Doğadaki eşlerin döngüsü
-
Автор темы1971 yılı
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 1 year 9 months
Doğadaki eşlerin döngüsü
Genel olarak, elbette sadece bir soru. - Kocalar. Karınız başkaları tarafından mı sikildi? Burada her şey açık ve anlaşılır.
Orada birçok kişiyle konuştum. hayır diyenler ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez açtı.. İşte doğada böyle bir eş döngüsü var
Orada birçok kişiyle konuştum. hayır diyenler ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez açtı.. İşte doğada böyle bir eş döngüsü var
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Doğadaki eşlerin döngüsü
))) Bu gerçek seni üzüyor mu? veya tam tersine sizi heyecanlandırıyor mu?))) Bir nedenden dolayı bana öyle geliyor ki, bu konuyu yayınladığınızdan beri heyecanlandırıyorivan1971: ↑31 Oct 2023, 09:11 Genel olarak sadece bir soru - kocalar. Karınız başkaları tarafından mı sikildi? Orada her şey açık ve anlaşılır.
Birçok kişiyle konuştum. insanlar ve hayır diyenler var, ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez açmış.. İşte doğada böyle bir eş döngüsü var
-
Автор темы1971 yılı
- Flört etmek
Öyle oldu ki bana birkaç yıl önce söyledi. Sonra elbette acı verici ve saldırgandı, o zaman çok düşündüm, birçok yönden suçlu olduğumu fark ettim, çok şey değişti, şimdi her şey yolunda. Biz ve sanırım bu geçmişte kaldı ama zamanla bu beni heyecanlandırmaya başladı, onun nasıl başka bir sikiş yaptığını görmek istedim, mzhm’nin aynı fikirde olmadığını düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Ditty
Eğer sikin buna değmiyorsa,
Karısı sola gitti,
Sen hakareti yut,
Bu konuyu sakla !
n
Ve kin beslemeyin
Boynuzlu bir geyik olduğunuzu.
Kendiniz için bir bahane yaratın
Masum olduğunuzu!
Her zamanki gibi sen daha iyi olursun
Yarım litreyi sil
Başka bir erkek tazı
Klitorisini kaşırken
Ayrıca kendiniz de hayal edin
Tüm kadınların fahişe olduğunu.
Ve bunun aşktan olduğunu
Ve her şeyin onun iyiliği için olduğunu.
Aldatılanların saflarına katılırsınız
Onların konularına aboneliğinizi iptal edin
Karınız sikilirken
Girişlerde ve otellerde.
Eğer sikin buna değmiyorsa,
Karısı sola gitti,
Sen hakareti yut,
Bu konuyu sakla !
n
Ve kin beslemeyin
Boynuzlu bir geyik olduğunuzu.
Kendiniz için bir bahane yaratın
Masum olduğunuzu!
Her zamanki gibi sen daha iyi olursun
Yarım litreyi sil
Başka bir erkek tazı
Klitorisini kaşırken
Ayrıca kendiniz de hayal edin
Tüm kadınların fahişe olduğunu.
Ve bunun aşktan olduğunu
Ve her şeyin onun iyiliği için olduğunu.
Aldatılanların saflarına katılırsınız
Onların konularına aboneliğinizi iptal edin
Karınız sikilirken
Girişlerde ve otellerde.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
-
Автор темы1971 yılı
- Flört etmek
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu nedenle karısı akıllıdır ve aileye değer verir - bu tür oyunların boşanmaya yol açabileceğini anlıyor. Bir arkadaşım bana kocasıyla nasıl üçlü seks yaptığını ve arkadaşını davet ettiğini anlattı. Bu arada kocam ilk başta buna karşı çıktı ve utandı. Ve karısı kendini çok rahatlamış ve kıskanç olmadığını düşünüyordu. Ancak her şey olup bittiğinde neredeyse kocasını öldürüyordu ve boşanmaya hazırdı. Seks sırasında sarhoş olduğu ve bundan keyif aldığı için öfkeliydi. İddiaya göre karısına yeterince ilgi göstermedi. Ben de arkadaşımla tartıştım - fahişenin bilerek çabaladığı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. - Görünüşe göre kışkırtmış. Kısacası herkes mutsuzdu. Sonuç: 1) buna hazır olup olmadığınızı anlayın 2) arkadaşlarınızı ve kız arkadaşlarınızı dahil etmeyin, onların sizin için hiçbir şey ifade etmeyen insanlar olmasına izin verin. Her ne kadar kendisi için her şeyin Tanrı’nın çiği olduğu pek çok kişi olsa da.
- These users thanked the author Vartislav for the post (total 4):
- Truwor, Fargal94, Anatolik, PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Kadınlar doğası gereği çok kıskançtır. Eşim herhangi bir gruba izin veriyor, ancak yalnızca bir kadınla, yani kendisiyle. Hayır, güzel bir kadınla birlikte olabilir ama ancak kocasının yanındaysa.Vartislav: ↑05 Nov 2023, 01:48 Karısı akıllıdır ve aileye değer verir; bu tür oyunların boşanmaya yol açabileceğini anlıyor. Bir arkadaşım bana kocasıyla nasıl üçlü seks yaptığını ve arkadaşını davet ettiğini anlattı. Bu arada kocam ilk başta buna karşı çıktı ve utandı. Ve karısı kendini çok rahatlamış ve kıskanç olmadığını düşünüyordu. Ancak her şey olup bittiğinde neredeyse kocasını öldürüyordu ve boşanmaya hazırdı. Seks sırasında sarhoş olduğu ve bundan keyif aldığı için öfkeliydi. İddiaya göre karısına yeterince ilgi göstermedi. Ben de arkadaşımla tartıştım - fahişenin bilerek çabaladığı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. - Görünüşe göre kışkırtmış. Kısacası herkes mutsuzdu. Sonuç: 1) buna hazır olup olmadığınızı anlayın 2) arkadaşlarınızı ve kız arkadaşlarınızı dahil etmeyin, onların sizin için hiçbir şey ifade etmeyen insanlar olmasına izin verin. Her ne kadar kendileri için her şeyin Tanrı’nın çiği olduğunu düşünen pek çok kişi olsa da.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
eğer bir eş aldatırsa, diğerleri de aldatır.. sonuç budur. Peki bağlantı nerede, anlamıyorum?.. ve neden kadınlar?.. ve erkekler bir şekilde özel mi?ivan1971: ↑31 Oct 2023, 09:11 Genel olarak sadece bir soru - kocalar. Karınız başkaları tarafından mı sikildi? Orada her şey açık ve anlaşılır.
Birçok kişiyle konuştum. insanlar ve hayır diyenler var, ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez ayırdı.. Doğada böyle bir eş döngüsü ortaya çıkıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Erkekler hile yaptığında eğitim alırlar yatakta eşleri memnun etme sanatı))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 2 years 7 months
Evet %99 diye bir şey yok, eğer %30 zaten iyiyse. Ailede her şey yolundayken aldatmanın bir anlamı yok.
- These users thanked the author ded802 for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
-
Автор темы1971 yılı
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
nBana öyle geliyor. Aslında bu tür durumlar çok yaygındır. Hayatında kocasını hiç aldatmamış bir kadın bulmak çok zordur. Her şeyi tam anlamıyla algılamaya gerek yok ve bence karı koca arasındaki ilişkide sır olmamalıdır. Güçlü bir aile, kimsenin aldatmadığı değil, eşlerin birbirlerinden hiçbir şey saklamadığı yerdir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 2 years 7 months
Nasıl bir kadın olduğunuzu bilmiyorum, tek bir kişi hakkında istatistik tutmak pek mümkün değil, evet ve onun sözüne inanmaya alışkın değilim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Sonra bunu çözdük ve artık yokmuş gibi görünüyor, ama..
Dedikleri gibi bu bir gerçek.
Evet, koşullar vardı, evet, orada bir durumdu, ama... benimki başka bir durum tarafından mahvoldu.ivan1971: ↑31 Oct 2023, 09:11 Genel olarak sadece bir soru - kocalar. Karınız başkaları tarafından mı sikildi? Orada her şey açık ve anlaşılır.
Birçok kişiyle konuştum. insanlar ve hayır diyenler var, ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez ayırdı.. İşte doğada böyle bir eş döngüsü var
Sonra bunu çözdük ve artık yokmuş gibi görünüyor, ama..
Dedikleri gibi bu bir gerçek.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 8 months
Eski karısı sık sık sevgilileriyle dolaşıyordu.
Hiçbir şeyi saklamadı. Bu beni gerçekten tahrik etti.
Yeniden ateşli bir şekilde geri döndüm ve harika seks yaptım!
Şimdi sorun, cinsiyet açısından aynı olan bir kadın bulmak.
Hiçbir şeyi saklamadı. Bu beni gerçekten tahrik etti.

Yeniden ateşli bir şekilde geri döndüm ve harika seks yaptım!
Şimdi sorun, cinsiyet açısından aynı olan bir kadın bulmak.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Yaklaşık altı ay önce eşimin bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Ve çok uzun bir süre, bir yıldan fazla. 15 yıldır evliyiz ve hiçbir şüphemiz olmadı.
Karım benim bildiğimi bilmiyor. Yanlışlıkla gizli kamerayla çekildi.
Karım benim bildiğimi bilmiyor. Yanlışlıkla gizli kamerayla çekildi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Erkeklere hayret ediyorum. Birisi karısını sikiyor ve ya "bu kendi hatasıydı", sonra "gerçekten tahrik ediciydi" ya da "bunu çözdüler ve artık yok gibi." Kapets 
Eşim çok iyi biliyor ki eğer böyle bir şey bulursam "valiz - istasyon - hoşçakal". Aslında hiç takip edilmedi. Tıpkı benim gibi. Ve biliyorum ki eğer işi batırırsam aynı son olur. Ama 12 yıldır birlikteyiz, kimse kur yapmıyor. Buradaki mesele, bir kez hayatta kalamayacağınız değil. Ve gerçek şu ki hiçbir zaman bir anda bitmeyecek. Ruh cennete koşarsa sonsuza kadar... Güven yeniden sağlanamaz. Ve güven olmadan böyle bir evlilik neden gerekli olsun ki?

Eşim çok iyi biliyor ki eğer böyle bir şey bulursam "valiz - istasyon - hoşçakal". Aslında hiç takip edilmedi. Tıpkı benim gibi. Ve biliyorum ki eğer işi batırırsam aynı son olur. Ama 12 yıldır birlikteyiz, kimse kur yapmıyor. Buradaki mesele, bir kez hayatta kalamayacağınız değil. Ve gerçek şu ki hiçbir zaman bir anda bitmeyecek. Ruh cennete koşarsa sonsuza kadar... Güven yeniden sağlanamaz. Ve güven olmadan böyle bir evlilik neden gerekli olsun ki?
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Genellikle bazı eski sevgililerimi daha sonra siktim, ama genellikle evlilikleri arasında. Bir erkek olduğunda taraf tutmaz, prensip olarak istemediği için değil. Ve bunlar çoğunluktur, bir ilişkide yalnızca on kişiden ikisi sola gidebilir. Başkalarının örneklerine bakıldığında da benzer istatistikler ortaya çıkıyor. Yukarıda önerildiği gibi maksimum %30 doğru görünüyor. Daha da büyük bir farkla yarısının, belki diğer %20’sinin özellikle iyi şifrelendiğini varsayalım. )) Yine de neredeyse her şey değil.
Bu argüman, eşlerinin sadakatine güvenenler tarafından öne sürüldü, ancak sizin %99’unuz işe yaramıyor.
Genellikle bazı eski sevgililerimi daha sonra siktim, ama genellikle evlilikleri arasında. Bir erkek olduğunda taraf tutmaz, prensip olarak istemediği için değil. Ve bunlar çoğunluktur, bir ilişkide yalnızca on kişiden ikisi sola gidebilir. Başkalarının örneklerine bakıldığında da benzer istatistikler ortaya çıkıyor. Yukarıda önerildiği gibi maksimum %30 doğru görünüyor. Daha da büyük bir farkla yarısının, belki diğer %20’sinin özellikle iyi şifrelendiğini varsayalım. )) Yine de neredeyse her şey değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1055 Replies
- 88443 Views
-
Last post by Ahbap
-
- 20 Replies