Dior’un Günlüğü #12

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #12

Unread post by Christina Dior »

Anal fişim var. Penise basıldığında hissi büyük ölçüde artırır. Anal’ı gerçekten çok seviyorum, canlı bir orgazm yaşıyorum, hatta jet orgazm bile yaşıyorum ve fiş bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Kremayla yağlayıp deliğe önce parmaklarınızla dokunmaya başladığınızda, deliğe masaj yapmaya çalıştığınızda, onu ayırmaya çalıştığınızda, tıkacı etrafında ve etrafında hareket ettirdiğinizde ve yavaşça kıçınıza sokmaya başladığınızda çok heyecan vericidir. zaten zevke susamış. Delik önce oyuncağı sıkıca kavrayarak ayrılır ve ardından dar boynuna kapanır. İşte bu kadar, dar deliğimin içindeki bir tıkaç. Erkeğim güçlü elleriyle beni kıçımdan tutuyor ve penisini amıma yönlendiriyor. Pembe dudaklarımla, penisin sıcak kafasının onları nasıl ayırdığını ve sıvılardan kayganlaşan sert penisini amıma nasıl soktuğunu hissediyorum. Ayakta köpek stili, arzu edilen siki alçakgönüllülükle kabul etmek, bunun çifte penetrasyon olduğunu hissediyorum! Bu da deliklerime inanılmaz bir keyif getiriyor. Gözlerimi kapatıyorum ve keyifle gülümsüyorum. Zaten dar olan amcığıma giren sıcak penis de tıkacın baskısını hissediyor.
Erkek köpeğim açgözlülükle beni sikmeye başlıyor, kıçımı sıkı tutuyor ve ek uyarı alıyor. O beni sıkı amıma sulu bir şekilde vururken, tıkaç da hareket etmeye başlıyor ve ben de sikle buluşmak için kıçımı hareket ettirmekten inanılmaz bir zevk alıyorum. Kendimi sike kazımak, tıkacın sürtünmesini hissetmek beni hızlı, tatlı ve şiddetli bir şekilde boşaltıyor ve daha çok, daha çok sahip olmak için yalvarıyorum. Böyle bir zevkten dolayı sevgilimin içimi sıcak nektarıyla doldurmasına aldırış etmiyorum. Mantar harika!) :leto:
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 10):
Fargal94, canavarca, Sibiryak89, Ahah, Liyakat, Pol66, Funtik, frenk, Alesya, Neşeli Roger
viktor.petrovich
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ynt: Dior Günlüğü #12

Unread post by viktor.petrovich »

KristinaDior: 06 Jan 2024, 17:39
Takılar hakkında çok şey biliyorsun!
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

KristinaDior: 06 Jan 2024, 17:39 Anal fişim var. Penise basıldığında hissi büyük ölçüde artırır. Anal’ı gerçekten çok seviyorum, canlı bir orgazm yaşıyorum, hatta jet orgazm bile yaşıyorum ve fiş bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Kremayla yağlayıp deliğe önce parmaklarınızla dokunmaya başladığınızda, deliğe masaj yapmaya çalıştığınızda, onu ayırmaya çalıştığınızda, tıkacı etrafında ve etrafında hareket ettirdiğinizde ve yavaşça kıçınıza sokmaya başladığınızda çok heyecan vericidir. zaten zevke susamış. Delik önce oyuncağı sıkıca kavrayarak ayrılır ve ardından dar boynuna kapanır. İşte bu kadar, dar deliğimin içindeki bir tıkaç. Erkeğim güçlü elleriyle beni kıçımdan tutuyor ve penisini amıma yönlendiriyor. Pembe dudaklarımla, penisin sıcak kafasının onları nasıl ayırdığını ve sıvılardan kayganlaşan sert penisini amıma nasıl soktuğunu hissediyorum. Ayakta köpek stili, arzu edilen siki alçakgönüllülükle kabul etmek, bunun çifte penetrasyon olduğunu hissediyorum! Bu da deliklerime inanılmaz bir keyif getiriyor. Gözlerimi kapatıyorum ve keyifle gülümsüyorum. Zaten dar olan amcığıma giren sıcak penis de tıkacın baskısını hissediyor.
Erkek köpeğim açgözlülükle beni sikmeye başlıyor, kıçımı sıkı tutuyor ve ek uyarı alıyor. O beni sıkı amıma sulu bir şekilde vururken, tıkaç da hareket etmeye başlıyor ve ben de sikle buluşmak için kıçımı hareket ettirmekten inanılmaz bir zevk alıyorum. Kendimi sike kazımak, tıkacın sürtünmesini hissetmek beni hızlı, tatlı ve şiddetli bir şekilde boşaltıyor ve daha çok, daha çok sahip olmak için yalvarıyorum. Böyle bir zevkten dolayı sevgilimin içimi sıcak nektarıyla doldurmasına aldırış etmiyorum. Mantar harika!) :leto:
İkna edici 👍
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Liyakat »

mutlaka deneyeceğim..
These users thanked the author Liyakat for the post (total 2):
Christina Dior, Pol66