GARİP RÜYALAR
-
Автор темыChristmas_Christmas
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
GARİP RÜYALAR
Arkadaşlar, geceleri beni ziyaret eden garip rüyaları sizinle paylaşmak istiyorum ve bu tür rüyalar tam da Hikayelerimi yazmaya başladıktan sonra bana gelmeye başladı.
Gerçekte bile birkaç gün boyunca güçlü bir duyguya kapıldım tekrar çocukluğuma, okul yıllarıma, bahçeme ve Irkin köyüne döndüm. Birkaç gün boyunca çocukluğuma döndüğüm hissine kapıldım. O kadar çok şey hatırladım ki daha dün, hiç hatırlamadım ve unuttum... daha doğrusu unuttuğumu sandım... neredeyse 10 yıldır hatırlamadığım çeşitli "küçük şeyler", her türlü "saçmalık" Yıllar geçti ama şimdi aklıma geldi... Kızlardan hangisi ne dedi, ne yaptı, kime ne sözler verdi, birlikte nasıl oynadılar ve ne sırları vardı)))... Hatta hatırlıyorum hangimiz ne giyiyorduk... Ve "tüm bu "nostalji" birdenbire üzerime çöküyor... özellikle de gün güneşli ve sessizse..
Geçen gün bile, dışarı fırladım öğle yemeği ve köşede Çocukluğumdan beri kızlarımın beni bekleyeceğine ve birlikte bir kafeye gideceğimize dair güçlü bir his vardı)))...
Nedense aynı şeyleri hayal etmeye başladım gece.. Tanya’mı çok sık rüyamda görüyorum... Ve bunu iyi bir şekilde rüyamda görüyorum, ama uyandığımda ağlamak istiyorum (((... rüyamda benim için kapı zilini çaldığını gördüm, Çocukluğumda o dairede... ve beni yürüyüşe çağırdı... Rüyamda büyükannesinin köyde Tanya ve benim için turta pişirdiğini gördüm.. .. insanlar, hatta "kokusunu" ve tadını hissettim. pişirme... Gerçekten bunu hissettim....
Ayrıca rüyamda Tanya ve ben bir kompartımanda eve gidiyorduk.. ama nedense çocukluğumuzdan beri bahçemize gidiyorduk ama sadece Tanya da oradaydı benim gibi bir yetişkin.... kahretsin.... ayrıca ne yapması gerektiği konusunda bana danışıyor ve çeşitli konularda ne yapmalı...
Ayrıca ona uyuması gerektiğini de söyledim, aksi takdirde biz istasyonumuz boyunca uyuyacağım.. ve bana beni uyandıracağından endişelenmememi, her şeyin yolunda olduğunu söyledi...
dün ben de rüyamda Irka’yı tam olarak aynı şekilde gördüm... sadece Irka görüyor gibiydi hayatta ol.... Irka, 10 yıl önce kendi Kazakistan’ına gitmek üzere yola çıktığında istasyona gelip onu uğurlamadığım için beni azarladı, hatta daha da fazlası... Ona söylüyorum sen kendin beni terk ettin, kaçtın. gideceğin konusunda beni uyarmadın bile (((... bu benim hatam... ve o "bununla hiçbir ilgisi olmadığını" söyledi, onu götürenin ebeveynleri olduğunu söyledi, ve ayrılmak istemedi... ayrıca bana şöyle dedi: Ne önemi var ki, ben bir haftalığına istasyona gittim ve onlar tren beklerken ailesiyle birlikte olabileceği yerleri aradım.. .
Gerçekte bile birkaç gün boyunca güçlü bir duyguya kapıldım tekrar çocukluğuma, okul yıllarıma, bahçeme ve Irkin köyüne döndüm. Birkaç gün boyunca çocukluğuma döndüğüm hissine kapıldım. O kadar çok şey hatırladım ki daha dün, hiç hatırlamadım ve unuttum... daha doğrusu unuttuğumu sandım... neredeyse 10 yıldır hatırlamadığım çeşitli "küçük şeyler", her türlü "saçmalık" Yıllar geçti ama şimdi aklıma geldi... Kızlardan hangisi ne dedi, ne yaptı, kime ne sözler verdi, birlikte nasıl oynadılar ve ne sırları vardı)))... Hatta hatırlıyorum hangimiz ne giyiyorduk... Ve "tüm bu "nostalji" birdenbire üzerime çöküyor... özellikle de gün güneşli ve sessizse..
Geçen gün bile, dışarı fırladım öğle yemeği ve köşede Çocukluğumdan beri kızlarımın beni bekleyeceğine ve birlikte bir kafeye gideceğimize dair güçlü bir his vardı)))...
Nedense aynı şeyleri hayal etmeye başladım gece.. Tanya’mı çok sık rüyamda görüyorum... Ve bunu iyi bir şekilde rüyamda görüyorum, ama uyandığımda ağlamak istiyorum (((... rüyamda benim için kapı zilini çaldığını gördüm, Çocukluğumda o dairede... ve beni yürüyüşe çağırdı... Rüyamda büyükannesinin köyde Tanya ve benim için turta pişirdiğini gördüm.. .. insanlar, hatta "kokusunu" ve tadını hissettim. pişirme... Gerçekten bunu hissettim....
Ayrıca rüyamda Tanya ve ben bir kompartımanda eve gidiyorduk.. ama nedense çocukluğumuzdan beri bahçemize gidiyorduk ama sadece Tanya da oradaydı benim gibi bir yetişkin.... kahretsin.... ayrıca ne yapması gerektiği konusunda bana danışıyor ve çeşitli konularda ne yapmalı...
Ayrıca ona uyuması gerektiğini de söyledim, aksi takdirde biz istasyonumuz boyunca uyuyacağım.. ve bana beni uyandıracağından endişelenmememi, her şeyin yolunda olduğunu söyledi...
dün ben de rüyamda Irka’yı tam olarak aynı şekilde gördüm... sadece Irka görüyor gibiydi hayatta ol.... Irka, 10 yıl önce kendi Kazakistan’ına gitmek üzere yola çıktığında istasyona gelip onu uğurlamadığım için beni azarladı, hatta daha da fazlası... Ona söylüyorum sen kendin beni terk ettin, kaçtın. gideceğin konusunda beni uyarmadın bile (((... bu benim hatam... ve o "bununla hiçbir ilgisi olmadığını" söyledi, onu götürenin ebeveynleri olduğunu söyledi, ve ayrılmak istemedi... ayrıca bana şöyle dedi: Ne önemi var ki, ben bir haftalığına istasyona gittim ve onlar tren beklerken ailesiyle birlikte olabileceği yerleri aradım.. .
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 13):
- Nick1979, Yün, Tapkin, MENZİL_, Eustace, Tanya, Didudo, Barsuk70, Murena0314, sapık, Neşeli Roger, Romannaich, Seks tavuğu
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Yanıt: Garip Rüyalar
insanlar muhtemelen kiliseye gidecekler...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Yün
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bilincimiz hala çok ilginç bir şey; bazen tuhaf, anlaşılmaz ve korkutucu şeyleri dışarı atıyor. Sabah uyandığımda, başım ağrıyor ve ağzımda dünkü duman hissiyle, bunun bir rüya olduğunu hemen anlamadım, o zamanlar birkaç yıldır içmemiştim ve kiminle göründüğünü bana göre önceki gün içiyordum, 2 yıldır ölüydüm. Birkaç gün sonra kendime geldim. Ama bu sadece bizim bilincimiz/bilinçaltımız, hikayeleri bitirdiğinizde, anıları karıştırdığınızda, her şey doğal olarak yok olacak, ama ne yazık ki, bazen şu ya da bu nedenle rüyanızda bile iletişim kurmak istiyorsunuz. , artık buralarda değil
- These users thanked the author Samara for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Nasıl hissettiğimi kelimelere dökemiyorum....
tüm sorun anlattığım her şeyin gerçekte başıma gelmesi... hayır, hayaletler beni ziyaret etmiyor.. . şu ana kadar kafamda her şey yolunda... Duygulardan bahsediyorum .. Çocuklukta "kafamda" gibiyim... Her şeyi, ne olduğunu, kimin, nerede ve ne yaptığını hatırlıyorum. , derler ya... nereye kiminle gittim, kiminle ne yaptım, nerede, nasıl oynadım, kime ne sözler verdim.... Her şeyi hatırladım nedense... ama olmuyor aynı şekilde... bu normal değil.... artık sanki bir yetişkinim, "önem" nedeniyle çocuklukta kendimle yer değiştirdim .... şimdi her şey öyle görünüyor ikincil, ama o zaman neydi? tam tersine...Samara: ↑27 Mar 2024, 16:59 Bilincimiz hâlâ çok ilginç bir şey; bazen tuhaf, anlaşılmaz ve korkutucu şeyleri dışarı atıyor. Sabah uyandığımda, başım ağrıyor ve ağzımda dünkü duman hissiyle, bunun bir rüya olduğunu hemen anlamadım, o zamanlar birkaç yıldır içmemiştim ve kiminle göründüğünü bana göre önceki gün içiyordum, 2 yıldır ölüydüm. Birkaç gün sonra kendime geldim. Ama bu sadece bizim bilincimiz/bilinçaltımız, hikayeleri bitirdiğinizde, anıları karıştırdığınızda, her şey doğal olarak yok olacak, ama ne yazık ki, bazen şu ya da bu nedenle rüyanızda bile iletişim kurmak istiyorsunuz. , artık ortalıkta değil
Nasıl hissettiğimi kelimelere dökemiyorum....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- alexandr.lvov, Murena0314, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 5 months
Natali_Natali, Bu normal, buna katılıyorum Ölen arkadaşımı uzun süre tenimde hissettim ve bu sıklıkla ailemin evinin bahçesine ziyarete gittiğimde olur, garaja giderim, mahalledeki çocuklar bana yetişir, oyun başlar, benim dediğim gibi, hatırlıyorsunuz, hatırlamıyorsunuz ve uzun zamandır unuttuğunuz eski hikayeler ortaya çıkıyor, ancak sonunda bunu katılımcıların belirli ifadelerine ve yüz ifadelerine kadar ayrıntılı olarak hatırlıyorsunuz. Gerçekmiş gibi davranmıyorum ve belki de yanılıyorum, ama bana öyle geliyor ki bilincimiz böyle çalışıyor, bir tür anı için onlara dönüyoruz ya da koşullar bizi geri dönmeye zorluyor ve hemen bir şeyler ortaya çıkıyor. kafamızda bir şeyler takılır ve daha sonra, biriyle olan bir hikayeyi ve o resmin ne olduğunu hatırladığımdan birkaç gün sonra bile, sebepsiz yere, aynı hikayeyle veya aynı insanlarla bir diyalog kafamda belirir. , nadiren huzursuz oluyorum, ayrıca gerçek duyguları uyandırıyor, olay o zamandı ve şimdi de duygular. Ve hikaye yazmakla bilinçli/bilinçaltınızı çok yoruyorsunuz ve güzel, kolay etkilenebilir doğanız her şeyi anında algılayıp perspektife koyamıyor. Ve bu arada yazarlar öyle bir temaya sahipler ki, yazdıklarına o kadar kapılıp gidiyorlar ki, bir noktada gerçeğin kenarları siliniyor, neyin kurgu olup neyin olmadığını fark edemiyorlar. Bence bu normal, sadece aklımızın oyunları
- These users thanked the author Samara for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, AnonimTmn, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
yazarlar da böyle... yazarlar nerede ve ben neredeyim))) ... ama belki de doğrudur, çok fazla "hatırladım"... yoksa her konuda bir şekilde huzursuzluk duyuyordum...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Nick1979, Murena0314, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
yani arkadaşlarınızla buluşursunuz ve hatırlarsınız.. ama ben çocukluğumdan kimseyle tanışmıyorum)) )) tüm bunları o zamandan beri nereden hatırlıyorum?Samara: ↑27 Mar 2024, 17:33 Natali_Natali, Bu normal, merhum arkadaşımı uzun süre tenimin yanında hissettim ve ziyaret etmek için ailemin evinin bahçesine gittiğimde garaja giriyorum, çocuklar mahalle yetişecek, oyun başlayacak, benim dediğim gibi, hatırlıyorsun, hatırlamıyorsun ve uzun zaman önce unuttuğun eski hikayeler ortaya çıkıyor ama hatırlıyorsun
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 4 months
Natali_Natali, Merhaba, elbette tanıdık bir durum sıklıkla yaşanıyor bana göre Java’da bu
hatta bazen oturuyorum ve dalmış gibi görünüyorum anılar Konuşmaya başlıyorum
ve sonra kız kardeşim yanıma gelip yüzünde şaşkınlıkla bana bakıyor ve ne yapıyorsun diye soruyor?
Kiminle iletişim kuruyorsunuz? Hemen gerçekliğe dönüyorum ve gülümsüyorum
Ona biraz hayal kurduğumu söylüyorum, o da senin aslında
oturup doğrudan konuşursunuz, sesinizi yükselterek veya
kısacası geçmişim ve kaygısız çocuğum hakkında söylenmeme izin vermiyorlar
öyleyse eğer bu durum sizi rahatsız ediyor
sonra "Regressologist"
işte onun telgraftaki takma adı, adı Maria Strekoz
@MariaStrekoz
- These users thanked the author alexandr.lvov for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Artık çocukluğumda yaşanan her şey 15 yıl önce olmamış gibi bir durumum var... ve sanki her şey daha dün olmuş gibi... Hatta biraz ürkütücüyüm çünkü her şeyi hatırladım.. . ve...
lanet olsun...
nGeçmişle konuşmuyorum... gerçi o beni bırakmazsa muhtemelen ben de başlayacağım....Natali_Natali, Merhaba , tanıdık bir durum, elbette, bu Java’da sıklıkla başıma geliyorhatta bazen oturup dalmış gibi görünüyorum anılar I konuşmaya başlayın
ve sonra kız kardeşim yanıma gelip yüzünde şaşkınlıkla bana yandan bakıyor ve ne olduğunu soruyor yapıyor musun?
Kiminle iletişim kuruyorsunuz? Hemen gerçekliğe dönüyorum ve gülümsüyorum
Ona biraz hayal kurduğumu söylüyorum, o da senin aslında
oturup doğrudan konuşursunuz, sesinizi yükselterek veya
kısacası geçmişim ve kaygısız çocuğum hakkında söylenmeme izin vermiyorlar
öyleyse eğer bu durum sizi rahatsız ediyor
sonra "Regressologist"
işte onun telgraftaki takma adı, adı Maria Strekoz
@MariaStrekoz
Artık çocukluğumda yaşanan her şey 15 yıl önce olmamış gibi bir durumum var... ve sanki her şey daha dün olmuş gibi... Hatta biraz ürkütücüyüm çünkü her şeyi hatırladım.. . ve...
lanet olsun...
- alexandr.lvov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Natali_Natali, üzülme! Burada ürkütücü bir şey yok. Etkilenebilir sanatsal insanlarda hafıza tam da bu şekilde çalışır. Deneyimlerime değineceğim. Çok sık olmasa da çok nadiren
birdenbire, örneğin beklenmedik bir koku veya müzik sesi gibi saçma bir şey yüzünden
yıllar önce olmuş bir bölümün bir bölümü aklıma geliyor, uzun zaman önce ve sonsuza dek unutulmuş gibiydi. Ve gözlerinizin önünde: eski durum,
eski insanlarla eski eylemler. Ve her şey açık ve parlak - işte şu anda bu oluyor... Ve sonra - her şey
normal düzenine dönüyor...
birdenbire, örneğin beklenmedik bir koku veya müzik sesi gibi saçma bir şey yüzünden
yıllar önce olmuş bir bölümün bir bölümü aklıma geliyor, uzun zaman önce ve sonsuza dek unutulmuş gibiydi. Ve gözlerinizin önünde: eski durum,
eski insanlarla eski eylemler. Ve her şey açık ve parlak - işte şu anda bu oluyor... Ve sonra - her şey
normal düzenine dönüyor...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, AnonimTmn
-
- Nirvana’dayım
damn... Umarım her şey eski haline döner. benim için de normal "kendi yolun"....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Kesinlikle geri dönecek! Ama hemen değil...Natali_Natali: ↑27 Mar 2024, 19:38damn... Umarım her şey yoluna girer "kendi parçasına" dön....Ve sonra - her şey
yoluna geri döner...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
Natali_Natali, Hikaye yazdıktan sonra kız arkadaşlarınızı rüyanızda görüyorsanız , o zaman burada tuhaf bir şey yok.
Çok etkilenebilir bir insansınız ve bu foruma hikayelerinizi yayınladığınızda, daha önce yaşadığınız duyguları yeniden yaşayarak birçok şeyin kendinizden geçmesine izin verdiğiniz açık. Bundan vazgeçmeniz çok zor. Evet, aslında istemiyorsun. Sizin için acı verici mi yoksa hoş mu olduğu başka bir sorudur.
Fakat bu bir yansıtmaya dönüşüyor; arkadaşlarınızı rüyanızda görüyorsunuz, sonradan onlarla gerçekte tanışmayı bekliyorsunuz. Projeksiyonu kendiniz yaratırsınız.
Ve gerçekte, görünüşe göre, bu kadar dostane bağlantılar yok, duygusal olarak geçmişte olduğu kadar yakın olacağınız kız arkadaşlar da yok.
Belki de şu anki hayatınızda, hisler ve duygular açısından sizin için önemli olan bir şeyin gerçekleşmediği bir tür durgunluk vardır. Buna ek olarak, yaş ilerledikçe kişi daha kapalı hale gelir; hem hormonlar hem de diyet olumsuz etki yapar ve olup bitenlere ilişkin algı değişir/donuklaşır. Kısacası gençliğimdeki o parlak renkler yokmuş gibi. Ama boyalar ve tuvaller var... Sanatçının havasında değil ;)
Çok etkilenebilir bir insansınız ve bu foruma hikayelerinizi yayınladığınızda, daha önce yaşadığınız duyguları yeniden yaşayarak birçok şeyin kendinizden geçmesine izin verdiğiniz açık. Bundan vazgeçmeniz çok zor. Evet, aslında istemiyorsun. Sizin için acı verici mi yoksa hoş mu olduğu başka bir sorudur.
Fakat bu bir yansıtmaya dönüşüyor; arkadaşlarınızı rüyanızda görüyorsunuz, sonradan onlarla gerçekte tanışmayı bekliyorsunuz. Projeksiyonu kendiniz yaratırsınız.
Ve gerçekte, görünüşe göre, bu kadar dostane bağlantılar yok, duygusal olarak geçmişte olduğu kadar yakın olacağınız kız arkadaşlar da yok.
Belki de şu anki hayatınızda, hisler ve duygular açısından sizin için önemli olan bir şeyin gerçekleşmediği bir tür durgunluk vardır. Buna ek olarak, yaş ilerledikçe kişi daha kapalı hale gelir; hem hormonlar hem de diyet olumsuz etki yapar ve olup bitenlere ilişkin algı değişir/donuklaşır. Kısacası gençliğimdeki o parlak renkler yokmuş gibi. Ama boyalar ve tuvaller var... Sanatçının havasında değil ;)
- These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Kendimi tam olarak kötü hissediyorum çünkü benim için anılar sadece "canlanmakla kalmadı", benim için önemli hale geldiler... Sanki tüm bunlar şimdi oluyormuş gibi, eylemlerimin ve tepkilerimin belli sonuçları olacak... Devamı olacak... sadece neyin devamı? örneğin, Tanya uzun yıllardır ortalıkta yok((((....
Buradaki mesele benim rüya görmeye başlamam bile değil onlar hakkında... Nedense okul yıllarımda olanları en küçük ayrıntısına kadar hatırlamaya başladım... sanki her şey 12 yıl önce değil, tam anlamıyla dün olmuş gibi... tüm izlenimlerle, yüz ifadeleriyle. ifadeler, gülümsemeler, kim ne dedi, vs... Tamam, keşke o rüyaları görebilseydim... özellikle de kızların "iyi" olduğunu hayal etmek istediğim için...
Kendimi tam olarak kötü hissediyorum çünkü benim için anılar sadece "canlanmakla kalmadı", benim için önemli hale geldiler... Sanki tüm bunlar şimdi oluyormuş gibi, eylemlerimin ve tepkilerimin belli sonuçları olacak... Devamı olacak... sadece neyin devamı? örneğin, Tanya uzun yıllardır ortalıkta yok((((....
- Murena0314
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
sen benim küçük balığımsın.

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 161
Yazmayı bırak. ..En azından bir süreliğine. Yoksa hakikat "guguk" buna dayanamaz... Alışkanlıktan ve hazırlık yapmadan kendinizi bu kadar yoramazsınız...Natali_Natali: ↑27 Mar 2024, 18:38 Hatta biraz ürkütücüyüm çünkü her şeyi hatırladım... ve...
damn...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Merak etmeyin, her şey yoluna girecek, geçecek.
Sadece dinlenin, ara verin, gevşeyin.
Ve her şey kesinlikle yoluna girecek.
Bu gerçekten oluyor. Her şeyi o kadar ayrıntılı anlatıyorsunuz ki, her seferinde hayatınızın bu anlarını yeniden yaşıyor gibi görünüyorsunuz. Ve çok yazdığım için işte hepsi anılarve akın akın geri geldi.Natali_Natali: ↑27 Mar 2024, 16:39 Millet, geceleri beni ziyaret eden tuhaf rüyaları sizinle paylaşmak istiyorum ve bu tür rüyalar tam da Hikayelerimi yazmaya başladıktan sonra bana gelmeye başladı.
Gerçekte bile birkaç gün boyunca rüyalarımı görmeye başladım. Yeniden çocukluğuma, okul yıllarıma, bahçeme ve Irkin köyüne döndüğüme dair güçlü bir duygu. Birkaç gün boyunca çocukluğuma döndüğüm hissine kapıldım. O kadar çok şey hatırladım ki daha dün, hiç hatırlamadım ve unuttum... daha doğrusu unuttuğumu sandım... neredeyse 10 yıldır hatırlamadığım çeşitli "küçük şeyler", her türlü "saçmalık" Yıllar geçti ama şimdi aklıma geldi... Kızlardan hangisi ne dedi, ne yaptı, kime ne sözler verdi, birlikte nasıl oynadılar ve ne sırları vardı)))... Hatta hatırlıyorum hangimiz ne giyiyorduk... Ve "tüm bu "nostalji" birdenbire üzerime çöküyor... özellikle de gün güneşli ve sessizse..
dün ben de rüyamda Irka’yı tam olarak aynı şekilde gördüm... sadece Irka görüyor gibiydi hayatta ol.... Irka, 10 yıl önce kendi Kazakistan’ına gitmek üzere yola çıktığında istasyona gelip onu uğurlamadığım için beni azarladı, hatta daha da fazlası... Ona söylüyorum sen kendin beni terk ettin, kaçtın. gideceğin konusunda beni uyarmadın bile (((...ki bu benim hatam... ve "bununla hiçbir ilgisinin olmadığını", onu götürenin anne ve babası olduğunu ve ayrılmak istemediğini söyledi... ayrıca bana meşgul olduğunu ve daha sonra okula gittiğimi söyledi. bir hafta boyunca istasyonda kaldı ve ebeveynleri treni beklerken birlikte olabileceği yerleri aradı...
Ve her şey kesinlikle yoluna girecek.
- These users thanked the author Nick1979 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Danışmanlar geldi......
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Zorba Carrie, İskender
-
- Orgazm!
nEğer içtenlikle inanıyorsanız, ölen ve hayatta olan yakın arkadaşlarınız için dua etmek için kiliseye gidebilirsiniz.
Yukarıdaki yorumumda, yalnızca sizin "bazı nedenlerden dolayı" öyle olmadığını varsaydım. tesadüfi bir olaydır ama birdenbire olmaz, gözle/bilinçle görülmeyen bir önkoşul vardır. Ama bu önkoşulun oluştuğu yere - içeriden ya da dışarıdan - bakmanız, geri sarmanız gerekir. Basitçe söylemek gerekirse, eğer bir içki gibi iç çamaşırımın altına tüm detayları girmem gereken bir durum yoksa bir şeyi ayrıntılı olarak hatırlamayacağım
İki nedeni var - Dışsal ve içsel, bana bir şeyi hatırlattı. Kafa ayrıntılarla dolu.
Ve içsel, dışsal uyaranlar olmadan - burada tüm gerçeklerle birlikte kişisel olanı gösteriyor. dış refah veya eksikliği, içeriden patlar, eziyet eder, gerilir, tatlı bir şekilde gıdıklanır vb.
Bu tam olarak ne için çabaladığınızı, neyin eksik olduğunu söylüyor - formda değil, ama. özünde.
Bu sana eziyet ediyor mu, moralini bozuyor mu?Natali_Natali: ↑27 Mar 2024, 21:36Buradaki mesele hiç de öyle değil rüyamda bana dönüştüler... nedense okul yıllarımda olanları en ince ayrıntısına kadar hatırlamaya başladım... sanki her şey 12 yıl önce değil de tam anlamıyla dün olmuş gibi... tüm yaşananlarla... izlenimler, yüz ifadeleri, gülümsemeler, kim ne dedi vs. h...tamam, keşke bu rüyaları görseydim... özellikle de kızlar hakkında "iyi" rüyalar görmek istediğim için...Natali_Natali, Hikâye yazdıktan sonra kız arkadaşlarınızı rüyanızda görüyorsanız bunda tuhaf bir şey yok.
nTam olarak kendimi kötü hissediyorum çünkü benim için anılar sadece "canlanmakla kalmadı", benim için önemli hale geldiler... sanki tüm bunlar şu anda oluyormuş gibi ve eylemlerimin ve tepkilerimin belirli sonuçları olacak... devamı...
sadece neyin devamı? örneğin, Tanya uzun yıllardır yok((((....
nEğer içtenlikle inanıyorsanız, ölen ve hayatta olan yakın arkadaşlarınız için dua etmek için kiliseye gidebilirsiniz.
Yukarıdaki yorumumda, yalnızca sizin "bazı nedenlerden dolayı" öyle olmadığını varsaydım. tesadüfi bir olaydır ama birdenbire olmaz, gözle/bilinçle görülmeyen bir önkoşul vardır. Ama bu önkoşulun oluştuğu yere - içeriden ya da dışarıdan - bakmanız, geri sarmanız gerekir. Basitçe söylemek gerekirse, eğer bir içki gibi iç çamaşırımın altına tüm detayları girmem gereken bir durum yoksa bir şeyi ayrıntılı olarak hatırlamayacağım
İki nedeni var - Dışsal ve içsel, bana bir şeyi hatırlattı. Kafa ayrıntılarla dolu.
Ve içsel, dışsal uyaranlar olmadan - burada tüm gerçeklerle birlikte kişisel olanı gösteriyor. dış refah veya eksikliği, içeriden patlar, eziyet eder, gerilir, tatlı bir şekilde gıdıklanır vb.
Bu tam olarak ne için çabaladığınızı, neyin eksik olduğunu söylüyor - formda değil, ama. özünde.
- Christmas_Christmas, AnonimTmn
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Konu ezoteriklik kokuyor.
Karmayı temizleyin ve 7. çakrayı geri çevirin))
Natalie’ye psikiyatri hastanesine gitmesini tavsiye ediyoruz ;)
Konu ezoteriklik kokuyor.
Karmayı temizleyin ve 7. çakrayı geri çevirin))
- Eustace, Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Ben de aynı şeyden bahsediyorum. )
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Natali_Natali, lapul, kimseyi dinleme, yazmak.

- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, seksforumu_, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Geçmişi ziyaret etmek harika))Natali_Natali: ↑27 Mar 2024, 21:36Buradaki mesele hiç de öyle değil rüyamda bana dönüştüler... nedense okul yıllarımda olanları en ince ayrıntısına kadar hatırlamaya başladım... sanki her şey 12 yıl önce değil de tam anlamıyla dün olmuş gibi... tüm yaşananlarla... izlenimler, yüz ifadeleri, gülümsemeler, kim ne dedi vs. h...tamam, keşke bu rüyaları görseydim... özellikle de kızlar hakkında "iyi" rüyalar görmek istediğim için...Natali_Natali, Hikâye yazdıktan sonra kız arkadaşlarınızı rüyanızda görüyorsanız bunda tuhaf bir şey yok.
nTam olarak kendimi kötü hissediyorum çünkü benim için anılar sadece "canlanmakla kalmadı", benim için önemli hale geldiler... sanki tüm bunlar şu anda oluyormuş gibi ve eylemlerimin ve tepkilerimin belirli sonuçları olacak... devamı...
sadece neyin devamı? örneğin, Tanya uzun yıllardır ortalıkta yok ((((....
- These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
ama bunu yapmazdım henüz ölmek istiyorum.... genellikle bu, kişinin daha önce sahip olduğu durumdur...
Gerçek şu ki, endişelenmiyorum... bu "anılar". " bir nedenden dolayı kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyor.. Kendimi "orada" hissediyorum ve sonra, buradan ve şu andan daha iyi hissediyorum... ve bir nedenden dolayı bu durumu ürkütücü kılıyor...Nick1979: ↑27 Mar 2024, 22:13 Bu gerçekten oluyor. Her şeyi o kadar ayrıntılı anlatıyorsunuz ki, her seferinde hayatınızın bu anlarını yeniden yaşıyor gibi görünüyorsunuz. Ve çok yazdığım için işte hepsi anılar ve akın akın geri geldi.
Ve her şey kesinlikle iyi olacak.
ama bunu yapmazdım henüz ölmek istiyorum.... genellikle bu, kişinin daha önce sahip olduğu durumdur...
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
gerçek şu ki seni üzmüyor.. tam tersine istiyorum “Oraya gitmek” ve bunu çok güçlü bir şekilde istemek..... ve bu normal değil, bana öyle geliyor ki....
-
- Nirvana’dayım
a akıl hastanesi bir psikiyatri hastanesi değildir... ama uzak akrabam da vardı... eminim o da aynı durumdaydı.. gençliğinde nasıl olduğunu hatırlıyordu... gülümseyerek dolaşıyordu... ve sonra... bir kalp saldırı (((....
-
- Nirvana’dayım
Yazmayacağımı söylemedim... Yazacağım... ama yazmayacağım "konu" hakkında "....
-
- Nirvana’dayım
eh. Sus, sus aşkım!
-
- Nirvana’dayım
Harika, tartışmıyorum... o geçmişte nasıl geride kalmamak gerektiğini .. sonsuza kadar(((( ...
-
- Nirvana’dayım
geride kalmayacaksınız, merak etmeyin.
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Senin için her şey yolunda. Her şey geçecek.
Bizi böyle korkutma.
Haydi, tüm kötü düşünceleri kafandan at.Natali_Natali: ↑27 Mar 2024, 22:48 yani gerçek şu ki endişelenmiyorum... bu "anılar" bir nedenden dolayı kendimi çok iyi hissettiriyor.. "orada ve o zaman" kendimi burada ve şimdiden daha iyi hissediyorum... ve bu yüzden bazı nedenlerden dolayı bu tüyler ürpertici...
ama henüz ölmek istemezdim.... genellikle bu, bir kişinin daha önce sahip olduğu durumdur...
Senin için her şey yolunda. Her şey geçecek.
Bizi böyle korkutma.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
-
- Nirvana’dayım
- Nick1979, seksforumu_
-