Moskova’da işten sonra fahişeleri gezdirdiler. İlk başta övünüyorlardı, sonra bir nedenden dolayı içlerinden biri kesildi ve serbest kalmak istediğini ancak kolay paranın çağırdığını söyledi. Para...
Eşim ancak klitorisini elimle uyardığımda seksten orgazm oluyor. Ve eğer seks sırasında klitorisini okşarsa orgazm olmaz. Hem penisimle hem de elimle aynı anda çalışmam gerekiyor. Benzer durumda olan...
Last post
İç klitoral orgazmın sözde vajinal orgazm olduğuna dair bilgiler var.
Öyle görünüyor. Genel olarak basit vajinal penetrasyonla orgazm oluyorum. Ancak klitorisi de uyarırsanız, duyular daha parlak...
🎀 Nasıl oluyor da bu çekim zamanla kayboluyor? 7 yıldır birlikte yaşıyoruz, 5’i evli. Arkadaşlara ya da erkek ve kız kardeşe dönüştüler. Kimyadan eser yok! Evet! Salsaya, restorana ya da sinemaya...
Last post
Bütün insanlar böyle yaşar...
Cazibe azalır, hedefler ortaya çıkar. Dengeyi korumak önemlidir; herkes başarılı olamaz.
Forumunuzu okuyorum ve bunun nasıl mümkün olduğunu anlamıyorum? Erkekler, eşlerinin başkaları tarafından, hatta birkaç kişi tarafından sikilmesinden hoşlanırlar.... Kadın seksi giyinip kendini cinsel...
Last post
Alexei , Thomas’la başladık ve Erema’yla bitirdik.
Bildiğiniz gibi Moskova çok sayıda gelenlerle dolu. Ben de onlardan biriyim. Doğru, buraya kısa ziyaretlerle geliyorum, yaşıyorum, çalışıyorum ve ayrılıyorum. Burada uzun süre kalamam. Yine de burası...
Last post
in benim yarı-köyümde de her türlü şey oluyor, bazen merkezdekinden bile daha serin
Daha ayrıntılı olarak bilmek isterim orada ne olur?