Şibari
-
Автор темыHypericum
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 10 months
Yanıt: Shibari
Eşim bu konuyu çok seviyor ama biz hala profesyonellikten çok uzaktayız.
Sıfır seviyede bağlama ile döküyoruz)
Sıfır seviyede bağlama ile döküyoruz)
- These users thanked the author Kalyaev for the post (total 3):
- alexey.bro, Zorba Carrie, Hypericum
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Orientation: biseksüel
Benim değil. Gözlerini bandajla kapatmaları umurumda değil, hatta ilginç, ama kollarını ve bacaklarını kapattıklarında hayır. Kime bağlı olmasına rağmen.))
- These users thanked the author Dal for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 3 months
Evet, evet. Görünüşe göre bu düğümleri nasıl atacağınızı öğrenmek için çok zaman harcamanız gerekiyor. Ve spor ayakkabımın bağcıklarını bile düzgün bağlayamıyorum, nereye gitmeliyim?))
Last edited by Zorba Carrie on 17 Dec 2023, 20:07, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Biliyorum) Bu arada, bir kızın blogunu okudum - neredeyse tüm shibari kurallarına göre bağlanır bağlanmaz geliyordu. Sadece ellerimi bağladılar: eğlenceliydi ama orgazm noktasına kadar değildi.
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Hypericum, Uygulayıcı mısın yoksa teorisyen misin? Aksi takdirde teknik tarafta sorularım olacak.
- Sibiryak89
-
Автор темыHypericum
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Merhaba. Dağcılık yapıyorum, dolayısıyla düğüm konusunu iyi biliyorum. Muhtemelen bu konunun benim için ilginç olmasının nedeni budur. Teorik olarak her şeyi biliyorum ama pratikte bunu yalnızca hafif bir biçimde, hafif hareketsizleştirmede kullandım. Konu zor çünkü birçok kişi bunun şiddet olduğunu düşünüyor.
-
- Nirvana’dayım
Ve bu da şiddet)Hypericum: ↑17 Dec 2023, 20:14 Merhaba. Dağcılık yapıyorum, dolayısıyla düğüm konusunu iyi biliyorum. Muhtemelen bu konunun benim için ilginç olmasının nedeni budur. Teorik olarak her şeyi biliyorum ama pratikte bunu yalnızca hafif bir biçimde, hafif hareketsizleştirmede kullandım. Konu karmaşık çünkü birçok kişi bunun şiddet olduğunu düşünüyor.
-
- Sürtünmeler
Bu iş çok fazla sabır gerektiriyor... Her ikisi de)
10. yüzyıl Japonya’sında kaçak bir köleyi bağlamak başka bir şey, bu başka bir şey)
İlk adımımız kendiliğinden oldu, satın aldım bir kedi için, bir evcil hayvan dükkanında çok paraya satılan, tırmalama direğine sarma gibi bir şey yapmak için kullanılan bir jüt ip)
Genel olarak ben bunu düşünürken eşim ve rehine konusu hakkında şaka yapıyordum. Sonra internete baktılar ve... Onu boynuna, göğsüne, karnına bağladı, bacaklarının arasından geçirdi, kalçalarının arasından kaldırdı, ellerini sabitledi ve hala ip kalmıştı) dizlerinin üstüne koydu)
Göğüslerini suçlama aşamasında, onu acilen ve sert bir şekilde sikmek istediğimi çoktan fark ettim... Ama aynı zamanda onu oyuncakların üzerine oturtup ağzıyla oynamasını da sağlamam gerekiyordu...
Kısacası beğendi, bağlamayı çok sevdiği ortaya çıktı...
Dezavantajları.. Jüt halat sürtünmeden dolayı "yanık" bırakır, esnemez ve serttir. Zayıflık ile sabitliğin sıkılığı arasında bir dengeye ihtiyacımız var)
Seks dükkanından ip almak daha iyidir, daha yumuşaktır)
Ama sorun değil, eşim sık sık sorar) ama bende yok yeterince sabır(
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
10. yüzyıl Japonya’sında kaçak bir köleyi bağlamak başka bir şey, bu başka bir şey)
İlk adımımız kendiliğinden oldu, satın aldım bir kedi için, bir evcil hayvan dükkanında çok paraya satılan, tırmalama direğine sarma gibi bir şey yapmak için kullanılan bir jüt ip)
Genel olarak ben bunu düşünürken eşim ve rehine konusu hakkında şaka yapıyordum. Sonra internete baktılar ve... Onu boynuna, göğsüne, karnına bağladı, bacaklarının arasından geçirdi, kalçalarının arasından kaldırdı, ellerini sabitledi ve hala ip kalmıştı) dizlerinin üstüne koydu)
Göğüslerini suçlama aşamasında, onu acilen ve sert bir şekilde sikmek istediğimi çoktan fark ettim... Ama aynı zamanda onu oyuncakların üzerine oturtup ağzıyla oynamasını da sağlamam gerekiyordu...
Kısacası beğendi, bağlamayı çok sevdiği ortaya çıktı...
Dezavantajları.. Jüt halat sürtünmeden dolayı "yanık" bırakır, esnemez ve serttir. Zayıflık ile sabitliğin sıkılığı arasında bir dengeye ihtiyacımız var)
Seks dükkanından ip almak daha iyidir, daha yumuşaktır)
Ama sorun değil, eşim sık sık sorar) ama bende yok yeterince sabır(
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Hissedin)Ve bu da şiddet)

-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
Kan dolaşımını bozmayacak şekilde bilinen bir maksimum bağlanma süresi var mı? Damarların sıkışmaması için güvenlik kuralları var mı?
Ama geçen gün komik bir dizi izliyordum, adı "kocamı öldürdüm". Sadece rol yapma oyunları hakkında.
Ama geçen gün komik bir dizi izliyordum, adı "kocamı öldürdüm". Sadece rol yapma oyunları hakkında.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
Bağlanarak sikilmeye ilgi duyan birçok kızla tanıştım ama herhangi bir teknik kullanmadım, sadece kelepçelemek veya bacaklarını ve kollarını yatağa bağlamak
-
- Sürtünmeler
turnikenin güvenli bir şekilde takılması için maksimum süre:
kışın 30 dakikaya kadar olan süre;
sıcak mevsimde - 60 dakikaya kadar.
her 10-15 dakikada bir, turnikeyi gevşetin ve gevşetirken parmağınızla turnikenin üzerindeki damara bastırın, ardından biraz daha kuvvetle tekrar sıkın.
Resmi kaynaklardan, turnike uygulanmasıyla ilgili bilgiler kanama) Sanırım bu sizin için vurgulanabilir)Hooligan Carrie: ↑17 Dec 2023, 22:32 kan dolaşımını bozmamak için bilinen maksimum bağlama süresi nedir?
turnikenin güvenli bir şekilde takılması için maksimum süre:
kışın 30 dakikaya kadar olan süre;
sıcak mevsimde - 60 dakikaya kadar.
her 10-15 dakikada bir, turnikeyi gevşetin ve gevşetirken parmağınızla turnikenin üzerindeki damara bastırın, ardından biraz daha kuvvetle tekrar sıkın.