İsimsiz olarak. Pencerenin dışında bebek arabasındaki çocuklar çığlık atıyor, arabalar korna çalıyordu...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Pencerenin dışında bebek arabasındaki çocuklar çığlık atıyor, arabalar korna çalıyordu...

Unread post by Anonim »

anonim
Bebek arabasındaki çocuklar pencerenin dışında çığlık atıyordu, arabalar korna çalıyordu ve ara sıra sahanlıkta bazı sesler duyuluyordu. Görünüşe göre komşulara yeni mobilyalar getirilmiş. Ama tüm bunlar şehvetimin sisli bir perdesiyle örtülmüştü... önümde yerde harika bir kadın sırtı parlıyordu, hafifçe yayılmış bir popo parlıyordu, tepeleri sivri göğüsler süper cinsel bir şekilde parlıyordu... Nadya’nın dudakları yana kaydı şehvetli etim bir aşağı bir yukarı, kendimi o sıcak kadın diliyle boşaltmak istedim…
Biraz sakinleşip kendimi toparladıktan sonra kısa sürede yatağa döndük. Nadi bana bir vernik fırçası verdi ve küçük bacaklarını görkemli bir şekilde çıplak uyluğuma yerleştirdi.
Kendimi bir sanatçı, zanaatkar, müzisyen ve şairin bir arada toplanmış gibi hissettim.
Kadın bacaklarının güzelliği, uzun zamandır klasik şairler tarafından söylenmektedir. Sadece onların zevkini, tüm bu şiirsel tatlı saçmalıkları tamamen paylaştığımı söyleyebilirim. Nadya’nın tırnakları mükemmel. Onlara ağzımla dokundum, her parmağımı yaladım ve her birine saygılı bir iltifat fısıldadım.
İçimdeki erkeği yeniden uyandırdılar. Sik bacaklarımın arasında yalnız başına sıkıştı. Ama devam etmek gerekiyordu. Nadya’nın tırnaklarına satır satır kırmızı oje sürdüm, ayaklarının sıcaklığını içime çektim, aşk yatağında onunla birlikte olmak ister gibi onu tekrar tekrar arzuladım...
Ne yazık ki, ne yazık ki.
İmkansızdı.
Nadia evli bir kadındı ve fazladan hiçbir şeye gücü yetmiyordu.
avokado
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. Pencerenin dışında bebek arabasındaki çocuklar çığlık atıyor, arabalar korna çalıyordu...

Unread post by avokado »

Anonim: 08 Dec 2019, 17:43 hafifçe yayılmış popo parlıyordu, üst kısımlara doğru uzanan göğüsler süper cinsel bir şekilde parlıyordu...
Daha fazlasını okuyamadım... bu Çernobil mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”