Hayat teması, aile hayatı, bir erkeğe iki kadın dahil, gerçekten çok beğendim

ve bunu nasıl beğendiler? Hoşuna gitti mi? Avantajları nelerdi, günlük yaşamda ne yapardınız, ne tür bir seks ve aşk?

Bilmiyorum ama çeşitli söylentiler vardı. Ben de onları birden çok kez gördüm; örneğin üçünü kumsalda.

duruma bağlı olarak her iki durumda da iyidirKunimaker: 18 Jul 2022, 15:58 Seksi grup seks olarak mı yoksa tek tek seks olarak mı hayal ediyorsunuz?

Juli, iki kişiyle yaşayabilen çok az erkek var, yaşayabilenler için daha fazlası haremleri sürdürmek için ...Juli: 14 Jul 2022, 05:55 İyi günler, ben bir kızım, bir erkeğin iki kızla/eşle yaşadığı FFM biçimindeki ilişkilerle ilgileniyorum (heteroseksüelim, lezbiyenliğim yok). Bununla ilgili herhangi bir forum veya tartışma var mı? Ya da isteyen yazsın, her türlü bilgiye ihtiyaç var![]()
Hayat teması, aile hayatı, bir erkeğe iki kadın dahil, gerçekten çok beğendim![]()
![]()
![]()
O halde bu aile formatının ne anlamı var, belki sadece bir temizlikçi işe alırız? :ayyy:

Mesaj 14.07.2022 tarihinde yayınlandı. Olayların daha da gelişmesini gerçekten bilmek istiyorum. Julie, lütfen yaz. Burada olmak istemiyorsanız lütfen bana özel mesajla yazın. Teşekkür ederim.

Sanki gizli bir şeymiş gibi. Erkeklerin bazen metresleri olur, ne büyük bir keşif! Kadınlar da. Neredeyse her zaman aynı anda iki kişim vardı ve bazen birbirlerini tanıyorlardı.

Üçünün de birbiriyle iyi arkadaş olması ve üçünün de çok iyi ilişkileri olması şartıyla, bu yüzden bir süre için bu birlikteliğin çok mümkün olduğunu düşünüyorum.Juli: 14 Jul 2022, 05:55 İyi günler, ben bir kızım, bir erkeğin iki kızla/eşle birlikte yaşadığı FFM biçimindeki ilişkilerle ilgileniyorum

Neden alakasız? Gerçekten çok alakalı. Çok nadir değil iki arkadaş iki kişilik bir adam arıyorum...d3nan: 13 Sep 2023, 18:30 Konu eski ve konuyla alakalı değil ama - böyle bir durumda her iki kızın da biseksüel olması gerektiğini düşünüyorum.. Biri heteroseksüel olduğunda kocamın arkadaşıyla işi bitene kadar sırada beklemeli miyim? Dürüst olmak gerekirse öyle. Ayrıca çok iyi arkadaş olmalılar ve her konuda evcil hayvan olmalılar. Çünkü "mutfakta iki ev kadını" pek anlaşamıyor. Her zaman bir çeşit sürtüşme olur... Bir apartman dairesinde iki erkek her zaman iki kadından daha iyi anlaşır. Yani böyle bir şemada MZHM’den çok daha fazla sorun var