Aynı kızla seks ne kadar süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor?
-
Автор темыromantizm kitabı
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Aynı kızla seks ne kadar süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor?
Aynı kızla seks ne kadar süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor? Demek istediğim, ciddi bir ilişkiniz, kalıcı bir partneriniz, hatta bir karı kocanız varsa. Diyelim ki ilişkinin başında seks sık sık yapılıyor ve keyif veriyordu ama sonra aynı şeyden sıkıldınız. Sıkılmak genellikle ne kadar sürer?
1-2 yıl diye duydum. Peki seks çok nadir mi oluyor?
1-2 yıl diye duydum. Peki seks çok nadir mi oluyor?
- These users thanked the author romantizm kitabı for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Re: Aynı kızla seks ne kadar süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor?
İnsanlar yalnızca birbirine bağlansaydı hormonlar yüzünden, o zaman evet... bir yıl boyunca bir şeyler için için yanabilir ve sonra daha yeni ve daha taze bir şey isteyeceksiniz. Eğer bir kişi her anlamda ilginçse, o zaman onunla bir yılda, 5 yılda ve 10-20 yılda seks yapmak her zaman ilginç olacaktır..
herkes farklıdır.. bu sorunun yanıtları sana ne verir?romanbon: ↑17 Dec 2023, 14:25 Aynı kızla seks ne kadar süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor? Demek istediğim, ciddi bir ilişkiniz, kalıcı bir partneriniz, hatta bir karı kocanız varsa. Diyelim ki ilişkinin başında seks sık sık yapılıyor ve keyif veriyordu ama sonra aynı şeyden sıkıldınız. Sıkılmak genellikle ne kadar sürer?
1-2 yıl diye duydum. Peki seks çok nadir oluyor?
İnsanlar yalnızca birbirine bağlansaydı hormonlar yüzünden, o zaman evet... bir yıl boyunca bir şeyler için için yanabilir ve sonra daha yeni ve daha taze bir şey isteyeceksiniz. Eğer bir kişi her anlamda ilginçse, o zaman onunla bir yılda, 5 yılda ve 10-20 yılda seks yapmak her zaman ilginç olacaktır..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 6):
- Fargal94, Venüs, Christmas_Christmas, Sibiryak89, Ksenofon, vesaire
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Unutma. atasözü... "Çocuklar hayatın çiçekleridir, ama onları başkasının sebze bahçesinde sulamak daha iyidir"... Buna katılmıyorum mesela... ve kocam ve ben kesinlikle katılacağız. çocuklarım var.....
Ama yine de.... geçen gün kocam bana resmen sordu.. şaka amaçlı ama yine de... Çocuğumuz olursa onu yine de emzirebilecek miyim diye sordum. ya da değil... Hatta şaşırdım, neden bu kadar ilgi olduğunu sordum... o da şöyle cevap verdi... arkadaşına ...."Kola" diyelim... karısı istemiyor kızları olduktan sonra berbat durumdalar.... Kendisi gibi karım öyle değil’ ’nin bunu şimdi yapmasını istemiyorum..
Bunun gibi bir şey.... ve kişisel bir şey değil... sadece bir açıklama...
Kısmen haklı olabilirsiniz... ama bana öyle geliyor ki, hayatınız rutin, günlük yaşam ve gündelik problemlerle tüketildiğinde seks sıkıcı hale geliyor... Ayrıca iş ve bundan kaynaklanan sürekli yorgunluk. .. Daha fazla çocuk... onlar yokken... yukarıda sıraladığım her şey... hala en azından bir tür seks fantezisi sağlıyor... ama ortaya çıktıkları anda... seks ölür.. . bir yıl boyunca... ya da belki daha fazla... Eşlerin seks yapmayacağını kastetmiyorum... sadece aynı cinsiyette olmayacak...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Dec 2023, 14:35 eherkes farklıdır.. bu sorunun yanıtları size ne verecek?
İnsanlar birbirine yalnızca hormonlarla bağlıysa, o zaman evet .. Bir yıl boyunca bir şeyler için için yanabilir ve sonra daha yeni ve daha taze bir şey isteyeceksiniz. eğer bir kişi her anlamda ilginçse, o zaman onunla bir yıl sonra, 5 yıl sonra ve 10-20 yıl sonra seks yapmak her zaman ilginç olacaktır..
Unutma. atasözü... "Çocuklar hayatın çiçekleridir, ama onları başkasının sebze bahçesinde sulamak daha iyidir"... Buna katılmıyorum mesela... ve kocam ve ben kesinlikle katılacağız. çocuklarım var.....
Ama yine de.... geçen gün kocam bana resmen sordu.. şaka amaçlı ama yine de... Çocuğumuz olursa onu yine de emzirebilecek miyim diye sordum. ya da değil... Hatta şaşırdım, neden bu kadar ilgi olduğunu sordum... o da şöyle cevap verdi... arkadaşına ...."Kola" diyelim... karısı istemiyor kızları olduktan sonra berbat durumdalar.... Kendisi gibi karım öyle değil’ ’nin bunu şimdi yapmasını istemiyorum..
-
- Nirvana’dayım
evet millet... kahretsin... bu detayı kocama karısı değil bir arkadaşım anlattı... yoksa her şey şimdi başlayacak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Eğer Kolya’nın karısı emmiyorsa ve bu evlenmeden önce kararlaştırılmamışsa, o zaman Kolya’nın her türlü manevi hakkı vardır onu emmesini isteyecek bir metresi olması.
-
- Nirvana’dayım
evet, dürüst olmak gerekirse ne soğuk ne de ateşli değilim çünkü Kolya’nın karısı... ya da kahrolası Kolya’nın kendisi berbat... Demek istediğim, bir kadın sekste bazı şeyleri yapmayı reddedebilir... çocuk doğurduktan sonra... Mesela... Bunu içine koymuyor ağız, çünkü o ağızla kızını öpüyor... peki, vb.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Denach
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 1 year 9 months
Yaklaşık 14 yıldır karımı sikiyorum..dönemler, birçok dönem, iki ayda bir, özellikle hamilelik sırasında .
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 8 months
Kalıcı olarak hamile falan mı kaldınız?)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
u, iktidarsızlık yaklaşık yüz yaşına gelene kadar tüm seks hayatınız için yeterli olacaktır... Veya arada bir yerde... Herkesin kendi hamamböcekleri vardır . Ve onlarla
başa çıkabilmeniz için ihtiyacınız var...
Aralık çok büyük - belki orgazmdan hemen sonra: Enstrümanı çıkardım ve yanına gittim. çiş ve bir yandan - spazmlar... Ya da belki
u, iktidarsızlık yaklaşık yüz yaşına gelene kadar tüm seks hayatınız için yeterli olacaktır... Veya arada bir yerde... Herkesin kendi hamamböcekleri vardır . Ve onlarla
başa çıkabilmeniz için ihtiyacınız var...
-
- Nirvana’dayım
Sıkıntı günlük hayatta ve rutinde değildir.. Can sıkıntısı insanın kendisindedir, ruhundadır.. Can sıkıntısından sürekli şikayet eden insanlar vardır, çabuk sıkılırlar. her şeyden sıkılıyor... yani sorun ortamda değil, kişinin kendisinde.Natali_Natali: ↑17 Dec 2023, 17:00Kısmen haklı olabilirsiniz... ama bana öyle geliyor ki, hayatınız rutin, günlük yaşam ve gündelik problemlerle tüketildiğinde seks sıkıcı hale geliyor... Ayrıca iş ve bundan kaynaklanan sürekli yorgunluk. .. Daha fazla çocuk... onlar yokken... yukarıda sıraladığım her şey... hala en azından bir tür seks fantezisi sağlıyor... ama ortaya çıktıkları anda... seks ölür.. . bir yıl boyunca... ya da belki daha fazla... Eşlerin seks yapmayacağını kastetmiyorum... sadece aynı cinsiyette olmayacak...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Dec 2023, 14:35 eherkes farklıdır.. Bu sorunun yanıtları size ne verecek?
İnsanlar yalnızca şu şekilde birbirine bağlanmış olsaydı: hormonlar, o zaman evet… bir yıl boyunca bir şeyler için için yanabilir ve sonra daha yeni ve daha taze bir şey isteyeceksiniz. eğer bir kişi her anlamda ilginçse, o zaman onunla bir yıl sonra, 5 yıl sonra ve 10-20 yıl sonra seks yapmak her zaman ilginç olacaktır..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 6):
- Christmas_Christmas, Venüs, Sibiryak89, Zorba Carrie, alex1, Denach
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
Yeni/yabancı bir şeye sahip olmaktan daha tatlı bir şey yoktur..
çoğu aynıdır.. insan doğası ..
Yeni/yabancı bir şeye sahip olmaktan daha tatlı bir şey yoktur..
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 1 year 9 months
evet. Hamile kadın sürekli doğum sancısı çeker, sonra gider. Artık alıştım. bu şekilde çalışır. Bu yüzden sikişiyorlar. çıkıyor
- These users thanked the author vladlen for the post:
- alexey.bro
-
- Nirvana’dayım
vladlen ve bu tür durumlar için yakın arkadaşlar vardır. Hem kendilerinin hem de eşlerinin...

-
- Nirvana’dayım
kendi adına konuş
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Metresleriyle olan birinin başına nasıl geldiğini bilmiyorum ama eşleriyle her zaman tam bir özveri ve sevgi içindeydi. Evlenirsen inleme ve tüm ailenin sorumluluğunu üstlenme, emin değilsen evlenme, bekar kadın çok var. Hazır olana kadar oynayın.
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi: n
the soru insan arzularıyla ilgilidir.. daha fazlasını arzular..)
yalnızca aşkta mutsuz olanlar hile yapmaz.. veya kim bir şeyi kaçırıyor..
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi: n
soru öz disiplin veya yaşam ilkeleriyle ilgili değil.emin değilim, evlenmeyin
the soru insan arzularıyla ilgilidir.. daha fazlasını arzular..)
-
- Nirvana’dayım
başka kim ve hangi nedenlerle?..
-
- En güçlü orgazm!
isteyen kişi hissetmesi için.. daha da iyi..)
-
- Nirvana’dayım
En iyi şey ancak sevgi dolu ve sevgili bir kalbin yanında olabilir
- Venüs
-
- En güçlü orgazm!
Birçok kişiyi sevmek tüm kalbinizle işe yaramayacaktır, bu yüzden daha basit hedeflerle sola giderler - fiziksel zevk almak ve hoş bir insanla iletişimin tadını çıkarmak..)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Dec 2023, 21:10 En iyi şey yalnızca sevgi dolu ve sevgili bir kalbin yanında olabilir
-
- Nirvana’dayım
Ve sonra yavan, tatsız oluyor... insanlar soluk gölgelere dönüşüyor. aşırılığın ve oburluğun bedeli budur.Pierro: ↑17 Dec 2023, 21:14Pek çok insanı tüm kalbinizle sevmek mümkün olmayacak, bu yüzden onlar daha basit hedeflerle sola yönelirler - fiziksel zevk almak ve hoş bir insanla iletişimin tadını çıkarmak..)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Dec 2023, 21:10 En iyi şey yalnızca sevgi dolu ve sevgili bir kalbin yanında olabilir
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, tüm aşırılıklar dikkatlice düşünülmeli ve uygulanmalıdır! O halde
hiçbir şey sıkıcı olamaz...
hiçbir şey sıkıcı olamaz...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
günlük yaşamda bile ihtiyacımızdan fazlasını tüketmiyoruz..)
Başarı, metrekare sayısıyla, ünlü markaların ayakkabı çiftleriyle, yeryüzünde ziyaret edilen yerlerin sayısıyla ölçülür..
sex, neden listeden çıkarılmalı?)
işte mesele bu..
günlük yaşamda bile ihtiyacımızdan fazlasını tüketmiyoruz..)
Başarı, metrekare sayısıyla, ünlü markaların ayakkabı çiftleriyle, yeryüzünde ziyaret edilen yerlerin sayısıyla ölçülür..
sex, neden listeden çıkarılmalı?)
-
- Nirvana’dayım
Burada aşkı ima eden kimdi? Yoksa farkı fark etmediniz mi?
-
- Nirvana’dayım
Tipik erkeklerin cinsiyete bakış açısı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Elbette seks yaparsanız partneriniz er ya da geç sıkılacaktır. Bunda yanlış bir şey yok.
Sevdiğiniz kişiyle sevişmeniz başka bir konudur. Bu durumda önceden belirlenmiş çerçeveler yoktur. Genellikle sevdikleriniz birbirlerinden sıkılmazlar!
6 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Sevdiğiniz kişiyle sevişmeniz başka bir konudur. Bu durumda önceden belirlenmiş çerçeveler yoktur. Genellikle sevdikleriniz birbirlerinden sıkılmazlar!
6 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Demek bu ağızla içki içip içiyorlar. Abur cubur yerler ve tükürürler. Daha önce kıçınızı öpen ve amınızı yalayan kocanızla öpüşmek. Bu zaten bir tür aşırılık! Annelik konusunda bu tarz fikirleri olan bir doktora görünmeniz gerekiyor!Natali_Natali: ↑17 Dec 2023, 17:11evet, dürüst olmak gerekirse, Soğuk ya da ateşli değilim çünkü Kolya’nın orada bir karısı var .. ya da kahretsin Kolya berbat... Bir kadının sekste bazı şeyleri yapmayı reddedebileceğini kastetmiştim... çocuk doğurduktan sonra... Mesela... Ağzına koymuyor çünkü daha sonra kızını\oğlunu o ağızla öpüyor... peki, vs.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie, Venüs, Alice
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Ya da bu Kolya’dan sıkıldı.
Peki kaç aylık bebeğim? Bu doğum sonrası depresyonun bir işareti olabilir. Bir seçenek olarak.Natali_Natali: ↑17 Dec 2023, 17:11 Mesela... Ağzına koymuyor, çünkü bu ağızla kızını\oğlunu öpüyor... peki, vs.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Venüs
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years
Sıkıcı olan seks değil, karmaşık hizmetin getirdiği yorgunluk...
Birkaç ay sonra en az bir ay tatil yapmak istiyorum.
Birkaç ay sonra en az bir ay tatil yapmak istiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
neden olmasın Herkes dürüstçe şunu söyleyebilir: Ben bunu başka bir kadına koymak istiyorum, daha da kötüsü. daha iyi.. önemli değil.. asıl mesele başka birine gitmek..)))
51 saniye sonra gönderildi:
biri daha koşulların kurbanı rolünde..
neden olmasın Herkes dürüstçe şunu söyleyebilir: Ben bunu başka bir kadına koymak istiyorum, daha da kötüsü. daha iyi.. önemli değil.. asıl mesele başka birine gitmek..)))
51 saniye sonra gönderildi:
En sevdiğiniz favoriniz alışılmadık mı?)
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years
-
- Nirvana’dayım
Açıklamanın bir anlamı yok... Kadın sayısının size göre olup olmadığını hâlâ anlayamazsınız. sikişmek başarıya eşittir.
- Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 100
- Registered for: 1 year 11 months

Eğer kıçınız şişmişse, o zaman bundan asla bıkmayacaksınız) Ve eğer donuk bir kısraksanız, o zaman ilk seferden sonra)
Her şeye sahibim
Her şeye sahibim

-
- Nirvana’dayım
Ama örneğin bazı kız arkadaşlarım da uyuyor bu görüşe göre.... sadece çocuk doğmadan önce oral seks yapacaklar... Ve yapması gereken de kocadır....
peki hangisi kocasının arkasından ne yapacak ’ geri... asla söylemeyecekler...
Buradayım Şimdi yazıyorum ama düşünüyorum... ve ben de... kahretsin... bebek doğduğunda kocama oral seks yap...
Dürüst olmak gerekirse, tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum çocuk yaşında, çünkü meslektaşım kocasını ve ailesini sadece görsel olarak tanıyorum... 3-4 yaş civarında... yani doğum sonrası depresyon değil...Hooligan Carrie: ↑17 Dec 2023, 22:57 Bebek kaç aylık? Bu doğum sonrası depresyonun bir işareti olabilir. Bir seçenek olarak.
Ama örneğin bazı kız arkadaşlarım da uyuyor bu görüşe göre.... sadece çocuk doğmadan önce oral seks yapacaklar... Ve yapması gereken de kocadır....
Buradayım Şimdi yazıyorum ama düşünüyorum... ve ben de... kahretsin... bebek doğduğunda kocama oral seks yap...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
Değiştir "başrahip" ve tüm bu saçmalıklar kafanızdan uçup gidecek!)))
U Orada bir tür mezhep gibisin.Natali_Natali: ↑18 Dec 2023, 13:04Dürüst olmak gerekirse, tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum çocuk yaşında, çünkü meslektaşım kocasını ve ailesini sadece görsel olarak tanıyorum... 3-4 yaş civarında... yani doğum sonrası depresyon değil...Bebek kaç aylık? Bu doğum sonrası depresyonun bir işareti olabilir. Bir seçenek olarak.
Buradayım Şimdi yazıyorum ama düşünüyorum... ve ben de... kahretsin... bebek çıkınca kocama oral seks yap...
Değiştir "başrahip" ve tüm bu saçmalıklar kafanızdan uçup gidecek!)))

- These users thanked the author Tapkin for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Ve sonra üniversite öğretmenlerinin en sevdiği deyişi ortaya çıkıyor )... "Eşler yaşlanır ama üçüncü sınıftaki kızlar asla"...
Ve "üzüntü kısraklar" hakkında.... bence normal bir erkek, bir kadına dikkat etmezse... ve o ve böyle bir "kısrak" basitçe evlilik noktasına gelmeyecek...
alınma.. ve kişisel bir şey değil... sadece yüksek sesle düşünceler...
8 dakika sonra gönderilir 48 saniye:
Ama... kahretsin geçmiş hayatımda... Tanıdığım bir adam vardı... Slav uyruklu değildi.... o sadece bu gerçeğin hayranıydı kızların ona oral seks yaptığını... ve nedenini biliyor musun?.. ama kendi karısı onu hayatında hiç emmediği için... BİR KEZ bile!... dünya görüşünde, kültüründe... bu tabu. .. karısı onu ağzına alamıyor çünkü sonra oğlunu bu ağızla öpüyor..(eğer bu vrkatse ise)...
Erkeklerin de bu tür sekse karşı farklı tutumları olduğu ortaya çıktı eşleriyle...
bunun gibi bir şey...
Her kadının kendine iyi bakması ve her zaman "havalı" bir kıçına sahip olması gerektiğine katılıyorum... Ama hayat bundan ibaret değil sadece “tatlılar ve marmelat”... .. hayatta pek çok şey olabilir... ve bir kadın artık o figüre sahip olamayacak... kahretsin ya da... yani... figürü kastediyorum ... evlendi... peki şimdi, eşleri vücutlarını değiştirmeye başlayan tüm kocalara... kahretsin... iyi yönde değil... karılarını aldatmaya ve kızlara göz kulak olmaya başlayın kim daha taze?
Ve sonra üniversite öğretmenlerinin en sevdiği deyişi ortaya çıkıyor )... "Eşler yaşlanır ama üçüncü sınıftaki kızlar asla"...
Ve "üzüntü kısraklar" hakkında.... bence normal bir erkek, bir kadına dikkat etmezse... ve o ve böyle bir "kısrak" basitçe evlilik noktasına gelmeyecek...
alınma.. ve kişisel bir şey değil... sadece yüksek sesle düşünceler...
8 dakika sonra gönderilir 48 saniye:
Bana gülüyor olduğunuzu anlıyorum.. öyle olsun...
Ama... kahretsin geçmiş hayatımda... Tanıdığım bir adam vardı... Slav uyruklu değildi.... o sadece bu gerçeğin hayranıydı kızların ona oral seks yaptığını... ve nedenini biliyor musun?.. ama kendi karısı onu hayatında hiç emmediği için... BİR KEZ bile!... dünya görüşünde, kültüründe... bu tabu. .. karısı onu ağzına alamıyor çünkü sonra oğlunu bu ağızla öpüyor..(eğer bu vrkatse ise)...
Erkeklerin de bu tür sekse karşı farklı tutumları olduğu ortaya çıktı eşleriyle...
bunun gibi bir şey...
-
- Nirvana’dayım
Bunu aklından bile geçirme. Bu bir tür normallik değil. Sevdiğiniz kişiden bir çocuk doğuruyorsunuz ve bunun için onu hemen cezalandırıyorsunuz. Bu çok çılgınca, Tanrı beni affetsin!Natali_Natali: ↑18 Dec 2023, 13:04Dürüst olmak gerekirse, tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum çocuk yaşında, çünkü meslektaşım kocasını ve ailesini sadece görsel olarak tanıyorum... 3-4 yaş civarında... yani doğum sonrası depresyon değil...Bebek kaç aylık? Bu doğum sonrası depresyonun bir işareti olabilir. Bir seçenek olarak.
Buradayım Şimdi yazıyorum, ama düşünüyorum... ve ben de, ben... kahretsin.. ver bebek doğduğunda kocam oral seks yapıyor...
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Beni ona oral seks yapmaktan veya eskisi gibi onunla seks yapmaktan ne alıkoyabilir?Natali_Natali: ↑18 Dec 2023, 13:04Dürüst olmak gerekirse, tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum çocuk yaşında, çünkü meslektaşım kocasını ve ailesini sadece görsel olarak tanıyorum... 3-4 yaş civarında... yani doğum sonrası depresyon değil...Bebek kaç aylık? Bu doğum sonrası depresyonun bir işareti olabilir. Bir seçenek olarak.
Buradayım Şimdi yazıyorum ama düşünüyorum... ve ben de... kahretsin... bebek göründüğünde kocama oral seks yapmak...
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Natali_Natali, neden normal insanları sürüklemeye ihtiyacımız var? hayatlarımız artık dedikleri gibi bize yabancı olan değerler. Aynı zamanda içerikleri tımarhaneye daha uygundur.
Karım oğlunu öpüyor, bu da onun yandan emmesine izin verebileceğim anlamına geliyor. Harika fikir. Soru şu; oğlunu büyüten eşi buna nasıl tepki verecek?
3 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Karım oğlunu öpüyor, bu da onun yandan emmesine izin verebileceğim anlamına geliyor. Harika fikir. Soru şu; oğlunu büyüten eşi buna nasıl tepki verecek?
3 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
"Senin söylediğin gibi" itaatkâr kadınları gerçekten sevmiyorum ama bu özel durumda, teslimiyetinden son derece memnunum!
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
ama psikolojik olarak.... muhtemelen kadın zaten bir oral seks’i "diğer taraftan" "görebilir".. .. kocasını emdi ve kahretsin... hemen oğlunu öpmeye başladı .. yani, hemen değil... ama prensipte...
muhtemelen öyle...
nama genel olarak... bu tür kadınlara ne diyeyim... kocaları onlarla birlikte önleyici tedbirler alsın, iş emmek için yapılır, emmemek için yapılır..
Genelde saygı görürüm Ksenofont, şunu söyledim... kahretsin... yapacağım emmeyi asla bırakmayın,,,
Tüm doğum yapanlara ithaf edilmiştir...
Sigara içmek zararlıdır! Şarap zehirdir!
Sağlık Bakanlığı’nın lanet tavsiyesine kulak verin!!!
57 saniye sonra gönderildi:
Bence bir kadın çocuğunun doğumundan sonra kocasına oral seks yapmayı reddederse... o zaman büyük olasılıkla ruhunda değişiklikler olmuştur... fiziksel olarak... evet, hiçbir şey onu kocasını ağzına sokmaya devam etmekten alıkoyamaz....◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Dec 2023, 13:47 Sizi ona oral seks yapmaktan veya onunla eskisi gibi seks yapmaktan ne alıkoyabilir?
ama psikolojik olarak.... muhtemelen kadın zaten bir oral seks’i "diğer taraftan" "görebilir".. .. kocasını emdi ve kahretsin... hemen oğlunu öpmeye başladı .. yani, hemen değil... ama prensipte...
muhtemelen öyle...
nama genel olarak... bu tür kadınlara ne diyeyim... kocaları onlarla birlikte önleyici tedbirler alsın, iş emmek için yapılır, emmemek için yapılır..
Genelde saygı görürüm Ksenofont, şunu söyledim... kahretsin... yapacağım emmeyi asla bırakmayın,,,
Tüm doğum yapanlara ithaf edilmiştir...
Sigara içmek zararlıdır! Şarap zehirdir!
Sağlık Bakanlığı’nın lanet tavsiyesine kulak verin!!!
57 saniye sonra gönderildi:
"itaatkar".... göbek adım)))....
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 853 Views
-
Last post by tatlı bebek