Doğadaki eşlerin döngüsü

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 1 year 9 months
 Doğadaki eşlerin döngüsü

Unread post by 1971 yılı »

Genel olarak, elbette sadece bir soru. - Kocalar. Karınız başkaları tarafından mı sikildi? Burada her şey açık ve anlaşılır.
Orada birçok kişiyle konuştum. hayır diyenler ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez açtı.. İşte doğada böyle bir eş döngüsü var
These users thanked the author 1971 yılı for the post:
andylee
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Doğadaki eşlerin döngüsü

Unread post by Venüs »

ivan1971: 31 Oct 2023, 09:11 Genel olarak sadece bir soru - kocalar. Karınız başkaları tarafından mı sikildi? Orada her şey açık ve anlaşılır.
Birçok kişiyle konuştum. insanlar ve hayır diyenler var, ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez açmış.. İşte doğada böyle bir eş döngüsü var
))) Bu gerçek seni üzüyor mu? veya tam tersine sizi heyecanlandırıyor mu?))) Bir nedenden dolayı bana öyle geliyor ki, bu konuyu yayınladığınızdan beri heyecanlandırıyor
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
ESKİ DOST, Ogest
Автор темы
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek

Öyle oldu ki bana birkaç yıl önce söyledi. Sonra elbette acı verici ve saldırgandı, o zaman çok düşündüm, birçok yönden suçlu olduğumu fark ettim, çok şey değişti, şimdi her şey yolunda. Biz ve sanırım bu geçmişte kaldı ama zamanla bu beni heyecanlandırmaya başladı, onun nasıl başka bir sikiş yaptığını görmek istedim, mzhm’nin aynı fikirde olmadığını düşünüyorum.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Ditty

Eğer sikin buna değmiyorsa,
Karısı sola gitti,
Sen hakareti yut,
Bu konuyu sakla !
n
Ve kin beslemeyin
Boynuzlu bir geyik olduğunuzu.
Kendiniz için bir bahane yaratın
Masum olduğunuzu!

Her zamanki gibi sen daha iyi olursun
Yarım litreyi sil
Başka bir erkek tazı
Klitorisini kaşırken

Ayrıca kendiniz de hayal edin
Tüm kadınların fahişe olduğunu.
Ve bunun aşktan olduğunu
Ve her şeyin onun iyiliği için olduğunu.

Aldatılanların saflarına katılırsınız
Onların konularına aboneliğinizi iptal edin
Karınız sikilirken
Girişlerde ve otellerde.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486

Unread post by Venüs »

ivan1971: 31 Oct 2023, 09:42 Başka birinin onu nasıl siktiğini görmek istedim
))) Sadece hayal gücünüzü kullanın)))
Автор темы
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek

Gençken fantaziyi açtım
Vartislav
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vartislav »

Bu nedenle karısı akıllıdır ve aileye değer verir - bu tür oyunların boşanmaya yol açabileceğini anlıyor. Bir arkadaşım bana kocasıyla nasıl üçlü seks yaptığını ve arkadaşını davet ettiğini anlattı. Bu arada kocam ilk başta buna karşı çıktı ve utandı. Ve karısı kendini çok rahatlamış ve kıskanç olmadığını düşünüyordu. Ancak her şey olup bittiğinde neredeyse kocasını öldürüyordu ve boşanmaya hazırdı. Seks sırasında sarhoş olduğu ve bundan keyif aldığı için öfkeliydi. İddiaya göre karısına yeterince ilgi göstermedi. Ben de arkadaşımla tartıştım - fahişenin bilerek çabaladığı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. - Görünüşe göre kışkırtmış. Kısacası herkes mutsuzdu. Sonuç: 1) buna hazır olup olmadığınızı anlayın 2) arkadaşlarınızı ve kız arkadaşlarınızı dahil etmeyin, onların sizin için hiçbir şey ifade etmeyen insanlar olmasına izin verin. Her ne kadar kendisi için her şeyin Tanrı’nın çiği olduğu pek çok kişi olsa da.
These users thanked the author Vartislav for the post (total 4):
Truwor, Fargal94, Anatolik, PavelNokia
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Truwor »

Vartislav: 05 Nov 2023, 01:48 Karısı akıllıdır ve aileye değer verir; bu tür oyunların boşanmaya yol açabileceğini anlıyor. Bir arkadaşım bana kocasıyla nasıl üçlü seks yaptığını ve arkadaşını davet ettiğini anlattı. Bu arada kocam ilk başta buna karşı çıktı ve utandı. Ve karısı kendini çok rahatlamış ve kıskanç olmadığını düşünüyordu. Ancak her şey olup bittiğinde neredeyse kocasını öldürüyordu ve boşanmaya hazırdı. Seks sırasında sarhoş olduğu ve bundan keyif aldığı için öfkeliydi. İddiaya göre karısına yeterince ilgi göstermedi. Ben de arkadaşımla tartıştım - fahişenin bilerek çabaladığı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. - Görünüşe göre kışkırtmış. Kısacası herkes mutsuzdu. Sonuç: 1) buna hazır olup olmadığınızı anlayın 2) arkadaşlarınızı ve kız arkadaşlarınızı dahil etmeyin, onların sizin için hiçbir şey ifade etmeyen insanlar olmasına izin verin. Her ne kadar kendileri için her şeyin Tanrı’nın çiği olduğunu düşünen pek çok kişi olsa da.
Kadınlar doğası gereği çok kıskançtır. Eşim herhangi bir gruba izin veriyor, ancak yalnızca bir kadınla, yani kendisiyle. Hayır, güzel bir kadınla birlikte olabilir ama ancak kocasının yanındaysa.
These users thanked the author Truwor for the post:
Fargal94
Ignatius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Ignatius »

Benimki de kadınlardan gerçekten hoşlanıyor
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

ivan1971: 31 Oct 2023, 09:11 Genel olarak sadece bir soru - kocalar. Karınız başkaları tarafından mı sikildi? Orada her şey açık ve anlaşılır.
Birçok kişiyle konuştum. insanlar ve hayır diyenler var, ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez ayırdı.. Doğada böyle bir eş döngüsü ortaya çıkıyor
eğer bir eş aldatırsa, diğerleri de aldatır.. sonuç budur. Peki bağlantı nerede, anlamıyorum?.. ve neden kadınlar?.. ve erkekler bir şekilde özel mi?
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154

Unread post by Büyücü »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 05 Nov 2023, 07:08 Erkekler bir şekilde özel falan mı?
Erkekler hile yaptığında eğitim alırlar yatakta eşleri memnun etme sanatı))
ded802
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by ded802 »

Evet %99 diye bir şey yok, eğer %30 zaten iyiyse. Ailede her şey yolundayken aldatmanın bir anlamı yok.
These users thanked the author ded802 for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
Автор темы
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek

30& ? O halde biz ne tür evli kadınlarız? Aritmetik başarısız olur.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Strecoza: 31 Oct 2023, 09:28 ))) Bu gerçek sizi üzüyor mu, yoksa tam tersine heyecanlandırıyor mu?))) Bu konuyu yayınladığınızdan beri, bazı nedenlerden dolayı bana öyle geliyor ki bu sizi heyecanlandırıyor
nBana öyle geliyor. Aslında bu tür durumlar çok yaygındır. Hayatında kocasını hiç aldatmamış bir kadın bulmak çok zordur. Her şeyi tam anlamıyla algılamaya gerek yok ve bence karı koca arasındaki ilişkide sır olmamalıdır. Güçlü bir aile, kimsenin aldatmadığı değil, eşlerin birbirlerinden hiçbir şey saklamadığı yerdir.
ded802
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by ded802 »

ivan1971: 05 Nov 2023, 13:08 Biz ne tür evli kadınlarız?
Nasıl bir kadın olduğunuzu bilmiyorum, tek bir kişi hakkında istatistik tutmak pek mümkün değil, evet ve onun sözüne inanmaya alışkın değilim.
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

Birçok kişiyle konuştum. insanlar ve hayır diyenler var, ne diyorsun? Benimki öyle değil; 99’lu eşlerin en azından bir kez daha sevişmesine izin verdiğine eminim. Benim karım hakkında böyle düşünüyordum. o da bacaklarını birden fazla kez ayırdı.. İşte doğada böyle bir eş döngüsü var
Evet, koşullar vardı, evet, orada bir durumdu, ama... benimki başka bir durum tarafından mahvoldu.
Sonra bunu çözdük ve artık yokmuş gibi görünüyor, ama..
Dedikleri gibi bu bir gerçek.
Nikita85
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Nikita85 »

Eski karısı sık sık sevgilileriyle dolaşıyordu.
Hiçbir şeyi saklamadı. Bu beni gerçekten tahrik etti. :oops:
Yeniden ateşli bir şekilde geri döndüm ve harika seks yaptım!
Şimdi sorun, cinsiyet açısından aynı olan bir kadın bulmak.
Omut46
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Omut46 »

Yaklaşık altı ay önce eşimin bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Ve çok uzun bir süre, bir yıldan fazla. 15 yıldır evliyiz ve hiçbir şüphemiz olmadı.
Karım benim bildiğimi bilmiyor. Yanlışlıkla gizli kamerayla çekildi.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Erkeklere hayret ediyorum. Birisi karısını sikiyor ve ya "bu kendi hatasıydı", sonra "gerçekten tahrik ediciydi" ya da "bunu çözdüler ve artık yok gibi." Kapets *x)
Eşim çok iyi biliyor ki eğer böyle bir şey bulursam "valiz - istasyon - hoşçakal". Aslında hiç takip edilmedi. Tıpkı benim gibi. Ve biliyorum ki eğer işi batırırsam aynı son olur. Ama 12 yıldır birlikteyiz, kimse kur yapmıyor. Buradaki mesele, bir kez hayatta kalamayacağınız değil. Ve gerçek şu ki hiçbir zaman bir anda bitmeyecek. Ruh cennete koşarsa sonsuza kadar... Güven yeniden sağlanamaz. Ve güven olmadan böyle bir evlilik neden gerekli olsun ki?
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by İçi Boş Şövalye »

ivan1971, да это факт
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

ivan1971: 05 Nov 2023, 13:08 30& ? O halde biz ne tür evli kadınlarız? Aritmetik işe yaramıyor.
Bu argüman, eşlerinin sadakatine güvenenler tarafından öne sürüldü, ancak sizin %99’unuz işe yaramıyor.
Genellikle bazı eski sevgililerimi daha sonra siktim, ama genellikle evlilikleri arasında. Bir erkek olduğunda taraf tutmaz, prensip olarak istemediği için değil. Ve bunlar çoğunluktur, bir ilişkide yalnızca on kişiden ikisi sola gidebilir. Başkalarının örneklerine bakıldığında da benzer istatistikler ortaya çıkıyor. Yukarıda önerildiği gibi maksimum %30 doğru görünüyor. Daha da büyük bir farkla yarısının, belki diğer %20’sinin özellikle iyi şifrelendiğini varsayalım. )) Yine de neredeyse her şey değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”