evet dedim. Boyum 154, kilom 41 kg. Geçen cuma bir toplantı vardı, kendisinin de söylediği gibi sürekli bana baktı ve sadece bana yorum yaptı. Sınıf arkadaşları onun bakışlarını fark etti. Birkaç kez oldu; yürürken göğsüne sıkışabilirdi. Veya belinden tutun. İş nedeniyle birkaç kez VK’da yazıştık. Yakın bir iletişim olmadı
Demek istediğim bu. Ondan hoşlanmaya başlıyorum, birkaç kez rüyamda beni siktiğini gördüm. 10 Haziran’daki mezuniyet töreni için onu baştan çıkarmayı düşünüyorum. Bu gün aynı zamanda benim doğum günüm. 18 yaşına girer. Ne düşünüyorsun?
Bitcoin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anon. D17. 11. sınıfı bitiriyorum ve bir erkek arkadaşım var. Uzun süredir birlikte değiliz, sadece 4 aydır. 1...

Unread post by Bitcoin »

Peki nasıl oldu? :)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
 Yanıt: Anon. D17. 11. sınıfı bitiriyorum ve bir erkek arkadaşım var. Uzun süredir birlikte değiliz, sadece 4 aydır. 1...

Unread post by Nikk »

Büyük ihtimalle iyi bir dürtüydü! Ya da sadece bir çocuğun fantezisi...
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
ölüm
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by ölüm »

Yani kimse bunun nasıl bittiğini bilmiyordu...
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Yazdığım gibi, bir kadının aklından neler geçtiğini tahmin edemezsiniz.
Çalışıyordum ve bir meslektaşımla ilgili hayaller kuruyordum, ama tabii ki sadece rüyalarımda.
Daha sonra onun da rüya gördüğünü öğrendim. benim hakkımda, onu götüreceğimi hiç düşünmezdim bile.
Sonra yatakta yatıyoruz, diyor, senin sadece internette olduğunu ve umursamadığını sanıyordum herhangi bir şey,
ve diyorum ki, şimdi yanıldığını anlıyorsun, diyorum ki, seni uzun zamandır istiyordum, eğer bana gelseydin, bunu desteklerdim.
Başlangıçta sen bir erkeksin, ben de bir kadınım ama gerçek hayatta nasıl bir kadın zirvedeki genç bir erkeği reddeder, özellikle de daha sonra kendisi isterse.

Yöneticiye gelince, diyelim ki oturuyor, yukarı çıkıyorsunuz, elinizi onun omzuna koyuyorsunuz, eğer onu attıysa, o zaman seçenekler mümkün, eğer sakin tepki verirse, o zaman buna şiddetle karşı çıkılmıyor demektir.
Ya da ayrılırsınız, sanki özlediğiniz gibi onu yanağından veya dudaklarından öpersiniz.
Mezuniyette bir kadeh şarap içersiniz, cesaret için, ofisine gidin, mezuniyetiniz için tebrikler
br/> n ve orta derecede sarhoş numarası yaparak seni dudaklarından öpüyorum, eğer gönderdiysen, özür dilerim, sadece içiyordum, kusura bakma.
Diyelim ki, kıyafetlerini değiştireceğim gibi, haydi diyelim ki ceketini değiştir, sütyenini çıkar, baksın :)
These users thanked the author alex503311 for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”