Arkadaşım bir fahişe.

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Uzun
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 8 months
 Arkadaşım bir fahişe.

Unread post by Uzun »

Sana arkadaşım Natasha’nın durumunu anlatacağım. Kız o sırada 20 yaşındaydı; hayatında zorluklar vardı. Eşim onu ​​şehrimize taşınmaya davet etti (kabaca konuşursak, köyden). Eh, dizlerinin üstünden kalkana kadar bizimle yaşayabileceğini söylüyorlar. Bir aydan biraz fazla bir süre bizimle yaşadı, bu süre zarfında bir adamla tanıştı ve onun yanına taşındı. Bizden çok uzakta değil, yan tarafta. Natasha erkek arkadaşını şiddetle kıskanıyordu ve onu kontrol ediyordu; sık sık birlikte bira içerdik. Ve o anda Natasha benden dizüstü bilgisayarı virüslerden ve diğer kirlerden temizlememi istedi. Dizüstü bilgisayarı temizledim ve dizüstü bilgisayarın derinliklerinde onun katılımıyla 2 video buldum. Orada kendini filme aldı ve jetonlar ve yarışmalar hakkında konuştu. Sonra her şeyi hemen anladım. Ona dizüstü bilgisayarı verdim ve bu nedenle videolar konusunda sessiz kaldım. Daha sonra fotoğrafını Yandex resimlerine yükledim ve hemen çıplak web kamerası yaptığı siteleri buldum. 2 haftadır bu konu hakkında oyalandım. Kimseye bir şey söylemedi, bu onun sırrıydı. Ve sarhoş olduğu bir anda onu yanlışlıkla internette gördüğünü itiraf etti. Şoktaydı ve karısına ve erkek arkadaşına söylememesini istedi, ben de kabul ettim. Alkol rolünü oynadı ve sonunda onu becerdim. Yaklaşık yarım yıl boyunca seviştik, sonra her şey sıkıcı hale geldi ve yavaş yavaş durdu. Natasha başka bir şehre gitti, parası yoktu, işi yoktu. Onu fahişelerin olduğu sitelerdeki fotoğraflardan da buldum. Bir yıl sonra oradan geçerken 2 gün bizi ziyarete uğradı. Ve bana işinden bahsetti. Şok olmuş gibi davrandım, bu nasıl olabilir diye... Ve ona bakıyorum ve kaç tane solcunun bu küçük kızı siktiğini düşünüyorum. Oturuyoruz, viski içiyoruz ve onun işinden hikayeler dinliyoruz, sonra araya giriyorum ve farklı insanların seni günde kaç kez siktiğini soruyorum. Farklı şekillerde konuşuyor, bunun kendisi için zor olduğundan ve şefkat eksikliğinden şikayet ediyor. Geldi, seks yaptı ve gitti. Ona sarıldım, yanaklarından samimi gözyaşları aktı ve dudaklarından öpmeye başladı, o da aynı şekilde karşılık verdi. Bana söylediği öpücükten sonra, bu sabah otobüs sana gelmeden önce onu iki kez emdim ve sen beni öptün. Bunu neden söylediğini bilmiyorum ama bu sözlerden sonra ayakta durmakta zorlandım. Beni indiriyor, bana iyilik yap diyor... Uzun zamandır kimse beni yalamamıştı, küçük bir köpek gibi itaat ediyorum, sabahlığımı kaldırıp onu sertçe yalıyorum. Şu anda beni amına bastırıyor ve diyor ki, haydi, Tanrım, ne güzel... Haftada 10 farklı insan bana sahip oluyor ve sen beni yalıyorsun. Sonrasında başkalarının sikini yalamayı sever misin? Ve sanki çok yakında olacakmış gibi akıyor. Şeytan kafamı karıştırdı, onun şehvetli sözlerinin altında daha da yalamaya devam ettim. Karın olmamı ister misin? Ben işe giderdim, sen beni yalardın, ben de sertçe boşalırdım. Üç dakika kadar orada yattı ve özür dilerim, başıma ne geldi bilmiyorum ama hayatımda ilk defa bu kadar şiddetli geldim dedi. Endişelenecek bir şey olmadığını söyledim ama söylediği her şeyin mutlak doğru olduğunu anladım. Pes ettim ve geldim. Ve konuyu değiştirdik. Bu, farklı dönemlerde birkaç kez daha oldu. Ama son seferinde fuhuşu çoktan bıraktığını ve ilk fırsatta erkek arkadaşını onunla birlikte uçurmamı istediğini söylemişti. Hikaye bu, beni fahişe mi yaptılar yoksa buna başka ne denir? Ama genel olarak beğendim
These users thanked the author Uzun for the post:
Juravl
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Arkadaşım fahişe.

Unread post by sapık »

Sıradan bir hayat hikayesi. Bu da olur
These users thanked the author sapık for the post:
Uzun
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Juravl »

Evet, fantezi de olsa yine de normal bir hikaye! 👍👍 👍
Автор темы
Uzun
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Uzun »

Juravl, Dürüst gerçek) ne yazık ki ya da neyse ki :)
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Arıyor »

Pika,
Хорошая сказка.. ..
These users thanked the author Arıyor for the post (total 2):