Dior’un Günlüğü #27

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #27

Unread post by Christina Dior »

Berlin’de bir arkadaşımı ziyaret ediyordum ve tabii ki onların karanlık odaları olan efsane kulüplerine gitmek istiyordum...) Bilmeyenler için burası bir kulüpte hiç ışığın olmadığı ve insanların rastgele sikiştiği bir oda. karanlıkta buldukları her şeyi. Böylece böyle bir kulübe gittik, açık elbiseli iki güzel kız gibi yüz kontrolünü kolayca geçtik. İçeride iyice içtiler, dans ettiler ve o odaya koştular. Birkaç dakika sonra birisi bana el yordamıyla dokundu, bunlar sadece kocaman erkek elleriydi. Bu eller vücudumu keşfetmeye başladı, elbise aşağı çekildi, göğüslerim serbest kaldı ve eli hemen amımın üzerindeydi. Bu duygu çok sıradışı! İki dakika daha geçtikten sonra dizlerimi iyice açarak çömeliyordum ve çok yüksek sesli trans müziği eşliğinde aletimi derinden boğazlayarak adamı cennete gönderiyordum. Bu sırada amımı okşadığım elimde sıcak bir avuç içi hissettim. Elimi sıkıca sıktılar ve ikinci bir penisi yumruğuma ittiler! Gözlerimi şaşkınlıkla genişlettim ama aleti boğazıma sokmayı bırakmadım. Beni saçlarımdan tutan erkekler sırayla beni ağızlarına çekiyor, sürekli birbirlerine veriyorlardı. Buna karşılık ben de sıcak siki olabildiğince iyi ve derinden servis etmeye çalıştım, kendimi boğazıma vurup salyalarımla boğuldum. Bir noktada, gözlerimi kapattığım ve müzik eşliğinde aletimi emdiğimde boğulduğumda, biri beni arkadan koltuk altlarımdan yakalayıp ayağa kaldırdı. Ayaklarımın üzerinde durup, dizlerimi bükmeden, öne doğru eğilerek, iki elimle uzuvlarımı tuttum, nefesimi tutarak bundan sonra olacakları bekledim, kalbim deli gibi çarpıyordu. Adamların avuçları elbisemi kaldırdı, külotumu dizlerime kadar çekti ve bir usta gibi bacaklarımın arasını okşamaya başladı. Kalbim küt küt atıyordu ve amımdan sıvı akıyordu. Ben donup kalmışken saçlarımdan tutup penise doğru çektiler. İki kere sormama gerek kalmadı ve dolgun dudaklarımı açarak penisimin ıslak başını ağzıma soktum. Onlar arkadan parmaklarıyla amımı okşarken, ben de tükürüğümden ıslak olan üyeleri dönüşümlü olarak emdim. Arkamda duran adam amımı incelemekten yoruldu ve gülümün yapraklarıyla sıcak bir kafanın içine girdiğini hissettim... Bir saniye daha ve erkekler sikini içime kadar ittiler ve sikini ağzımdan çıkardılar Yüksek sesle inledim ama hemen aletiyle ağzımı kapattılar. Bir kulüpte, karanlık bir odada, çok yüksek sesli müzik eşliğinde, tanımadığım adamlar beni yaklaşık yarım saat boyunca birbirlerinin yanından geçirerek daire şeklinde siktiler. Uluduğum başka bir orgazmdan sonra! Beni dizlerimin üstüne koydular, kıçımın üzerine çöktüm ve elimle amımı okşamaya başladım. Ne olacağını anladım ve bu yüzden gözlerimi kapadım ve dilimi uzattım. Erkeklerin ve sıcak erkek nektarının tekrar tekrar yüzüme çarpması için uzun süre beklemem gerekmedi. Erkekler yüzüme sperm dökmeyi bitirdiğinde, amımı tutarak karanlık odadan dışarı atladım ve çıkarken güçlü bir orgazm beni deldi. Elbisem belimden sarkıyordu, tangam tek bacağımdan sarkıyordu ve yüzüm tamamen spermle kaplıydı ve orgazmdan titreyerek sızlanarak ve neredeyse ağlayarak amımı elimle tuttum. Kendisi de çok dinlenen bir arkadaşımızla buluştuktan sonra eve gittik.
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 4):
Ahah, Seks tavuğu, sapık, Neşeli Roger
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 10 months
 Ynt: Dior Günlüğü #27

Unread post by Ahah »

KristinaDior: 22 Jan 2024, 18:15 Elbisem belimden sarkıyordu, tangam tek bacağımdan sarkıyordu ve yüzüm tamamen spermle kaplıydı ve elimle amımı tutuyordum, sızlanıyor ve neredeyse ağlayacak, orgazmdan titriyordum. Bir arkadaşımla buluşup o da çok dinlendi ve eve gittik.
Ah, keşke şu anda seni görebilseydim : Gül:
These users thanked the author Ahah for the post:
Christina Dior
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 7 months
 Ynt: Dior Günlüğü #27

Unread post by sapık »

Harika bir hikaye. Berlin’de bu tür kulüpler nasıl bulunur?
These users thanked the author sapık for the post:
Christina Dior
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”