Herkese selam !! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Herkese selam !! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...

Unread post by Anonim »

Herkese selam !! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve onu çoktan emdim. Hala bakireyim ve bu benim için kolay olmadı. Tavsiye almak istiyorum, bu normal mi? Eski erkek arkadaşımla 2 aydır çıkıyordum ve öpüşmek dışında hiçbir şeye izin vermiyordum. Ama şu anki adamla her şey hızlı. Anonim
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba!! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...

Unread post by Fritz »

Eğer bekaretini kaybetmek istemiyorsan, kendini anal olarak ona ver, ateş çıkacak.
These users thanked the author Fritz for the post:
sapık
SS1965
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Herkese merhaba!! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...

Unread post by SS1965 »

20 yaşında ve sadece emmek bu normal değil mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Her şey yalnızca sana bağlı. Her şey sizin için kabul edilebilirse sorun nedir?
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

niqk: 04 Jun 2020, 15:05 Her şey yalnızca sana bağlı. Her şey senin için kabul edilebilirse sorun ne?
Evet ama seni rahatsız eden ne? Eğer ilişkiniz normal bir şekilde gelişiyorsa burada bir sorun görmüyorum. Sağlığınız için emdirin!
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
xGoGa, artm.razvratnik, sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”