Okulda seks
-
Автор темыKişi 7
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 10 months
Okulda seks
Okulda seks yaptınız mı Mezun olduktan sonra ve mutlaka bu okulda mı oldunuz? Peki nasıldı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Okulda seks
Öyleydi. Daha sonra zaten tıp akademisinde okuyordu ve kız arkadaşıyla birlikte köydeki ailesinin yanına gitti. Orada bir de ablası vardı (aralarında 10 yaş fark var). O zamanlar kız kardeşim köydeki bir okulun baş öğretmeniydi. Aynı yıl, kışın okul müdürü olmayı hedefliyordu; şu anki müdür, emekliliğinden önceki son aylarını bitirmek üzereydi. Yaz mevsimiydi. Köye yaptığımız ziyaretlerden birinde kız kardeşimin okula gitmesi gerekiyordu. İnternette bir şeyler araması gerekiyordu. Ve o zamanlar köyde sadece okuldaki bilgisayar bilimleri sınıfında internet vardı. Arkadaşlık için onunla birlikte gittik. Okulda kimse yoktu. Anahtarlarla okulun kapılarını açtıktan sonra kız kardeşim bilgisayar bilimleri sınıfına yöneldi ve arkadaşımla ben boş okulda dolaşmaya karar verdik. İkinci kata çıktık, sınıflarda dolaştık ve sınıflardan birinde masanın üzerinde cinsel zevklerin tadını çıkardık. Kız arkadaşım asla duygusal olarak kendini dizginlemedi ve sik onun amının içindeyken ciğerlerinin tepesinde çığlık attı. Ve sen onu ağzına koyana kadar çığlık atacak. Peki bunu beğen Kız arkadaşımın çığlıkları eşliğinde masanın üzerinde belli bir süre seviştik ve eğlendikten sonra kız kardeşinin bilgisayar bilimleri ofisine geldik. Aynı kişi başını monitörden kaldırmadan hemen şunları söyledi:
- Daha sessiz inleyebilirdim. Muhtemelen sadece senin çığlıklarını burada değil, okulun yakınındaki tüm caddede duydum.
- Daha sessiz inleyebilirdim. Muhtemelen sadece senin çığlıklarını burada değil, okulun yakınındaki tüm caddede duydum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 10 months
8. sınıftayken kız arkadaşımı kimsenin izlemediği bir yerde oral seks yapması konusunda ikna etmiştim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Diskoda kız arkadaşını tuvalete çağırdı ve orada onu farklı pozlarla memnun etti, sonra dansa geri döndüler, sonra kızları okuldan eve sürüklemeye başladı, ardından okulda yarı zamanlı öğretmen olarak çalıştı ve kızlar kendileri gelip onu baştan çıkardılar, çoğu başardı))) bekaretlerinden birini masasında kaybetti
- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- Aslan 123540
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post