Eşim uzun zamandır bana prostat masajı yapmak istediğini söylüyordu. Onun da benim gibi hiçbir deneyimi ya da becerisi yok, bu yüzden fikir bana pek çekici gelmedi. Ancak konuya ilgi arttı ve son zamanlarda bu konuyu kendim denemeye karar verdim.
İki ana amacım vardı: böyle bir uyarımla özellikle güçlü bir orgazm hakkında bilgi ve ayrıca prostat masajı testosteron düzeylerini artırmaya yardımcı olur: Kovid geçirdikten sonra bazı sorunlar yaşamaya başladım.
Geçenlerde eşim evde yokken ondan yaklaşık 4 cm çapında bir anal tıkaç ödünç aldım. Oraya yalnızca ikinci kez girebildim, ancak neredeyse anında hoş bir sürprizle karşılaştım. Fişin mükemmel boyutta olduğu ortaya çıktı, tamamen yerleştirildikten sonra rahatsızlık ortadan kalktı, ancak doğrudan prostata dayanıyordu ve üzerime bir heyecan ve hoş hisler dalgası yayıldı. Anüs ve pelvik taban kaslarını düzgün bir şekilde sıkıp gevşeterek bu tıkaçla prostatıma masaj yapmaya başladım. Bir yandan da mastürbasyon yapmaya başladı.
Mastürbasyon sırasında güçlü uyarılma dışında olağanüstü bir şey fark etmedim, ancak sonra zirveye ulaştım ve bunun WOW olduğu ortaya çıktı!

Hiç bu kadar SERT boşalmamıştım! Çığlık attım ve kendimi tutamadım, orgazm sadece penisin başında değil, sanki tüm uzunluğu boyunca, hem prostattan üretraya kadar içeriden başa hem de dışarıdan hissedildi. Ancak bu orgazmın sadece gücüne değil aynı zamanda süresine de şaşırdım çünkü aralıksız 30 saniye, hatta daha uzun bir süre boyunca geldim.
Sanırım artık kadınların nasıl boşaldığını anlıyorum ve öyle görünüyor ki doğa erkekleri mahrum etmedi, sadece biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor)
Hoş bir bonus, önümüzdeki birkaç gün içinde refahta keskin bir iyileşme oldu, duyumlar iyi bir kuvvet antrenmanından sonrakiyle aynıydı : Sakinlik, güç artışı ve hayata olan ilginin artması.
nKendime prostat masaj aleti sipariş ettim, gelir gelmez eşimle birlikte deneyeceğiz, ben sanırım oyuncak işini yaparken beni emmeyi sevecek ve ağzını nasıl bolca spermle dolduracağım)
Masaj aletinin nasıl olacağını göreceğiz ama sanırım bu uygulamanın benim için artık az çok düzenli hale geleceğini düşünüyorum, bu gerçekçi olmayan bir heyecan + kanıtlanmış sağlık yararları.
Şüphe duyan veya utanan herkese kesinlikle tavsiye ederim!
nKiminle denedim - deneyiminiz hakkında yazın!