İsimsiz olarak! Kız 20 yaşında. Eski listemi garajdaki bir sandıkta buldum...
-
- Potansiyel seks nesnesi
İsimsiz olarak! Kız 20 yaşında. Eski listemi garajdaki bir sandıkta buldum...
İsimsiz olarak! Kız 20 yaşında. Eski istek listemi garajdaki bir sandıkta buldum. 20 yaşında ne yapmalı? 2014 yılında yazdım. Nargile içmek, çok sevdiğin bir adamı terk etmek, arkadaşına koyun deyip onun erkek arkadaşıyla yatmak, şehrin en çirkin genciyle korumasız yatmak gibiydi. Bir arkadaşımla başlamaya karar verdim. Erkek arkadaşı vahşi bir kadın avcısıydı, bu yüzden onu ikna etmem gerekmedi. Nargile de ertesi hafta izin gününde bir arkadaşının evinde sigara içmeye gitti. Bir sonraki adam daha zordu; ben benimkine çok saygı duydum ve takdir ettim ama liste bir listedir. Ayrılmak zorunda kaldım. Derin bir aşkın olmaması iyi. Listenin sonuncusu daha genç bir ucubeyle yatıyordu. Eski okulumdan şu anda 16 yaşında olan, üçüncü dereceden obezite hastası, akıl hastası, sürekli oyun oynayan bir adam tanıyordum. Yazışmalarla onu baştan çıkarmam iki haftamı aldı. Tanıştığımızda dantellerime hayran kaldı, birlikte uyuduk. Bana girdiğinde her dakika kendimi hasta hissediyordum. Sorun şu ki, bir gecikmem var. Sağlık açısından kürtaj yapılamaz. Böyle bir salak doğurmak ve ondan bir çocuk yetiştirmek için kendimi böyle bir hayattan asarım. Kız kardeşim bana Lesha’ya eski sevgilime çocuğun kendisinden olduğunu söylememi tavsiye ediyor ama zamanlama tutmuyor. Erkekler bundan ne anlıyor? Ne yapalım? Annem henüz hiçbir şey bilmiyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anonim! Kız 20 yaşında. Eski listemi garajdaki bir sandıkta buldum...
Bu harika!!! Eğer doğruysa elbette.
Bu, bu forumda okuduğum en iyi şey!Anonim: ↑08 Dec 2019, 19:43 Anonim! Kız 20 yaşında. Eski istek listemi garajdaki bir sandıkta buldum. 20 yaşında ne yapmalı? 2014 yılında yazdım. Nargile içmek, çok sevdiğin bir adamı terk etmek, arkadaşına koyun deyip onun erkek arkadaşıyla yatmak, şehrin en çirkin genciyle korumasız yatmak gibiydi. Bir arkadaşımla başlamaya karar verdim. Erkek arkadaşı vahşi bir kadın avcısıydı, bu yüzden onu ikna etmem gerekmedi. Nargile de ertesi hafta izin gününde bir arkadaşının evinde sigara içmeye gitti. Bir sonraki adam daha zordu; ben benimkine çok saygı duydum ve takdir ettim ama liste bir listedir. Ayrılmak zorunda kaldım. Derin bir aşkın olmaması iyi. Listenin sonuncusu daha genç bir ucubeyle yatıyordu. Eski okulumdan şu anda 16 yaşında olan, üçüncü dereceden obezite hastası, akıl hastası, sürekli oyun oynayan bir adam tanıyordum. Yazışmalarla onu baştan çıkarmam iki haftamı aldı. Tanıştığımızda dantellerime hayran kaldı, birlikte uyuduk. Bana girdiğinde her dakika kendimi hasta hissediyordum. Sorun şu ki, bir gecikmem var. Sağlık açısından kürtaj yapılamaz. Böyle bir salak doğurmak ve ondan bir çocuk yetiştirmek için kendimi böyle bir hayattan asarım. Kız kardeşim bana Lesha’ya eski sevgilime çocuğun kendisinden olduğunu söylememi tavsiye ediyor ama zamanlama tutmuyor. Erkekler bundan ne anlıyor? Ne yapalım? Annem henüz hiçbir şey bilmiyor.
Bu harika!!! Eğer doğruysa elbette.
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 3):
- Tanuşka, Viar, Mancuso
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Peki...
Artık geriye şehrinizin en eski ve en zengin valiziyle uyumak ve bu çocuğu ona asmak kalıyor, hepsi bu.

Artık geriye şehrinizin en eski ve en zengin valiziyle uyumak ve bu çocuğu ona asmak kalıyor, hepsi bu.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 4):
- Juravl, Viar, Mancuso, Nicolausblind
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Orientation: heteroseksüel
Beyler, neden eski konulara tepki gösteriyorsunuz? İsimsiz birinin internetten çalınmış bir hikaye yayınladığını mı düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Tanuşka
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Lanet olsun , Tarihe bakmadım ama konu feed’de belirdi.Evgenii-SPb: ↑16 Oct 2021, 22:33 Arkadaşlar, neden eski konulara tepki gösteriyorsunuz? İsimsiz birinin internetten çalınmış bir hikaye yayınladığını mı düşünüyorsunuz?

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
Boyan, boyan. 15’te bu hikayeyi görmüştüm ve başlık benim hastalıklı fantezimdi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 817 Views
-
Last post by N@TyPaL
-