İsimsiz olarak. Adam 19 Burada sanaldan bahseden bir kızın yazısını okudum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Adam 19 Burada sanaldan bahseden bir kızın yazısını okudum...

Unread post by Guest »

İsimsiz olarak. Adam 19 Burada erkek arkadaşına sanal bağımlılıktan bahseden bir kızın gönderisini okudum. Sonra ben de hikayemi paylaşmaya ve sizden tavsiye almaya karar verdim. Gerçek bir kızdan ayrılmanın eşiğindeyken isimsiz bir flört sohbetine girdim. Orada 17 yaşında Anya adında bir kızla tanıştım. Çok iyi konuştuk ve ona VK’mı verdim. Bana tamamen boş bir sayfadan yazdı; sanki onu yeni yaratmış gibi hissetti. Anya bana yazdı ve konuşmamız zamanla uzayıp arkadaşlığın ötesine geçti. Kız fotoğraflarını gönderdi ve bütün gece konuştuk. Genelde erken yatmaya alışkındım ama onunla rutinimi kaybettim ve ancak sabahları uykuya daldım. Tek sorun, telefonda konuşmadık çünkü VK’nın aramalara erişimi vardı ve telefonu nasıl açacağını bilmiyordu ya da sadece istemiyordu, ilk başta çok çekingen ve utangaçtı ve sonra ondan hiç arama istemedim. Bir gece Anyutka’m iltifatlarım ve mesajlarım karşısında o kadar heyecanlandı ki beklenmedik bir şekilde bana erotik fotoğraflarını gönderdi. Çok şaşırdım. Güzel, ince, uzun bacaklı sarışın, göğüsleri ve poposu bir ağaçkakan gibi, aşırı heyecanlandım ve fotoğraflarının olduğu telefonun ekranını mekanik olarak öpmeye başladım, sonra sağ elimle çok iyi çalışıp geldim. Gittikçe daha sık iletişim kurmaya başladık. Ona aşkımı itiraf ettim ve o da karşılık verdi. Onun mesajları ve fotoğrafları olmadan bir dakikadan fazla yaşayamazdım. Kulağa ne kadar aptalca gelse de onun hakkında ciddi olduğumu ve bunun derin, gerçek bir duygu olduğunu fark ettim. Aynı akşam gerçek kız arkadaşımdan ayrıldım ve Anya ile bir ay iletişim kurduktan sonra onun benden 1650 km uzaklıktaki küçük kasabasına gelmeye karar verdim. Yeni bir cep telefonu için para biriktiriyordum ama ona sürpriz yapmak istediğim için bu parayı çiçeklere, bir hediyeye ve tabii ki onu görmek için tren yolculuğuna harcadım. Geldiğimden haberi yoktu, trendeyken benimle nasıl buluşacağını ve bundan sonra ne olacağını düşünüyordum. Sonuç olarak, geldiğimde ona bu konuda yazdım. Bana öyle söylüyor. Kusura bakma kardeşim, adım Dimas, St. Petersburgluyum. İlk başta sohbette şaka yapıyordum, düşündüm ki, adamla eğlenmek için konuşacağım, sonra bir şekilde her şey uzadı, o kadar ileri gitti ki, Anya değil erkek olduğumu söylemekten utandım . Bu bilgi beni şok etti. Bilinmeyen küçük bir kasabada elimde bir buketle duruyorum ve kendimi tam bir aptal gibi hissediyorum. Eve geldim ve kendime kapandım. Nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Korkunç bir melankoli ve depresyona yenik düştüm, bir aptal gibi aşık oldum ve kafamı kaybettim. Kısa süre sonra korktum ve yakın zamanda terk ettiğim eski sevgilime yazdım, ona yazıp randevu aldığım için çok mutlu olduğu belliydi. Birlikte yattık, çılgınca bir öfke içindeydim ve Anka’mı ve tüm bu lanet durumu hayal ederek onu son orospu gibi becerdim. Eski sevgilim, hiç kimseyle bu kadar sert seks yapmadığını ve bundan gerçekten hoşlandığını ve bunu yapmak istediğini söyledi. Tekrar benimle ol, kabul ettim ve güya onunla tekrar buluşacağız. Bir hafta sonra BT bana tekrar O (Anyutka) yazdı. Yazıyor: Sashul, seni gerçekten özledim, lütfen Dima hakkında yalan söylediğim için beni affet, başka seçeneğim yoktu, o kadar beklenmedik ve kendiliğinden geldin ki, toplantıya hiç hazır değildim. Giyecek hiçbir şeyim bile yok. İlk randevumuzun böyle olmaması gerekiyordu. Zamana ihtiyacım var. Manikür yaptırın, spa salonuna gidin, yeni kıyafetler, iç çamaşırları alın, saçınızı güzellik salonunda yaptırın. Ona söylüyorum ama bunu bana daha önce söyleyemezdin. Diyor ki: Hayır yapamazsın, ben de seni seviyorum diyebilirsin, toplantıya çıkalım. Aklıma ilk gelen şeyi söylemek zorunda kaldım. Yeni yılı benimle kutlamaya davet ediyorum. Seni seviyorum Sash, eğer yapabilirsen beni affet! Ama artık başka bir kız arkadaşımın olduğunu bilmiyor. O anda başıma gelenler berbattı. Anka’yı sevdiğimi anlıyorum ama ona güvenebilir miyim, yılbaşında ona gelirsem ve bir dolandırıcılık daha çıkarsa ne olur bilmiyorum. O zaman genel olarak zihinsel durumum cehenneme dönecek, özellikle de yılbaşında. Anya hemen Skype’tan aramayı reddediyor, ya birbirimize güvenelim ya da dürtelim diyor. En çok onu kaybetmekten korkuyorum... Onun iletişimi olmadan bu iki haftadır zaten yoksunluk belirtileri gösteriyordum. Kız arkadaşım beni çok seviyor, aramızda her şey yolunda ama onunla uyuduğumda, yemek yediğimde, yürüdüğümde Anka’yı hayal ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, ondan ayrılmak istemiyorum ama onu kandırmaya da cesaret edemiyorum.....Ve geceleri mutfakta Anka ile iletişim kurmaya ve ona yazmaya devam ediyorum. kız arkadaşım uyur ve rüya görür.....Tavsiye yaz, mümkünse herkese özel mesaj yazacağım

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”