Üvey kızın davranışı
-
Автор темыŞaşvaşa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Üvey kızın davranışı
Yeni eşimle iki yıldır birlikte yaşıyoruz, kızı ise 17 yıldır bizimle yaşıyor. Her bakımdan gelişmiş güçlü bir kız, bir erkekle arkadaş, cinsel açıdan aktif. Ona karşı bir nevi tarafsızım, hiçbir düşüncem yok. Son zamanlarda üvey kızım tuhaf davranmaya başladı; evin etrafında karısının önünde şeffaf bir üst giymeye başladı (tüm göğüslerini ve meme uçlarını açıkça görebiliyorsun). Karısı hiç tepki vermiyor çünkü... Sık sık evin içinde hepimizin önünde çıplak dolaşıyor. Ve bunu bilerek yapıyor, benimle konuşmaya geliyor ve karşımdaki masaya oturuyor. Bu nedir? Onda çocuksu bir şeyler mi var? Bana olan güvenin yüksek mi? Nasıl tepki verilir?
- These users thanked the author Şaşvaşa for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Üvey kız davranışı
Düzgün davranıp davranmayacağınızı kontrol etmek kesinlikle cezbedici, bence umursamıyor, annem sessiz, bu da onun güven duyduğu anlamına geliyor senin içinde.Sashavasha: ↑21 Dec 2023, 05:13 Yeni eşimle iki yıldır birlikte yaşıyoruz, kızı ise 17 yıldır bizimle yaşıyor. Her bakımdan gelişmiş güçlü bir kız, bir erkekle arkadaş, cinsel açıdan aktif. Ona karşı bir nevi tarafsızım, hiçbir düşüncem yok. Son zamanlarda üvey kızım tuhaf davranmaya başladı; evin etrafında karısının önünde şeffaf bir üst giymeye başladı (tüm göğüslerini ve meme uçlarını açıkça görebiliyorsun). Karısı hiç tepki vermiyor çünkü... Sık sık evin içinde hepimizin önünde çıplak dolaşıyor. Ve bunu bilerek yapıyor, benimle konuşmaya geliyor ve karşımdaki masaya oturuyor. Bu nedir? Onda çocuksu bir şeyler mi var? Bana olan güvenin yüksek mi? Nasıl tepki vermeli?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Eustace
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
Ya da kızını da memnun etmişsin kusura bakma!Sibiryak89: ↑21 Dec 2023, 07:11 Buna kanıp kanmayacağınızı kontrol etmek kesinlikle cezbedici, bence umursamıyor, annem sessiz, bu da size güvendiğiniz anlamına geliyor.
-
- Nirvana’dayım
Belki genellikle yorum yaparlar giyinmeleri konusunda kızlarınaBig Boy: ↑21 Dec 2023, 09:10Ya da kızınızı da memnun ederseniz sorun değil!Sibiryak89: ↑21 Dec 2023, 07:11 Bu tuzağa düşüp düşmeyeceğinizi kontrol etmek kesinlikle cazip geliyor, bence umursamıyor, annem sessiz, bu da size güvendiğiniz anlamına geliyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Tamamen paranoyak olurdum!
Ya da annenin girişimi - kızının yardımıyla yeni kocasını kontrol etmek.
Ya da kızının girişimi - yeni babayı kontrol etmek.
Ya da tamamen uzaklaştırıldım. Ve etraftaki herkes hain ve müfettiş!
Bu tür düşüncelerden delirmek çok kolay!
Elimizde olanlarla yüzleşmeli, herkesi aile masasında toplamalı ve açıkça şunu söylemeliyiz: burada öylesin, ikiniz de ipuçları veriyorsunuz ve bana tuzak kurmak istiyorsanız işe yaramaz, ama eğer kooperatif istiyorsanız, o zaman ben de varım!
Ya sizi aptal olarak görecekler ve bir şizo, yoksa aynı fikirde olacaklar.
Ya da annenin girişimi - kızının yardımıyla yeni kocasını kontrol etmek.
Ya da kızının girişimi - yeni babayı kontrol etmek.
Ya da tamamen uzaklaştırıldım. Ve etraftaki herkes hain ve müfettiş!
Bu tür düşüncelerden delirmek çok kolay!
Elimizde olanlarla yüzleşmeli, herkesi aile masasında toplamalı ve açıkça şunu söylemeliyiz: burada öylesin, ikiniz de ipuçları veriyorsunuz ve bana tuzak kurmak istiyorsanız işe yaramaz, ama eğer kooperatif istiyorsanız, o zaman ben de varım!
Ya sizi aptal olarak görecekler ve bir şizo, yoksa aynı fikirde olacaklar.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- alex56, İskender
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
ya da anne ve ben zaten bunu yapmaya karar verdik. bir üçlü. Cevabınızı bekliyoruz!Aion2012Dead: ↑21 Dec 2023, 09:31 Ya da annenin girişimi - kızının yardımıyla yeni koca için bir test düzenlemek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Yazar, eğer bu doğruysa Acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
Meşgul olsan iyi olur, para kazan, karını daha sık becer.
- These users thanked the author yedili for the post (total 4):
- Sibiryak89, Sssss, Şaşvaşa, çok sayıda denizci
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 9 months
Bu durumda olabilecek gerçekten yararlı birkaç ipucundan biri.sevener: ↑21 Dec 2023, 11:02 Yazar, eğer bu doğruysa Acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
Meşgul olsanız, para kazansanız, karınızı daha sık sikseniz iyi olur
- These users thanked the author Sssss for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыŞaşvaşa
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Tamam, yani şu ana kadar her şeyi doğru yapıyorum))sevener: ↑21 Dec 2023, 11:02 Yazar, eğer bu doğruysa Acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
-
- Nirvana’dayım
Zaman var düşünmekSashavasha: ↑21 Dec 2023, 12:15Tamam, yani şu ana kadar her şeyi doğru yapıyorum))Yazar, eğer bu doğruysaAcele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
Neden şimdiye kadar ? Bu şekilde yapılmalı. Dikkat etmeyin. Bunun bir komplo olduğuna inanmıyorum. Ancak bunun kızın tamamen aptalca bir girişimi olduğu gerçeği. 17 yaşına gelindiğinde kızların kafalarındaki hamamböcekleri harekete geçmeye başlar. Ve annene hiçbir şey söyleme. Kızıyla tartışmayın. Çıldıracak!Sashavasha: ↑21 Dec 2023, 12:15Tamam, yani şimdilik her şeyi doğru yapıyorum))Yazar, eğer bu doğruysaAcele etmemenizi tavsiye ederim. Bu, yerel mastürbasyoncuların onlarla konuş ve ikisini de becer şeklindeki tavsiyelerinin size hiçbir şekilde yardımcı olmayacağı bir durumdur.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- çok sayıda denizci, Şaşvaşa, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Sana olan sevgi ve sana olan nefret gibi...
Tekrarlamayacağım, her şey burada yazıyor ama yapacağım başkalarının bahsetmediği şeyleri söylemek. Bu, üvey kızınızın sizden ayrılıp babasına dönmesi için annenizin önünde sizi tehlikeye atmak amacıyla sizi baştan çıkarmak istemesiyle ilgilidir. Bu nedenle sinekliğinizin fermuarını açmadan önce iki kez düşünün... ona ihtiyacınız var ve bunun neye yol açabileceğini.
Sorununuzun açıklaması size pratik tavsiyeler veremeyecek kadar kısa. Ama kısacası, bir bakışta kontrol ediliyor olabilirsiniz. Kimin ve neden olduğu bilinmiyor. Ya bir eş ya da bir kız. Ve çekin amaçları da farklı olabilir...Sashavasha: ↑21 Dec 2023, 05:13 Yeni eşimle iki yıldır birlikte yaşıyoruz, kızı ise 17 yıldır bizimle yaşıyor. Her bakımdan gelişmiş güçlü bir kız, bir erkekle arkadaş, cinsel açıdan aktif. Ona karşı bir nevi tarafsızım, hiçbir düşüncem yok. Son zamanlarda üvey kızım tuhaf davranmaya başladı; evin etrafında karısının önünde şeffaf bir üst giymeye başladı (tüm göğüslerini ve meme uçlarını açıkça görebiliyorsun). Karısı hiç tepki vermiyor çünkü... Sık sık evin içinde hepimizin önünde çıplak dolaşıyor. Ve bunu bilerek yapıyor, benimle konuşmaya geliyor ve karşımdaki masaya oturuyor. Bu nedir? Onda çocuksu bir şeyler mi var? Bana olan güvenin yüksek mi? Nasıl tepki vermelisiniz?
Sana olan sevgi ve sana olan nefret gibi...
Tekrarlamayacağım, her şey burada yazıyor ama yapacağım başkalarının bahsetmediği şeyleri söylemek. Bu, üvey kızınızın sizden ayrılıp babasına dönmesi için annenizin önünde sizi tehlikeye atmak amacıyla sizi baştan çıkarmak istemesiyle ilgilidir. Bu nedenle sinekliğinizin fermuarını açmadan önce iki kez düşünün... ona ihtiyacınız var ve bunun neye yol açabileceğini.
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 9 months
En azından kızla konuşurdum. Ne yaptığını anladığını söyledi. Zaten bir oğlunuz var ve davranışlarınızla, görünüşünüzle nasıl davrandığınızın farkında olmadan edemiyorsunuz. Neden bir mücadele, kıskançlık ya da kurnaz bir plan?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 405 Views
-
Last post by Pelmen2321
-
- 6 Replies