Olası ihanet, kızın özellikleriyle ilgili soru

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
yeniman123
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Olası ihanet, kızın özellikleriyle ilgili soru

Unread post by yeniman123 »

Merhaba, bu soru için hemen özür dilerim, şu durum oldu, yaklaşık bir aydır bir kızla tartışıyordum, yakın zamanda bir mezunlar toplantısına gittim, genel olarak sadıktı ama anlaşmamıza rağmen bu gerçeği sakladı birlikte bir konuda ya da en azından uyarmak için, kendisinin haklı olduğunu ve kendisini uyarmamakla doğru şeyi yaptığını düşünüyor, bu yüzden neredeyse bütün gece uyumadılar ve tartıştılar, sorunları çözdüler, 3-4 saat uyudular, cinsel ilişkiye girdiler sabahları cinsel ilişkiye girmek onun için genellikle zordur ve her zaman acı çeker, adet döneminden sonra veya öncesinde, hatta düzenli olarak bile, her zaman canı yanar, ama bu sefer saat gibi işledi, sorun yok, acı yok, hiçbir şey yok , ve bunun hile olup olmadığını merak ettim?
Lütfen güzel kadın cinsiyetini hiçbir sapkınlık ve endişe olmadan cevaplayın, soru ciddi ve çoğu şey buna bağlı!
Şimdiden çok teşekkür ederim !

P.S penis küçük değil, uzunluğu ortalamanın üzerinde (ama özellikle çapı çok kalın değil), geçen gün vajinasını aldatmış olması mümkün mü? genişledi, bunun böyle olup olamayacağını anlamıyorum
These users thanked the author yeniman123 for the post:
Sibiryak89
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Olası ihanet, kızın özellikleriyle ilgili soru

Unread post by Truwor »

Karınızla yaşanan tüm skandallar, onunla yatakta tutkulu seksle sonuçlanmalıdır.
Kadının toplantı ve kurumsal etkinliklerdeki tüm maceraları, kocasıyla yatakta tutkulu seksle sona ermelidir.
Kaza sonucu da dahil olmak üzere her şey olabilir.
Ama siz ve karınız çok tutkulu seks, o zaman senden önce kimseyle birlikte olup olmadığı önemli değil. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyordu. Ve bunu hissediyorsunuz ve asıl önemli olan da bu.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Olası ihanet, kızın özellikleriyle ilgili soru

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Bir metin yazarı aynı anda kaç sitede çalışır?

Kelimesi kelimesine

https://www.woman.ru/relations/men/thread/5971797/
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”