Kızlar, bir erkeğe gideceğinizi veya kaka yapmak istediğinizi söylemekten utanır mısınız?
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Kızlar, bir erkeğe gideceğinizi veya kaka yapmak istediğinizi söylemekten utanır mısınız?
Bunu ondan saklayacak mısın? Yaklaşık olarak aynı odada olduğunuzda (örneğin, birlikte yaşıyorsanız veya işyerinde ortak tuvalete sahipseniz) kaka yapmaktan utanıyor musunuz? Yoksa herkesin kaka yaptığı gibi bir kompleksiniz olmaz.
Erkeğin her şeyi anladığı ve bunu istemediğiniz için hiç utandığınız oldu mu?
Erkeğin her şeyi anladığı ve bunu istemediğiniz için hiç utandığınız oldu mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kızlar, bir erkeğe kaka yapmak istediğinizi veya gideceğinizi söylemekten utanır mısınız?
Bağırsakların zayıf olması,
Bütün kızlar bundan utanıyorum, şu anda bu sözlerle hareket etmek tamamen erkeksi bir davranış, benden sonra seni orada sikeceğim, yaklaşık 25 dakika boyunca içeri girmeyin ve bir gülümsemeyle greve gidin
Evet, yapmayız’ Bunu dinlemeye gitmedim, işteyken güzel bir kıza bakıyordum ve bir şey oldu, tuvalete gittim ve o çıktı, paylaştık, orada neredeyse ölüyordum, ondan sonra öyle şaşkına döndüm ki, yapmadım. artık ona bakma
Bütün kızlar bundan utanıyorum, şu anda bu sözlerle hareket etmek tamamen erkeksi bir davranış, benden sonra seni orada sikeceğim, yaklaşık 25 dakika boyunca içeri girmeyin ve bir gülümsemeyle greve gidin
Evet, yapmayız’ Bunu dinlemeye gitmedim, işteyken güzel bir kıza bakıyordum ve bir şey oldu, tuvalete gittim ve o çıktı, paylaştık, orada neredeyse ölüyordum, ondan sonra öyle şaşkına döndüm ki, yapmadım. artık ona bakma
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- angrove
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
Re: Kızlar, bir erkeğe kaka yapmak istediğinizi veya gideceğinizi söylemekten utanır mısınız?
aleksey.bro, kaç yaşındaydı? Güzel sıska mı?
-
- Orgazm!
Bağırsak zayıflığı,
Evet bu kadar işte bu kadar, biraz ince bir sarışın, 22-25 yaşlarında ve kalçaları ata benziyor

Evet bu kadar işte bu kadar, biraz ince bir sarışın, 22-25 yaşlarında ve kalçaları ata benziyor
- angrove
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
aleksey.bro, evet. Ve bu güzelliklerin bu kadar koktuğunu ve çok fazla kaka yaptığını düşünmezsiniz))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 236
Bir zamanlar güzellerin kaka yapmadığını düşünmüştüm
ama evlendiğimde bu bir sürprizdi; deli gibi kaka yapıyor.

-
- Orgazm!
Bağırsak zayıf,
Yapacağım sana sırrımı söylüyorum genç arkadaşım)) bir biyoloji dersinden, bir kız ne kadar küçük ve ince olursa, sindirimi o kadar iyi çalışır ve o kadar çok sikişir)
Yapacağım sana sırrımı söylüyorum genç arkadaşım)) bir biyoloji dersinden, bir kız ne kadar küçük ve ince olursa, sindirimi o kadar iyi çalışır ve o kadar çok sikişir)
- Fargal94
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
aleksey.bro, evet, bu anlaşılabilir bir durum ama hala içinde yalan söylediği ortaya çıkmadı)
- These users thanked the author zayıf bağırsak for the post:
- alexey.bro
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
TG’de bu konuyla ilgili videolar vardı. Bu çöp, kızlardan böyle larvalar çıkıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 2 months
Şunu unutmamalıyız:
1. Periler kaka yapmazlar.
2. Her Shrek kız arkadaşının nereye sıçtığını umursamaz.
1. Periler kaka yapmazlar.
2. Her Shrek kız arkadaşının nereye sıçtığını umursamaz.
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
hangi kanallarda çıkıyor? evet kızlar sert kızlardır ve bazıları at gibidirslavik.meshalkin: ↑30 Nov 2023, 19:54 TG’de bu konuyla ilgili videolar vardı. Bu saçmalık, bu tür larvalar kızlardan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Yabancı kızlar, her türden konuyla ilgili videolar vardı.Zayıf bağırsak: ↑02 Dec 2023, 17:49in hangi kanallar? evet, kızlar sert kızlardır ve bazıları at gibidirslavik.meshalkin: ↑30 Nov 2023, 19:54 Tg’de bu konuyla ilgili videolar vardı. Bu bir çöp, kızlardan böyle larvalar çıkıyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 241 Views
-
Last post by Vurgulu
-
- 4 Replies