Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

Автор темы
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Utangaç bebek »

Sizce ensest bir sapkınlık mı yoksa bir tür seks mi?
Şahsen ensesti anlıyorum ama bunu onaylamıyorum.
Ensestin, bazı nedenlerden dolayı yanında kimsenin bulunmadığı "acil" bir seks olduğuna inanıyorum.
Fakat ortaya çıkarsa geçici olmalıdır, aksi takdirde kişi tam bir cinsel yaşam için uygun olmaz. Doğası gereği, akrabalar arasında DEĞİL, seks partneri aramalıyız.
Ensest benim için aynı zamanda hem ilginç hem de korkutucu. Peki, tamam, hala erkek ve kız kardeşler. Ama asla ebeveyn-çocuk ilişkisini kabul etmeyeceğim...
These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
Alexa
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Ensest

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

Utangaç Bebek: 15 Feb 2020, 03:24 Ensest "acil" sekstir
Acil seks mastürbasyondur. :göz kırp:
These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post (total 3):
Alexa, Mart, Kız Alla
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Utangaç Bebek: 15 Feb 2020, 03:24 Sizce ne düşünüyorsunuz: ensest bir sapkınlık mı yoksa bir tür seks mi?
Ensestin, bazı nedenlerden dolayı yanında kimsenin bulunmadığı "acil" bir seks olduğuna inanıyorum.
Fakat ortaya çıkarsa geçici olmalıdır, aksi takdirde kişi tam bir cinsel yaşam için uygun olmaz. Doğası gereği, akrabalar arasında DEĞİL, seks partneri aramalıyız.
Ensest benim için aynı zamanda hem ilginç hem de korkutucu. Peki, tamam, hala erkek ve kız kardeşler. Ama ebeveyn-çocuk ilişkisini asla kabul etmeyeceğim...
Bu konunun ilginizi çektiği açık. Ve görünüşe göre sadece konu değil... Kişisel bir mesaj yazın - sohbete devam edelim... :angel:
These users thanked the author Nikk for the post:
Alexa
olga
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by olga »

Ben kategorik olarak enseste karşıyım. Her ne kadar fizyolojik olarak insanlar buna yatkın olsa da. Bu muhtemelen doğanın doğasında var. 37 yaşındayım, evliyim, bir oğlum var, 16 yaşında. Her zaman küçük olduğunu düşünmüşümdür. Ta ki yanlışlıkla mastürbasyon yaptığını fark edene kadar. Bunun normal olduğunu anlıyorum. Ama çamaşır yıkarken çok şaşırdım... Özel bölgeye yapışan külotum ilk başta öyle sandım ama orada birkaç parça vardı. Kocam olabileceğini düşündüm. Hafta sonuydu ve temizlik yapıyordum. Ve bilgisayardaki tozu sildim. Açıktı ve ben sadece klavyeyi siliyordum, tarayıcıda anne-oğul ensesti olduğunu görünce şok oldum. Etek umurumda değil. Ben zayıf ve güzelim. Onun hâlâ küçük olduğunu sanıyordum. Bazen iç çamaşırlarıyla yürüyebiliyordu. Artık kızların çocuklarını dikkatle izlediğini anlıyorum!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Olga: 12 Mar 2020, 09:24 Ben enseste kategorik olarak karşıyım. Her ne kadar fizyolojik olarak insanlar buna yatkın olsa da. Bu muhtemelen doğanın doğasında var. 37 yaşındayım, evliyim, bir oğlum var, 16 yaşında. Her zaman küçük olduğunu düşünmüşümdür. Ta ki yanlışlıkla mastürbasyon yaptığını fark edene kadar. Bunun normal olduğunu anlıyorum. Ama çamaşır yıkarken çok şaşırdım... Özel bölgeye yapışan külotum ilk başta öyle sandım ama orada birkaç parça vardı. Kocam olabileceğini düşündüm. Hafta sonuydu ve temizlik yapıyordum. Ve bilgisayardaki tozu sildim. Açıktı ve ben sadece klavyeyi siliyordum, tarayıcıda anne-oğul ensesti olduğunu görünce şok oldum. Etek umurumda değil. Ben zayıf ve güzelim. Onun hâlâ küçük olduğunu sanıyordum. Bazen iç çamaşırlarıyla yürüyebiliyordu. Artık kızların çocuklarını yakından takip ettiğini anlıyorum!
Oğlunuz artık çok ama çok yaşında! Ve güzel bir anne onun arzularının nesnesi olabilir. Bir sebep sunmayın ve fantezilerini başka bir nesneye kaydırmaya çalışmayın. İyi şanlar!
Alexa
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Evet, onu başka bir nesneye geçirmeniz gerekiyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 12 Mar 2020, 18:04 Evet, ama onu başka bir nesneye değiştirmelisiniz.
Bu arada, kısa bir süre önce çocuklara yönelik cinsel eğitim üzerine kitaplar görmüştüm. Mağazada farklı yaşlarda. Bak, değerli bir şeyle karşılaşabilirsin...
Alexa
Nick 1976
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nick 1976 »

Üvey babamla çalıştım. Artık her şey yolunda, kendi kızından daha sık hediye alıyor.
These users thanked the author Nick 1976 for the post (total 4):
IDVS03082008, Valeron4ik, Esinti, Alexa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

nik1976n: 13 Apr 2020, 17:43 Üvey babamla çalışıyordum. Her şey yolunda. Artık kendi kızına hediye aldığından daha sık hediye alıyor.
Bu yüzden bunu takdir ettim. ! :)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Oksana, Alexa
alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by alex »

Seks seks gibidir, sıra dışı bir şey değil
These users thanked the author alex for the post (total 2):
Oksana, Alexa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

aleks: 13 Apr 2020, 18:31 Seks olarak seks alışılmadık bir şey değil
O halde neden bu ilişki etrafında bu kadar yaygara var?
Oksana
alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by alex »

niqk: 13 Apr 2020, 18:37
O halde bu ilişki neden bu kadar yaygara koparıyor?
Ahlakçıların hepsi ((
These users thanked the author alex for the post:
Alexa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

aleks: 13 Apr 2020, 18:44
hepsi ahlakçı oldu((
Evet, evet! Halk için nasıl çalışılır, işte böyle hatırlıyorlar) Ahlak kuralları nasıl da güzel, bir şekilde onu unutuyorlar...
Oksana
alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by alex »

niqk: 13 Apr 2020, 19:01
Evet, evet! Halk için nasıl çalışılacağı, ahlakı nasıl hatırladıklarıdır. Ve nasıl eğlenileceğini bir şekilde unutuyorlar...
bu yüzden en yakın arkadaşlarına bile ensestten söz etmiyorlar
These users thanked the author alex for the post (total 2):
Oksana, Alexa
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

aleks: 13 Apr 2020, 20:59 bu yüzden en yakın arkadaşlarına bile ensestten bahsetmiyorlar
Sadece kime söyleyeceğinizi bilmeniz gerekiyor...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Oksana, Alexa
alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by alex »

niqk: 13 Apr 2020, 21:02
bu yüzden en yakın arkadaşlarına bile ensestten bahsetmiyorlar
Sadece kime söylemeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyor... n
unmaalesef herkes anlamayacak((
These users thanked the author alex for the post:
Oksana
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

aleks: 13 Apr 2020, 21:20 unmaalesef herkes anlamayacak((
Eh, anlayanlar da olacak...
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Üvey kızımla sevişiyoruz ama bunu kimseye söyleyemezsin ama ben bu konu hakkında konuşmak istiyorum.
Pasif
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Orientation: biseksüel

Unread post by Pasif »

Her birinin kendine ait olduğu açıktır. Ama bunu anlamıyorum.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Botanikçi olan oğlunu 50’den fazla otoriter bir komşu büyüttü. Hiç kızı olmadı... Birlikte yatıyorlar. Prensip olarak eğer karşılıklı rızaya dayalı ise bu onların kararıdır. Ama baskı altındaysa bu zaten suçtur.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 15 Apr 2020, 11:08 Üvey kızımla sevişiyoruz ama bunu kimseye söyleyemezsin. Ama ben bu konu hakkında konuşmak istiyorum
Peki, eğer istersen. İstiyorum özel mesajla yaz. HER ŞEYİ sakince anlatabilirsiniz! :)
Dima 26
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Dima 26 »

Bunun sadece seks olduğuna katılıyorum. Bazı insanlar bunu tesadüfen alırlar. Veya plana göre. Ben 25 yaşındayım, kız kardeşim de 32 yaşında, evli, güzel, zayıf. Bir kızla yaşıyorum. Çok seksi görünmesine rağmen kız kardeşim hakkında seks hakkında hiçbir düşünce yoktu! Ama dedikleri gibi şeytan beni yoldan çıkardı. Bu olay yazın yaşandı, kız arkadaşım okula gitti ve ben bir ay boyunca onsuz kaldım. Daha sonra kız kardeşim arayıp eşiyle birlikte evimize geleceklerini söylüyor. Ebeveynler ülkede yaşıyordu. Kocasıyla birlikte geldi. Bir hafta boyunca bizimle yaşadı ve onu ilk kez bir kız olarak kısa bir tişört ve külotla dairede dolaşabildiğinde veya temizlik yaparken, külotunun üzerine eğildiğinde ve dudakları göründüğünde istedim ve bardağı taşıran son damla, seks yaptıklarında sesin çok duyulabilir olmasıydı. İşte o zaman ona ilk kez mastürbasyon yaptım. İkincisi tesadüfen geldiğinde mutfakta seks yapıyorlardı. Durum böyleydi. Hepimiz ebeveynlerimizin kulübesine gittik. Barbekü ve şampanya var... sonra kız kardeşimin kocası işe çağrıldı. Neyse ki içki içmeye vakti yoktu. Kutlamaya devam ettik. Kız kardeşim zaten iyice sarhoş oldu. Ebeveynler yatmaya gitti. İki odamız ve iki yatağımız var. Ablam belki hamama gidebilirim diyor... Sarhoşken nereye gideceksin diyorum, yanımdasın diyor. Gerçi ben de sarhoştum. Tabi ben de şaşırdım bu sözlere, ya kocam gelirse, biz de bankadayız, o da ne var, biz kardeşiz dedim! Evet, bir şişe şampanya aldı ve gidelim dedi. Sonra buhar banyosu yapmayı düşündüm ve kocam gitti. Orada şampanya içeceğini söylüyorum... evet. Ben gideceğim. Hamama girdik. Kız kardeş tişörtünü ve şortunu çıkardı, geriye sadece külot ve sutyen kaldı. Zaten çıldırmaya başladım. Daha sonra sütyenini ve külotunu çıkarıyor. Kendinizi uzun bir havluya sarın ve buhar odasına gidin. Şok içinde orada durdum. Soyundum, külotunu aldım ve kokladım. Her yerim titriyordu ve orada durdum. Sonra kız kardeş diyor ki, peki neredesin, git beni buharla, ne yapacağımı bilemedim, adam orada durdu. Havluya sarınıp içeri girdim. Kız kardeş havlu üzerinde çıplak yatıyordu. İçeri girdim, kalbim küt küt atıyordu, süpürgeleri aldım ve onun üzerinde gezdirmeye başladım, figürü süperdi. Boner da bekle dedi, sırtüstü döndü. 2 beden göğüsleri ve düzgünce tıraşlanmış iç dudakları beni delirtiyordu, nasıl oldu bilmiyorum bile, havlum düştü. Ve başını kaldırdı ve senin de uçmanı istedi. Ben cevap veremeden vay dedi. Bunun benim için bu kadar büyük bir tepki olması küçük bir şey. Anlamadım. Ve baktım ki ortada havlu yok ve sikim var gücüyle ayakta duruyor. Bir anda utanmaya başladım. Prensipte benim aletim 18 cm ama seninkinin çok büyük olduğunu söylüyor. Sıradan diyorum. O, yaklaşık olarak sıradan bir koca
15 değil. Sonra "Dokunabilirsin" diyor. Bilmiyorum, elini geri çekti ve onu mastürbasyon yapmaya başladı. İyi diyorum, yoksa kendi kız kardeşimi yıpratacağım. Ve elini tekneden çekti. Güldü ve "Beni sikmez misin?" dedi. Ve ayağa kalktı, kepçeyi suyla doldurdu ve eliyle bacaklarının arasına sabun döktü. Uzun zamandır böyle bir güzellik söylüyorum. O ve Olga muhtemelen cihazınızı iyice yutuyorlar.? Yapmıyorum, yani o berbat değil mi? Yapmıyorum. Sen de kocana. Tabii ki o sasu, hoşuma gidiyor... onun boğazıma girmesi hoşuma gidiyor. Ve senin böyle bir cihazın var ve o bir aptal ve onu nasıl kullanacağını bilmiyor! Ve sonra tamamen delirdim, o emmek istiyor -?? Ben ahhh biz kardeşiz. Otur kardeşim diyor. Ve onu mastürbasyon yapmaya ve sonra da emmeye başladı. Çok heyecan vericiydi. Başını bastırmaya başladım ve kendini okşamaya başladığını gördüm.. Tabi ki hızla ağzına girdim. Çok fazla sperm vardı. O, sen ve at. Gidip biraz şampanya içelim. Öyle bir çıkmaza girmiştim ki ne yapacağımı bile bilmiyordum. Dışarı çıktık ve şampanya içmeye başladık. Çıplak oturuyordum ve sonra tekrar heyecanlanmaya başladım. Zaten tamamen sarhoştu, bir şort ve tişört giydi ve eve girelim dedi. Çabucak giyindim ve sessizce odaya girip uzandık. Sonra anladım ki yine emmeye çalışıyor, tabii ki verdim. Zaten sarhoştu ve hiçbir şey yapamıyordu. Ve sonra bana ne olduğunu bile bilmiyorum, şortunu çıkardım ve onu becerdim. Böylece uykuya daldım. Kız kardeşimin beni uyandırması nedeniyle uyandım. Dün bir şey yaşadığımızı mı söylüyor? Bilmiyorum bile. Ne cevap vermeli? Bankada kendini yıkadığını söylüyorum... biz seviştik, ben yapmadım. Kesinlikle öyle. Evet. Ne yani hiçbir şey olmadı. Hamama girdim, kız kardeşim orada duruyordu. Kesinlikle sikişmediklerini söylüyor... Ben yapmadım. Böyle bir rüya görmüştü. Bir nevi bankadaydık. Seninle külotsuz şortla uyandım. Her şey böyle oldu. Gerçi her şeyi hatırlıyor olabilir. Kocama söylemeyeceğimi düşündüm.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Devam filmi var mıydı? Yoksa sadece bir kez mi oldu...
Dima 26
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Dima 26 »

Yoktu. Gerçi o anda gerçekten istedim!
Ruslan
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ruslan »

Seksin sekse benzediğine katılıyorum. Birkaç kez kız kardeş oldum, 2 yıl orada yaşadım. Ben 19 yaşındaydım, o ise 26. Evli ve bir çocuk babasıydı. Eşim vardiyalı olarak çalışıyor. Üniversite yıllarımda onunla birlikte yaşadım. Her şey banal derecede basitti, banyoda birkaç kez külotumun üzerine çekildim ve üzerine çıktım. Kız kardeşim de tuvalete gitti, çamaşırları karıştırıyordu ve gördü. Beni azarlamadı, sadece meşgul olduğunu ve bir daha yapmayacağını söyledi. İkinci kez bilgisayar başında uyuduk. Kulaklık takıyordum... o içeri girdi. Çok utanç vericiydi. İşte o zaman o ve arkadaşı sarhoş oldular. Arkadaşını çok kıskandığını, kocasının onu haftada 2 kez siktiğini kulağımın ucundan duydum. Ona bir sevgili ve kız kardeşini almasını söylüyor, peki, ben yine de uyuyacağım ve insanlar konuşacak. Sonra ayrıldılar. Çay içmek için mutfağa çıktım, kız kardeşim sabahlık giymişti. Sonra bunu sık sık yaptığımı, çok utandığımı söylüyor, hemen hemen her gün yaptığımı söylüyor. Bugün bile harika. Yapmıyorum. O bir harika. Kızın sorunu ne? Ben ayrıldık. O temiz. Ve sonra neden külotuma mastürbasyon yaptığını söyledi. Ben çok basitim. Bırakın kendisi enjekte etsin. Beni sevdin mi. Ben de evet. Beni kız arkadaşın olarak mı istiyorsun? Evet, tatlı ve zayıfsın. O bir harika. Sonra bana bunu nasıl yaptığını göster diyor. Normal misin diyorum!? Sanki ruh halleri varmış gibi. Ve ruh haline göre külotunu çıkarıp bana veriyor. ! Otomatik olarak onları aldım ve kokladım. Nefis kokuyor. Ben evet. Ve sonra onu zaten görüyorum. Üye bir kazık gibi duruyordu. Anladı zaten. Anladım, o çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook 18 yaşındayım) Kocamın 14 yaşı var ve onu nasıl eline alıp mastürbasyon yapmaya başladığını anlamaya bile zamanım olmadı. Elimi bornozumun altına soktum ve traşlı ıslak amını bacaklarının arasında hissettim. Çok şaşırmıştı ve hiçbir şey söylemeden arkasını döndü. Ve eliyle alnını tutarak kendisine doğru yöneltti. Bornozun ön kısmına eğildim, kısaydı, onu kalçalarından yakalayıp içeri girdim. Yavaşça inledi, vajinasının kasıldığını hissettim ve birkaç vuruştan sonra geldim. Arkasından çok sert inleyecek. Burada leğen kemiğini tekrar hareket ettirmeye başlıyor ve sikin tekrar hazır olduğunu anlıyorum, bu yüzden ona mutfakta iki kez köpek stili yapıyorum. Daha sonra özür diledi, başıma ne geldiğini bile bilmiyorum. Ancak bu doğru değil ve kimsenin bilmemesi gerekiyor. Anladığımı söylüyorum. Daha sonra bu 3 veya 4 kez daha oldu ve bunların hepsi kız kardeşin sarhoş olduğu zamanlarda rastgele seks patlamaları yaşadı;
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peki bu kimin canını acıtıyor?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Kız kardeşim, ikinci dereceden kuzenim, aynı yaşta (biz 26 yaşındayız), stripplasti yapıyor ve fitness bikinisiyle yarışıyor. Yani onunla seks çılgınca, sik her zaman kaya gibi ve sperm bir çeşme gibi fışkırıyor. Yani onun bir erkek arkadaşı var ve benim de bir kız arkadaşım var.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 25 Apr 2020, 17:10 İkinci kuzenim olan kız kardeşim aynı yaşta (biz 26 yaşındayız), stripplasti yapıyor ve fitness bikinisiyle yarışıyor. Yani onunla seks çılgınca, sik her zaman kaya gibi ve sperm bir çeşme gibi fışkırıyor. Yani onun bir erkek arkadaşı var, benim de bir kız arkadaşım.
Senin adına sevindim! Bu arada, neden bir araya gelmiyorsunuz? Onun erkek arkadaşını ve kız arkadaşını oyunlarınıza ekleyin. Ortaya güzel bir üçlü çıkabilir...
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Eğer istersen, o zaman tamam. Bütün uluslarda ensest vardır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 08 May 2020, 17:20 İstersen sorun olmaz. Tüm milletlerden ensest vardır.
Ensest birçok yerde mevcuttur. Sadece birkaç kişi bunu onaylıyor. Üstelik bu konu çok karmaşık!
olabilir
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by olabilir »

aleks: 13 Apr 2020, 18:31 Seks olarak seks olağandışı bir şey değil
Olağandışı bir şey değil!? Peki sen bir trolsün
alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by alex »

swinga: 09 May 2020, 11:43
Sıradışı bir şey değil!? Sen bir trollsün
dene, bunun sadece seks olduğunu anlayacaksın
Nazik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nazik »

Bence ensest korkutucu değil
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Nazik: 09 May 2020, 19:08 Ensest ilişkinin korkutucu olmadığını düşünüyorum
Merak ediyorum, kendiniz denediniz mi?
Автор темы
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408

Unread post by Utangaç bebek »

niqk: 08 May 2020, 18:15
İsterseniz sorun değil. Tüm milletlerden ensest vardır.
Ensest birçok yerde mevcuttur. Sadece birkaç kişi bunu onaylıyor. Üstelik bu konu çok karmaşık!
Kesinlikle....Peki ya erkek ve kız kardeş gençse? Bunda bu kadar zor olan ne?
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

niqk: 28 Feb 2020, 20:52
Utangaç Bebek: 15 Feb 2020, 03:24 Sizce ensest bir sapkınlık mı, yoksa bir tür seks mi? :bel_flag: :voprosy:
Ensest benim için aynı zamanda hem ilginç hem de korkutucu. Peki, tamam, hala erkek ve kız kardeşler. Ama ebeveyn-çocuk ilişkisini asla kabul etmeyeceğim...
Bu konunun ilginizi çektiği açık. Ve görünüşe göre sadece konu değil... Kişisel bir mesaj yazın - sohbete devam edelim... :angel:
Gri!
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gri! »

Kabul etmek. 5 yıldır evliyim ve bir çocuğum var, eşim 26, ben 28 yaşındayım, her şey yolunda. Eşimle seks harika. Tabularımız yok. Ve ben de bir tane daha istemiyorum. Bunu neden yazıyorum? Eşimle çok güvene dayalı bir ilişkimiz var. Ve böylece onun üçüncü adamı olduğumu itiraf etti. İlki iki erkek kardeşiydi, 17 yaşındaydı. Biri 16, diğeri 19 yaşındaydı. Yani onlarla her şeyi denedi. Evli ve çocukları var. İyi yaşıyorlar. Bu benim için olayı daha da ilginç hale getirdi. Mzhm’yi denerseniz. Sadece onlarla konuştu, başka kimseyle konuşmadı! Şimdi anlıyorum. Yerli aşk!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Gri!: 21 May 2020, 15:23 Kabul ediyorum. 5 yıldır evliyim ve bir çocuğum var, eşim 26, ben 28 yaşındayım, her şey yolunda. Eşimle seks harika. Tabularımız yok. Ve ben de bir tane daha istemiyorum. Bunu neden yazıyorum? Eşimle çok güvene dayalı bir ilişkimiz var. Ve böylece onun üçüncü adamı olduğumu itiraf etti. İlki iki erkek kardeşiydi, 17 yaşındaydı. Biri 16, diğeri 19 yaşındaydı. Yani onlarla her şeyi denedi. Evli ve çocukları var. İyi yaşıyorlar. Bu benim için olayı daha da ilginç hale getirdi. Mzhm’yi denerseniz. Sadece onlarla konuştu, başka kimseyle konuşmadı! Şimdi anlıyorum. Sevgili aşkım!
Peki nasıl? Mzhm’yi denedin mi?
Gri
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gri »

Hayır... ama istiyorum..!!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Gri: 21 May 2020, 17:56 Hayır... ama istiyorum..!!
Hmmm... Durumun zor. Eğer denerseniz pişman olabilirsiniz. Ve denemezseniz pişman olabilirsiniz! :ayyy:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”