İsimsiz olarak. ...Bertha tamamen sarhoştu. Eve gitmek üzereydim ama o...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. ...Bertha tamamen sarhoştu. Eve gitmek üzereydim ama o...

Unread post by Anonim »

anonim
...Bertha tamamen sarhoştu. Eve gitmek üzereydim ama bacaklarımın arasına oturdu ve başını dizime koydu.
-Gitme, kendimi kötü hissediyorum...
-Berta, git yatmaya, biraz uyumam lazım!
-Sensiz daha da kötü olacağım! Sana oral seks yapmamı ister misin? Oğlumun oral seks yapması gerekiyor!
Bertha pantolonumun fermuarını açmaya başladı.
-Bertha, kes şunu, yarın buluşalım!
-Yarından önce ölebilirim! Oral seks istemiyorsan bana oral seks yap! Peki, lütfen...
Bertha kıçını bana doğru çevirdi, eğildi ve eteğini kalçalarından çıkarmaya başladı. Sokakta yürürken erkekler dönüp güzelliğe tepeden tırnağa baktılar. Bu sefer Bertha’yı reddedemezdim. Gururunu burnuma getirdi ve yüzümün önünde döndürmeye başladı. Bertha’yı öpmek benim zayıf noktam. Ve Bertha bunu biliyor. Çok şey biliyorum ve yapabilirim. Bir ev inşa edebilirim. Bir düşmanı öldür. Çıplak ellerinle canavara git. Bir uçurumdan denize atlayın. Ama Bertha’nın saten kıçından vazgeçemiyorum... Bu iki harika yarımküreyi şekillendiren kişinin mükemmel bir zevki var.
-Bertha, bekle!..
Ah, Bertha, Bertha ! Elini külotuma sokup arkadaşımı okşamaya başlaman hoşuma gidiyor...
Cinsel organlarıma yoğurt döküp dilin ucuyla yavaşça yalaman hoşuma gidiyor...
Sabahları uyanıp yanımda senin güzel, çıplak kıçını görmek hoşuma gidiyor...
Beni orgazm öncesi duruma getiren yumuşak dudaklarını seviyorum...
Banyoda köpük çırpmayı, seni kollarımda taşımayı ve çıplak göğüslerini sabunlu bir süngerle yıkamayı ve sonra suya atlamayı ve sikimle oynamana izin vermeyi seviyorum...
Aşırı tuzlu çorbanı ve az tuzlu kızarmış yumurtanı seviyorum... Kıyafetlerini seviyorum, bazen kıyaslanamaz, bazen garip...
Geceleri uyanıp seninle buluşmak için acele etmeyi seviyorum çünkü sen istedin o...
Evet, elbette, uzun ince bacaklarını seviyorum! Gözler! Burun! Dişler!
Bertha, neden benimle değil de bu aptalla evlendin?!

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”