Geçmiş_3

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Geçmiş_3

Unread post by Christmas_Christmas »

Bugün bir arkadaşımla tam anlamıyla sohbet ettik ve bana şunu sordu: "Memleketime dönmeyi seviyor muyum?" Ona bundan pek hoşlanmadığımı söyledim... Artık “büyükşehirli” bir tip olduğumdan değil, çünkü üniversiteden mezun olduktan sonra evlendim ve kocamın yanında kaldım...

Hayır, bu yüzden değil. Memleketiniz... gerçi neden bir kasaba... Sadece benim şehrimde 74 okul var... Ama şu anda konuştuğumuz konu bu değil, özellikle de şehrimi çok sevdiğim için. Burası tüm çocukluğumu geçirdiğim ve en sıcak, “sade” duyguların ilişkilendirildiği şehir hayatımla ilgili anılar...
Ve buraya geri gelmeyi sevmiyorum, özellikle de anılar yüzünden ... hatırlatacak bu “anıları” bana kolaylıkla, en beklenmedik anlarda, en önemlisi de en direkt şekilde anlatabilen insanlar sayesinde… Bu yüzden buraya tekrar gelmeyi sevmiyorum. , özellikle kocamla))))). Lanet olsun, dikkatim dağıldı...

Ve ben de size arkadaşlarımla oynadığımız "oyunlardan" bahsetmek istedim... Ama bence oyunlarla değil, tam da oynadığımız yerden başlamaya değer. olaysız bir oyun olmadan bir araya gelebiliriz. Daha önceki “Hikayeler”de size bir şey anlatmıştım, benim için her şeyin çok “kolay” olduğu izlenimine kapılabilirsiniz…. İstersen bana ya da bir arkadaşının evine gidebilirsin... Maalesef hayır. Nedense hepimizin evinde yetişkinlerden biri vardı... Anne-baba, büyükanne, büyükbaba, abla ya da erkek kardeş...
Oyun oynamak için iyi bir yer seçmek bizim için çok önemliydi. Her ne kadar ilkbaharda, mayısta, yazın, hatta sonbaharda, diyelim eylülde, hava sıcak olduğu sürece mekanda herhangi bir sorun yoktu. Önemli olan etrafta hiç yabancı olmaması ve istediğin kadar oynaman, kahretsin... Ne? Hatta şimdi gülümsedim bile... Lanet olsun, o kadar çok oyun oynadık ki... Üstelik oyunlarımızın bir ön “planı” ya da programı da yoktu... Her şey birdenbire dedikleri gibi kendiliğinden başlayabilirdi...
Örneğin şehir parkında yürürken arkadaşlarım sık sık “bana dondurma ısmarladılar.” Bunun bizim geleneğimiz olduğunu söylemeyeceğim ama beni çok sık “beslediler” ve bunun sorumlusu bendim..

Bir keresinde dondurma aldıktan sonra, Parkta bir bankta oturduk... Eh, yemeye başladık... Duruma bağlı... Dondurmayı ısırmayı severdim, şimdi bile öyle yiyorum... yani kelimenin tam anlamıyla bir dakika sonra, kendi payıma düşeni yediğim ortaya çıktı... Ama arkadaşlarım yaladı... kelimenin tam anlamıyla... Svetka özellikle komikti. Bir şeyler yaparken her zaman her şey hakkında sohbet ederdi... yani dondurma yemek de bir istisna değildi... Yani süreç on dakika sürdü... ve dışarının sıcak olduğu ve dondurmanın erimeye başladığı göz önüne alındığında ....
nLanet olsun... Nedenini bilmiyorum. Kimse beni zorlamadı, hatta bunu yapmamı bile istemedi ama dondurması bacaklarına damlamaya başlayınca…. Ve sadece kalçalarda ve dizlerde değil, aynı zamanda alt kısımda da…. Baldırlarının üzerinde... dondurma damlaları bacaklarından aşağı aktı, ayaklarına damladı... Yani... ben, herhangi bir talepte bulunmadan.... Eğildi ve bu dondurmayı ayaklarından yalamaya başladı...
Çok eğlenceliydi ve çok lezzetliydi.. Üçümüz için eğlenceliydi ama benim için lezzetliydi.. çünkü Tanya hemen katıldı oyundan çıktı ve beni ayaklarından beslemeye başladı...

Bu tür ilk olay kendiliğinden oldu ve ancak o zaman kız arkadaşlarım beni her uygun fırsatta bu şekilde beslediler.. Üstelik , öyle bir seks ya da herhangi bir aşağılama yoktu... Sadece getirdiler. Porsiyonlarını yarı erimiş halde bacaklarına damlattılar, ancak bu sefer “hassas bir şekilde”…. yani, hepsini yaladım...
Hayır, tabii ki aynı zamanda heyecanlandım.. ama diğer “oyunlar”daki kadar değil.. Durumumu kelimelerle tam olarak anlatamam , ama bu oyunu gerçekten beğendim... Hiçbir duygu, tiksinti ya da başka bir olumsuz duygu yaşamadım... Parmaklarındaki dondurmayı yaladım ve çok lezzetliydi...

Biz de sık sık birbirimizi gıdıklıyorduk, daha doğrusu onlar beni. Ama bu oyun artık o kadar da zararsız değildi... İlk başta sadece evlerimizden birinde yalnız kaldığımızda böyle oynardık... ama sonra... özellikle yazın arkadaşlarım sık sık bankta beni gıdıklardı, çardakta, üç evimizin avlusundan birinin dış girişinin yakınında... Sık sık orada toplanırdık çünkü bahçenin o "köşesi" geçilmezdi ve bahçemizden geçen hiç yabancı yoktu. İkincisi, o girişte çoğunlukla sadece yaşlılar yaşıyordu ve gece saat 10’da bankları her zaman boştu çünkü onlar uyumak için dairelerine gittiler, ama biz tam tersine onların bankına taşındık....
Her ne kadar bazen üçlümüzün yanında başka kızlar da olsa... sık sık sınıf arkadaşları Tanya’yı görmeye gelirdi ve içlerinden biri hep geç saatlere kadar bizimle kalırdı...

Yani. .. her şey şaka gibi başladı ... arkadaşlarım bana dokunmaya başladı, doğal olarak ben de elimden geldiğince karşılık verdim ve onlar daha ısrarla "dokunmaya", gıdıklamaya başladılar…. Ve neredeyse beni kasıp kavuracaklardı... gerçekti... gıdıklamalarına o kadar çok güldüm ki... Kendimi o kadar hoş ve iyi hissettim ki bir süre sonra havam tükenmeye, hatta hıçkırmaya başladım. Kahkahalardan gerçek hıçkırıklar... Ve bazen bunu çok uzun süre durduramadım, Svetkin’in sayması bile işe yaramadı.
Şimdi hatırladığım kadarıyla, “Hıçkırık, hıçkırık, Sizot’a gidin. Sizot’tan Yakov’a ve Yakov’dan herkese”...
Bu tekerlemeyi tekrarlamaya devam ettim ama tabii ki hıçkırıklarım geçmedi. Üstelik kız arkadaşlar daha da çok gülmeye başladı, kahkahaları bana aktarıldı ve ben çoktan sakinleştiğim için tekrar yüksek sesle hıçkırmaya başladım...

Kahretsin.. Yapmadım hıçkırıklardan bahsetmek istiyorum... Kısacası bu tür gıdıklama oyunlarında iki, bazen de üç çift kız eli beni gıdıkladığında dayanamadım.. ve bir süre sonra kendimi tamamen çıplak buldum karşımda onlardan…. Kelimenin tam anlamıyla bu. Dostça kahkahalarla "oynarken" tüm kıyafetlerimi çıkarıp beni çırılçıplak soydular. Tabii ki direndim... ama ben şortumu ve külotumu üstümde tutmaya çalışırken, kız arkadaşlarım bluzumu çekiyordu... ve "göbeğimi" korumayı bırakıp bluzumu yakaladığımda, çekmeyi başardılar. Şortumu ve külotumu çıkardım, o zaman bluzumu korumanın bir anlamı yoktu...

Kendimi çıplak bulduğum anda oyun bir süreliğine durdu. Sadece bankta oturduk ve nefesimizi düzenlemeye çalıştık... sadece hepsi giyinmişti ve ben... kahretsin... çıplaktım... ama giyinmek için "seğirdiğimde", Arkadaşlarım tekrar üzerime saldırdılar ve beni tekrar gıdıklamaya başladılar... Doğal olarak hemen "pes ettim" ve onlar durdular... Bir süreliğine tekrar nefes aldık. Sonra tekrar seğirdim ve...
Kısacası, sonunda bana bir seçenek sunuldu: “Eller mi yoksa gıdıklama mı?”... Yani. arkadaşlarım giyinmeme izin vermediler ve ya beni tekrar gıdıklamaya başladılar... ya da sadece tekneyi sallamayayım diye ellerimi bağladılar...
Doğal olarak "Eller"i seçtim ve bağladılar hemen onları ve her zaman arkamdan... Bundan sonra, artık beni gıdıklamadılar, sadece beni pençelediler, özellikle de sadece üç kişiysek ve beni her zaman orgazma getirdiler))))). Evet, prensip olarak ve yanımızda "yabancı" bir kız olduğunda, ben de el yordamına uğradım, ama doğrudan değil, ama kahretsin, "dolambaçlı yoldan"….
Örneğin Tanya veya Svetka dövme hakkında bir konuşma başlatabilir örneğin.. nereden almak istiyorlarsa, ama “nereden isterlerse”, kendi üzerimde değil tabii ki bana gösterdiler… Kısacası o dövmeleri nerede gördüler, nerede aradılar. .. Kollarda ve bacaklarda, göğüste, karın bölgesinde, kasık bölgesinde ve tabii ki vajinada...

Kırktan bahsetmişken... Her nasılsa Tanya bir jilet almış... bir kadına ait, ne tür olduğunu hatırlamıyorum... "Yelek" muhtemelen... Sadece pembe olduğunu hatırlıyorum... Ama önemi yok... Tıraş makinesi ablasının... Ama kaset yeni... ve bu yüzden Tanya kendi "şıklığımızı" istediğimizi ve "bacaklarınızın arasını güzelleştirmeyi" istediğimizi göstermek istedi.... Bir sebepten dolayı üzerimde antrenman yapmaya başladı... Lanet olsun... Komikti... Yüzünü görmeliydin, yüzünde ne kadar ciddi bir ifadeyle beni orada tıraş etmişti... Benim için komikti. bir nedenden dolayı... ve Tanya bana zarar veremezsin diye seğirmememi söyleyip duruyordu.....
Sonunda tıraş oldum.... Pekala, Tanya...
Kahretsin.. Onu hatırladığıma üzüldüm.. hem sıcak hem hüzünlü... ne kadar aptalca gitti ((((...onun hakkında daha fazla konuşmayacağım. ..

nBunu neden hatırladım... çünkü amımın görünümü büyük ölçüde değişti... ve daha iyiye doğru... İleriye baktığımda şunu söyleyeceğim: ebeveynler bacaklarımın arasına “dazlak saç modeli” yaptığımı öğrendi... Beni nasıl cezalandırdıklarını söylemeyeceğim... ve savunmamda ne söylediğimi... buna kimin ihtiyacı var... Asıl mesele şu ki, kız arkadaşlarımın kedime karşı tutumu çok değişti. Beni zaten seven Tanya adına konuşmayacağım, ama Svetka bile artık başladı. beni her zaman bacaklarımın arasında diliyle denemek... Ayrıca orada her şeyin ne kadar düzgün olduğunu kontrol etmek istediğini söyleyerek şaka yaptı.. Kısaca kontrol etti, hoşuma gitti....

Lanet olsun söylemek istediğim şey, Tanya’nın ya da benim tıraşımdan acı çektim, sadece annemin beni çok azarlaması ve “bacak arasını kim tıraş ediyor, bu tür kadınlara ne dendiğini biliyor muyum” demesi değil… . Sorunlar başka yerdeydi... Hakkımda dedikodular yayıldı... kızlar arasında ve "seçilmişler" arasında... Bağlı da olsa çıplak oturup arkadaşlarınızla hayat hakkında konuşmak başka bir şeydir, bacaklarınızın arasını tamamen tıraş ettiğinizde ise tamamen farklıdır...
Ama bunu yapmayacağım şimdi “sonuçlardan” bahsedelim ama en azından bu Hikayede erkeklerle oyun bile başlatmayacağım hakkında...

Ayrıca sık sık dilek kartları da oynardık... Gülümseme, bir kaybın üstesinden gelmeye çalışırken havlamama gerek yoktu... Gerçi bazen ben de kazandım. Ama çok nadiren. Kızlar hep bana karşı oynardı... Yakında başka bir kız, Ira da aramıza katılacak, ama sana onu başka zaman anlatırım... Böylece kendimi hem tamamen hem de kahretsin, kısmen kaybettim... Sen kendini nasıl parçalar halinde kaybedebileceğini sor? Sadece hayal edin! Ve neyin daha iyi olduğunu bilmiyorum, kısmen mi yoksa tamamen mi?
Kendimi oynadığımda, her zaman tamamen soyundum ve kız arkadaşlarım başladı... Bu kelime için özür dilerim, "sikmeye" başladılar “ben... Aynen böyle ifade ettiler kendilerini... Ama gerçek anlamda değil.. merak etmeyin…. Tamamen kaybeden biri değildim... Gerçi kimi kandırmaya çalışıyorum ki... bitirdim ve kahrolası kafamı uçurdum... Tamam....

Böylece tamamen soyundum ve kız arkadaşlarım beni şu ya da bu pozisyona sokarak sadece benimle cinsel ilişki taklidi yaparak oynadım!... Aynı zamanda zamanla soyunmayı bile beceremediler... Örneğin, Tanya her zaman üstümde yatıyordu ve leğen kemiğini hareket ettirmek... nasıl olduğunu gösteriyordu.... Kahretsin...
Svetka beni her zaman "pençelerimin üzerine" koydu... yani, dört ayak üzerine... ve arkamda oturarak... beni böyle "becerdi"... Tabii bu şekilde ağzıma “verdiler”... Ve ikisi hemen "sikiştiler"... Kelimenin tam anlamıyla değil... Üzerime hiçbir yabancı cisim sokulmadı. Kimse parmaklarını bile içime sokmadı... yani belki ağzıma... Önemli olan yüksek sesle inlemek zorunda kalmamdı, bu da ne kadar heyecanlı olduğumu ve her şeyden ne kadar hoşlandığımı gösteriyordu... kısacası her şey yolundaydı. çok eğlenceli...
Ama kendimi parça parça kaybediyor olsaydım... Diyelim ki Tanya bacaklarımı, Svetka’nın kollarını... göğüs ve kalçayı kazandı... diyelim Ira, kolaylıkla benim bunu talep edebilirlerdi bacaklar bu pozisyonda olmalı ve ellerim tam olarak bu şekilde tutulmalıdır... vesaire... ve herhangi bir kız arkadaş benden kazandığı "kısmı" "soyunabilir"...

Hentaiyi ilk kez Svetka’nın evinde nasıl izlediğimi de hatırlamak istiyorum. Svetka’nın kendisi, Tanya, Ira ve tabii ki ben de vardı... Diyeceksiniz ki hiçbiriniz hentai görmediniz...
Kimseyle tartışmayacağım, sadece ilk defa izlediğimi açıklayayım o zaman... Adını hatırlamıyorum.. Kısaca konuyu hatırlıyorum.. Bir okul hakkında, bir kıza tüm sınıf tarafından tecavüz edilip aşağılanıyor, sonra da tüm okulun kölesi oluyor... Neler yoktu? o karikatür... aşağılama, baskı ve BDSM... Lanet olsun, her şey karmakarışık... Ama beni o kadar şaşırttı ki... İnanmayacaksınız.. Etkilendiğimi söylemek hiçbir şey söylememek demektir...

Şimdi bu hentai benim için çılgınca... ama sonra.... Mesela arkadaşlarının kahramanı tasmalı ve tasmalı olarak dışarı çıkardıkları sahne beni çok etkiledi... onu bir köpek gibi dışarı çıkardılar ve o da tıpkı bir köpek gibi davranıyor.. ellerinden yemek yiyor.. kucaklar bir kaseden su alıyor ve.. kahretsin köpek gibi işiyor.. bacağını kaldırıyor...
O zamanlar hiç böyle bir şey görmemiştim ve bir kızın böyle bir şeye zorlanabileceğini hayal bile etmemiştim şeyler.... Dürüst olmak gerekirse.. Bu çizgi filmi izlemeye tamamen ayrı bir Hikaye ayırmak istedim... Özellikle de sonradan böyle bir hentai oynadığımızı ama gerçekten...

Sadece, bir arada Konuların tam anlamıyla dün, bu konuda sadece şaka yapıyordum... ve hemen bir "cevap" aldım... Adam yine kişisel hakaretlere geçti... genel bir konuda yazmaya başladı "gibi kokuyordu" köpek"... Tabii ki kokusunu aldım... ve ben "sidik" aşığıyım... Kuyu... Neredeyse anında gönderilerini sildi. Ama bana yazdığı cevabın küçük bir kısmını kopyalayarak onun sözlerine cevap vermeyi başardım...

Ve artık bu tür insanlardan rahatsız olmayacağıma dair kendime söz vermeme rağmen, kimse olmayacak ayrıntılar... en azından bu Tarihte. Herkesin hikayemi sevmediğini anlıyorum... Ve kahretsin, bunu sana neden anlattığımı bilmiyorum... Ama eğer bunu söylemenin çok kolay olduğunu sanıyorsan, özellikle de bu kadar mahrem detayları... o zaman kendin dene... Eminim ki çoğu daha iyisini yapacak))))

Kısacası.. Üzücü şeylerden bahsetmeyeceğim... Sadece şunu söyleyeyim, çizgi filmi izlemeden önce kızlar sipariş verdi soyunmalıyım. Çizgi filmi çıplak izlemeniz gerektiğini söylediler... Ben de ’şaşırdım’ da çizgi film izlemelerine şaşıyorum?... Gerçi.. soyunmak önemli, yoksa beni çıplak gördüler...
Yani.. o gün pek soyunmadım, bir süre sonra Svetka ellerimi arkamdan bağladı ve ben.... Lanet olsun, kızların sandalyeme koyduğu "ottoman"a amımı sürüyordum ve öylece oturdum ki bu yastık bacaklarımın arasındaydı... Onların önünde ne kadar zavallı olduğumu anladım, Herkesin önünde mastürbasyon yapıyordum, sadece leğen kemiğimi hareket ettiriyordum.. ellerim bağlıydı... Ama umurumda değildi... Hatta heyecandan inledim ve Orgazm öyle oldu ki, birkaç kez "bayıldım" bile saniye....
Bunun gibi bir şey....
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
 Yanıt: Tarih_3

kahretsin... neden sohbet menüsünden "kalem" kayboldu((((Bir şeyi değiştirmek istedim,,,, bir şeyi bile değil... tamam kahretsin(((...
Stopkin
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 543
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Stopkin »

Bu, kaleme ihtiyacınız olmadığı anlamına gelir, ilk seferde her şey çok iyi yazılmıştır.
These users thanked the author Stopkin for the post (total 3):
Christmas_Christmas, pembe_, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

geri bildiriminiz için teşekkür ederim...
ama Geçmiş’ten bir şeyi kaldırmak istedim... şimdi kaldıramıyorum, "kalem" simgesi kayboldu... ve şimdi de "X" simgesi kayboldu... I Geçmişi silemiyorum(((genel olarak değil ama bir şeyi yeniden yazmak için...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Stopkin
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Barsuk70 »

Natali_Natali,
Merhaba Natasha! İlk hikayenizden bu hikayenize kadar tüm hikayelerinizi okudum. Çok güzel yazıyorsunuz, keyifli ve okunması kolay. Ne gizleyeyim ki hikayeleriniz beni hep heyecanlandırıyor. Bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim ve sizi öpüyorum. Bir yazar olarak yeteneğiniz var.
These users thanked the author Barsuk70 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Barsuk70: 30 Dec 2023, 10:39 İlk hikayenden bu hikayeye kadar tüm hikayelerini okudum. Güzel, hoş ve kolay yazıyorsunuz
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim)))...
Denedim))) ...
Fargal94
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197

Unread post by Barsuk70 »

Natali_Natali: 30 Dec 2023, 11:28 Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim)))...
Denedim))).
:cat1: :cat2:
These users thanked the author Barsuk70 for the post:
Christmas_Christmas
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Natali_Natali, kitap okurken ne kadar keyif alıyorsunuz? yazar sadece çok iyi değil, aynı zamanda tamamen samimi yazıyor. Gerçekten yeteneğin var. Bir sonraki hikayeyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. :read:
Simgeler zamanla kaybolur. Bana göre mesajı düzeltmeniz veya silmeniz için size 10-15 dakika süre veriliyor. İşte bu kadar.
Teşekkür ederiz! Harikasın!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Christmas_Christmas, pembe_, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ksenofont: 30 Dec 2023, 11:52 Natali_Natali, ne zevk alıyorsun yazar sadece çok iyi değil, aynı zamanda tamamen içten yazdığında okumaktan. Gerçekten yeteneğin var. Bir sonraki hikayeyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. :read:
Simgeler zamanla kaybolur. Bana göre mesajı düzeltmeniz veya silmeniz için size 10-15 dakika süre veriliyor. İşte bu kadar.
Teşekkür ederiz! Harikasınız!
Geri bildiriminiz için teşekkürler.... Memnun oldum... ve evet, içtenlikle yazdım... Denedim neyse.. .. her ne kadar tüm bunlar "fantezi"))))

ve "simgelerin" kaybolduğu gerçeği... Zaten anladım... Sadece bazı şeyleri çıkarmak istedim ve diğerleri ekledi... ama kahretsin... nasıl oldu bu?
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Ksenofon, Denach, pembe_, Fargal94
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Dinozzz »

Teşekkür ederim, sen akıllısın!
These users thanked the author Dinozzz for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Dinozzz: 30 Dec 2023, 12:17 Teşekkür ederim, akıllısın!
Okuduğun için teşekkürler...Beğendiğine sevindim...
Dinozzz
ScromnayaLady
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by ScromnayaLady »

Natali_Natali: 29 Dec 2023, 20:14 sonra şortumu ve külotumu çıkarmayı başardılar ve sonra bluzumu korumanın hiçbir anlamı kalmadı...
: ) gülümsedi.
Harika Hikaye. :wink:’i beğendim
These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Fargal94, seksforumu_
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ScromnayaLady: 30 Dec 2023, 13:54 Harika Geçmiş. Beğendim :wink:
inceleme için teşekkürler
Denchik42
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Denchik42 »

Teşekkür ederim, lütfen tamamen açık yazın
These users thanked the author Denchik42 for the post:
Christmas_Christmas
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Natali_Natali, endişelenme, her şey harika oldu 👍 harika bir hikaye, çok ayrıntılı, okumak bir zevk😁👍
These users thanked the author Denach for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Denchik42: 30 Dec 2023, 15:11 Teşekkür ederim, lütfen yazın
geri bildiriminiz için teşekkürler
Den725:30 Dec 2023, 16:28 mükemmel bir hikaye, o kadar ayrıntılı ki, okumak benim için bir zevk read😁👍
teşekkür ederim... beğendiğinize sevindim...
Alisa A
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Orientation: aseksüel

Unread post by Alisa A »

Sadece harika bir hikaye. Konuşmak istediğim ama utandığım şey. Bu kendimden bahsediyorum.
These users thanked the author Alisa A for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Fargal94, sağırlığın
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

AlisaA: 30 Dec 2023, 20:50 Sadece süper bir hikaye. Konuşmak istediğim ama utandığım şey. Bu kendimden bahsediyorum.
Geri bildiriminiz için teşekkürler...

1 saat 11 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
peki neden utanıyorsun?.... tabii eğer bir sır değilse ....
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

her ne kadar ben de utangaç olsam da ve nasıl)))...
Fargal94
Alisa A
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Orientation: aseksüel

Unread post by Alisa A »

Hikayelerinizi okumak gerçekten ilginç. Ama seninkini bu kadar güzel anlatmak imkansız. Hatırlanması gereken bir şey olmasına rağmen.
These users thanked the author Alisa A for the post:
Christmas_Christmas
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Natali_Natali: 30 Dec 2023, 22:34 algerçi ben de utangacım ve nasıl)))...
Bir kez daha hoş bir sürprizle karşılaştım. Çok sevimli ve tatlısın! Sıcak ve samimi hikayelerinizin devamını büyük bir sabırla bekliyorum
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

AlisaA: 30 Dec 2023, 22:43 Hikayelerinizi okumak çok ilginç. Ama seninkini bu kadar güzel anlatmak imkansız. Hatırlanması gereken bir şey olsa da.
teşekkür ederim...
ama ben bu kadar "özel" bir şey yapmıyorum.. .Sadece hatırlıyorum ve her şey... böyle ortaya çıkıyor...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Fargal94, Ahah
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

AlisaA: 30 Dec 2023, 22:43 Hikayelerinizi okumak çok ilginç. Ama seninkini bu kadar güzel anlatmak imkansız. Yine de hatırlanması gereken bir şey var.
Zor bela başlangıçtır! Yazmaya çalışın, sonra anlayacaksınız!
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 30 Dec 2023, 23:21 Bir kez daha hoş bir sürprizle karşılaştım.
inceleme için teşekkürler... Beğenmenize sevindim
Şu tarihten sonra gönderildi: 14 saat 48 dakika 10 saniye:
Fargal94:30 Dec 2023, 23:23
Sadece hikayelerinizi okumak ilginç. Ama seninkini bu kadar güzel anlatmak imkansız. Yine de hatırlanması gereken bir şey var.
Zor bela başlangıçtır! Yazmayı dene, o zaman anlayacaksın!
damn... Bir açıklama yazmak istedim ama çoktan yazmaya başladım “ geçmiş yılı uğurluyorum”... .
otamam... Ben sadece .. düşündüm.. bunu şahsen kendimden değil... "üçüncü bir kişiden" söylemenin daha iyi olacağını düşündüm.. ..
Bunu denemek zorundayım... . "Ben... ben... ben"... kelimelerini "o ve o") ile değiştirin)) ve bambaşka bir film çıkıyor.."Ben ben değilim.... ve ev de benim değil.... yine daha az "kişiliğe geçiş" olacak.. .
Fargal94, Ahah
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, göğüslerin güzel mi? :)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 31 Dec 2023, 14:20 Natali_Natali ve göğüslerin çok güzel ? :)
damn.... Ne diyeceğimi bile bilmiyorum..... öyle bir şey ki keskin geçiş.. .. kocam göğüslerimi seviyor... ve sadece kocam değil...
ama göğüslerin bununla ne alakası var ki.... gerçi..

Memleketime göğüs satmaya,
Milyarlar hazır,
Denizleri ve dağları fethet,
Çatıda tavla oyna.

Gönderildi 3 dakika 22 saniye sonra:
ve burada.. göğüsler hakkında daha fazlası..

Yüz ve kalça, güzel,
Ama bir şeyler eksik,
Tabii ki göğüsler, başka ne var?
Her zaman karar verirler.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Fargal94, olur, Denach
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 31 Dec 2023, 14:29 Her zaman karar verirler.
geçiş ne olursa olsun göğüsler her şeye karar verir :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 31 Dec 2023, 14:31
Natali_Natali: 31 Dec 2023, 14:29 Her zaman karar verirler.
göğüsler geçişten bağımsız olarak her şeye karar verirler :-D

özellikle sizin için...

Büyük, küçük, farketmez,
Ama asıl önemli olan şu ki,
Onları kucaklayın, sıkın,
Bu dünyada daha iyi ne var?
Dinozzz, Eustace, Fargal94, Denach
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 31 Dec 2023, 14:34 Büyük, küçük, umurumda değil,
Ama asıl önemli olan onlar,
Bu dünyada daha iyi ne var
aaaaaaaa :Yahoo!:, harika! :iyi:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 31 Dec 2023, 14:57
Natali_Natali: 31 Dec 2023, 14:34 Büyük, küçük, umurumda değil,
Ama asıl önemli olan onlar,
Bunda daha iyi olan ne var dünya
aaaaaaaa :Yahoo!:, harika! :iyi:
damn....hepsi senin için...
Fargal94, Denach
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 31 Dec 2023, 15:00kahretsin....hepsi senin iyiliğin için...
bundan asla şüphe etmedim :Rose: :smile77 :
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 31 Dec 2023, 15:02 hiç şüphe etmedim :Rose: :smile77:
damn.. . sonunda insanların her türden ifadeye sahip olduğu aklıma geldi)))... Az önce onların altında "Daha fazla ifade" olduğunu fark ettim.... çok komik.. :merhaba
Ded, Biyel kolu, Fargal94, Denach
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

AlisaA, yazmaktan çekinme! Natali_Natali, . O yüzden çekinmeyin, yazın, bekliyoruz!)
These users thanked the author Denach for the post:
Fargal94
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

Natali_Natali,
Natali, sen harika yaz.
Gençliğimi hatırladım, am meselesi.... Bir arkadaşım (ona öyle diyelim) isteğim üzerine tıraş olunca... Kendini gösterdiğinde verdiği tepkiyi görmeliydin. Seksten bile daha havalıydı. Yüz ifadeleri, bak... Kelimelere dökemiyorum. O zamanlar 40 yaşındaydı ve orada kimin tıraş olduğunu da düşünüyordu. Ama bunu düzenli olarak yapmaya başladım (ve diğer şeylerin yanı sıra cezadan kaçınmak için).
These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
Fargal94, Christmas_Christmas
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Andrey-37 »

Harika anılar! Tam bir anlayış için küçük bir ayrıntı eksik: olayların gerçekleştiği andaki yaşı belirtin. Bu hikaye, kahramanın örneğin 12, 14 veya 16 yaşında olması durumunda farklı algılanacaktır.
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Canis91: 10 Jan 2024, 10:34 Natalie, harika yazıyorsun.
Geri bildirimin için çok teşekkür ederim....
Harika anılar! Tam bir anlayış için küçük bir ayrıntı eksik: olayların gerçekleştiği andaki yaşı belirtin. Bu hikaye, kahraman örneğin 12, 14 veya 16 yaşındaysa farklı algılanacaktır
geri bildiriminiz için teşekkürler....
Hikayelerimde yaşım ne olacak... Kesin olarak söyleyemem çünkü hikayelerde "kronolojiye" bağlı kalmıyorum... ve zamanda atlayabiliyorum... Sadece hatırlıyorum ve yaz))))... bu hikayede olaylar 9. sınıfın sonunda ve yaz aylarında, mezuniyetten hemen sonra geçiyor.... hentai’yi ilk kez 10. sınıfta izledim... hatta o bile değil, Ağustos ayının en sonunda çizgi film izledim, ancak 10. sınıftayken arkadaşlarım ve ben zaten sizin izlediğinizi "oynamaya" başlamıştık...
Benim tek yaptığımın " olduğunu düşünmeyin. okuldayken arkadaşlarımla oynardım..... her gün, günlerce)))) hayır, elbette.... bazen daha sık, bazen daha az sıklıkta... hatta bazen biz bile olabilirdik "tatlısız" kaldı.. özellikle kışın, güvenli bir şekilde oynayabileceğimiz uygun bir yerimiz olmadığında))))...
Fargal94, Denach
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

Peki, 15-17 yaşlarında deneylerbu normaldir. Ancak denemelere 40’ta. Her kadın aynı fikirde olmayabilir.
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, madem bu tür hikayeleri bu kadar iyi yazıyorsun ve açıkçası nadiren kaçırdığınız dersleri yazıyorsunuz) ve yüzde yüz eğitim almışsınız! 👍
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725: 10 Jan 2024, 16:31 Natali_Natali, çünkü böyle hikayeler Derslerinizi o kadar iyi ve net yazıyorsunuz ki, nadiren kaçırırsınız) ve yüzde yüz eğitim almışsınız! 👍
pekala, ben bir okulda mükemmel bir öğrenci değildim))))... ama eğitimim var... onsuz nerede olurdum... Hayatımda buna ihtiyacım var mı, yok mu, bu ikinci soru))) ...
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Geçmiş ilişkiler
    by Allah 1974 » » in Seks hakkında genel sorular
    15 Replies
    429 Views
    Last post by Zulook
  • New post Geçmiş yaşamla ilgili düşünceler
    by anton.petrov » » in Erkekler ve erkekler için sorular
    49 Replies
    710 Views
    Last post by Vartislav
  • New post Yurt sürtüğü (olaylar çoktan geçmiş)
    by Maşulya » » in Üçlü
    36 Replies
    3216 Views
    Last post by Veronika

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”