Çocukluğuma dair anılarımı sizlerle paylaşmak istedim
9-10 yaşlarındaydım, tam hatırlamıyorum, sonra banyoda priz olmadığı için banyoya çamaşır makinesi taktırdık; yanına çıkardık ve teli ahşap çerçeveli kapıya geçirdik, küvette yatarken buna dikkat ettim ve içinden her şeyin görülebildiği çok büyük bir boşluk olduğunu fark ettim ve sonra ilgimi çekti ve Bunu gözetlemeye karar verdim, ablam Nastya, benden 2 yaş büyük, bir akşam onun banyoya gitmesini bekledim ve pozisyonuma gittim) çok heyecan vericiydi çünkü hiç çıplak görmemiştim gerçek hayatta kadın bedeni (çocukluğumda internet telefonu yoktu, en fazla video kaydedici vardı) bu çatlağın yakınına oturduğumda küvetin tam bir görünümü açıldı ve sonra kız kardeşimi çıplak, pembe meme uçlarıyla gördüm , pürüzsüz kedi ve penisimin ilk kez sertleşmeye başladığını fark ettim, kendimi ondan ayıramadım. Ama 3 odalı geniş bir ailede yaşadığımız için uzun süre orada oturamadım çünkü her an koridora birileri çıkabiliyordu... O gün ne gördüğümü, nasıl olduğunu unutamadım. Beğendim ve yakında tekrar görmek istiyorum ama öyle oldu ki kız kardeşim teknik okula girdi ve büyükannesinin yanına taşındı, annemi gözetlemeye çalıştım ama bu bana doğru gelmedi ve ben bunu yapmayı bıraktım
Muhtemelen bir yıl sonra koşullar o kadar kötüleşti ki, annemin enstitüye okumaya gelen arkadaşının kızının taşındığı 3 odalı bir dairede bir odayı geçmek zorunda kaldık. İçeride, ebeveynler zaten vardiyalı çalışmaya başlamıştı ve sonra gizli deliğimi hatırladım, bizimle yaşayan kız zaten bir yetişkindi, 17-19 yaşlarında bir yerlerde ve birinde herkesin gittiği güzel bir gündü. işe gitmek için onun banyoya gitmesini bekledim ve titreyerek ve sabırsızlıkla onu gözetlemeye gittim. Sessizce kapıya doğru sürünerek diz çöktüm ve gözlerimi bastırdım, ateşim çıkmış ve titriyor gibiydim, tamamen çıplak, ince bir kız gördüm, saçlarını şampuanla yıkıyordu ve uzun saçlarından sabunlu su akıyordu. siyah saçları, 2 beden muhteşem etli göğüslerine doğru akıyordu. Gözlerime inanamadım, onları kendisine bastırdı ve masaj hareketleriyle şampuanı onlardan yıkadı, bu da onları daha da büyüttü, tüm bunlar onun hafif dolgun kıçından ve güzel bacaklarından aşağı doğru aktı, titriyordum ama yapamadım’ Gözlerimi ondan ayırmadım ve yine pantolonumun içindeki penisimin kalkmaya başladığını hissettim. Gözlerimi bu ilahi formlardan ve bu güzelliğin tüylü amcıklarından alamadım, kendini yıkayıp banyodan çıkmaya başladığında ben çoktan hazırlanmaya başlamıştım, Olya’nın bir an önce çıkmasından endişeleniyordum. ve onu gözetlediklerini fark ettim ama bir jilet aldı ve kıllı amını köpükle köpürtüp tıraş etmeye başladı, özenle ve dikkatlice her şeyi temizledi ve o anda ayağını küvetin üzerine koyduğunda dudaklarını gördüm. , muhteşemdiler, hayatımda böyle bir şey görmemiştim, tombullardı ve biraz pembemsi renkteydiler, ısı vücuduma yayılıyordu, sikim kazık gibi duruyordu ve o anda içimde bir sıcaklık hissetmeye başladım. külotum, sperm sikimden ilk kez akmaya başladı, sadece akmakla kalmadı, aynı zamanda bir şofben gibi dışarı fırlamaya başladı ve o kadar çok ki, ona dokunmamama rağmen, o kadar güçlü bir orgazmdı ki uzun sürdü Muhtemelen 15-20 saniye sonra külotumun her yerine geldim ve hızla oradan uzaklaştım. O andan itibaren orgazmın ne olduğunu hissettim ve gelecekte ona mastürbasyon yapmayı denemek istedim. Annemle babamın işe gitmesini ve komşum Olya’nın duşa gitmesini sabırsızlıkla bekliyordum, hemen onu gözetlemeye gittim, aletimi çıkardım ve ona mastürbasyon yapmaya başladım, bir süre sonra başka bir arkadaşı bu kiracıya geldi ve onunla odada yaşamaya başladı, tamamen farklı bir tipti, dolgundu ve 3-4 büyüklükte büyük göğüsleri vardı, her zaman pürüzsüzce tıraş edilmiş bir amcıktı (muhtemelen bunu nereden öğrendiğimi zaten anlamışsınızdır ) Haftada birkaç kez onları gözetledim, bu güzel kıvrımları izlemeyi kesinlikle çok sevdim, büyük zevk aldım ve yavaşça penisime mastürbasyon yaptım ve her zaman geldiler, elastik göğüslerini yıkadılar, kedilerini ve kıçlarını köpürttüler, elinde siki olan bir gencin arkalarına kapıya baktığından ve doğaüstü bir zevk yaşadığından şüphelenmediler bile, belki de orada biraz şişirdiğim için şüpheleniyorlardı) ) Onları gerçekten becermek istedim ama yalan söylemeyeceğim, olmadı ama onları hayatım boyunca hatırlayacağım, yıllar sonra, şimdi zaten 33 yaşındayım, bu deliğe mutlu bir şekilde dönüp onları izlerdim yine büyük bir keyifle onlara mastürbasyon yapardım
Peki hangi anları ve anıları gözetliyordun? Ya da belki birisini gözetliyorlardı
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 6):
Çocukluğuma dair anılarımı sizlerle paylaşmak istedim 9-10 yaşlarındaydım, tam hatırlamıyorum, sonra banyoda priz olmadığı için banyoya çamaşır makinesi taktırdık; yanına çıkardık ve teli ahşap çerçeveli kapıya geçirdik, küvette yatarken buna dikkat ettim ve içinden her şeyin görülebildiği çok büyük bir boşluk olduğunu fark ettim ve sonra ilgimi çekti ve Bunu gözetlemeye karar verdim, [url=viewtopic.php?t=7477]ablam var [/url] Nastya, benden 2 yaş büyük, bir akşam onun banyoya gitmesini bekledim ve pozisyonuma gittim) çok heyecan vericiydi çünkü hiç çıplak görmemiştim gerçek hayatta kadın bedeni (çocukluğumda internet telefonu yoktu, en fazla video kaydedici vardı) bu çatlağın yakınına oturduğumda küvetin tam bir görünümü açıldı ve sonra kız kardeşimi çıplak, pembe meme uçlarıyla gördüm , pürüzsüz kedi ve penisimin ilk kez sertleşmeye başladığını fark ettim, kendimi ondan ayıramadım. Ama 3 odalı geniş bir ailede yaşadığımız için uzun süre orada oturamadım çünkü her an koridora birileri çıkabiliyordu... O gün ne gördüğümü, nasıl olduğunu unutamadım. Beğendim ve yakında tekrar görmek istiyorum ama öyle oldu ki kız kardeşim teknik okula girdi ve büyükannesinin yanına taşındı, annemi gözetlemeye çalıştım ama bu bana doğru gelmedi ve ben bunu yapmayı bıraktım Muhtemelen bir yıl sonra koşullar o kadar kötüleşti ki, annemin enstitüye okumaya gelen arkadaşının kızının taşındığı 3 odalı bir dairede bir odayı geçmek zorunda kaldık. İçeride, ebeveynler zaten vardiyalı çalışmaya başlamıştı ve sonra gizli deliğimi hatırladım, bizimle yaşayan kız zaten bir yetişkindi, 17-19 yaşlarında bir yerlerde ve birinde herkesin gittiği güzel bir gündü. işe gitmek için onun banyoya gitmesini bekledim ve titreyerek ve sabırsızlıkla onu gözetlemeye gittim. Sessizce kapıya doğru sürünerek diz çöktüm ve gözlerimi bastırdım, ateşim çıkmış ve titriyor gibiydim, tamamen çıplak, ince bir kız gördüm, saçlarını şampuanla yıkıyordu ve uzun saçlarından sabunlu su akıyordu. siyah saçları, 2 beden muhteşem etli göğüslerine doğru akıyordu. Gözlerime inanamadım, onları kendisine bastırdı ve masaj hareketleriyle şampuanı onlardan yıkadı, bu da onları daha da büyüttü, tüm bunlar onun hafif dolgun kıçından ve güzel bacaklarından aşağı doğru aktı, titriyordum ama yapamadım’ Gözlerimi ondan ayırmadım ve yine pantolonumun içindeki penisimin kalkmaya başladığını hissettim. Gözlerimi bu ilahi formlardan ve bu güzelliğin tüylü amcıklarından alamadım, kendini yıkayıp banyodan çıkmaya başladığında ben çoktan hazırlanmaya başlamıştım, Olya’nın bir an önce çıkmasından endişeleniyordum. ve onu gözetlediklerini fark ettim ama bir jilet aldı ve kıllı amını köpükle köpürtüp tıraş etmeye başladı, özenle ve dikkatlice her şeyi temizledi ve o anda ayağını küvetin üzerine koyduğunda dudaklarını gördüm. , muhteşemdiler, hayatımda böyle bir şey görmemiştim, tombullardı ve biraz pembemsi renkteydiler, ısı vücuduma yayılıyordu, sikim kazık gibi duruyordu ve o anda içimde bir sıcaklık hissetmeye başladım. külotum, sperm sikimden ilk kez akmaya başladı, sadece akmakla kalmadı, aynı zamanda bir şofben gibi dışarı fırlamaya başladı ve o kadar çok ki, ona dokunmamama rağmen, o kadar güçlü bir orgazmdı ki uzun sürdü Muhtemelen 15-20 saniye sonra külotumun her yerine geldim ve hızla oradan uzaklaştım. O andan itibaren orgazmın ne olduğunu hissettim ve gelecekte ona mastürbasyon yapmayı denemek istedim. Annemle babamın işe gitmesini ve komşum Olya’nın duşa gitmesini sabırsızlıkla bekliyordum, hemen onu gözetlemeye gittim, aletimi çıkardım ve ona mastürbasyon yapmaya başladım, bir süre sonra başka bir arkadaşı bu kiracıya geldi ve onunla odada yaşamaya başladı, tamamen farklı bir tipti, dolgundu ve 3-4 büyüklükte büyük göğüsleri vardı, her zaman pürüzsüzce tıraş edilmiş bir amcıktı (muhtemelen bunu nereden öğrendiğimi zaten anlamışsınızdır 😉) Haftada birkaç kez onları gözetledim, bu güzel kıvrımları izlemeyi kesinlikle çok sevdim, büyük zevk aldım ve yavaşça penisime mastürbasyon yaptım ve her zaman geldiler, elastik göğüslerini yıkadılar, kedilerini ve kıçlarını köpürttüler, elinde siki olan bir gencin arkalarına kapıya baktığından ve doğaüstü bir zevk yaşadığından şüphelenmediler bile, belki de orada biraz şişirdiğim için şüpheleniyorlardı) ) Onları gerçekten becermek istedim ama yalan söylemeyeceğim, olmadı ama onları hayatım boyunca hatırlayacağım, yıllar sonra, şimdi zaten 33 yaşındayım, bu deliğe mutlu bir şekilde dönüp onları izlerdim yine büyük bir keyifle onlara mastürbasyon yapardım
Peki hangi anları ve anıları gözetliyordun? Ya da belki birisini gözetliyorlardı
Çocukken yaz kampında tuvaletler dışarıdaydı. Bölmeler üst üste binen levhalardan yapılmıştır. Açıkçası, bitişik odaya delikler açılmıştı. Kendim ve arkadaşlarımla birlikte kızları gözetledim.
Ayrıca evimizin yakınındaki üniversite yurtlarındaki duşların havalandırma deliklerinden de gözetlediler (Komsomol ekibi bizi orada sürekli takip ediyordu)
1 saat 10 dakika 48 saniye sonra gönderildi: Evet ve okulda da casusluk yaptılar: kızlar tuvaleti birinci kattaydı, pencereler şeffaftı ve üçüncü kattan her şey mükemmel bir şekilde görülebiliyordu! :göz kırp:
These users thanked the author Danah for the post:
Çocukken yaz kampında tuvaletler dışarıdaydı. Bölmeler üst üste binen levhalardan yapılmıştır. Açıkçası, bitişik odaya delikler açılmıştı. Kendim ve arkadaşlarımla birlikte kızları gözetledim. Ayrıca evimizin yakınındaki üniversite yurtlarındaki duşların havalandırma deliklerinden de gözetlediler (Komsomol ekibi bizi orada sürekli takip ediyordu) :-D
[size=85][color= green]1 saat 10 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Evet ve okulda da casusluk yaptılar: kızlar tuvaleti birinci kattaydı, pencereler şeffaftı ve üçüncü kattan her şey mükemmel bir şekilde görülebiliyordu! :göz kırp:
aleksey.bro: ↑25 Nov 2023, 16:24
burada kız kardeşimi çıplak, pembe meme uçlarıyla, pürüzsüz bir amcıkla gördüm
90’larda am kel değildi, saç modelleri modaydı moda ya da hiç tıraş edilmemiş. Traşlı amcıklar 2000’li yılların başında moda oldu.
Tuvalet ve banyolarında santimetre büyüklüğünde çatlakların olduğu panel bir evde yaşıyorduk. Kapıların köşelerinde 1-1.5 cm’lik delikler vardı. Bir tabure alın ve kız kardeşinizi kırbaçlayın.
adan27: ↑25 Nov 2023, 21:02
Çocukken yaz kampında tuvaletler dışarıdaydı
Öncü kampta durum her zaman böyle olmuştur. Hatta bizim koğuşumuzda ilk grupta 2-3 mm civarında bir delik vardı. Akşamları sıraya giriyorlardı. En çok sevindiğimiz şey hamama bakmaktı ama yaklaşamadık.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
[quote=aleksey.bro post_id=293885 time=1700918650 user_id= 22035] burada kız kardeşimi çıplak, pembe meme uçlarıyla, pürüzsüz bir amcıkla gördüm [/quote]90’larda am kel değildi, saç modelleri modaydı moda ya da hiç tıraş edilmemiş. Traşlı amcıklar 2000’li yılların başında moda oldu. Tuvalet ve banyolarında santimetre büyüklüğünde çatlakların olduğu panel bir evde yaşıyorduk. Kapıların köşelerinde 1-1.5 cm’lik delikler vardı. Bir tabure alın ve kız kardeşinizi kırbaçlayın. [quote=adan27 post_id=293982 time=1700935324 user_id=21787] Çocukken yaz kampında tuvaletler dışarıdaydı [/quote ] Öncü kampta durum her zaman böyle olmuştur. Hatta bizim koğuşumuzda ilk grupta 2-3 mm civarında bir delik vardı. Akşamları sıraya giriyorlardı. En çok sevindiğimiz şey hamama bakmaktı ama yaklaşamadık.
aleksey.bro: ↑25 Nov 2023, 16:24her şeyin görülebildiği büyük bir boşluk
bu çok tuhaf.. kapıyı açıp kabloyu prize takabilirsin priz.. neden duvar- o zaman delik açalım ki?
ve ikinci nokta... banyoda biri yatıyorsa hiçbir şey görünmez..
ve eğer öyleyse ayakta yıkanıyorlar, yine muşambadan bir perde çekiyorlar.. hiçbir şey görünmüyor..
aleksey.bro, Gerçek bir hikaye anlatabilirsin, şöyle bir şey... ormandaki bir karınca yuvasına nasıl penis koydular ya da bunun gibi bir şey...
These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
[quote=aleksey.bro post_id=293885 time=1700918650 user_id= 22035]her şeyin görülebildiği büyük bir boşluk [/quote] bu çok tuhaf.. kapıyı açıp kabloyu prize takabilirsin priz.. neden duvar- o zaman delik açalım ki?
ve ikinci nokta... banyoda biri yatıyorsa hiçbir şey görünmez.. ve eğer öyleyse ayakta yıkanıyorlar, yine muşambadan bir perde çekiyorlar.. hiçbir şey görünmüyor..
[ref=# 0000ff]aleksey.bro[ /ref], Gerçek bir hikaye anlatabilirsin, şöyle bir şey... ormandaki bir karınca yuvasına nasıl penis koydular ya da bunun gibi bir şey...
Pierro: ↑25 Nov 2023, 22:42
eğer birisi banyoda yatıyorsa hiçbir şey görünmez..
Yukarıdan, kapının üst köşesinden, tam arasını görebilirsiniz. perde ve küvetin yan tarafı, kapının üst köşesinden bakarsanız - sol bacak ve am. bazen göğüsler görülebiliyordu.
Pierro: ↑25 Nov 2023, 22:42
siklerini ormandaki bir karınca yuvasına nasıl koydular
Bir keresinde, aleti bir karınca yuvasının içinde. Ve kimseye bunu yapmasını söylemedi. Formik asitten kaynaklanan ülserler iki hafta içinde iyileşti. zevkler 0
[quote=Pierro post_id=294071 time=1700941333 user_id=4666] eğer birisi banyoda yatıyorsa hiçbir şey görünmez.. [/quote]Yukarıdan, kapının üst köşesinden, tam arasını görebilirsiniz. perde ve küvetin yan tarafı, kapının üst köşesinden bakarsanız - sol bacak ve am. bazen göğüsler görülebiliyordu. [quote=Pierro post_id=294071 time =1700941333 user_id=4666] siklerini ormandaki bir karınca yuvasına nasıl koydular [/quote]Bir keresinde, aleti bir karınca yuvasının içinde. Ve kimseye bunu yapmasını söylemedi. Formik asitten kaynaklanan ülserler iki hafta içinde iyileşti. zevkler 0
[quote=aleksey.bro post_id=293885 time=1700918650 user_id= 22035] Gözlerimi bu ilahi formlardan ve bu güzelliğin kıllı amcıklarından alamadım [/quote] Oda! Bu tür şeyler çok bağımlılık yapar. Bunu çok yaşadım. Yaklaşık olarak aynı durumlarda. Detaylı hikaye için teşekkürler
vladlen: ↑26 Nov 2023, 09:12
Oda! Bu tür şeyler çok bağımlılık yapar. Bunu çok yaşadım. Yaklaşık olarak aynı durumlarda. Ayrıntılı hikayeniz için teşekkür ederiz
[quote=vladlen post_id=294184 time=1700979170 user_id=20891] Oda! Bu tür şeyler çok bağımlılık yapar. Bunu çok yaşadım. Yaklaşık olarak aynı durumlarda. Ayrıntılı hikayeniz için teşekkür ederiz [/quote] Bu [url=viewtopic.php?t=11786]anılar[/url]
[quote=grekko10 post_id=294086 time=1700947404 user_id=18481] Yukarıdan görebilirsiniz, kapının üst köşesinden [/quote] kişi şöyle yazıyor: [quote=aleksey.bro post_id=293885 time=1700918650 user_id=22035] oturduğumda bu çatlağın yakınında, banyonun tam görünümü [/quote]
Pencereden banyo ile mutfak arasında ablamı gözetledim. Kapıda hiçbir çatlak yoktu, babam usta gibi her şeyi onardı. Yüksekte bulunuyor, masanın üzerinde durdum ve gizlice baktım. Küvet pencerenin altında olduğundan hiçbir şey göremiyorsunuz. Ama soyunup kuruladığımda bu açıkça görülüyordu. Tuvalet açıkça görülebiliyordu, ancak yalnızca yan açıdan. Bizi sık sık ziyaret eden kuzenimi çıplak gördüğümü gördüm. Daha yaşlı ve daha kıvrımlıydı. Ama ne yazık ki fırsat olmadı; evde yalnız olmadığımız zamanlarda kendimi yıkadım.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 4):
Pencereden banyo ile mutfak arasında ablamı gözetledim. Kapıda hiçbir çatlak yoktu, babam usta gibi her şeyi onardı. Yüksekte bulunuyor, masanın üzerinde durdum ve gizlice baktım. Küvet pencerenin altında olduğundan hiçbir şey göremiyorsunuz. Ama soyunup kuruladığımda bu açıkça görülüyordu. Tuvalet açıkça görülebiliyordu, ancak yalnızca yan açıdan. Bizi sık sık ziyaret eden kuzenimi çıplak gördüğümü gördüm. Daha yaşlı ve daha kıvrımlıydı. Ama ne yazık ki fırsat olmadı; evde yalnız olmadığımız zamanlarda kendimi yıkadım.
Ufaklığı gözetledim, bizimle yaşamıyordu. Ama bazen duş aldım. Kapı Sovyet ahşabıdır ve her yerinde doğal boşluklar vardır. Yakınlarda çalışıyordu ve öğle yemeğine gelmesi onun için uygundu. Ve haftada bir kez hiç duş almadığım zamanlar. Yaklaşık 170 boyunda, yeşil gözlü, atletik yapılı, kahverengi saçlı. Bu yüzden ziyarete geldiğinde havlu bir duş bornozu giydi, dizinin hemen üzerindeydi. Ve suyun açıldığını duyar duymaz koşup yarıktan izliyorum...
Aman Tanrım, bu limon şeklindeki göğüsler, kahverengi areolalar beni deli etti. Çoğu zaman kasıkları hafif kıllıydı ama bazen tatlı dudaklarını görmek mümkündü. Her zaman bu anı büyük bir heyecanla bekledim. Sonra 10 dakika içinde 3 kez geldim ama onu gözetlediğim tek durum bu değil. İlgilenirseniz daha fazlasını yazarım.
These users thanked the author Uzun for the post (total 2):
Ufaklığı gözetledim, bizimle yaşamıyordu. Ama bazen duş aldım. Kapı Sovyet ahşabıdır ve her yerinde doğal boşluklar vardır. Yakınlarda çalışıyordu ve öğle yemeğine gelmesi onun için uygundu. Ve haftada bir kez hiç duş almadığım zamanlar. Yaklaşık 170 boyunda, yeşil gözlü, atletik yapılı, kahverengi saçlı. Bu yüzden ziyarete geldiğinde havlu bir duş bornozu giydi, dizinin hemen üzerindeydi. Ve suyun açıldığını duyar duymaz koşup yarıktan izliyorum... Aman Tanrım, bu limon şeklindeki göğüsler, kahverengi areolalar beni deli etti. Çoğu zaman kasıkları hafif kıllıydı ama bazen tatlı dudaklarını görmek mümkündü. Her zaman bu anı büyük bir heyecanla bekledim. Sonra 10 dakika içinde 3 kez geldim ama onu gözetlediğim tek durum bu değil. İlgilenirseniz daha fazlasını yazarım.
Pika: ↑30 Nov 2023, 15:40
Eğer ilgileniyorsanız, daha fazlasını yazacağım.
Bu iyi bir hikaye, daha fazla yazın elbette, tartıştığımız şey bu Burada bu anları ne kadar heyecan verici ve ne kadar hayranlıkla geçirdiğimizi hatırlamak her zaman güzeldir, çünkü herkes hâlâ çocuktu ve kendisi için ilginç ve yeni bir şeyler öğrenmişti
[quote=Pika post_id=299479 time=1701348021 user_id=10841] Eğer ilgileniyorsanız, daha fazlasını yazacağım. [/quote] Bu iyi bir hikaye, daha fazla yazın elbette, tartıştığımız şey bu Burada bu anları ne kadar heyecan verici ve ne kadar hayranlıkla geçirdiğimizi hatırlamak her zaman güzeldir, çünkü herkes hâlâ çocuktu ve kendisi için ilginç ve yeni bir şeyler öğrenmişti ’ 128077;
Yaz aylarında arkadaşlarım beni bir düğüne davet etti.
İsteksizce ama merakla\ilgiyle geldim çünkü yanıma havlu ve mayo almam gerektiği konusunda beni uyardılar. Her türlü tatili sevmiyorum. Ama uzun zamandır hatırladığım bu tatildi
Ve mesele ulusal kutlamanın özellikleri değil, her şeyi dekore etme şeklidir. Beklenmedik bir şekilde
Genel olarak ilk bölüm her zamanki gibi geçti, ikincisi ise sıkıcı olmayan grubumuzun eğlenip yüzebileceği ve su sıçratabileceği bir yerde gerçekleşti. Bu nedenle o gün ilgimi çeken tüm ziyaretçileri incelediğim soyunma odasında pek çok kişi kıyafet değiştirdi. Yani neredeyse herkes. İlginç açılardan. Ve arkadaşlarımın, arkadaşlarımın eşlerinin ve arkadaşımın akrabalarının amlarını gördüm. Harika düğün! :)
Yaz aylarında arkadaşlarım beni bir düğüne davet etti. İsteksizce ama merakla\ilgiyle geldim çünkü yanıma havlu ve mayo almam gerektiği konusunda beni uyardılar. Her türlü tatili sevmiyorum. Ama uzun zamandır hatırladığım bu tatildi Ve mesele ulusal kutlamanın özellikleri değil, her şeyi dekore etme şeklidir. Beklenmedik bir şekilde Genel olarak ilk bölüm her zamanki gibi geçti, ikincisi ise sıkıcı olmayan grubumuzun eğlenip yüzebileceği ve su sıçratabileceği bir yerde gerçekleşti. Bu nedenle o gün ilgimi çeken tüm ziyaretçileri incelediğim soyunma odasında pek çok kişi kıyafet değiştirdi. Yani neredeyse herkes. İlginç açılardan. Ve arkadaşlarımın, arkadaşlarımın eşlerinin ve arkadaşımın akrabalarının amlarını gördüm. Harika düğün! :)
Eh, en samimi şıklık tabii ki misafirler) [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/L8JXWDvd/20170730-133623-mp4-snapshot-01-00-2022-11-15-23-59-05.jpg[/img][/url]
[quote=vladlen post_id=303355 time=1702187824 user_id=20891] Eh, en mahrem lüks elbette misafirlerdir) [/quote] Mükemmel fotoğraflar 👍 nasıl bir amcığa ihtiyacın var, bunu yalayıp sikmelisin.. şanslı adam 👍
Kendimi bu gözlüklerin uzmanı olarak görüyorum. Benim için bir deliğe tutunmak, nefesimi tutmak, heyecandan titremek, bir kadının külotunu çıkarmasını ve hiç şüphelenmeden en mahrem yerini göstermesini izlemekten daha hoş bir şey olamaz.
Kadın amının güzellikleri Yakında, bazen yanan gözlerimden birkaç santimetre uzakta, erkeklerin bakışından her zaman dikkatle saklanan bir şeyi gözetlediğime dair bilgisizliği çok heyecan verici
Aynı şeyle ilgilenenler için - PM’ye yazın. Daha sonra, eğer karşılıklı bir ilgi varsa, belki devam edip birkaç spesifik durumu, belki fotoğraflarla anlatacağım. "Fotoğrafı göster" diye yazışmalara başlayanların bana yazmamalarını rica ediyorum. Onu nasıl gözetlediğinize dair hikayenizle ve varsa bir fotoğrafla başlayın. Teşekkür ederim. Daha da iyisi, hikayelerinizi doğrudan konu içinde yayınlayın. Ayrıca zaman zaman kontrol etmek için geleceğim https://i.postimg.cc/SKWZbwfH/1-1.jpg
Kendimi bu gözlüklerin uzmanı olarak görüyorum. Benim için bir deliğe tutunmak, nefesimi tutmak, heyecandan titremek, bir kadının külotunu çıkarmasını ve hiç şüphelenmeden en mahrem yerini göstermesini izlemekten daha hoş bir şey olamaz. Kadın amının güzellikleri Yakında, bazen yanan gözlerimden birkaç santimetre uzakta, erkeklerin bakışından her zaman dikkatle saklanan bir şeyi gözetlediğime dair bilgisizliği çok heyecan verici Aynı şeyle ilgilenenler için - PM’ye yazın. Daha sonra, eğer karşılıklı bir ilgi varsa, belki devam edip birkaç spesifik durumu, belki fotoğraflarla anlatacağım. "Fotoğrafı göster" diye yazışmalara başlayanların bana yazmamalarını rica ediyorum. Onu nasıl gözetlediğinize dair hikayenizle ve varsa bir fotoğrafla başlayın. Teşekkür ederim. Daha da iyisi, hikayelerinizi doğrudan konu içinde yayınlayın. Ayrıca zaman zaman kontrol etmek için geleceğim [url=https://postimg.cc/ d7VR8NX9] [img]https://i.postimg.cc/SKWZbwfH/1-1.jpg[/img][/url]
vladlen: ↑10 Dec 2023, 09:39
Kendimi bu gözlüklerin uzmanı olarak görüyorum. Benim için bir deliğe tutunmak, nefesimi tutmak, heyecandan titremek, bir kadının külotunu çıkarmasını ve hiç şüphelenmeden en mahrem yerini göstermesini izlemekten daha hoş bir şey olamaz.
Kadın amının güzellikleri Yakında, bazen yanan gözlerimden birkaç santimetre uzakta, erkeklerin bakışından her zaman dikkatle saklanan bir şeyi gözetlediğime dair bilgisizliği çok heyecan verici
Aynı şeyle ilgilenenler için - PM’ye yazın. Daha sonra, eğer karşılıklı bir ilgi varsa, belki devam edip birkaç spesifik durumu, belki fotoğraflarla anlatacağım. "Fotoğrafı göster" diye yazışmalara başlayanların bana yazmamalarını rica ediyorum. Onu nasıl gözetlediğinize dair hikayenizle ve varsa bir fotoğrafla başlayın. Teşekkür ederim. Daha da iyisi, hikayelerinizi doğrudan konu içinde yayınlayın. Ayrıca zaman zaman kontrol etmek için geleceğim https://i.postimg.cc/SKWZbwfH/1-1.jpg
[quote=vladlen post_id=303374 time=1702190371 user_id=20891] Kendimi bu gözlüklerin uzmanı olarak görüyorum. Benim için bir deliğe tutunmak, nefesimi tutmak, heyecandan titremek, bir kadının külotunu çıkarmasını ve hiç şüphelenmeden en mahrem yerini göstermesini izlemekten daha hoş bir şey olamaz. Kadın amının güzellikleri Yakında, bazen yanan gözlerimden birkaç santimetre uzakta, erkeklerin bakışından her zaman dikkatle saklanan bir şeyi gözetlediğime dair bilgisizliği çok heyecan verici Aynı şeyle ilgilenenler için - PM’ye yazın. Daha sonra, eğer karşılıklı bir ilgi varsa, belki devam edip birkaç spesifik durumu, belki fotoğraflarla anlatacağım. "Fotoğrafı göster" diye yazışmalara başlayanların bana yazmamalarını rica ediyorum. Onu nasıl gözetlediğinize dair hikayenizle ve varsa bir fotoğrafla başlayın. Teşekkür ederim. Daha da iyisi, hikayelerinizi doğrudan konu içinde yayınlayın. Ayrıca zaman zaman kontrol etmek için geleceğim [url=https://postimg.cc/ d7VR8NX9] [img]https://i.postimg.cc/SKWZbwfH/1-1.jpg[/img][/url]
[url=https://postimg.cc/jW3HvQYY][img]https://i.postimg.cc/FRNTrDPz/1-2.jpg[/img][/url] [/quote] Тоже подглядывал , не которые даже догадывались что за ними подглядывал .
Отправлено спустя 2 часа 24 минуты 1 секунду:
Интересный был диалог . Этот парень норовил и сам в соседнюю кабинку подсмотреть. Наш чел явно. Весь на шарнирах перед раздевалкой стоял пока других переодевающихся ждал
These users thanked the author vladlen for the post (total 5):
[quote=slavik.meshalkin post_id=303403 time=1702199126 user_id= 9763] Ben de casusluk yaptım [/quote] Bana nerede ve kiminle ilgili ayrıntıları söyle? Çok ilginç ayrıntılar!
[size=85][color=green]1 saat 49 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] O etkinlikten sonra çiftlerin standta oyun oynadığı bir an vardı. Bu konuyu gözetlemek eğlenceliydi
[size=85][color=green]Отправлено спустя 2 часа 24 минуты 1 секунду:[/color][/size] Интересный был диалог . Этот парень норовил и сам в соседнюю кабинку подсмотреть. Наш чел явно. Весь на шарнирах перед раздевалкой стоял пока других переодевающихся ждал
[quote=adan27 post_id=293982 time=1700935324 user_id=21787] Aslında bitişik odaya delikler açıldı. [/quote] sonunda tahtaları yırtarak Spor Kampında daha da ileri gittik))))
Sadece gençliğimde değil, yetişkinliğimde de birçok kez kızları gözetledim. Ve her zaman, eğer bir fırsat olursa, reddetmeyeceğim. Gençken, nehirdeki çalıların arasına saklandım ve kız arkadaşlarımı gözetledim. Onlar külotlarını sıkarken ben hepsini çocukluk arkadaşım olarak çıplak gördüm. Sık sık tuvalete saklandım ve kızların orada nasıl oturduğunu izledim, bu da çok ilginç, herkesin amları farklı, bazılarının çalıları var, bazılarının çıplak ama en canlı anım arkadaşımın duşta kendini yıkamasını izlediğim zamandı. o sırada kazan dairesinde çalışıyordu ve bir arkadaşım duşta yıkanmak istedi ve bana ne zaman geleceğini söyledi. O sırada kapıda küçük bir delik açmıştım ve geldiğinde onu tamamen çıplak gördüm her taraftan benden sadece bir buçuk metre uzakta. Amını, kıçını, göğüslerini nasıl yıkadığını gördüm ve hepsini detaylı bir şekilde gördüm. Ah, ne kadar eğlenceli bir aktivite bu! Geçen yıl Dagomys’te bir çıplaklar plajındaydım, bir sürü çıplak insan vardı, bir sürü kadın ve kız vardı ve kimseye gizlice bakmanıza gerek yok, sadece hayran olun, hepsi bu. Ancak onu daha da çok tahrik eden, kimsenin onu gözetlediğini fark etmediği gizemli an!
Sadece gençliğimde değil, yetişkinliğimde de birçok kez kızları gözetledim. Ve her zaman, eğer bir fırsat olursa, reddetmeyeceğim. Gençken, nehirdeki çalıların arasına saklandım ve kız arkadaşlarımı gözetledim. Onlar külotlarını sıkarken ben hepsini çocukluk arkadaşım olarak çıplak gördüm. Sık sık tuvalete saklandım ve kızların orada nasıl oturduğunu izledim, bu da çok ilginç, herkesin amları farklı, bazılarının çalıları var, bazılarının çıplak ama en canlı anım arkadaşımın duşta kendini yıkamasını izlediğim zamandı. o sırada kazan dairesinde çalışıyordu ve bir arkadaşım duşta yıkanmak istedi ve bana ne zaman geleceğini söyledi. O sırada kapıda küçük bir delik açmıştım ve geldiğinde onu tamamen çıplak gördüm [url=viewtopic.php?t= 13671]her taraftan[/url] benden sadece bir buçuk metre uzakta. Amını, kıçını, göğüslerini nasıl yıkadığını gördüm ve hepsini detaylı bir şekilde gördüm. Ah, ne kadar eğlenceli bir aktivite bu! Geçen yıl Dagomys’te bir çıplaklar plajındaydım, bir sürü çıplak insan vardı, bir sürü kadın ve kız vardı ve kimseye gizlice bakmanıza gerek yok, sadece hayran olun, hepsi bu. Ancak onu daha da çok tahrik eden, kimsenin onu gözetlediğini fark etmediği gizemli an!
[quote=aleksey.bro post_id=293885 time=1700918650 user_id= 22035] as banyoda uzanırken dikkatimi buna odakladım ve fark ettim ki [/quote] işte burada, Mutluluğum nerede! !!!! :lol: ve gidiyoruz!!!!
Bir şekilde internet sayfalarına ve forumlara bakarken kadınların farklı erkeklerle ve sevgililerle ilişkilere dair deneyimlerini ve izlenimlerini paylaştığı bir forumla karşılaştım. Peki bu...
Last post
Polk , Eski hikayeler, okunması en ilginç olanlardır.
Herkese merhaba. Uzun zamandır forumu okuyorum. ve pek çok insanın anne-kız konusuyla çok ilgilendiğini görüyorum. Hikayemi anlatmaya karar verdim.
Elbette şimdi gelip bunun sahte, fantazi ve sonuçta...
Last post
yakınlaştırma , yani bunlar büyük olasılıkla fantezidir
Herkese selam. Bunu bugün okudum ( Geçici aşk ve fanteziler gerçekten... ) konusunu tek nefeste istiyorum, tabiri caizse, yazar adına çok ilham aldım ve mutlu oldum. !) Ona şunu söylemek istiyorum,...
Last post
saç gömlek ,
Ben yapacağım size kısa bir açıklama yapayım mı yani evli bir adam VK’da sözde özgür olan genç bir kızla mı tanıştı? Çıplak fotoğraflarını gösterdi, bir adam ona aşık oldu, finalde...
Herkese selam. Bu forumda bir kızın halka açıklamayı hayal ettiği açıklamaları ve bunun gibi şeyleri okudum.
Anılarımı ve fantezilerimi paylaşmak istiyorum..
SSCB’de doğdum ve büyüdüm. O zamanlar...