Yetişkin kadınlar erkekleri cezbedebilir mi?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Yetişkin kadınlar erkekleri cezbedebilir mi?

Unread post by Anonim »

İsimsiz olarak, buradaki pek çok kişi neden yetişkinlikte seks ile ilgileniyor ve yetişkin kadınlar erkekleri cezbedebilir mi? Size evet cevabını vereceğim ve seks gerekli 49 yaşındayım ve hala gözleriyle yuttukları erkeklerle flört ediyorum. Dalga geçebiliyorum, sadece kendisinden 10 yaş küçük erkek arkadaşımla sevişiyorum, ona güzel iç çamaşırları, çoraplar alıyorum, ayrıca her şey birçok gençten daha akıllı, lezzetli yemek yapıyorum, seks harika, her zaman deneyiyorum, seviyorum ayak fetişi, benimki her gün bacaklarımı öpüyor
Gerçek
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim, buradaki pek çok kişi yetişkinlikte seksin neden yapıldığıyla ilgileniyor ve...

Unread post by Gerçek »

Ah o bacaklar!!! :leto:
These users thanked the author Gerçek for the post:
Travolta
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
 Yanıt: Anonim, buradaki pek çok kişi yetişkinlikte seksin neden yapıldığıyla ilgileniyor ve...

Unread post by Sibiryak89 »

Yaşlı bayanlar haindir😀&#128077 ; bizde var, bakımlı, güzel, zevkli giyinmiş, kısacası iç çamaşırımı sıkıyorum ama oraya nasıl gidebilirim???
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Sibiryak89: 07 Mar 2022, 17:26 Yaşlı bayanlar haindir😀 👍 bizde var, bakımlı, güzel, zevkli giyinmiş, kısacası külotumu sıkıyorum ama oraya nasıl gidebilirim???
nOraya taksiyle de ulaşabilirsiniz. Ama kendi Lamborghini’ni sürmek daha iyi... :smile001:
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

niqk: 07 Mar 2022, 20:14
Yaşlı hanımlar, hain😀👍 biz bakımlıyız, güzeliz, zevkli giyinmişiz, kısacası külotumu sıkıyorum ama oraya nasıl gideceğim???
Ayrıca taksiye de binebilirsiniz. Ama kendi Lamborghini’nizde daha iyi... :smile001:
Kocalar bu tür arabalarla onlara doğru gelir🤣
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Sibiryak89: 07 Mar 2022, 20:17
niqk: 07 Mar 2022, 20:14
Sibiryak89: 07 Mar 2022, 17:26 Yaşlı bayanlar haindir😀👍 bizde var, bakımlı, güzel, zevkli giyinmiş, kısacası külotumu sıkıyorum ama oraya nasıl gidebilirim??? n
Oraya taksiyle de ulaşabilirsiniz. Ama kendi Lamborghini’nizde daha iyi... :smile001:
Kocalar bu tür arabalarla onlara doğru gelir🤣
Öyleyse bir Rolls-Royce’a binip şuraya gidin: kocalarınızı geride bırakın! :roll:
SergeyVlad
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Orientation: biseksüel

Unread post by SergeyVlad »

Olgun kadınlar harikadır :)
These users thanked the author SergeyVlad for the post (total 2):
SergeiKa, Travolta
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Zaten bir şubeye yazdım... Farklı yaşlarda dört hanımım var (!)... Yani bu iş için çok istekliler...))))... Hazırlar, en azından her gün , bacaklarını kaldırmak ve birbirinden ayırmak.
Bir peri masalı ve daha fazlası değil!!! Hayır arkadaşlar. Kadınlar, harika insanlar... 25’lerinde (!), seks yapanlar var - fe-fe!. Ve 80(!) için var.. Bütün bir kadın taburu için tıkırdayacak.
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400

Unread post by Büyüleyici »

46 yaşında bir bayanla seks yaptım. Tam bir patlamaydı!
Evet, vücudu mükemmel olmasa da mizacı, bağlılığı ve tutkusu zirvedeydi!
These users thanked the author Büyüleyici for the post:
SergeiKa
tatlım_tavşan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132

Unread post by tatlım_tavşan »

Ve 48 yaşında biriyle seks yaptım ama o zamanlar 20 yaşındaydım ve çok memnun olduğumu söyleyemem, tıpkı 17-18 yaşlarındakilerle seks yapmayı hatırladığım gibi, bu da harika değil. Kadınlarda cinselliğin zirvesi 25-40 yaş arasıdır
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Honey_bunny: 11 Mar 2022, 01:34 Ve 48 yaşında biriyle seks yaptım ama o zamanlar 20 yaşındaydım ve memnun olduğumu söyleyemem, tıpkı 17-18 yaşlarındakilerle seks hatırladığım gibi, bu da değil Harika. 25-40 yaşlarındaki kadınlarda cinselliğin zirvesi çok fazla
28, ancak eğer sınıf şekillenmek istiyorsa neden olmasın. 10-15 normal tabi ki harika, eğer istersen, bir meslektaşımın evime geldiğini hatırlıyorum, dayanamadı, sadece yatakta istedi, geldi, sik istiyor
nVe onun içine girmeliyim, çoktan ıslanmıştı. Hatırlıyorum, hastaydım, ateşim vardı, içeri girdim
İçerisi sıcaktı, neredeyse sıcaktı, hoştu.
Ignatius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Ignatius »

Eşim ve ben 52 yaşındayız, sürekli sevişiyoruz, çok tecrübeli eş değiştirenleriz, eşlerimiz daha genç görünüyor, çünkü seks düzenli ve çok fazla, iyi ve büyük bir arkadaş var
These users thanked the author Ignatius for the post:
SergeiKa
Afrod
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Afrod »

Evet ben de yaşlıları severim, nedense sarkık vücutlar, kocaman kıçlar, kıllı amcıklar ilgimi çekiyor, yazıyorum ve ayaktayım
elektrikçi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by elektrikçi »

Eşim ve ben 45 yaşındayız, seks daha da iyiye gitti.
These users thanked the author elektrikçi for the post:
SergeiKa
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

57 yaşındayım ve aletim yük arabası gibi... Hanımlarım, şimdiden ciyaklamaya başladılar. En yaşlısı 82(!) yaşında ve altı yıl öncesine göre çok daha iyi görünüyor. Ve yatakta 48 yaşındaki bir başkası avantajlı bir başlangıç ​​yapacak... Ne büyük bir tezat.
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Eski Şeytan
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Evimizde 77 yaşında bir büyükanne yaşıyor ve 38 yaşında bir sevgilisi (yerel polis memurumuz) var. Adamlar ona doğrudan bunun doğru olup olmadığını sorduğunda, o da bunun doğru olduğunu söyledi. Erkekler daha genç kadın bulamayacağınızı söyleyerek onunla dalga geçmeye başladı ama o asla böyle bir kadına sahip olmadığını ve asla olmayacağını söyledi! Ve onun gencine, gencine, yaşlısına ihtiyacı yok... Yani bu konulara karar veren yaş değil...!
These users thanked the author Piero for the post (total 4):
Eski Şeytan, SergeiKa, palyaço, Testosteron
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Piero: 05 Apr 2022, 12:05 Evimizde 77 yaşında bir büyükanne yaşıyor ve sevgilisi (yerel polisimiz) 38 yaşında. Adamlar ona doğrudan bunun doğru olup olmadığını sorduğunda, o da bunun doğru olduğunu söyledi. Erkekler daha genç kadın bulamayacağınızı söyleyerek onunla dalga geçmeye başladı ama o asla böyle bir kadına sahip olmadığını ve asla sahip olamayacağını söyledi! Ve gence, gence veya daha yaşlıya ihtiyacı yok...
Evet, 15 yaşında bile annesinin işinden bir meslektaşıyla sikişirdi.
Ama 40 yaş fark var, buna inanmak zor. en azından 15 45 yaşında olması anlaşılabilir, ancak burada estetik ameliyatı olmayan büyükanne büyük olasılıkla bir model değil ve 40 yıllık bir fark var,
o bir büyükanne olacak kadar iyi, büyük olasılıkla sadece yaşlıların ilgisini çekti. Her ne kadar ben de 60’ın üzerinde gördüm, oldukça seksi, ama ben de 15 yaşında değilim.
Bir şekilde +25 yaşındaydım ya da buna benzer bir şeydi, ama artı 20-25+ idim ve bu normal, ama ben böyle bir farkı tavsiye etmem. Ve ben de 40-45 yaşındakilerin seks konusunda 30 yaşındakilerden daha iyi olduğu, hatta yetişkinler gibi öpüştükleri ve kızların yine de mütevazı olabildikleri gerçeğiyle karşılaştım.
Click to expand ...
asker-64
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by asker-64 »

Böyle bir güzelliğe bakabilirsin. 58 yaşındayım. Ama yine de kadınlarla eğleniyorum.
Gezgin 333
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 333 »

Ben nihai gerçek değilim, kendi tecrübelerime dayanarak karşılaştırıyorum. Çok genç bir kız vardı, 30 yaşımın üzerindeyim, seks sırasında çok gerginim, çekingenim. Evet, genç bir vücut, küçük memeler, çok dar bir am, zincir değil. Belki de hepsi bu. Ve o 61 yaşındaydı, ben 43 yaşındayım. Paramparça oldu. Sabaha kadar dayanamayacağımı düşündüm. İstediğiniz yerde, istediğiniz delikte sorunsuz. Benim için durum böyleydi.
Sashah07
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
 Re: Yaşlı kadınlar erkekleri etkileyebilir mi?

Unread post by Sashah07 »

Yaşlı insanları seviyorum, her zaman sevdim.
Tsverg
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Tsverg »

Pasaportla değil, bir kişiyle seks yapıyorlar)) Önemli olan yaş değil, dış koşullar, mizaç\enerji, uyum zeka düzeyidir.
Seks iletişimdir)
Vovochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Vovochka »

O4arovatell, 46?? Yani bu genç bir kadın
Küçük
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122

Unread post by Küçük »

Eşlerin birbirlerine karşı hisleri varsa yaş bir engel değildir.
misafirler
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315

Unread post by misafirler »

BE3C1664-B732-49E8-A074-71BFF06183A5.jpeg Benimki 51 yaşında, bacakları da her şey gibi güzel)
These users thanked the author misafirler for the post (total 3):
Yün, RedFox, Seks tavuğu
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510

Unread post by natalya.harita »

Kendinize iyi bakarsanız sadece akranlarınızın değil genç erkeklerin de ilgisini çekeceksiniz.
42 yaşındayım, spor yapıyorum ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürüyorum. Yabancılar en fazla 35 veriyor. Aynı anda 3 kez doğum yaptım
These users thanked the author natalya.harita for the post:
Yün
Sewesta
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63

Unread post by Sewesta »

Başka bir şey yapabilirler. Yetişkin erkeklerin ilgisini çekiyor
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284

Unread post by Seks tavuğu »

Tabii ki yapabilirler.... Önemli olan onun nasıl göründüğü.... ve yatakta ne kadar iyi olduğu....
Maksimum_02
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by Maksimum_02 »

Yetişkin kadınlarla birkaç kez tanıştım, çok çekiciydiler ve onlara aracılık etmek istedim.
İncelemek
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by İncelemek »

Anonim: 08 Dec 2019, 02:02li
Önemli olan kendinize iyi bakmanızdır!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”