Seks hikayeleri
-
Автор темыOrpheus
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Seks Hikayeleri
8. sınıfta sınava hazırlanırken, 3 yıldır Rus dili ve edebiyatı alanında çalışan genç bir öğretmen olan Udmurt, derslerden sonra sık sık beni terk ediyordu. 4-rku’ya çekildi. Ve ben, onun yanındaki masada otururken, yüksek elastik göğüslerini gözlerimle yiyerek her zaman uygunsuz bir şekilde cevap verdim! İkinci ders için gidip sınıfın kapısını bir sandalyeye kapattı, oturdu, bluzunun düğmelerini çözdü ve sütyeninden büyük çilli göğüslerini döktü! “İşte, hisset!” diyor. Göğsümden öteye gitmeme izin vermedi, ellerime tokat attı. Hissedeceğim, sakinleş, sonra çalışmaya başlayacağız. Sonunda beni göğüslerimden çekti!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
- Tolkala, Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Öğretmenlerin genç ve güzel olduğu okullar, üniversiteler var mı? 15 yıllık eğitimimde, vücudu olan tek bir genç kadına hiç rastlamadım. Ya da yaşlı kadınlar ya da öyle inekler ki, onlara bakmak midenizi bulandırıyor.
- These users thanked the author Mezar for the post:
- Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Herkese selam. 12 cm’lik küçük bir penisle ilgili sorunum var, ancak evlilik sırasında her şey yolundaydı. Eşim ve ben biraz içki içtik ve penisimden memnun olup olmadığını sormaya karar verdik ve şok oldum, analın heyecan verici olduğunu ancak vajinal olmadığını söyledi. Ama konuştuktan sonra sakinleştim. Gerçeği söyledi. Bir arkadaşım var ve penisi 21 cm civarında. Onu saunaya davet etmeye karar verdim. Saunadaydık ve o kasıtlı olarak soyunmuştu ve karısı çoktan sırılsıklam olmuştu. Eve vardık ve uzandık, onun sessiz olduğunu gördüm. Ben de sanki bir arkadaşınızın penisini gördünüz, o sessiz. Ona söylüyorum, hadi, korkma. Sessizce onun muhteşem bir adam olduğunu ve bedeninin mükemmel olduğunu söyledi. 10 dakika kadar sessizce yattılar. Ve diyorum ki. Onu ziyarete davet edeceğim. O geldiğinde karısının yüzü gülüyordu. İçtik ve ışıkları biraz kararttık ve ondan sikimi çıkarmasını istedim, karım şoktaydı. Karıma yakışan kocaman bir siki çıkardığı zaman. Arkadaşlar ve bugün hala buluşuyoruz. Bir arkadaş karısını tüm deliklerinden sikiyor. Peki eşim bana minnettar olduğunu ne söyledi? Ve çok güçlü bir aile olarak yaşıyoruz
- These users thanked the author Roma36 for the post (total 5):
- Sibiryak89, Tolkala, Islak, Vik.ruba80, abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
İnsanlar birbirlerini seviyorlarsa ve kendi yaşam alanlarındaki her şeyin sahibi ve sahibi olma hırsları yoksa, o zaman her zaman bir uzlaşma ve durumdan bir çıkış yolu bulabilirsiniz, onlar için her şeyi yapmaya hazır olan aileler tanıyorum. sevdikleri güçlü, arkadaş canlısı aileler.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
- Islak, Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post