Herkese selam !! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Herkese selam !! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...
Herkese selam !! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve onu çoktan emdim. Hala bakireyim ve bu benim için kolay olmadı. Tavsiye almak istiyorum, bu normal mi? Eski erkek arkadaşımla 2 aydır çıkıyordum ve öpüşmek dışında hiçbir şeye izin vermiyordum. Ama şu anki adamla her şey hızlı. Anonim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Herkese merhaba!! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...
Eğer bekaretini kaybetmek istemiyorsan, kendini anal olarak ona ver, ateş çıkacak.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Herkese merhaba!! Bir erkek arkadaşım var, 20 yaşında, bir aydan fazladır birlikteyiz ve ben...
20 yaşında ve sadece emmek bu normal değil mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Her şey yalnızca sana bağlı. Her şey sizin için kabul edilebilirse sorun nedir?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Evet ama seni rahatsız eden ne? Eğer ilişkiniz normal bir şekilde gelişiyorsa burada bir sorun görmüyorum. Sağlığınız için emdirin!
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
- xGoGa, artm.razvratnik, sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post