Üvey kızın davranışı

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
Şaşvaşa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Üvey kızın davranışı

Unread post by Şaşvaşa »

Yeni eşimle iki yıldır birlikte yaşıyoruz, kızı ise 17 yıldır bizimle yaşıyor. Her bakımdan gelişmiş güçlü bir kız, bir erkekle arkadaş, cinsel açıdan aktif. Ona karşı bir nevi tarafsızım, hiçbir düşüncem yok. Son zamanlarda üvey kızım tuhaf davranmaya başladı; evin etrafında karısının önünde şeffaf bir üst giymeye başladı (tüm göğüslerini ve meme uçlarını açıkça görebiliyorsun). Karısı hiç tepki vermiyor çünkü... Sık sık evin içinde hepimizin önünde çıplak dolaşıyor. Ve bunu bilerek yapıyor, benimle konuşmaya geliyor ve karşımdaki masaya oturuyor. Bu nedir? Onda çocuksu bir şeyler mi var? Bana olan güvenin yüksek mi? Nasıl tepki verilir?
These users thanked the author Şaşvaşa for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Üvey kız davranışı

Unread post by Sibiryak89 »

Sashavasha: 21 Dec 2023, 05:13 Yeni eşimle iki yıldır birlikte yaşıyoruz, kızı ise 17 yıldır bizimle yaşıyor. Her bakımdan gelişmiş güçlü bir kız, bir erkekle arkadaş, cinsel açıdan aktif. Ona karşı bir nevi tarafsızım, hiçbir düşüncem yok. Son zamanlarda üvey kızım tuhaf davranmaya başladı; evin etrafında karısının önünde şeffaf bir üst giymeye başladı (tüm göğüslerini ve meme uçlarını açıkça görebiliyorsun). Karısı hiç tepki vermiyor çünkü... Sık sık evin içinde hepimizin önünde çıplak dolaşıyor. Ve bunu bilerek yapıyor, benimle konuşmaya geliyor ve karşımdaki masaya oturuyor. Bu nedir? Onda çocuksu bir şeyler mi var? Bana olan güvenin yüksek mi? Nasıl tepki vermeli?
Düzgün davranıp davranmayacağınızı kontrol etmek kesinlikle cezbedici, bence umursamıyor, annem sessiz, bu da onun güven duyduğu anlamına geliyor senin içinde.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Eustace
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Büyük oğlan »

Sibiryak89: 21 Dec 2023, 07:11 Buna kanıp kanmayacağınızı kontrol etmek kesinlikle cezbedici, bence umursamıyor, annem sessiz, bu da size güvendiğiniz anlamına geliyor.
Ya da kızını da memnun etmişsin kusura bakma!
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Big Boy: 21 Dec 2023, 09:10
Sibiryak89: 21 Dec 2023, 07:11 Bu tuzağa düşüp düşmeyeceğinizi kontrol etmek kesinlikle cazip geliyor, bence umursamıyor, annem sessiz, bu da size güvendiğiniz anlamına geliyor.
Ya da kızınızı da memnun ederseniz sorun değil!
Belki genellikle yorum yaparlar giyinmeleri konusunda kızlarına
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Tamamen paranoyak olurdum!
Ya da annenin girişimi - kızının yardımıyla yeni kocasını kontrol etmek.
Ya da kızının girişimi - yeni babayı kontrol etmek.
Ya da tamamen uzaklaştırıldım. Ve etraftaki herkes hain ve müfettiş!
Bu tür düşüncelerden delirmek çok kolay!
Elimizde olanlarla yüzleşmeli, herkesi aile masasında toplamalı ve açıkça şunu söylemeliyiz: burada öylesin, ikiniz de ipuçları veriyorsunuz ve bana tuzak kurmak istiyorsanız işe yaramaz, ama eğer kooperatif istiyorsanız, o zaman ben de varım!
Ya sizi aptal olarak görecekler ve bir şizo, yoksa aynı fikirde olacaklar.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
alex56, İskender
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Aion2012Dead: 21 Dec 2023, 09:31 Ya da annenin girişimi - kızının yardımıyla yeni koca için bir test düzenlemek.
ya da anne ve ben zaten bunu yapmaya karar verdik. bir üçlü. Cevabınızı bekliyoruz!
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by yedili »

Yazar, eğer bu doğruysa Acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
Meşgul olsan iyi olur, para kazan, karını daha sık becer.
These users thanked the author yedili for the post (total 4):
Sibiryak89, Sssss, Şaşvaşa, çok sayıda denizci
Sssss
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Sssss »

sevener: 21 Dec 2023, 11:02 Yazar, eğer bu doğruysa Acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
Meşgul olsanız, para kazansanız, karınızı daha sık sikseniz iyi olur
Bu durumda olabilecek gerçekten yararlı birkaç ipucundan biri.
These users thanked the author Sssss for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Şaşvaşa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Şaşvaşa »

sevener: 21 Dec 2023, 11:02 Yazar, eğer bu doğruysa Acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
Tamam, yani şu ana kadar her şeyi doğru yapıyorum))
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sashavasha: 21 Dec 2023, 12:15
Yazar, eğer bu doğruysaAcele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
Tamam, yani şu ana kadar her şeyi doğru yapıyorum))
Zaman var düşünmek😊
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ksenofon »

Sashavasha: 21 Dec 2023, 12:15
Yazar, eğer bu doğruysaAcele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
Tamam, yani şimdilik her şeyi doğru yapıyorum))
Neden şimdiye kadar ? Bu şekilde yapılmalı. Dikkat etmeyin. Bunun bir komplo olduğuna inanmıyorum. Ancak bunun kızın tamamen aptalca bir girişimi olduğu gerçeği. 17 yaşına gelindiğinde kızların kafalarındaki hamamböcekleri harekete geçmeye başlar. Ve annene hiçbir şey söyleme. Kızıyla tartışmayın. Çıldıracak!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
çok sayıda denizci, Şaşvaşa, Fargal94
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Sashavasha: 21 Dec 2023, 05:13 Yeni eşimle iki yıldır birlikte yaşıyoruz, kızı ise 17 yıldır bizimle yaşıyor. Her bakımdan gelişmiş güçlü bir kız, bir erkekle arkadaş, cinsel açıdan aktif. Ona karşı bir nevi tarafsızım, hiçbir düşüncem yok. Son zamanlarda üvey kızım tuhaf davranmaya başladı; evin etrafında karısının önünde şeffaf bir üst giymeye başladı (tüm göğüslerini ve meme uçlarını açıkça görebiliyorsun). Karısı hiç tepki vermiyor çünkü... Sık sık evin içinde hepimizin önünde çıplak dolaşıyor. Ve bunu bilerek yapıyor, benimle konuşmaya geliyor ve karşımdaki masaya oturuyor. Bu nedir? Onda çocuksu bir şeyler mi var? Bana olan güvenin yüksek mi? Nasıl tepki vermelisiniz?
Sorununuzun açıklaması size pratik tavsiyeler veremeyecek kadar kısa. Ama kısacası, bir bakışta kontrol ediliyor olabilirsiniz. Kimin ve neden olduğu bilinmiyor. Ya bir eş ya da bir kız. Ve çekin amaçları da farklı olabilir...
Sana olan sevgi ve sana olan nefret gibi...
Tekrarlamayacağım, her şey burada yazıyor ama yapacağım başkalarının bahsetmediği şeyleri söylemek. Bu, üvey kızınızın sizden ayrılıp babasına dönmesi için annenizin önünde sizi tehlikeye atmak amacıyla sizi baştan çıkarmak istemesiyle ilgilidir. Bu nedenle sinekliğinizin fermuarını açmadan önce iki kez düşünün... ona ihtiyacınız var ve bunun neye yol açabileceğini.
These users thanked the author Şalun70 for the post:
seksforumu_
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by frenk »

En azından kızla konuşurdum. Ne yaptığını anladığını söyledi. Zaten bir oğlunuz var ve davranışlarınızla, görünüşünüzle nasıl davrandığınızın farkında olmadan edemiyorsunuz. Neden bir mücadele, kıskançlık ya da kurnaz bir plan?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”